כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
יאללה איזה בית יפה פרקטים מטבח ב-50 אלף רמקולים כל אחד 200W איזה יופי...... רק חבל שהטלויזיה והמיטה שלי לא הגיעו.. עוד כמה ימים יגיעו ויש לי בעיה קטנה עם האינטרנט 5מגה אז בנתיים החליפו לי ל-2 עד ליום שלישי.. בקרוב תמונות של כל הבית(5 חדרים,170 מ"ר,עם מרפסת ענקית של 40 מ"ר)
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל מיני מלחמות/אירועים שנבעו בגלל משיכה/אהבה/סקס, כמו מלחמת טרויה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/MyClip/showVideo.asp?m=1132168 והימני צריך לגדל צוואר אמרו לו בתגובות :lol:
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
לקראת החורף המתקרב, כדאי להכיר את "דרונברלה" - או רחפנטריה אם תרצו לכתבה
-
אילו המקומות שהכי ז ול לרכוש, מי מהם הכי אמין ? בבקשה בלי לכלוכים - תשובות עניניות בלבד . ותודה מראש
-
- 29 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
-
אני די חובב לא קטן של מד"ב ואני גם אוהב לקרוא ספרים (לא יותר מדי ספרים , במידה הנכונה ) . הספרים שקראתי עד עכשיו והושפעתי מהם הם : חולית , כופרי חולית ובית הלשכה חולית . המרכבה שאותה אני קורא עתה , ספר מאוד מרתק , קראתי אותו ולא שמתי לב לזמן על היום הראשון הגעתי לעמוד 175 , ישבתי וקראתי אותו במרפסת ופשוט לא שמתי לב לזמן . הספר עצמו מאוד מורכב ונותן לכם לחשוב הרבה . חלק יחשבו שזה רק עוד ספר מד"ב חלק יאמינו במה שהוא אומר וחלק לא . מומלץ בחום . עוד ספרים שקראתי או שאני קורא עכשיו שר הטבעות :אחוות הטבעת שר הטבעות : שני הצריחים הארי פוטר ( אל תצחקו , קראתי את זה שזה יצא ואז הייתי בכיתה ו' בערך והייתי חייב להמשיך לקרוא :-\ ) ספר טוב אבל לא מתקרב במידת המידע וההרפתקה לשר הט…
-
- 71 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי מה קורה? הכל טוב? וואלה... בכל מקרה... אני נוסע בקרוב לאמריקה וצריך טלפון שיעבוד גם בארץ וגם באמריקה. כרגע יש לי סמסונג 824 שעובד רק בארץ ובאירופה! חשבתי לקנות אחד בארה"ב, אחד שיכול לעבוד גם בארץ... אם אני קונה שם אחד עם סים קארד ואני מכניס בו סים קארד מהארץ, זה יעבוד בו? ואיפה אני יכול לראות רשימת טלפונים סלולריים חדישים ואיפה לקנות? תודה מראש.
-
- 48 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ב16 לחודש יש גלובוס הזהב..מישהו יודע באיזה שעה ובאיזה ערוץ ישדרו את זה?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
באתר רכבת ישראל תראו מדד דיוק רכבות נוכחי: למראות זאת ביום שנסעתי מחדרה לחיפה חכיתי שעה ברציף בעוד שרכבות עמדו ולא זזו עקב בעיות איתות. למרות זאת המדד היה עדיין בסביבות 98%. איך הציבור אמור להתייחס למדד זה? הוא מתעדכן או סתם ממוקם שם כדי להמחיש שהכל בשליטה?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום אני עוד שנה בערך בן- 14 וריציתי לדעת איזה עבודות לדעתכם הכי קלות יחסית עם סחר טוב בחופש.
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היום ניקיתי תמגירה שאני שם בא תדריברים והתוכנות שלי וראיתי הרבה זבל שאני בחים לא ישתמש יותר דריברים של עכברים ישנים תוכנות ישנות וכו ומענין אותי לדעת מה אתם עושים איתם סך הכל יום אחד הארד דיסק ימות וצריך לפחות תדיסק התקנה של מערכת ההפעלה
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להביא לי מידע על הגרוזינים שלא עושים מטבח על הנוהל הזה?? בבקשה זה דיי דחוף
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ראיתי ידיעה בוואלה שהם מאיימים בשביתה ממחר זה נכון או לא? למה אבא שלי אמור ביום ראשון לחזור מספרד עם מכונת קפה!!! :silly:
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי 3360 בסלקום והתאורה הצהובה\ירוקה דוחה אותי!! ראיתי הרבה אנשים שהחליפו לתאורה כחולה (כן,החליפו, המכשיר לא בא ככה.) אז אולי מישהו יודע איפה אפשר לעשות את זה? תנו לי בפרטי, אל תפסרמו פה, מי שיודע....
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לכתבה: http://cars.walla.co.il/?w=//1054871 לצפייה ערוץ Eurosport (ערוץ 57) בשעה 23:30 8) יום שבת 00:30 יום ראשון 00:00 (למי שרוצה יש גם שידורים חוזרים, תבדקו) צפייה מהנה!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
רציתי לשאול עם יש לי 3 יחידות במתמטיקה אני יכול להתקבל לטייס קרבי?( חייל האויר) ומה זה קב"א? ומה זה דפ"ר?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, שאלה קטנה שרציתי לברר לגביה לפני המבחן שמחר. כפי שאתם יכולים לראות בציור, יש 3 מטענים ואני מחפש את הכוח שמופעל על המטען האמצעי. עכשיו הכוח שמפעיל המטען הימני מושך אותו והכוח שמפעיל המטען השמאלי מושך אותו גם כן, איך אני מבצע את חיבור הכוחות המופעלים עליו לסך הכל כוח? הייתי עושה: F = F1,3 + F2,3 אם הוא היה נמשך\נדחה לאותו כיוון משתי הכוחות, אך מה עושים במקרה כזה? המורה אמרה משהו בנוגע לבחירת הכיוון של ציר ה-X ולפי זה מציבים את הכוח שמושך\דוחה בניגוד לכיוון ציר ה-X במינוס אבל כך ניתן למצוא 2 תשובות אפשריות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 319 צפיות
- 2 followers
-