כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
לחובבי הג'אז (עם טיפה קנטרי) בסגנון נורה ג'ונס. המלצה לאלבום KT Tunstall- Eye To The Telescope. שיר מספר 4, Black Horse And The Cherry Tree מדהים. דיסק מושלם, קניתי שלשום, שווה כל אגורה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי, נתקעתי עם התרגיל הזה ואין לי מושג כיצד לפתור אותו. מישהו יכול לעזור לי? תודה ??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני צריך אתרים שלומדים בהם אנגלית ברמה של 5 יחידות, או לפחות אתרים שיש בהם דברים מעניינים לקרוא! חשבתי על ביקורות של חלקי מחשב, נראה לכם זה יעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יודעים למה אני מתכוון? כמו שיש ל EMINEM בשיר שלו WITHOUT ME ממש בהתחלה, אני מחפש כזה אפקט לעוות שיר שיש לי. למישהוא יש? או יודע איפה אפשר להשיג?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ותחשבו על זה... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי רדיוטייפ בבית עם כונן שמסוגל לנגן גם דיסקים רגילים וגם MP3. לאחרונה, הוא התחיל לעשות בעיות והוא לא קורא את הדיסקים, אני מכניס דיסק והוא ממשיך לנסות לקרוא אותו, אני שומע את הדיסק מסתובב, אבל שום דבר לא קורה. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
אז ככה שמתי עין על השולחן הזה http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000QH2a041EPMIko3MBI6sjv3g:12bbi68k5?id=670273&pr=QJ5&N=2%2031817&sgID=13 הבעייה שהוא יצא מהמלאי ובחלק מצומצם של סניפי אופיס דיפו יש אותו בתצוגה מישהו יכול לעזור לי במציאת השולחן בארץ או באתרים בחו''ל? תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מסתבר שיש לי בוחן ביום שני בזה. המורה לא הסבירה את זה כמו שצריך (אולי כן אבל אף אחד לא הבין =/) ואני צריך שמישהו יסביר לי את זה... נגיד יש לי תרגיל כזה (מתוך דף שהיא נתנה): ___S(8) + ___O(2) --> __SO(2) ואני צריך לאזן את זה, מה אני עושה? (היא אמרה שהתשובה היא להוסיף 8 לפני הגופרית בתוצר אבל אין לי מושג למה.) הבעייה העיקרית זה שאח"כ זה מסתבך עוד יותר... __C(6)H(12)O(6) --> __C(2)H(6)O + __CO(2) זה ממש חשוב לי אז בבקשה תעזרו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל המנווטים, אני עורך מחקר בנוגע לאפליקציות שיתופיות כמו וייז ואשמח אם תוכלו לפנות 5 דקות לסקר בנושא. כל השאלות "סגורות" וקצרות. http://bit.ly/wazeformil תודה על שיתוף הפעולה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אם מישהו זוכר, לפני איזה חודשיים-שלוש, ה"הלמו" עוכב ע"י המשטרה לאיזה תקופת זמן ואז באתר שלו http://halemo.net, היו המון פרטים עסיסיים על המשטרה, ועל התקלויות שלו עם שוטרים וכו' עכשיו אני נכנס לשם ולא מוצא בשום מקום יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מוריד סרטים באימיול (רק חוקיים, ואתם לא יכולים להוכיח אחרת) ואני שם לב שסרטים אמריקאיים שאמורים להיות באנגלית שכתוב עליהם צרפתית ספרדית איטלקית הם בעלי הרבה יותר מקורות. מה שונה בהם? הם מדובבים לשפות שונות, רק הוסיפו להם כתוביות, או מה?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
פירסמתי 2 מסכי דל 2407 למכירה לפני שבועיים. ומשום מה מחקו לי הודעה אחת. זה לא היה פרסום כפול, בהערות הודגשו פרטים שונים על כול מסך והמחיר שלהם היה שונה.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מישהו פה רשום לאתר הזה ומהמר בו? איך זה עובד בדיוק? איך משלמים ולאן מקבלים את הרווחים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני ועוד 3 חבר'ה שלי רוצים להיפגש לשבת איפשהו ועל הדרך אמרנו למה שלא ניפגש לאיזה הופעה או סטאנדאפ טוב.. אבל הבעיה שאין לי ממש מושג איפה... בעיקרון אנחנו מחפשים מקום שאפשר לשתות, אולי גם לאכול (לא חייב) ושיהיה כזה איזה אירוע מרכזי, הופעה או משהו.. ליום שבת הכי טוב.. בנתיים בדקתי באתר של עכבר העיר מצאתי כמה נחמדים, אולי יש לכם עוד...?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך זה שכל המדינה מצביעה קדימה???? מה המצע שלהם? לא איכפת לאף אחד שהרוב מושחתים + בהליכים+בחקירות+עוברים מצד לצד בהתאם לכיסא? מה קורה פה??
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
זה נושא מאוד מסובך לחלק מאיתנו יש רעיונות שהם מאמינים וחושבים שהם צריכים להציג אותם למרות שהזולת הקרובה דוחה אותם על הסף עם חיוך מצחיק וזה בטח מה שעושה כמעט כל קורא כרגע. עכשיו זה כבר פשוט מפריע לי ! כמו כאב שיניים ואני חייב למצוא לזה תשובה . איך אני יוצר קשר (לעזאזאל) עם היצרניות ? סמסונג מוטורולה מרצדס מי שלא יהיה ... כי הרי אין איזשהו כתובת מייל באתר שלהם עם בחור שפותח את המיילים ועונה לאנשים וגם אין ולא יהיה לי ולכל מי שאני מכיר כסף ויכולת אופרציה ופיתוח כמו שיש לסמסונג או מרצדס אז מה עושים בהנחה שיש לי משהו בשבילהם שיגרום להם להשתלט על העולם בתחום ?? שווה לי הרבה ולהם יותר ... אז מה אני אמור לעשות ? למצוא חברת סטראפ ולהציג לה את הרעיון לרשום פטנט ולהשטלט על העולם …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד היום למרות כל השנים אני מוצא את עצמי מריץ צחוקים עם חברים דודים וקרובים על התוכנית מ.ק 22 שהיתה פעם חשבתי לפתוח אתר אינטרנט ועמוד בפייסבוק שקורא ליוצרי התוכנית לעשות עונה שניה שלפחות 90% מהארץ (לפי דעתי) רוצים אבל אז הבנתי שאני לא יהיה יכול לנהל את האתר כפי שצריך ואולי גם זה לא יהיה רלוונטי כי יוצרי התוכנית כבר לא עוסקים יותר בתחום אז אני שואל אותכם: מה אתם אומרים: 1) כדי בכל זאת לנסות לפתוח את האתר? (כי בכל זאת לבנות אתר עולה כסף על חשבון האכסון בשרת כל שהוא + דומין) 2) האם שאני יעשה זאת תצתרפו? 3) לאיפה הכי רחוק נראה לכם שזה יגיע? 4) נראה לכם שאחרי כך כך הרבה זמן זה יהיה אפשרי בכלל לעשות עונה שניה? 5) והאם נראה לכם שבסופו של כל התהליך הארוך.. אכן נקבל עונה שנ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש איזה אתר שיקצר לי את השם ש Geocities נתנו לאתר שלי. מישהו מכיר איזה אתר שעושה את זה???
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לא מצליח, אני רוצה שיעשה לי ממוצע של שלוש עמודות יעני: F5+G5+A5 מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
PCBAY מחשבים פשטה את הרגל - וממשיכה למכור באתר http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000617012 ארגון אמון הציבור: החברה חדלה מלפעול, אינה מספקת מוצרים שהוזמנו ושולמו ואינה עונה לפניות צרכנים אפרת אהרוני 20/1/11 בארגון אמון הציבור מזהירים את הציבור מפני התנהלות מדאיגה של חברת PCBAY מחשבים, המפעילה אתר אינטרנט בכתובת www.pcbay.co.il לצד חנות בקריית מוצקין, אשר פשטה ככל הנראה את הרגל ואינה מספקת סחורה ללקוחותיה, מבלי שהפסיקה את הסחר באתר. המידע הראשוני בנושא הגיע לארגון הודות לערנותם של מנהלי אתר השוואת המחירים באינטרנט ZAP, אשר דיווח על מצבור תלונות צרכנים כנגד החברה. מבדיקה ותחקיר שערך ארגון אמון הציבור עולה כי לאחר שצרכנים רכשו מחשבים ומוצרים נלווים, החברה לא סיפ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אווטר נוכחי: שוקל: 20.7K צריך להיראות כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! נראה כמו: מכונית בימבה גבוהה במיוחד... אווטר חדש (מצורף): שוקל: 2.6K צריך להיראות כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! נראה כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! מקווה שתאהב. יום טוב, אריה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.notes.co.il/benbasat/24089.asp לא הבנתי מה זה ישמש בדיוק אבל זה נראה לי כל כך כיף
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-