כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
מי הבנאדם הכי שנוא עליכם ג. יפית שנחפת לכל חור או בני גורן שהרס לכולנו את החיים? אם יש עוד אנשים שנואים אליכם אני יוסיף לסקר
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
בסרט Private Blonds On Fire יש שחקנית בשם-GRETY מישהו יודע בעוד איזה סרטים היא שיחקה כי היא פשוט "לוהטת" סרטים מומלצים יתקבלו בברכה ואני יודעה שיגיעו לפה אנשים שיגידו איזה חרא אני ושאני תומך בזנות ופורנו אז אני רוצה להגיד לכולם אני לא קונה מוצרי פורנו ואף פעם לא הלכתי לזונה ואני מאוד נגד הסחר בבני אדם בארץ ובעולם ולהשיג סרט בחינם לא יעזור לאף חברת פורנו ולאף סרסור
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
http://motobike.ifeel.co.il//article/8167.aspx
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מה עדיף? כעיקרון נחושת בנוי טוב יותר ומקרר מהר יותר אבל מצד שני יש שמועות שהוא יוצר יחד עם בלוק האלומיניום מטען חשמלי.. מישהו יודע על זה משהו?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אני מחפש חברות שמספקות חומרה כמו cd-log וביחוד חברות מימוש כלומר חברות שסמות חומרה בחנות ומקבלות כסף אחרי שהחומרה נמכרה תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
למי יש ? זרקו לינק פה, נעשה איזה מאפיה ישראלית שלי: http://opion.deviantart.com/
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
השאלה הגדולה היא אם הוא אמין?,אני קצת חושש לקנות משמה.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלות כבר נשאלו בעבר, אבל יש לי שאלה קצת שונה, אני מחפש קורס יחסית קצר (לא יותר מחצי שנה) בתמים האילה, כדי שאוכל לעבוד בזה כפרילאנסר, ז"א לא עבודה קבועה מ8 עד 5אלא לפי פרוייקטים\בהזמנה בגדול הנטייה שלי היא לפתור בעיות של מחשבים (הו אלוהים כמה עשיתי את זה אצלי בבית!!) אבל הידע שלי הוא די בסיסי. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הצלחתי תגידו מה דעתכם hock עיצב לי אותה, תודה רבה אחי!!!
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
קיבלתי הודעות פרסומיות מחברה X (בנק) שאני בטוח ב 100% שלא נרשמתי אליהם ו/או אישרתי דבר מה פרסומי. ההודעות נשלחו דרך חברת פרסום בשם Publicators. זה נמשך גם לאחר שפניתי וביקשתי להפסיק את ההודעות, ושאלתי מאיפה הם קיבלו אישור לשלוח לי דברים פרסומיים - כמובן שלא קיבלתי תשובה. את מי עלי לתבוע? as simple as that.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
There is no BOONE שיעמם לי [גשם בחוץ],אז עשיתי את זה בפוטושופ :-X להפיץ וליידע על ההברקה המדהימה שלי זכויות מלאות לי
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום את המחשב שיש לי עכשו קניתי לפני שנה וחודשים בערך עכשו לפני כמה זמן סתם הורדתי CPU-Z לבדוק כמה דברים גילתי שהזכרונות הם 400MHZ רק :s05: עכשו הוצאתי את הדף קניה מהמגירה ואני רואה שלפני שקניתי כתוב שם במפורש 800MHZ ! אפילו הוא הדגיש את זה. עכשו חשבתי אולי הוא אמר 400+400?? או שאני לא בסדר או שאני לא יודע מה חח עכשו אחרי שנה וחודשים כדי ללכת להכנס בו? ד"א 2GB RAM 2 זכרונות של 1GB
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
באופן אישי אם הייתה אפשרות יותר גרועה מ-4, הייתי בוחר אותה. פשוט נמאס ממנה ומההמלצות המפגרות שלה. :bash: עוד מישהו מסכים איתי?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
רלוונטי עבור אלו שכבר יש להם ממיר כלשהו של YES והחליטו לשדרג אותו ל MaxHD. אני משדרג את אחד הממירים הנוכחיים ל MaxHD והנציגה המבולבלת והמבוהלת משו זיבלה לי שהשקע הנוכחי בקיר לא מתאים לממיר הזה וש*קבלן* צריך להגיע במיוחד ולהחליף אותו באחד שכן מתאים, ועל זה למעשה נגבה הסכום המדובר. חוץ מזה כמובן יש את התשלום על הממיר עצמו. מנבירה קלילה ב Layout של הממיר, שמן הסתם מקבל את אותו כבל קואקס 75Ω קלאסי שכל ממיר שקדם לו ב YES ונמצא אצלי עוד מתקופת "תבל" מקבל, אני פשוט לא מבין על מה ולמה? על זה שהטכנאי צריך לשבת עוד 2 דקות, להכנס לתפריט ולסנכרן אותו מול הראוטר בשביל לאפשר את ה VOD? אני יכול לעשות את זה, תודה. ה"התקנה" תתבצע רק עוד שבועיים. אז, האם מדובר בשיטת מצליח חדשה של יס או שזה…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי חברים! אני צריך המלצות לסוג מסויים של אלקטרונית...אני לא יודע איך לסווג את זה, אבל יש פה רשימה של אינפקטד שאני אוהב...מממ, רגוע אבל לא איטי מדי כמו(כל הטראקים הבאים של IM) power of celtics echonomix avratz elation station(this one i really like) drop out קיצר דברים כאלו. לא עמוס ומהיר מדי, אפילו איטי יחסית, אבל טוב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אם זה נכון - האם הוא יודע את שם המשתמש או גם את האימייל של מי שצפה?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
נשמח לדעת מה אתם חושבים http://www.tsofar.com/zofar/mashtap/show.asp?id=15930
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מעוניין להתחיל להתאמן בבית. החלטתי שזה עדיף לי מאשר ללכת למכון מאחר וכל מה שאני רוצה זה משקולות. אני מעוניין לקנות כמה משקולות,אני מניח שבמקשל 4KG ו-8KG ואולי גם 12KG שישמו אותי לכל מיני תרגילים. מישהו מכיר מקום שבו אפשר לקנות בזול את העניין? אני מדבר על משקולות קטנות כמובן שמשמות לפיתוח השריר הדו ראשי ביד (אם אני לא טועה בשם) ולא אלו שמניחים על ספות ודוחקים. כמובן שלא ממש חשוב לי אם זה חאפר או לא כי אני לא צריך "אחריות" על השטויות האלה. אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
איפו מוכרים בארץ מחשבי Shuttle קטנים למסיבות רשת? חנות שמוכרת לוחות של שאטל מוכרת גם את המחשבים האלו? מישהו מכיר חנות ברשת שמוכרת אותם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
כשמישהו מת בחול נירצח תאונת דרכים לא משנה איך המדינה משלמת להביא אותו לארץ או המשפחה? וכמה זה עולה?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
מחפש להזמין כרטיסי ביקור בזול כרטיסי ביקור רגילים אבל שהם תומכים ב paypal ומשלוח חינם הציעו לי את visaprint האם הם טובים ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
איזה מסעדות אתם ממש ממליצים בחיפה? יוצא לי הרבה להזמין ואלה המעודפות עליי: טאטמי - קצת יקר אבל אוכל יפני ממש טוב. ואני מתכוון אוכל לא סושי. פירה - מקבלים שניצל גדול יותר מהראש. אגאדיר - ההמבורגר הכי טעים שאכלתי בחיים, כנל לגבי הקינוח
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-