עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NIRHA,

מישהו נתקל בבעיות עם פנדה מחשבים ???

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  2. אני מחפש בעיקר תמונות נוף ושמיים. יש לכם לינקים לגלריות \ אתרים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  3. אני מחפש כבר הרבה זמן שם שקשור לסצנת הטראנס או סתם שם ממש יפה שקשור בעקיפין או שמסמל משהו. עדיף יתחיל באות A או S . למשל יש את Astrix , Astral , Sesto Sento .... בבקשה תיזרקו שמות . תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by genia,

.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by ^DaRk-MiNd^,

הנה עוד דורי מת אשר מולבש על השיר Azar Azar אין הרבה קשר בין מילה למילה, אין הרבה קשר בין הכתוב לנשמע, אבל מעלה חיוך http://planet.nana.co.il/amitush5///azarazar.html

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  6. יש לי עוד חצי שעה חזרה מאוד חשוב ואני צריך להכין מיקס שמעורב עם בלט, דחוף! תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  7. נראה לי שלפי הנתונים האלו (כניסות לתפוז) משלמים להם לפרסמות, לכן זה לא משנה להם ד"א זה 8 שקל לכל 1000 כניסות אם הייתי רוצה לרמות בלי שום בעיה היו לי 1000 כניסות לפחות ביום.

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

mushroom mushroom http://www.weebls-stuff.com/toons/21/ England England http://www.weebls-stuff.com/toons/35/ WTF? ??? http://www.weebls-stuff.com/toons/26/

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  9. אני חייב להודות שחיפשתי קצת, אבל מכיוון שגוגל מסרב לעלות לי כרגע והאינטרנט שלי בכלל מתנהג כמו חילזון על איזה וודקה לא הצלחתי למצוא בגרויות של שנים קודמות באזרחות עוד שבוע (ב17) יש לי את הבגרות ואני מעוניין להתכונן קצת על הבגרויות הקודמות ולפתור שאלות משם, אז אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שיש בו את הבגרויות של השנים הקודמות אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by Aurora Borealis,

היום הזמנתי לי את הtvBgone. שזה ללא ספק אחד מהגאדג'טים היותר מגניבים שראיתי. בעקרון זה שלט שמכבה/מדליק את כל הטלוויזיות! נכון שזה נשמע דיי מיותר, אבל באמת, אפשר סתם לעצבן אנשים עם זה, או (לדעתי) השימוש הכי איכותי במכשיר הוא ללכת לחנות שמוכרת טלווזיות (ושמה טלווזיות שפועלות בתצוגה, ואז ללחוץ על הכפתור הקטן, ולראות איך כל הטלווזיות נכבות אחת-אחר-השניה, כמו איזה סרט מתח/אימה. הגירסא האירופאית של המכשיר (שעובדת על הטלוויזיות בישראל) עולה 35$ כולל משלוח, ולדעתי זה פשוט שווה את זה, אתם יכולים לחשוב אחרת, אבל אז אני יבוא ויכבה לכם את הטלוויזיה :2gunsfiring: tvbgone.com

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by TZuKi,

הוא זול.... רק אוכל...

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by NuXeR,

שלום , http://exabytesystems.com ראיתי באתר הנל שנמכרים לדים וקתודות במחירים ברצפה... כולל משלוח זה יוצא חצי מחיר מהארץ! מישהו מהפורום כבר אמר שהזמין ונתן ביקורת חיובית.. לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש ניסיון עם המקום...? תודה. עריכה : או בכלל עם חנות מחשבים טובה כוללת מוצרי מודינג ו-OCing..מחירים זולים ומשלוח טוב ?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by ilay22,

אני יודע שהשאלות כבר נשאלו בעבר, אבל יש לי שאלה קצת שונה, אני מחפש קורס יחסית קצר (לא יותר מחצי שנה) בתמים האילה, כדי שאוכל לעבוד בזה כפרילאנסר, ז"א לא עבודה קבועה מ8 עד 5אלא לפי פרוייקטים\בהזמנה בגדול הנטייה שלי היא לפתור בעיות של מחשבים (הו אלוהים כמה עשיתי את זה אצלי בבית!!) אבל הידע שלי הוא די בסיסי. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by ONKYO,

הצלחתי תגידו מה דעתכם hock עיצב לי אותה, תודה רבה אחי!!!

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  15. אני מעוניין לדעת בכל סוף שבוע (חמישי ושישי) איזה מסיבות של מוזיקה אלקטרונית יש בסופי שבוע... איך אני אוכל להשיג מידע כזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  16. Started by -LosNir-,

קיבלתי הודעות פרסומיות מחברה X (בנק) שאני בטוח ב 100% שלא נרשמתי אליהם ו/או אישרתי דבר מה פרסומי. ההודעות נשלחו דרך חברת פרסום בשם Publicators. זה נמשך גם לאחר שפניתי וביקשתי להפסיק את ההודעות, ושאלתי מאיפה הם קיבלו אישור לשלוח לי דברים פרסומיים - כמובן שלא קיבלתי תשובה. את מי עלי לתבוע? as simple as that.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  17. Started by shaithebest,

שלום חברים איפה נמצאת האופציה שאני מוסיף לפרופיל שלי כדי להראות את מפרט המחשב שלי?? חיפשתי חיפשתי לא מצאתי

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by LOL,

בזמן ניקיון הדירה במעונות נתקלנו מתחת לכיור בחפץ מוזר זה פלסטיק אפור עם נוזל בפנים וסוגר מנייר אלומיניום לא רשום עליו שום דבר ולכן אין לי מושג מה זה לא פתחנו את הסוגר לכן אני לא יודע עדיין מה הוא אותו נוזל אני פשוט חייב לדעת מה זה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by arik100,

האם היא מומלצת לקניית מחשבים? מה אתם יכולים להגיד עליה? איך השירות שם? תודה מראש וביקורות יתקבלו בשמחה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by EITAN4,

אולי זה לא קשור לפה . אז בבקשה להעביר . נורא מרגיז להגיע הביתה ולגלות שהחוטים של הספק כוח קצרים ( לא מגיע ל 4 פינים ול 24 פינים ) והפין של הקירור יש לו פאק בייצור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489983.0 עכשיו צריך לנסוע מאשקלון לראשון שוב בגלל חוזר חוסר מקצועיות מצד החנות . ( פאק של פלסטיק בייצור לא אשמתם ) אבל אתם חנות גדולה לא פעם ראשונה שמרכיבים מחשב . והחלקים האלה סטנדרטיים . מארז וספק כוח

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by Dark_Phantom,

מטריקס שולט הנה תבדקו קצת תמונות

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  22. שלום, רציתי לשמוע את עצתכם לגביי בדיקה כללית למחשב יד שנייה אותו אתם ניגשים לבדוק כדי לתת טווח מחיר משוער. הפעולות שאני עושה הן: בדיקה לוגית: שימוש בתוכנות - AIDA32 לבדיקת החומרה באופן פרטני. CPU-Z הגדרות המעבד (וכדו') ו - PRIME95 לשם בדיקת החומרה בזמן "מאמץ והעמסה לזיכרון". איפיון המערכת בהתאם למחירים "יד שנייה" (אתרים, לוחות אינטרנטיים ועוד...). כמובן שיש התייחסות לסוג החומרה (מותג או גנרי) ויציבותה כמכלול. בדיקה פיזית: פתיחת המארז ובדיקת החומרה ;D יצאו תוכנות חדשות שאתם ממליצים עליהן? אתם מבצעים משהו שונה/אחר/בנוסף? אשמח לשמוע (למנהל, אם ההודעה לא מתאימה לפורום מפרטי מחשב אשמח אם תעבירה לפורום מתאים יותר)

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by MilkMan,

איפה יש דונוטס בארץ? הייתי בניו גרזי ליפני כמה שנים ונדלתי ועכשיו נזכרתי

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by Coca Cola,

אני אעשה אותו בכל אופן, אבל רציתי לדעת מה זה יתן לי בחיים התעודה הזו. מה ילד בן 16 (עוד לא) כמוני עם תעודה כזו יכול לעשות? מה אתם אומרים, דעתכם שלכם על התעודה? כמו כן עוד שנה + אני ניגש על CCNA, מה אתם אומרים על CCNA?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים