כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
המכירה המוקדמת למשקפי המציאות המדומה המסקרנות נפתחה באופן רשמי, ונראה שגם עלויות שמגיעות ל-900 יורו באירופה לא מרתיעות את הרוכשים שמעוניינים בטעימה מהטכנולוגיה של המחר עם הספק שכזה – לא נתפלא לראות את HTC הופכת בקרוב מאוד לחברת מציאות מדומה בעיקר, ויצרנית סמארטפונים ומכשירים חכמים אחרים כתוספת צדדית. משקפי המציאות המדומה המסחריים הראשונים של החברה הטאיוואנית, ה-Vive, יצאו לזמינות לרכישה מוקדמת כמובטח, עם תאריך זמינות ראשוני שמכוון ל-5 באפריל 2016. יחד עם תחילת ההזמנות המוקדמות, ב-HTC גם חשפו כי מחיר המשקפיים שהוצג לפני מספר שבועות, 800 דולרים אמריקאים, הוא למעשה מחיר אמריקאי בלבד שאינו כולל מס מקומי (אשר משתנה ממדינה למדינה בתוך ארצות הברית), ועל כן המחיר שאותו …
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
אני מחפש משטח שניתן לשים על הספרייה/שולחן מחשב שיגן מפני שריטות שנגרמות מהעמדת המארז. הפיכתו וכדו'... אני נוהג מדי פעם (כמו חלק מכם) לפתוח את המארז, לנקות/להוסיף/לשנות ועוד... עכשיו כשקניתי ספרייה חדשה. צריך לשמור עליה עדיף, כמובן, חומר שאינו רגיש לחשמל סטטי. אתם יודעים כמה רכיבי המחשב רגישים ;D המליצו לי על PVC. איפה קונים אותו? יש עוד המלצות?
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מי אחראי על נתונים שהיו במחשב ונימחקו לאחר תיקון המחשב? האם הטכנאי אשם או הלקוח שלא גיבה את הנתונים שלו?
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שני קורסים: 1.חשמאלי מוסמך - שמונה חודש - מקבל תעודה של חשמלאי מוסמך. 2.עובד יצור אלקטרוניקה כולל SMT - ארבעה חודש - אין תעודה כללית אלא רק אל תחום היצור. השאלה היא אל מה אתם חושבים שכדאי ללמוד? אותי מעניין יותר עבודה מעשית, ותחום האלקטרוניקה מאשר תחום החשמל. ויצא לי ללמוד את שני התחומים בתיכון. אשמח לשמוע הצעות.
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה זה - 4 אותיות, מתחיל עם א', ונגמר ב ז', וכאשר הוא מלא תיקים כבדים קשה מאוד להזיז אותו ? ארגז מה זה - 3 אותיות, מתחיל עם א', ונגמר ב ז', וכאשר הוא מלא תיקים כבדים קשה מאוד להזיז אותו ? קצב
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני טס בשבוע הבא לארה"ב , ויש כמה דברים שאני רוצה לקנות שם , רציתי לשאול אם יש איזהשהיא דרך להזמין איזה חבילה נגיד מ-amazon לבית מלון, עכשיו יש לי קצת בעיה כי הטיול הוא מאורגן והחדר לא נרשם על השם שלנו אלא על שם הקבוצה וגם אנחנו לא נשארים הרבה זמן במקום אחד, מישהו פעם עשה את זה? ועוד שאלה קטנה מישהו קנה כאן פלאפון בארה"ב כאילו פרי סים, ויכול להמליץ לי על מקום לקנות תודה.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר אתה כותב אותם, אז בבקשה LINK ME!
-
אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי זה קשור לתוכנה גם. אז לפני כמה שנים (2-3) הורדתי MSN מסנג'ר ובהתקנה היה צריך להכניס אמייל וחשבתי שחייבים כתובת שלהם (msn@) אז פתחתי תיבת אימייל אצלהם ונרשמתי איתה למסנג'ר, כשפתחתי אצלהם את האימייל אז הם שאלו אותי מה מעניין אותי מחשבים, ספורט ועוד דברים היו אז הטעות שלי היתה שבחרתי משהו (ספורט, MSNBC) ומאז הם שולחים לי איזה כמה מיילים ביום ואני כל הזמן מנקה את זה וזה כבר מעצבן, כבר מלא פעמים סימנתי את המיילים מהם וסימנתי אותם כ-Junk אבל המיילים ממשיכים לבוא כל הזמן אז איך אני מבטל את זה שישלחו לי את המיילים המעצבנים האלה או איך\האם אני יכול לשנות את האימייל שנרשמתי איתו למסנג'ר שיהיה נגיד של ג'ימייל שהוא הראשי שלי וכל האימיילים ששולחים אליי י…
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, "סתם" שאלה שעלתה לי לראש, אם יש לי אתר מותר לי לפרסם בו כתבות מאתרים אחרים באופן קבוע (כמובן עם קרדיט וקישור לאתר המקורי) ? או שצריך אישור כלשהו מהאתר ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום, יש לי צו גיוס ראשון לתאריך 2/11, רציתי שתתנו לי טיפים על איך להיות מוכן למבחן הפסיכוטכני, אז בבקשה תתנו לי טיפים! לאלו שעשו את המבחן אתם בטח מבינים מה צריך אז תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://funzone.co.il/320.html
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2951614,00.html עברתי בריפרוף נראה די אמין בכל זאת לא ידעתי איפה לשים את זה אולי תעשו את זה סטיקי איפה שהוא
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.reghardware.co.uk/2007/02/21/whopping_widescreen_wii/
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, קניתי ב4.12 טלוויזיה של סמסונג A550 ולאחר שקניתי הובטח שתגיע אחרי 10 ימים עם טכנאי שישים לי אותה על הקיר כי אחרת אני לא יכול לפתוח אותה לבד כי תרד האחראיות.. היום ה24.12 קיבלתי אותה סוף סוף אבל רק הגיע השליח שמביא את הטלוויזיה בלי איזכור לטכנאי והוא לא ידע על זה דבר. התקשרתי למספר השרות של חברת הטכנאים ובהתחלה ענו לי פעם אחת ואמרו להתקשר למספר אחר ומאז לא עונים ואין עם מי לדבר. מה ניתן לעשות? אולי לדבר עם סמליין? תודה רבה. אלון.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.isracomp.com/ האם אין פחד לקנות מהם מבחינת אמינות כללית ומבחינת מימוש אחריות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש את הפרק שבו קרטמן מחכה מישהו אוסטרלי מדיסקברי צ'אנל שהולך לחיות מסוכנות ותוקע את האצבע שלו בתחת שלהם ואז קרטמן הולך לפרה ותוקע את האצבע בתחת שלה הואי מחרבנת עליו אני זוכר רק את משפט המפתח:I'm gonna stick my thumb up his ass ,תודה למחפשים
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אנשים. רציתי לחלוק עימכם משהו משעשע שראיתי בעודי מזדחל לי בעומסי התנועה הרגילים. בזווית העיין אני קולט בטור הימני מקדימה מזדה לאנטיס ורודה. עד לפה שום דבר יוצא דופן (למרות הצבע הדי נדיר במחוזותינו) אבל ככל שהתקרבתי לרכב התחלתי לשים לב לפרטים די הזויים. מאחורי הרכב התנוסס לו בגאון ספויילר שחור, מאחורה אגזוז לחץ רעשני, בגלגלים הרחבים מגנזיום. תוסיפו לזה את העובדה שמהרכב יצאו צלילים מזרחיים בווליום מטורף ובתוכו ישבו להם 2 חברה מזרחיים (הי - גם אני שחור, מותר לי!) ותקבלו מחזה די משעשע...
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
איפה ניתן להשיג תקליטים יד שנייה בארץ עם עדיפות לתל אביב... תודה ושבת שלום איתן
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי בכל חור באינטרנט כתוביות לעונה השניה של סמולוויל]Smallville] ולא מצאתי כלום, אנגלית או עברית אותו דבר בשבילי, אם מישהו כאן יכול לעזור לי למצוא את זה, זה יעזור לי מאוד, כי איכות הסאונד של הפרקים שאני משיג היא לא בשמיים וכל משפט דורש הקשבה חוזרת וזה פשוט נורא.... תודה מראש, -ג'ו
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
סיפור מטורף: אישה רצחה את חבר שלה באמצעות מכות של הiPod לראש
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום מישהו משתמש בGtalk? זה לא מסנג'ר זה בטוח... : יש שם איזה באג מעצבן. כשאתה מוחק מישהו, הוא נמחק, אבל כאשר הוא מתחבר אתה מקבל חלונית התראה על כך... אבל מחקת אותו כבר!!! אז נכון, אתה יכול לחסום אותו. אבל אני לא מעונין לחסום. אני מעונין למחוק ולהשאיר את הקשר איתו פתוח למקרה שהוא יחליט לכתוב לי בעתיד. במסנג'ר זה פועל איך שצריך. אתה יכול למחוק משתמש ולא לקבל התראות ממנו כאשר הוא נכנס... ואתה לא צריך לחסום אותו. ואם הוא רוצה הוא יכול לפנות אליך ואתה תקבל את המסר. השאלה איך עושים זאת בג'יטוק. זה נראה לי באג. אבל אשמח לטעות בנדון ;D
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני מודה שהידע שלי במוזיקה אלקטרונית לוקה בחסר (הרוב שם לא עושה לי את זה) אבל כידוע לכל כלל קיים היוצא מן הכלל, ובמקרה הזה ההרכב המשובח הזה. אני מזהיר מראש, המוזיקה הזאת, ובעיקר טראק הנושא, לא קלה לעיקול, מאוד כאוטית ובהחלט לא קליטה, אבל מי שישקיע את המאמץ ימצא בה פנינים. בצורה די גסה אפשר לקטלג את זה כאלקטרוני אוונגארדי וטכני, עם הרבה השפעה מזרם האינדסטריאל.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-