עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. המכירה המוקדמת למשקפי המציאות המדומה המסקרנות נפתחה באופן רשמי, ונראה שגם עלויות שמגיעות ל-900 יורו באירופה לא מרתיעות את הרוכשים שמעוניינים בטעימה מהטכנולוגיה של המחר עם הספק שכזה – לא נתפלא לראות את HTC הופכת בקרוב מאוד לחברת מציאות מדומה בעיקר, ויצרנית סמארטפונים ומכשירים חכמים אחרים כתוספת צדדית. משקפי המציאות המדומה המסחריים הראשונים של החברה הטאיוואנית, ה-Vive, יצאו לזמינות לרכישה מוקדמת כמובטח, עם תאריך זמינות ראשוני שמכוון ל-5 באפריל 2016. יחד עם תחילת ההזמנות המוקדמות, ב-HTC גם חשפו כי מחיר המשקפיים שהוצג לפני מספר שבועות, 800 דולרים אמריקאים, הוא למעשה מחיר אמריקאי בלבד שאינו כולל מס מקומי (אשר משתנה ממדינה למדינה בתוך ארצות הברית), ועל כן המחיר שאותו …

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by תינוק22,

שרה את זה אישה וזה הולך בערך ככה : No no no Stay ...... אני יודע שזה נשמע כמו עוד מיליון ואחד שירים אבל זה מתנגן עכשיו מדי פעם בכל מיני מקומות . תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by Ddd7,

מישהו פה שעבד בארומה גרנד קניון חיפה שיכול מניסיון להגיד איך שם מבחינת הקושי(יודעת שיש לחץ אבל חוץ מזה כשיש זמן מת עדיין מעבידים אותכם?) מתחילים בתור מנקה/מפנה שולחנות ורק אז לתפקידים אחרים?(אם כן כמה זמן?) והשעות משמרת בוקר מאיזה שעה מתחילה וערב עד איזה שעה? והפסקות כמה זמן?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  4. רעידת אדמה באינטל: המנכ”ל יוחלף, והמניה מזנקת בתגובה | גיקטיים (geektime.co.il).

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  5. אני מחפש לקנות כובע של צ'לסי ואני לא יודע מאיפה להתחיל לחפש. שאלתי באלוף הספורט ואין להם שם (כנראה אין רק בסניף). אני מעוניין לקנות רק בישראל, לא בא לי להתחיל להסתבך בהזמנות מחו"ל. אלו הכובעים שאהבתי: יש למישהו מידע? http://jdsports.scene7.com/is/image/JDSports/50694a?wid=400&resmode=sharp&op_usm=1.1,0.5,0,0 http://www.ghos7.be/chelsea%20cap.jpg

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. שלום לכולם..יש לנו עבודה להגיד למחר ואני רוצה שתעזרו לי קצת אם אפשר..אם אין טעיות בכתיבה מבחינת איות וחוקי כתיבה באנגלית: Q1.Where were you born ? A1.I borned in New-York,USA. Q2.When were you born? A2.I borned in 13 March,1946. Q3.When did you join to the army? A3.I joined to the Israeli army in 1964. Q4.Did you ever get a medal/prize,why? A4.I got a medal,because I rescued Yosi Ben-Hanan in1973 during "Yom Cipur" war. Q5.What did you when you left the army ? A5.When I left ,I went to learn at Harward University,USA. Q6.Were you a good student? A6.Yes,I was a good student,I learned at "Ha Gimnasia Ha Eivrit" and I was good at sports. I choosed to be the chairman of the s…

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי מאמר מוקלד בן כ1500 עמ', ממש לא בא לי לשבת ולקורא אותו על מסך המחשב במיוחד כיוון שאין לי זמן (יש לי 4.5 חודשים לסייים אותו והוא באנגלית) לבהות מול המחשב. רציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום בו אוכל להדפיס אותו פלוס כריכה של 6 חלקים (לא ממש יש לי כוח להסחב איתו בתיק כל יום) בעלות סבירה. רצוי באזור הקריות והסביבה. מישהו יודע מה המחיר של הדבר הזה?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  8. אני יודע וקטורים, משוואות ואי שוויונים מעריכיים ולוגורתמיים, כל החומר של 006 ו005, מספרים מרוכבים. איזה חומר לא ציינתי שיש ב007? (אני יודע שיש איזה סוג של הנדסה שאני לא זוכר את שמה...) יש את הטבלאות האלה שיש בדף נוסחאות עם המון מספרים? נראה לי טבלאת התפלגות...

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  9. בא לי לדבר איתו

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  10. איפו מוכרים בארץ מחשבי Shuttle קטנים למסיבות רשת? חנות שמוכרת לוחות של שאטל מוכרת גם את המחשבים האלו? מישהו מכיר חנות ברשת שמוכרת אותם? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  11. או קיי זה יכול להחשב כספאם, אולי , אבל הבנתי שספירת ההודעות לא נכללת כאן אז מותר לי. נכון כאשר אתם רעבים אתם אוכלים (DUH), או גם אם לא רעבים.... אז נוסעים להרצליה פיתוח לאווזי, או לנמל תל אביב למסעדת האווזים, או לראשון לציפורה, או לשמש ברמת גן..... ואוכלים.......ואוכלים. ומגיע הרגע שאתם שבעים, אך ניתן לאכול עוד. כי אתם יודעים שאם לא במהרה תהיו רעבים ותצטערו שלא אכלתם את ה 2-3 ביסים האלו שנשארו....או הכמה צ'יפסים.... אז אתם ממשיכים לאכול. ואתם מרגישים מפוצצים!!!! אתם לא יכולים לזוז, פשוט רוצים להרים את החולצה, לא להוריד, להרים, לפתוח כפתור וריצ'רץ.... ולשבת בצורת שכיבה כזו, לא יודע איך להסביר, ולהרגע...... ואז אתם נזכרים שאי אפשר אתם לא יכולים, כי זה פומבי, ואתם עוד…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  12. http://news.walla.co.il/?w=/6 :spermat: ;D

13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.superjer.com/transfer/mcdiddys.html ליפני של HL2 יצא ולבונוס http://www.planethalflife.com/half-life2/freemaninterview/

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by Aviv C,

אני צריך לעשות עבודת גמר במחויבות אישית. התנדבתי במשמר האזרחי. קראתי את דפי ההסבר ולא הבנתי כלום!!! מישהו יכול לתת לי קישור לעבודה מוכנה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by kisin,

שלום, אני נכנס לבית חדש עוד מעט ואני רוצה לעשות קירות גבס בסלון ולשים שם מחשב שיהיה מחובר לטלויזיה. בגלל שזה קירות גבס אני צריך לחשוב מראש איזה כבלים אני אצטרך לשים בקיר ואיך בדיוק. בינתיים אני חשבתי על: 1. כבל לחשמל. 2. כבל לשידור וידאו (tv out). 3. כבל לשידור אודיו (לחבר למערכת). איזה עוד כבלים אני צריך לארגן? האם אני צריך לחשוב על כבלים שאני אולי אצטרך בעתיד?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by Thant,

http://www.reghardware.co.uk/2007/02/21/whopping_widescreen_wii/

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by o07,

מה יש לעשות שמשעמם... אין לי תמחשב שלי אין לי חיים. יש לי איזה פנטיום 2 מעפאן שבקושי פותח תאינטרנט... שלא לדבר על משחקים. יש איזה רעיונות איך אני מעסיק את עצמי ???

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  18. פסיכולוג שעשה ניסוי על הבן שלו ובכיתה ח הוא הוציא תואר שני (הבן שלו) במחשבים או מתמטיקה לא זוכר, משהו מסובח ועשו לו מבחני IQ והכל והוא הוציא 180 אבל בסוף הוא הפך לקבצן והתאבד מישהו מכיר תסיפור? חבר סיפר לי ואני לא מוצא מידע על זה בשום מקום..

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by Pika007,

צהריים טובים X: שאלה לי אליכם, טובי המוחות של HW באלקטרוניקה, מעגל משולב- R1= 10 R2 = 20 R3=20 Rt = ? I = ? i1=? i2=? U1=? U2,3 = ? תודה לעונים D:

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  20. יש במשפחתינו מספר אלבומי בולים שלהערכת הוריי שווים סכום נכבד של כסף. חלק ישראלים(לפני ואחרי הקמת המדינה) וחלק מחו"ל. אשמח לדעת איפה ניתן להעריך שווי שלם. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  21. ובכן, המשתמש RROONNII הודח בגלל תוכן לא חוקי לפי מה שהוא אמר לי, וזה לא ייתכן מכיוון ששההודעה האחרונה שלו הייתה לינק לTOMSHARDWARE, אני חושב שמדובר בטעות ואני פונה למנהל בבקשה אם ניתן לבדוק עניין זה, ומדוע הוא הורחק. הסיבה שאני רושם את זה במקומו, זה מכיוון שהוא לא יכול לתקשר עם אף מנהל ולברר את הסיבות להדחתו.

22. Started by ConRoe X Fire,

Blink wildly and then close your eyes really tight for an interesting light show (Amusement Potential: 1-5 minutes) See a variety of blobs, stars and flashes. Try to make out shapes and see if your subconscious is trying to send you a message (perhaps that funny shape is saying, 'send all your money to urban75.com'?) See how long you can hold a note (Amusement Potential: 4-20 minutes) Not that much fun, but it sure passes the time. Play with a friend, or try to beat your own personal best. Inhale deeply and then try and make a noise for as long as you can. Earn extra points for making your partner laugh or ending on an amusing note. Try to not think about penguins (Amusem…

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  23. חברה שלי התגייסה לפני כשבועיים בערך וכרגע היא בטירונות בצריפין [בה"ד 11 אם זה רלוונטי] והאי ביקשה ממני לברר בקשר לבוחן "אין לי ארץ אחרת" מכל אחד פה שיש לו שמץ של ידע על הבוחן, ידע על המבנה דברים חיוניים וכו'... או אפילו הפנייה לפורומים אחרים שהם בעלי מידע חיוני זה. תודה רבה לכם !

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by 104952,

מצאתי במחסן שלנו ערכת טילים ישנה, בערכה מצאתי את המצית הזה לסוף של החוט של המצית חיברתי את החלק הזה בעקרון מה שקורה כשאני מפעיל את המצית אז החוט הדקיק בסוף מתחמם מאוד . חיברתי את הסוף של המצית אל מנוע טילים כזה הפעלתי את המצית...ואז המנוע התחיל לעוף באוויר :lol: איזה תחושת סיפוק הייתה לי עכשיו - השאלה שלי היא : איך אני יכול להשתמש במצית הזה בשביל הרובה תפוחי אדמה שלי?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by emil57,

55 בספרות זה נכשל או עובר??

• 2 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.