כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
לא יודע לאן נעלם... בכל מקרה ת'ארד רשמי! מה חושבים על הסדרה?!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לקטעים אינסטרומנטליים של גיטרות אקסוטיות, (שום גיטרות עם דיסטורשן, רק אקוסטיות!) לא בהכרח קטעים אינסטרומנטליים , גם מוזיקה רק של גיטרות אקוסטיות, עם מלודיות יפות בלי זמר, בלי מקצב, בלי כלום והמון המון - חומר של זה הציגו אלבומים חמים, אומנים טובים , לינקים אם אפשר ששם מפוצץ שמות של דיסקים של אומנים טובים בנושא הזה, וכו' תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חוץ מ-PC-SPOT.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
זהו, החלטתי. אחרי שיפור בגרויות ופסיכומטרי אני רוצה לטוס לחו"ל כדי לנקות את הראש לפני תחילת הלימודים. חשבתי לטוס לסין למספר שבועות. בשביל הטיסה אני מזמין מדריך מאד מפורט מ-Amazon ואתחיל לתכנן את הטיול. אבל יש שאלות שהמדריך לא יענה וברצוני לשאול אתכם, חברי לפורום, כי אני יודע שיש כמה שטסו לסין. שאלות: א. כמה זמן הטיסה? דרך מי? מה המחיר? חשוב לציין שהטיול יתחיל מהונג-קונג. ב. קרובי משפחה טסו לסין לפני מספר חודשים וחטפו הרעלות מזון על ימין ועל שמאל בגלל התנאים הסניטריים הירודים. מישהו נתקל לצערו בחוויות דומות? מאיזה מקומות עלי להימנע? ג. מישהו השכיר רכב? אם כן מה המחיר? ד. איפה אתם ממליצים לבקר? שימו דגש על אתרים היסטורים. קניונים אני יכול לראות גם בארץ. ה. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני שמתי לב שהם ניסו לשנות את צורת האתר אבל הם מתים למעלה מחודש מישהו יודע מה קרה?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
היי יש לי חבילת גלישה 8 מגה הורדה ישירה אני תמיד מוריד על 900-1000 אבל בטורנט המקס' זה 150, ואני מדבר על טורנטים איכותיים מטורנט ליץ' ואני משתמש בuTorrent הגרסא האחרונה, יש משהו לעשות עם ההגדרות או האם יש תוכנה טובה יותר ? תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי שהרשיון שיש לי לאופנוע (עד 500 סמ"ק) יקוצץ ל"עד 33 כ"ס"!!! :-[ :-X :-\ :'( אני בדיוק עכשיו חוסך לאופנוע 500 סמ"ק, כנראה ER-5 כאופנוע ראשון, והיום גיליתי שלא משנה כמה אני אעבוד, עד גיל 21 לא תהיה באפשרותי לרכב על אחד כזה עד שאני אהיה בן 21... עוד קצת יותר משנה וחצי :'( :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמה אלבומים של אביב גפן, אבל בחנויות שיש פה בעיר לא מצאתי שום אלבום שלו ואין לי כוח לסוע עד תל-אביב או עיר אחרת קרובה רק כדי לקנות אלבומים של אביב גפן, אז רציתי לדעת אם יש אתרים אונליין, כמו לגביי מוצרי המחשב, שמוכרים אלבומים של זמרים ישראלים וכו'?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מה זה - 4 אותיות, מתחיל עם א', ונגמר ב ז', וכאשר הוא מלא תיקים כבדים קשה מאוד להזיז אותו ? ארגז מה זה - 3 אותיות, מתחיל עם א', ונגמר ב ז', וכאשר הוא מלא תיקים כבדים קשה מאוד להזיז אותו ? קצב
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר אתה כותב אותם, אז בבקשה LINK ME!
-
-
-
מה זה Industrial Society and its future? האם יש אנשים שמשוייכים לזה גם היום? מה עומד מאחוריי זה? מה הקטע של Theodore Kaczynski? (אפשר לומר שהוא היה קצת טרוריסט?) הוא התחיל את הIndustrial Society and its future? מה זה אומר אם אני מכיר מישי שאוהבת את Theodore Kaczynski וכנראה משייכת את עצמה לIndustrial Society and its future?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
-
אהלן חבר'ה החלטתי לרכוש לפני כמה ימים מספר מוצרים בפנדה ונתקלתי בבעיה אני מנסה להכנס לקופה(שהיא security, כלומר כבר עם המנעול) ולא מצליח כי הדפדפן רושם לי page cannot be displayed ו cannot find server or dns error בקיצור בעיה מעצבנת ביותר משעוד מעצבן שלפעמים אני מצליח ולפעמים לא ואני לא יודע מה לעשות כבר. ניסיתי לשחק עם security options אבל זה לא עוזר במיוחד. הורדתי אפילו security 128 bit וזה לא עזר. מה לעשות??? תעזרו לי בבקשה!! נ.ב ניסיתי לברר את הבעיה עם נציג השירות של פנדה ואיכשהו הוא הצליח לכמה דקות לסדר לי אבל אחר כך הבעיה חזרה עוד פעם.
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
להחליף את המפצל או שזה יכול להיות בעיה אחרת? (לא יודע אם זה משנה אבל מדובר במפצל רביעייה ארוך מחוץ לטיח. פשוט הוצאתי את השקע שבתוך הטיח ושמתי במקומו מפצל רביעייה. בדקתי את החיבורים והם לא רופפים)
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בגג עוד חודש.. לחכות(תהיה הורדת מחירים?)לסוף חודש ינואר? אם כן תהיה הורדת מחירים, זה יהיה לאיזה חומרה?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
-
-
-
שלום חברים, יש לי אומנם כמה כלים שמספיקים לי לעבודות שלי, אך אני כבר דיי הרבה זמן חושב על רוטר (למרות שלמעשה, לא יהיה לי יותר מדיי שימוש בו). מניסיון עבר שלי עם כלים של אנשים אחרים (לא רוטרים אני חייב לציין), למדתי כי כדאי ללכת על גלים איכותיים יותר. זה למה כל הכלים החשמליים שאני קונה לעצמי הם של bosch שאני רואה בה חברה טובה, ואני דואג להשקיע בכלים טובים יותר גם אם מדובר בדברים בסיסיים יחסית כמו מברגים או כלים שאינם חשמליים. לעניין, אני עומד בפני פרוייקט או שניים אשר אם לומד את האמת, רוטר יעשה לי בהם חיים קלים הרבה יותר מאשר הפתרונות החלופיים. אומנם זה ייצא יקר יותר, אך אני גם ארוויח כלי שאני משתוקק לו הרבה זמן. כל החברות עלומות השם ששמעתי עליהן דברים לא מחמיאים/עבדתי עם …
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שבמסגרת לימודי התואר שלו לקח שעורים פרטיים מחברה גדולה שמציעה את השרותים האלה? יש לי קורס שנקרא שיטות באנליזה 1 ואני בקושי מצליח להבין מה הולך בקורס הזה.. המבחן יתקיין עוד כ20 יום ואני חושב לקחת שעורים פרטיים שיעזרו לי לעבור את המבחן הזה. מחיפוש באינטרנט נתקלתי בשני האתרים האלה : http://my100.co.il/ http://www.studentim.org/ מישהו מכיר או שמע ויכול להמליץ.? תודה..
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אם אפשר כמה שיותר מעודכן שכולל כל חלק אבל למחשב תקציבי תודה לכל העונים ;D
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-