עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היום ניקיתי תמגירה שאני שם בא תדריברים והתוכנות שלי וראיתי הרבה זבל שאני בחים לא ישתמש יותר דריברים של עכברים ישנים תוכנות ישנות וכו ומענין אותי לדעת מה אתם עושים איתם סך הכל יום אחד הארד דיסק ימות וצריך לפחות תדיסק התקנה של מערכת ההפעלה

• 9 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by dogsoldier,

יש למישהו UPDATE לדי וי די APEX DVX 811?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by doker,

מישהו יכול להביא לי מידע על הגרוזינים שלא עושים מטבח על הנוהל הזה?? בבקשה זה דיי דחוף

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by orlupo,

ראיתי ידיעה בוואלה שהם מאיימים בשביתה ממחר זה נכון או לא? למה אבא שלי אמור ביום ראשון לחזור מספרד עם מכונת קפה!!! :silly:

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by ONKYO,

יש לי 3360 בסלקום והתאורה הצהובה\ירוקה דוחה אותי!! ראיתי הרבה אנשים שהחליפו לתאורה כחולה (כן,החליפו, המכשיר לא בא ככה.) אז אולי מישהו יודע איפה אפשר לעשות את זה? תנו לי בפרטי, אל תפסרמו פה, מי שיודע....

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  6. לכתבה: http://cars.walla.co.il/?w=//1054871 לצפייה ערוץ Eurosport (ערוץ 57) בשעה 23:30 8) יום שבת 00:30 יום ראשון 00:00 (למי שרוצה יש גם שידורים חוזרים, תבדקו) צפייה מהנה!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by the red dragon,

רציתי לשאול עם יש לי 3 יחידות במתמטיקה אני יכול להתקבל לטייס קרבי?( חייל האויר) ומה זה קב"א? ומה זה דפ"ר?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היי חברים, שאלה קטנה שרציתי לברר לגביה לפני המבחן שמחר. כפי שאתם יכולים לראות בציור, יש 3 מטענים ואני מחפש את הכוח שמופעל על המטען האמצעי. עכשיו הכוח שמפעיל המטען הימני מושך אותו והכוח שמפעיל המטען השמאלי מושך אותו גם כן, איך אני מבצע את חיבור הכוחות המופעלים עליו לסך הכל כוח? הייתי עושה: F = F1,3 + F2,3 אם הוא היה נמשך\נדחה לאותו כיוון משתי הכוחות, אך מה עושים במקרה כזה? המורה אמרה משהו בנוגע לבחירת הכיוון של ציר ה-X ולפי זה מציבים את הכוח שמושך\דוחה בניגוד לכיוון ציר ה-X במינוס אבל כך ניתן למצוא 2 תשובות אפשריות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Tukinfo,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2974726 ;D

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by DAVIDD,

שלום לכולם.. קניתי מקלדת של לוג'יטק דגם עלית http://www.lamir.co.il/?SearchType=3&SearchIn=Name%2CKeywords%2CSale%2C_CatalogNumber%2CBrief&Search=ELITE שילמתי עלייה 189-20% שזה 151 בגלל שיש היום הנחה למוצרי לוג'יטק ... עכשיו כשהגעתי הביתה ודיברתי עם חבר שיש לו את הדגם של ה LX500 הוא אמר לי שזאת אחלה מקלדת וכל מיני שטויות ושעשיתי טעות שלא קניתי סט.. ובכלל רציתי לקנות את הדגם הזה.. http://www.lamir.co.il/?SearchType=3&SearchIn=Name%2CKeywords%2CSale%2C_CatalogNumber%2CBrief&Search=S510 מה אתם ממליצים לי להחליף את המקלדת שלי לאחד הדגמים שלמעלה? או שלהשאיר את המקלדת עלית?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by The-Fox,

טוב חברים, היום הגדול הגיע: ה 28 (יום ה') לנובמבר 2002. ואם אתם שואלים אני לא מתרגש, רק מחכה כבר בקוצר רוח. בכל מקרה אני מתגייס ליחידת הצנחנים, הולך להיות כיף... רק רציתי להגיד שעד היום (כחצי שנה) שאני חבר פה מאד נהנתי מהשהות באתר ובפורום. בהתחלה הייתי משתמש די פסיבי, אחרי זה הפכתי למשתמש די אקטיבי, ואז כבר היה הרבה יותר כיף. רציתי להוסיף גם שאני מקווה שאני יוכל להשתתף פה בפורום על אף היציאות הגרועות בטירונות (פעם ב 3 שבועות), ובגם אחרי הטירונות ובהמשך השירות הצבאי כי זה פשוט כיף להיות חבר בקהילה כה גדולה. ווואי, אני לא מאמין שאני הולך להיות חייל, עם מדים כומתה, נשק והכל (בעתיד גם קנפ"ץ ;D). היו שלום לבנתיים, תגובות יתקבלו בברכה...

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by עמיר שחר,

שלום, אני מחפש שני תמונות מפורסמות באיכות טובה (אמור להיות מודפס על ד A4). האשונה היא התמונה המפורסמת מפנוי ימית שרואים בא את תושבי ימית על גגות הבתים, ובאים אם ה"כלובים" לפנות אותם. התמונה השניה שאני מחפש היא תמונה מפנוי גוש קטיף, בא תושבי הגוש היו על הגג של בית כנסת ובמהלך השעות שלהם הם היו של הגג הם שפכו חומרים על החילים. האם משהוא יכול לעזור לי למצוא את התמונות. תודה ענקית עמיר

14. האם יש חנות מחשבים טובה ואמינה באשדוד? אני רוצה לקנות מחשב חדש..

15. אותו בהאוטלוק ... ? וכן אני יודע שהם לא פריירים ורוצים שיעברו באתר שלהם ..אבל אולי בכול זאת!! כי את וואלה אי אפשר... ואת GMAIL גם אי אפשר... אז... אולי שמעתם על משהו?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  16. אני מחפש את זה: http://www.microbarn.com/details.aspx?rid=102067 מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ? זה היחידי שמצאתי שמתחבר ישירות ללוח אם, מתאים לסלוט של הפלופי וזול. תודה, אריאל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. חוקרי משטרה בדטרויט דיווחו על תופעה מסתורית של אייפונים המתאתחלים מעצמם במעבדות פורנזיות, והמציאו כל מיני תיאוריות קונספירציה כנגד המשטרה. אך האמת מאחורי התעלומה פשוטה בהרבה מכפי שחשבולכתבה

18. בשקט בשקט וללא הודעות רשמיות יוצא לאוויר העולם ה-Ryzen 5 7400F, מעבד בעל 6 ליבות ו-12 נימים שרוצה להיות החבר הטוב ביותר של מערכות המחשב הזולותלכתבה

19. לא יודע אם זה יותר לפה או לצרכנות-ננסה: כמה אחוז הנחה אפשר לקבל\לדרוש\להוציא מסוכנות רכב אם אני משלם את הכל במזומן? למישהו יש ניסיון?

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by Symbore,

לפני כשנה החלפתי את ההיגוי של שמי הפרטי באנגלית וסוף כל סוף הצלחתי לסיים להחליף את שמי בכל המוסדות למעט תעודת נכה. למען האמת אינני זוכר איפה קיבלתי תעודה ומהיכן הם לקחו את הפרטים אני רק זוכר שזה לא היה דרך משרד הבטחון (התעודה היא די סימלית אבל זה מציק לי בעין) מישהו יכול לשפוך אור בנושא?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  21. אני רוצה לעלות סרטון פלאש לאתר ....איך אני עושה אתזה?

22. "אובייטקים לא מתאפסים לאחר הפקת פרודקט" תודה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים