עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.tgspot.co.il/cct לכאורה פרצה כזו נוגעת רק לDVR עצמאיים המבוססים לינוקס. ראוטר עם FireWall או PC שמשמש כ DVR מוגן מזה. תמיד העדפתי את ה PC כ DVR, עכשיו מתווספת סיבה טובה...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני מחפש אתר שמרכז את כול השאלות ומאגר מידע לגבי תאוריה,עשיתי "גוגל" אבל מצאתי מלא אתרים שפשוט מפציצים אותך עם מידע ושום דבר לא מרוכז בשיט.. אני מחפש אתר שמחולק,ומסביר לך את המידע שלב אחרי שלב. נ.ב- אני יודע שכול שנה מוצאים ספר תאוריה עם שאלות שרובן יהיו במבחן,אמרו לי שניתן להשיג את הספר ברשת,מישהו יודע איפה? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  3. אני חייב לדעת אם הוא פעיל, ואם לא, אז האם יש צפי מתי. המוקד שירות לקוחות של אגד לא עובד לי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. איזה אחד התחפש לסופרמן באמצע שיעור ואז הלך להציל את א' מידי משה קצב. זה כאן http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=26497&OrderBy=2&Page=1&spType=1&backCat=11 טוען שיש עוד הרבה ושהוא יפרסם בקרוב. בתכלס לדעתי כדאי לתת לו קצת קרדיט ולהכנס ולתת לו דירוג טוב כי זה באמת קורע ואני רוצה לראות את ההמשך.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. שלום קניתי לפני שנה מחשב במקסימוס בפתח תקווה ועכשיו האתר שלהם לא נמצא ואין שירות בטלפון שלהם.. מישהו מכיר את החברה והאם נפלתי לעוקץ או משהו כזה? ישנה תקלה בחומרה של המחשב ורציתי ליצור איתם קשר. תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by Lost Spirit,

אין לנו ספרים ואין לנו חומרים כלל והמורה החדש החליט לזרוק עלינו שיעורים, אני בטח שהחומר הנל הוא בסיס וכמובן הוא הצבה פשוטה בנוסחה, אבל אין לנו כלום, שום חומרים. השאלה היא - הנל ניצה במרחק 2 מטר ממראה מישוארית, וברצוניך לצלם את דמותך המשתקפת במראה. לאיזה מרחק יש לכוון את המצלמה על מנת שתתקבל תמונה חדה? נמק. עכשיו דברים שלא הבנתי: א. מה זה לאיזה מרחק? ב. f=r/2 זה נכון? מה שאומר לכוון למרחק פיקוס 1 מטר? אשמח אם מישהו יעזור לי פה, תודה.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by BloodyW,

אני צריך לבה"ד 12 אם זה משנה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  8. Started by ShayGTi,

לפני כמה זמן קראתי שהם היו בצרות או משהו כזה..... אני מנסה להתקשר לסניף נתניה שלהם ולא מצליח. מישהו יודע מה נסגר איתם? הם פשטו את הרגל? סגרו את החנויות? כי האתר שלהם ממשיך להתקיים ולהציע גם מוצרים חדשים... אם מישהו יודע משהו אני אשמח גם לדעת...

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by dani9998,

עד עכשיו שמעתי בעיקר רוק בלועזית.. התחלתי עכשיו ואני ממש אוהב את ברי סחרוף,כנסיית השכל ואברהם טל יש לכם המלצות ללהקות\שירים ישראליים שדומים לאלה שציינתי תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by PhP dUdE,

מישהו יודע אתר ששולח מוצרים מארצות הברית? זאת אומרת צד שלישי,זה מגיע אליהם והם שולחים לי..

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  11. רואים ילדה עולה במדרגות ואז זה משתנה לזוית שרואים שהיא מושיטה את היד לארון ופותחת אותו חרשתי על החיפוש ועל ה10 דפים אחרונים ואני לא מצילח למצוא-מישהו?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by Boris_yo,

קראתי את הפוסט הזה כשביררתי לגבי קניות בטוחות ביד 2: http://101sources.blogspot.co.il/2013/09/2.html מישהו ניסה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by R0ck,

לחובבי הז'אנר, אחד מהדברים היותר מסעירים שראיתי בשנים האחרונות... בעוד רבים בסרט לא יכלו יותר ופשוט יצאו (ככל הנראה להשתין), אני נשארתי מרותק. צפיה רגועה!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by orel13orel,

היי, אני יודע שאני זכאי לפטור מתאוריה כי יש לי רשיון B ואני רוצה לעשות גם A1. אז יש טופס ירוק עם בדיקת עניים ואישור רופא, מה הלאה? לאיפה אני הולך בשביל שיחתמו לי על הפטור ומה אני צריך להביא חוץ מהטופס הירוק? בנוסף מה הטווח מחירים שיעלה לי השיעורים (באיזור פ"ת ורמת גן) והטסט?? תודה מראש, אוראל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מכיר את האפשרות הראשונה ובחג הזה נתקלתי בנוסח שונה. 1) בליל הסדר רק ראש השולחן מברך על 10 המכות, מטפטף יין לכוס ואז זורקים את הכוס. 2) כל אחד מיושבי השולחן מטפטף מהיין לצלחת שלו .

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  16. כתבה מ 1997, בטאון רכבת ישראל. החלק הראשון : החלק השני : קידמת הגליון : גב הגליון : קריאה מהנה, פשוט יופי של כתבה.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  17. היי. האם יש חנות \ מעבדה של פלאפונים באזור הצפון, שאני יכול לבוא אליהם עם מגן מסך והם ישימו לי אותו על הטלפון? אני אף פעם לא הצלחתי לשים מגן מסך כמו שצריך, וניסיתי לא מעט כאלו, גם המגנים הרגילים וגם אלו שדורשים מים להתקנה. גם מגני מסך של דולר וגם כאלו של 15$ (ZAGG). תמיד או שיש בועות או שהוא נמתח, או שלא שמתי במקום הנכון ואי אפשר להוריד בלי לפגוע במגן. כמובן שבכל המקרים התקנתי לפי ההוראות, ניקיתי טוב עם מטלית וכו'. הייתי רוצה לקנות מגן מסך איכותי כמו ZAGG ואז שהחנות תעשה לי התקנה מושלמת בלי בועות וכו'. אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לפני כשנתיים פורסם באתר משרד החינוך מחקר מעניין לפיו אחוזים בודדים מכלל הזכאים לתעודת בגרות בכלל ממשיכים ללימודים גבוהים. (מכללה/אוניברסיטה) לצערי אני לא מצליח למצוא את המחקר. מישהו יכול לתת קישור למחקרים דומים?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by intel suck,

נכון במהיר ועצבני 3 יש שיר כשהם מגיעים לחנייה הזאת שהם יעשו בה תמירוץ יש שיר יפה כזה מה השם שלו?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by 00000,

איזו גרפיקה מטורפת

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. שלום, יש לי אפשרות להדפיס כל מה שאני רוצה באיזה אורך שאני רוצה. אני מחפש תמונה ארוכה Wide מיוחדת ויפה לחדר. חשבתי על רעיונות כמו התמונה המפורסמת של Pink Floyd עם ה-Back covers אבל מסתבר שאי אפשר להשיג אותה ברזולוציה גדולה באינטרנט (אם למישהו יש הוא מוזמן לשתף! ) עוד רעיון היה איך לא Pulp Fiction . אומנם שוב לא מצאתי את ה Front Cover במצב Wide אבל מצאתי את התמונה הבאה: http://www.vayacine.com/images/2008/01/pulpfiction_orig.jpg אשמח לעוד רעינות מכם! תודה רבה מראש !! נ.ב- אני זוכר שפעם ראיתי את התמונה של Sharbat Gula ב-WIDE רק של העיניים! בלי כל הפנים אבל לא מצאתי ! אם למישהו יש אני אשמח לקבל !! (רזולוציה גדולה Wide)

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by Holy,

חושבים שיחליפו לו לחדש באחריות?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by Liad344,

שלום , בבית , וגם באוניברסיטה , יש הרבה ראוטרים שונים (בבית שניים) עם שם זהה וסיסמא זהה , עד לא מזמן - הטלפון היה מחליף בינהם אוטומטית , אבל לפני שבועיים בערך זה הפסיק - והטלפון נשאר מחובר לראוטר מרוחק עם קליטה מאוד חדשה , וצריך לסגור ולפתוח את הwifi ידנית , וזה ממש משגע אותי כי אני זז בין כיתות (או בבית) בתדירות גבוהה מאוד , וזה מאוד מפריע. יש למישהו פתרון? מדובר על גלקסי אס 7 עם אנדרואיד 7.0

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by gimdy,

איך משלמים אם מבצעים הזמנה מהאינטרנט ? כשהמחשב מוכן או ביום ההזמנה? אם זה ביום ההזמנה וזה דרך האינטרנט אז משלמים ע"י העברה בנקאית ?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  25. שלום. היו כמה שירים בסרט "יחצ'ן המסיבות" שמאד אהבתי רציתי לישאול אם מישהו יכול להביא לי את רשימת שמות השירים שהיו בסרט *במיוחד השיר בו הגיבור (Van) רץ כדי להגיע לבחינה האחרונה בזמן, וגם השיר בסיום ליפני הכתוביות שVan פוגש את הבחורה בסוף, במסיבה, השיר מתחיל במילים "Helo helo..." Thanks ועם אנחנו כבר כאן, אז אולי גם תוכלו להמליץ לי על סרט בסיגנון דומה שאהבתם (קומדיה כמובן)

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים