עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם זה בסדר לדעתכם שמישהי תצא עם מישהו קטן ממנה? ואני מדבר על טווחי גילאים של 17-23 בערך. נגיד מישהי בת 20 עם מישהו בן 17 (וזה בהנחה שהיא הסכימה לצאת איתו...). יצא לכם להיתקל במקרים כאלה? (ולא , אני לא מדבר על הורים שהאמא בת 41 והאבא בן 40...) האם לדעתכם בכלל יש למישהו בגילאים של נגיד 18 סיכוי ללהצליח להתחיל עם מישהי שלוש שנים נגיד מעליו? אני מכיר מישהי בת 19 שיש לה חבר בן 27 לדוגמא. אני לא רואה שום סיכוי למצב הפוך...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי נראה לי שזה המקום לספר , אז זה הולך ככה: במקום העבודה שלי קנו כ 15 מחשבים חדשים . (המחשבים מיועדים להדרכות) כאשר הייתה דרישה לכרטיסי מסך בעלי 256 מגה זכרון (כרטיס של NVIDIA 6200) כאשר הגיעו המחשבים, גילינו בבדיקה פשוטה במאפייני הכרטיס מסך , שהזכרון לכרטיס מסך הוא 512MB ו 256MB אך הזכרון הפיזי בכרטיסי המסך הוא 128MB, 64MB, 32MB כאשר נשאלה החנות על פשר הדבר, הם טענו שלא נאמר להם במפורש שהזכרון צריך להיות על הכרטיס ולכן הם חסכו כמה שקלים על הקניה הזאת

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  3. חבר'ה, נא לא לזלזל. בסך הכל העליתי על הכתב את מה שבליבי, פשוט רציתי לשמוע ביקורת מאנשים... There he was, once more gazing at the setting sun dive into the horizon. His troubled mind could not rest; the thoughts in his head were mixed with emotions. Ones that were bound to his Angel, her addictive[, drug-like] smile, which he loved and hated so much, the one that gave him the reason to keep marching on, but at the same time, gave him uncertainty that constantly tortured him... He then returned to his house, but not home which he considered as her hugging arms and her warm presence that could melt down any iceberg in the world. He lied down in his bed, cradling like a li…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לילה טוב כולם, אוקי אני חייב עזרה, ככה חבר שלי הראה לי לפני הרבה זמן שהוא צרב על דיסק כלשהו את המופע השלם של שלום אסייג (מדובר במופע של שעה וקצת) הוא צרב רק את הפס קול (בשביל להשמיע באוטו). עכשיו-כל המופע שקל בתוך הדיסק 44 קילו בייט!! למישהו יש מושג איך עושים כזה דבר? לכווץ פס קול של מופע שלם לפחות מחצי מגה? אני שואל מכיוון שאני רוצה להעביר את המופע לפאלפון בפורמט mp3. מקווה לקבל תשובה, טנקס

• 8 תגובות
    • 521 צפיות
  5. משהו שמע עלייה?איך היא טובה? ראיתי פשוט מחשב מיני נייד ה S10E של לנובו ב1299 שקל עם 2 ג'יגה זיכרון?היגוני המחיר הזה?כי בכל מקום הוא עולה בסביבות ה 1850 שקל...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Tal555,

איך זה? שמעתי שזה משהו טוב... לכל מי שלא יודע הפירוש אם אני לא טועה זה טכנאי מערכות מחשבים, שמעתי שזה מקצוע מאוד מבוקש, מה אתם אומרים שווה לנסות? וגם שמעתי על אבנט כחול שזה גם טמ"מ + אבן יקרה... אבל זה כבר בכלל בגדר קשה מאוד... בקיצור אם משהו יודע על התפקיד הזה משהו אני אשמח למידע בנושא, תודה !

• 75 תגובות
    • 12.2k צפיות
  7. Started by pure perfection,

יש דבר כזה מצלמה נסתרת בתוך משקפיים ?? ראיתי דברים כאלה אבל זה מתחבר עם כאבל למכשיר בכיס .. אני מתכוון למשהו שאפשר לראות ב LIVE למשל .. אני מסתכל על משהו וחבר יכול לראות את זה מהבית .. יש דבר כזה??

8. אל תתפסו את זה בנימה של כעס, זה בקשה, לא דרישה. לי אישית זה קרה ושמתי לב שזה קרה גם לאנשים אחרים. שמישהו מעוניין לדעת השוואה בין מפרטים מסויימים או בין כל דבר אחר תמיד אתם עונים לו ששניהם גרועים.. וזה ממש לא עוזר........ אם מישהו שואל מה טוב אז פשוט תענו לו מה יותר טוב... לאנשים יש סיבות לשאול דווקא את מה שהם רוצים .. תפסיקו להגיד שהכל גרוע כי תמיד יהיה משהו יותר טוב... ופשוט תענו על הבקשה של המשתמש!! מקווה שאני לא לבד פה. תודה..

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  9. Started by Magneto,

המדינה שלנו זאת מדינה של גנבים... לא מספיק שכל מחירי המחשב פה יקרים ב 150אחוז מאירופה גם החוצפה שאם נגיד אתה קונה כרטיס מסך ובאתר המקורי יענו מהמפעל זה מגיע לך עם כמה משחקים בבנדל ואם אתה קונה את זה בארץ החברה לוקחת את המשחקים לעצמה או שנותנת משחק אחד. עוד דבר זה לגבי מארזים.. למשל ראידמקס... באתר שלהם כתוב שאתה מקבל אחד מהמארזים עם 6 מאוורים וספק כח.. פה בארץ 3 מאוורים ללא ספק... גנבים! ולא היה רשום OPTIONAL באתר של ראיד מקס...

• 226 תגובות
    • 14.8k צפיות
  10. קיצר, נתקלתי במשהו באינטרנט, ואני לא יכול להבין כבר שעה איך זה הגיוני!! אשמח להסבר ממישהו חכם.. בקשה אם למישהו יש אסבר הגיוני... וזה לא טריק או משהו, כי גם אשכרה לקחתי דף וחתכתי וזה נכון... באמת יש חור איכשהו..

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  11. As a parent, I often wonder if I taught my sons and daughters everything they needed to know to lead a safe and sane life. You know what I mean . . .. Don't run with a knife, don't stick beans in your nose, don't lick a frosted piece of metal, etc. But, you know, I think I might have missed this particular piece of advice. However, let's face it, if any of my sons or daughters ever tried this totally idiotic stunt, I figure they are way too stupid to survive in this world anyway! Never . . .. Ever . . . ! Ever . . . !! Ever . . . !!! Ever . . . !!!! Ever . . . !!!!! Put a FIRECRACKER In your ass and light it !!!!!!!! I REPEAT. . . Never...... ! Ever…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

נחשו מה זה..

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. Started by The_overclocker,

http://www.terror-victims.israel.net/mainh.swf ** הודעה מראש אני לא שמאלני, אז לא לסקול אותי באבנים ** תראו אני מזדהה אבל עם כל הכבוד גם הפלסטינים סובלים והם לא בדיוק חוגגים שם. והם לא כולם מחבלים כמו שחלקכם חושב.. לדעתי זאת תעמולה ימנית מוסוות ומי שלא רואה.. חבל.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Abraham Lincoln was elected to Congress in 1846. John F. Kennedy was elected to Congress in 1946. Abraham Lincoln was elected President in 1860. John F. Kennedy was elected President in 1960. Both were particularly concerned with civil rights. Both wives lost their children while living in the White House. Both Presidents were shot on a Friday. Both Presidents were shot in the head. Now it gets really weird. Lincoln 's secretary was named Kennedy. Kennedy's Secretary was named Lincoln. Both were assassinated by Southerners. Both were succeeded by Southerners named Johnson. Andrew Johnson, who succeeded Lincoln, was born in 1808. Lyndon Johnson, who succeeded Kennedy, was …

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  15. אתמול עליתי לאוטובוס והיו הרבה אנשים.פתאום אני קולט חייל עם מדים כחולים של חיל האויר ועם סיכת כנפ"צ. אז ראיתי שעל צידה השמאלי של החולצה יש גם סיכת טייס (הוא גם היה קצין-סגן). והבנתי שהוא טייס. אבל מה שלא הבנתי זה איך הוא הולך עם הסיכות והכל ומראה שהוא טייס (כל האוטובוס הסתכל עליו). הרי טייס זה סיווג הכי סודי בצה"ל.איפה בטחון המידע פה?! חשבתי לעצמי "מה הוא מטומטם הוא לא יודע שאסור.........." לא יודע מה האמת פה אבל אני לא חושב שמותר לטייסים לחשוף את עצמם ככה.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Kurt,

ראיתי את זה כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא הבנתי מה זה בדיוק בן אדם אחד עומד עם חצובה צהובה גבוהה כמו של מצלמה "ומסתכל" לתוכה, ובן אדם שני עומד 10-15 מטר ממנו עם עמוד אדום לבן (כמו של סנטה קלאוס) בגובה של איזה 3 מטר ומסתכל על הראשון. מה הם עושים?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. מה אתם אומרים על הקטע הזה? זה נכון?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Sweet Ass Tuesday http://coedmagazine.com/2009/04/14/sweet-ass-tuesday-april-14th-2009/ Tribute to the Glorious Underboob http://coedmagazine.com/2009/04/13/tribute-to-the-glorious-underboob/

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by subarel,

הם כותבים ואני מצטט: "In he near future, we will update the program according to the progress of new world record" תראו את התאריך למטה.. בראל. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  20. היי! אני מחפש בדיוק לנות מקלדת חדשה וחשבתי על משהו מוזר: אם לסינים יש אלפי אותיות בא"ב שלהם, אילו אותיות צרובות במקלדות שלהם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני רוצה להזמין את זה משם ואני לא יודע מה מקבלים איתו כי יש לי חיבור LGA 775 ואני צריך את התופסנים ואת התושבת מקבלים את זה איתו או שצריך להזמין את זה לחוד? :s05:

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  22. משום מה הוא לא עובד....

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום טוב הכותרת אומרת הכל אני לא מתכוון לברי וייט אני מתכוון לזמרת שתמיד שרה בבר בסוף התוכנית { הבלונדינית } זה מאוד חשוב לי תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. Started by Moty_p,

למרות שזה היה ממש מזמן עכשיו שאני רואה את הערוץ בלווין אני אומר לעצמי ואללה, זה הערוץ עם התוכניות הכי חזקות שיש! most shocking most world amazing videos היה טעות להוריד את הערוץ הזה לפי דעתי

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by Shadowman,

הינה הוא... בהמשך אני יגיד לכם מאיפה צילמתי אותו!!!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים