כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
לקראת החורף המתקרב, כדאי להכיר את "דרונברלה" - או רחפנטריה אם תרצו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
היי, קוראים לי שינאל, אני מוסלמית ובריטית, ויש לי קול שחלק אומרים שהוא מבטא ישראלי וחלק אומרים שזה מבטא בריטי, ו.... אני לא רוצה מבטא ישראלי, יש לכם מושג עם זה אפשרי לשנות את הקול לקול אחר?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
- 2 followers
-
-
כמה שאלות: יש דרך לסגור דיון שכבר לא אלוונטי? י ש אפשרות למחוק הודעה? יש מקום באתר שיש בו סוג של הוראות שימוש באתר, לא חוקי האתר... תודה מראש🤭
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם. מישהו יכול לעזור לי למצוא מספר טלפון לפי שם ושם משפחה? זה דחוף!
-
- 2 תגובות
- 10.3k צפיות
- 1 follower
-
-
זה שכל היום יש לי בפורום פרסומת למרצדס EQS זה שילוב מזעזע בין לעג לרש והתעללות בחסר ישע. תתביישו
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
- 2 followers
-
-
לא יודע אם זה המקום הנכון ואם לא אז מתנצל מראש. אני מעוניין לבצע עסקה באתר לא מפוקפק אבל גם לא מהימן באופן מאומת, כמובן שאשלם דרך פייפאל כדי לא לתת פרטי כרטיס אשראי אבל האם ישנה דרך לוודא שלא אפול קורבן להונאה? האם יש דרך לוודא שלינק התשלום של פייפאל יהיה מקורי ולא פישינג או משהו כזה? כמובן שאם לא אז לא אבצע את העסקה כי אני רוצה להיות בטוח שלא אפול קורבן אבל אם יש דרך לוודא את זה אז אשמח לשמוע. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש מה לעשות. כמובן זה "עולה" לנו ... https://www.tomshardware.com/news/ssd-over-provisioning-vulnerability?utm_medium=social&utm_content=tomsguide&utm_campaign=socialflow&utm_source=facebook.com&fbclid=IwAR2bckygZ8gIWL0DBk_7SpPO5AGmSDTssCdbgO8F4GQgH5vzjF2XchJCZuM
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי מבודד עם קורונה בבית לעוד כמה ימים. בת הזוג שלו התחילה והוא נדבק ממנה . הוא לקח חופש מהעבודה כשהיא חלתה (סתם בגלל שבא לו והוא יכול) כדי לשמור על שני הילדים הקטנים שלהם כביכול. בינתיים הוא סיפר לי שניצל את ההזדמנות ושידרג את מכונת הקפה שלו ורכש לעצמו מקינטה. חשבתי על זה רבות אני חובב קפה מאוד , במיוחד קפה משובח, והאמת חשבתי על זה עוד לפני שהחבר סיפר שהוא קנה, ורציתי לקנות לעצמי , אבל חושש יש פה למישהו ניסיון האם זה משרג מאוד את חווית הקפה? כמה התעסקות זה - כי פה למשל : http://www.karmel.co.il/עסקים/לשתות-ולהרגיש-את-הקפה-שאנחנו-מכינים-במו-ידינו-יתרונות-המקינטה כתוב שזה למי שאוהב להיות מעורב בהכנת הקפה. האם זה באמת מעצים את החוויה כפי שאומרים ?שמעתי שכן …
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
- 2 followers
-
-
אז אני לפני הזמנה של GTX780 של MSI ואני ניכנס לאתר שלהם לראות את הכרטיס (וואלה הכרטיסים שלהם מעוצבים יפה ) אז אני מגיעה לדף הזה: http://www.msi.com/product/vga/N780_Lightning.html#hero-overview ושם תחת Bundle MSI developed driver and utilities
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לחסום מספרים המתקשרים לטלפון של הבית ואם כן אז איך? חיפשתי מידע באינטרנט אבל לא מצאתי האם זה באמת לא אפשרי? אני יודע שיש שירות כזה בניידים נראה לי מוזר שאין כזה לבית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
פואד הולך ומסתבך . הוא הרוויח בצדק ובעמל רב : טופיק מעקב אחרי פואד - שתי כתבות מהיום : http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3634462,00.html http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3634571,00.html?dcRef=ynet דעות ? עצות לפואד ? נא לשמור על דיון ענייני .
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות או המלצות לשולחני מחשב / חנויות מומלצות לבדוק. הדרישות שלי: 1. שטח עבודה רחב שמספיק ל 2 מסכי 24" ורמקולים (בערך 1.4 - 1.5 מ') 2. מגירה למקלדת ולעכבר, צריכה להיות רחבה מספיק לשניהם (לפחות 70 ס"מ) 3. רצוי שיהיה מקום למארז Full Tower תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי פה מספר משתמשים בפורום ששינו צבע והדגישו את הכתב שרשמו את המפרט שלהם בפרופיל איך עושים את זה יש מדריך ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני לא יודע איפה בדיוק לכתוב את זה אז הלכתי על בטוח. שאני מקבל משליח מחשב מה אני צריך לבדוק לפני שאני משחרר אותו? לפתוח את הקופסה? לראות שכל החלקים שם?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספר שקיים רק בחנות האמריקאית אבל נדרש אמצעי תשלום בארה"ב (ויזה או פייפאל עם כתובת אמריקאית) יש פיתרון לעניין ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טראק חדש שלי איך יצא לי? השתפרתי מאז פעם אחרונה? https://www.youtube.com/watch?v=la2rHSCwCGc&feature=youtu.be
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לדעת מה מכ"ס ישראל עושה עם פריט שלא נאסף. לפי מה שהבנתי, הם אמורים לשלוח את החבילה בחזרה לשולח. והוא גם צריך לשלם את המשלוח. החבילה שלי שם כבר מעל ל-30 יום. כמו כן, אשמח גם לדעת מה צריך לעשות כדי לגרום להם לשלוח את החבילה בחרזה. ניסיתי להתקשר לשם הרבה פעמים, אבל הם לא ענו. מודה מראש על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש השכרת מפוח ומסור באזור חיפה קריות טבעון. ממה שחיפשתי בגוגל מצאתי 1 רלוונטי שמשכיר ב200 שקל ליום סופש 600 שקל וזה רק למסור כן? לא נורמאלי המחירים ולא דיברנו על דלק בכלל. יש מקום שמשכיר במחיר הגיוני?? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לטייל קצת באירופה בתקופת החגים. הטיול יהיה עוד חבר. הרעיון המקורי היה 4 - 7 ימים בעיר כלשהי, אבל "התרחבתי" לטיול רציני יותר של 16 - 18 ימים (מתחילת ראש השנה עד סיום הסופ"ש של סוכות א'). חשבתי על טיול שיהיה יותר "טיול תרמילאים". קרי: תכנון רק של יעד ההתחלה ואת יעד הסיום. ביניהם "נזרום". לינה בהוסטלים. חלק מהזמן בחדרים משותפים (4 - 8), חלק בפרטיים (רק אני והחבר). נסיעה בין הערים ברכבות. אולי רכבות לילה. אולי חלק (לא גדול) מהזמן לעשות קצת טיולים באיזורים יותר כפריים. למה? אני מתחיל להזדקן מדי בשביל זה (אפילו מסיים להזדקן מדי בשביל זה). אף פעם לא עשיתי את זה ואני מעוניין לנסות. הבנתי שקל להכיר ככה אנשים (+ בנות... ;-) ) ואולי גם לטייל / לבלות איתם קצת. אני …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשורת חיפוש (איתור חברים) ז"א כשכותבים א מופיע השם שחיפשו עשיתי ביומן פעילות-חיפוש-מחק ולא עזר
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נדמה שהכלכלה היפנית מתבססת בעיקר על קונגלומרטים - אותם תאגידי ענק מפלצתיים המייצרים הכל, החל בשבבים ואלקטרוניקה עדינה, דרך כלי נגינה ושעונים, וכלה במכוניות וציוד כריה. מיצובישי, ימאהה, סוני - חברות ענקיות שנדמה כי יכלו לקיים אומה קטנה בכוחות עצמן. הגדולות שבהן מחזיקות גם בבנקים גדולים, חברות ביטוח, חברות ימאות וכיוצא בזה. נדמה שאין מקום לחברות קטנות עצמאיות ביפן, שכל חברה שייכת לאיזה קונגלומרט חובק תחומים שנוסד כיצרן מכונות כתיבה בתחילת המאה ה-20 או משהו כזה. ואני לא ממש מצליח להבין למה זה מתנהל דווקא ככה ביפן. אני יודע שיש תאגידים אמריקאים, בריטיים, אפילו בינלאומיים שכאלה, שמגיעים בגודלם לגודל התאגידים היפניים הגדולים ביותר. אבל זה לא נראה חלק כל כך דומיננטי, שלא לומר א…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם: בתקופות האחרונות, כאשר אני צופה בסירטוני יוטיוב ברזולוציית 360p (גם בסירטונים שלא צולמו ב-HD), התמונה בסירטונים נראית גרעינית (הרבה מרובעים כאלו שמרכיבים את התמונה, במקום תמונה חלקה) בקטעים חשוכים עם אור חלש מאוד. אני צופה ב-HTML5 ללא פלאש מופעל, ועם הגרסה המעודכנת ביותר של Firefox. על מנת לשלול שהבעייה היא ב-HTML5 של פיירפוקס, ניסיתי לצפות בסירטונים כאשר הפלאש מופעל, וגם שם, הן ב-360p וכן ב-480p (גם בסירטונים שאינם צולמו ב-HD), יש את הגרעיניות המדוברת בתמונה בסירטון. בצפייה ברזולוציית HD בסירטונים שכן צולמו ב-HD, אין את הגרעיניות הזו. בעבר לא הייתה הגרעיניות הזו בצפייה שלא ב-HD. מה הגורם לבעייה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-