עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש עבודה ללא דיפלומה או תואר(אבל כן מוכן לעבור הכשרה מהמעסיקים אם צריך..). הכיוונים פחות משנים לי, אני כרגע סטודנט ומחפש לשלב עבודה. מה שבאמת חשוב לי שתהיה עבודה עם סביבה יותר..נגיד את זה מפותחת וידידותית..הכוונה בלי דפ"רים ערסים ומנהלים אפסים למיניהם שחובבים משחקי כבוד. אני מוכן לסבול הרבה דברים אבל אין סבלנות לזה. אני אשמח אם מישהו יודע על עבודות כאלה מלבד חברות תקשורת\בנק שעליהם כבר אני יודע אך מחפש עוד דברים כדי לדעת מה הכי מתאים מביניהם. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  2. שלום יש לי פרופיל 97 ואיני מעוניין להתגייס למסלול צבאי,שלא תבינו אותי לא נכון אני מאוד אוהב את המדינה ורוצה לתרום וגם האחים הבוגרים היו במסלולים צבאיים. אבל אני מעוניין להתגייס למסלול טכנולוגי כלשהו,אני רוצה להתגייס למקום בסביבה של מחשוב וחומרה ותוכנה. אני לא בבית ספר למקצוע טכנולוגי כלשהו אבל אני בקיא בתחום המחשוב והחומרה,ואני לא מדבר על הרמה המקצועית שלי בלסיים Call Of Duty 4 ברמת הקושי הכי גבוהה. לאן מבקשים ללכת?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by Mesatla,

בקיץ. שיעולים נזלת כאבי בטן גרון ראש חום ;_; מרגיש רע, בבית כבר שלושה ימים זה פשוט לא עובר. האם יש סיכוי שזו שפעת החזירים? אני לא יוצא מהבית הרבה אז אני לא יודע איך חטפתי את זה

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  4. אני מחפש פעם ראשונה בחיים אחר אופניים לשטח (יערות, הרים וכו') ורציתי לשאול בערך מהו טווח המחירים שהכי מומלץ להשקיע, אתם יודעים, המחיר הזה שמתחתיו אני אבלה את כל הנסיעות בתהיה למה לא קניתי את היותר יקר, ושמעליו אני אתבאס כי בזבזתי כסף ללא תמורה. מה שחשוב לי בעיקר: 1. כמה שיותר חזקות וגדולות, אני מאוד גבוה, ומאוד כבד.. אסור שזה יהיה צעצוע שישבר. 2. זה חייב להראות טוב ולא כמו "עוד אופניים", סגנון זה מאוד חשוב. אני אוהב להשתמש בדברים שנראים כמו "כלי עבודה" ולא צעצועים. 3. כל האביזרים הנחוצים, בלמי דיסק, בולמי זעזועים וכו'. 4. המושב חייב להתאים לסעיף 1, ניתן גם לרכוש מושב מאיביי אם תתנו המלצה. 5. אפשר בבקשה המלצה לפורום יעודי לזה שאפתח ת'רד גם שם ?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by JohnnyBravo,

כמו בטלביזיה,מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by JohnnyBravo,

עננק! נשמע מצחיק בסינית http://www.56.com/u26/v_Mzk3NzEwODc.html

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  7. שלום לכולם. התכנון הוא כזה: ארגז קטן עם חור שדרכו יוצא רמקול. בתוך הארגז יש מגבר ממערכת רמקולי מחשב ישנה שעובד על 12 V ובטרייה של 14.4 V למגבר מחובר חוט, ליין אין שכזה, שיתחבר לכל נגן עם חיבור של אזניות... אני צריך קצת עזרה פה מאלה המבינים קצת באלקטרוניקה ויוכלו להגיד לי באיזה נגדים אני צריך להשתמש (צבעים) ובאיזה סדר לחבר אותם, אם זה משנה בכלל.. ,ואיפה, בקיצור כל עזרה שיכולה לעזור אני אשמח לקבל תודה. עוד שאלה: למגבר הזה יש חיבור לחשמל ל220V , ומעין שנאי שמוריד את המתח ל12V. התכנון שלי הוא לעקוף את השנאי ולחבר את הבטייה עם הנגדים וכל השיט... השאלה שלי היא אם אני יחבר את הבטרייה לפני השנאי הקיים, השנאי יוריד לי את המתח ל12V או יותר??

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by iveco,

מי שמעוניין לקנות HD5770 יד ראשונה מרופא שיצור איתי קשר , אפשר לחלק לתשלומים גמיש

9. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=1wHoazO7oEA&mode=user&search סרטון מהמם

10. Started by shloosh,

חשבתי לrtu, את הסדרה, יש שמועות שזה סדרה טובה.... שווה לראות? מה אתם יכולים לספר עליה?

11. Started by genia,

.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  12. שלום רב! אני צריך עזרה בלזהות שיר שמתנגן לפעמים ברדיו 99FM. השיר מתחיל ממספר פעמים שנאמר: put your hands up אחד אחרי השני. לאחר מכן יש כמה מילים ואז summer dance.... wooo... אולי מישהו מזהה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by תמיר287,

לא מצאתי איזה פורום הכי מתאים לשאלה ולא מצאתי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות כדי לשאול.. אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים, תודה. פרצו לחבר שלי לכל חשבונות האינטרנט שלו (פייסבוק, אימייל וכו'...) והוא שאל אותי אם אני יודע מה לעשות. מישהו אמר לו שלא יכבה את המחשב כי אז כל מה שהוא עשה ימחק לו או משהו בסגנון, לא הבנתי במה מדובר ממש. הוא העלה את האפשרות שאולי פרצו לו למחשב עצמו ולא לכל חשבון בנפרד. מישהו יודע מה עושים? מה צריך לעשות לפני שמכבים את המחשב? ברור שנשנה ססמא לכל אחד מהחשבונות אבל משהו מעבר? תודה רבה ושוב סליחה אם זה לא המקום.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. Started by li0r,

אנשים מי יודע איך אפשר לבנות שרת לרדיו כדי שתיהיה לו כתובת יחידה צריך את זה דחוף אנשים פליז תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  15. שלום, התחלתי לראות את הסדרה נארוטו, בינתיים זאת סדרה ממש טובה. את הפרקים אני מוריד מקאזה אבל אולי יש אתר כלשהו שאפשר להוריד ממנו?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  16. אני מארגן מסיבת 18 ואני צריך מקום שהוא לא ממש יקר עם בר וזה , אם אתם מכירים תכתבו פה , זה מתוכנן בעיקרון לשישי הזה .

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by Mishmish,

משהו יכול לפרסם פה ת'מיקוד של שאלון 006 במתמטיקה ?!?!? נ.ב. : שמעתי מחבר שכול נושא הסדרות ירד ... האם זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  18. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5147946,00.html#autoplay

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by ednri,

שלום. אני גר בפתח תקווה. יש לי כבר עשרות שנים אנטנה על הגג, שבעבר הייתה משמשת לקליטת שידורים אנלוגיים. עד לפני כשבועיים קלטתי עם האנטנה שידורים אנלוגיים, ופתאום זה הפסיק ולא יכולתי לראות כלום. קניתי היום ממיר בהום סנטר (של NEON) וחיברתי אליו את הכבל של האנטנה מהגג. סרקתי ערוצים, וכלום לא נמצא. לאחר מכן ניתקתי את הכבל של האנטנה על הגג וחיברתי את האנטנה הקטנה שהגיעה עם הממיר. הממיר ממוקם קרוב לחלון. סרקתי ערוצים וזה אכן מצא את 6 הערוצים, בנוסף לתחנות הרדיו. אבל הקליטה הייתה גרועה ביותר. כל הזמן השידור היה נקטע ומופסק, לפעמים זה רשם "אין אות" והשידור נפסק לגמרי, כל הזמן התמונה הייתה משובשת עם ריבועים. ניסיתי לשחק עם האנטנה ולשנות את המיקום שלה, ואף הוצאתי אותה מבעד לחלון. הק…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  20. Started by shloosh,

מה דעתכם השנה יהיה שווה ללכת??? אני מסתכל על התערוכות בח'ול ובא לי לבכות.... :-X

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by nehmia,

http://dangerouslyfun.com/

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  22. אני רוצה להוריד מראפידשייר עם מנהל הורדות אבל לא להכנס לכל לינק כדי להוציא את הלינק הישיר. יש תוכנה שעושה את זה וחוסכת את הזמן והמאמץ?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  23. שלום איך אני רואה את רשימת כל ה-topics שאני פתחתי? אם אני הולך לעמוד משתמש של עצמי, אז בתחתית העמוד יש לינק שנקרא "הראה הודעות אחרונות של משתמש זה". זה מראה לי את כל ה-Posts שאני כתבתי, והחסרון בזה הוא שהרבה פעמים topics יכולים להכיל המון posts בתוכם, ולכן זה לא נוח לבצע חיפוש כזה. אם פתחתי 10 Topics, ובכל Topics כתבתי 15 הודעות, אז אני אקבל 150 תוצאות אם אני רוצה לראות את כל ה-Topics, ולא את כל ה-Posts שלי, איך אני עושה את זה? ברוב התוכנות פורומים הקיימות, הדרך לבצע את זה היא ללכת לחיפוש מתקדם, להזין שם משתמש כלשהו, לדוגמא של עצמי, לסמן ב-V את "חיפוש בכותרת בלבד", ולהשאיר ריק את ה-TextBox של המילים לחיפוש. זה יתן לי את רשימת כל ה-topics שאני פתחתי. בלי להפ…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by Omri643,

אחד הדברים הקטלניים שראיתי... פלילי ברמות אגב כנסו לפרופיל שלו לעוד כמה, נראה לי הוא עשה שם איזה טורניר או משהו... יש שם גם זחל של אחת החיפשיות שם... לחובבי סאות'פארק- SICK DUDE! אגב הרקולס זה הצהוב... ולא לתת ספוילרים על מי ניצח!(חח ספוילר לקרב חיפושיות-הזוי)

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  25. Started by hitman123,

שלום רב לכולם. אני עשתי עכשיו מועד חורף במתמטיקה. אם אני אעשה מועד קיץ א' וגם מועד ב' אם צריך אז איזה ציון, כלומר איזה מועד יחשיבו בתנאי קבלה ? תודה רבה מראש.[br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 13:33:10 משיהו ??

• 1 תגובה
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.