כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5147946,00.html#autoplay
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, עברתי דירה לא מזמן. יש ברשותי את המתקן של מי עדן, שכל חודש מביאים לי מספר כדים ואותם אני תוקע על ראש המכונה. שלחתי בקשה באתר למעבר דירה, והיה רשום שתוך 48 שעות יתעדכנו הפרטים. עבר שבוע וכבר עברתי דירה, שלא שמעתי מהם ציוץ אז פשוט העברתי את המכונה ואת הכד עם המוביל... משהו נפל על המכונה, וישנו שבר יחסית גדול על הפלסטיק. האם מחייבים על שטויות כאלה? למישהו יש ניסיון עם שברים במכונות של מי עדן? במידה ואני רוצה לעזוב, האם יגבה ממני תשלום על הנזק? אני שואל את השאלות כאן מפני שאני דיי לחוץ, והם כבר סיימו לעבוד במוקד... תודה.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי התערבות ממש חשובה עם חבר אוקיי השאלה שלי היא האם מאוורר משפיע באיזשהי צורה על מהירות המחשב? עכשיו אני חושב שכן כי בוא נגיד שהמעבד נמצא בטמפ' נמוכה יותר הוא פועל יותר טוב ופועל מהר יותר לכן אני חושב שאני צודק. הוא חושב שלא ואומר שאין קשר למאוורר. עכשיו תנסו לתת לי תשובה של כן ולא ואם אפשר גם הסבר.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים יצאתי מהבית ולא לקחתי מפתח אז כשחזרתי צילצלתי בפעמון והכפתור יצא מהמקום ועכשיו אי אפשר להחזיר אותו . אז אמא שלי נראה לי היום תקנה פעמון חדש אז יש לי שאלה . להחליף אותו לבד זאת לא בעיה ועכשיו השאלה שלי זה אם אני מנתק את החשמל בבית זה גם מנתק את הפעמון נכון ? לפי מה שאני יודע זה מנתק אבל אני רוצה להיות בטוח . תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מה זה - 4 אותיות, מתחיל עם א', ונגמר ב ז', וכאשר הוא מלא תיקים כבדים קשה מאוד להזיז אותו ? ארגז מה זה - 3 אותיות, מתחיל עם א', ונגמר ב ז', וכאשר הוא מלא תיקים כבדים קשה מאוד להזיז אותו ? קצב
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר אתה כותב אותם, אז בבקשה LINK ME!
-
אני צריך לקנות בקבוק של "שנטרז". אני בטח מאיית את השם לא נכון, כי גוגל לא מביא תוצאות! מישהו יודע איך רושמים את השם כמו שצריך?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
פעם ראיתי חתימות של אנשים שכתוב "XX ימים עד היום הולדת ה-XX" או "XX עד קבלת הרישיון". כאשר זה מופיע על ציר תהליך שכזה... מה כתובת האתר? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
http://www.google.com/calendar/render עכשיו שמישהו רק ימצא דרך לסנכרן את היומן של אווטלוק 2003 מול זה, יהיה מושלם (לסנכרן סנכרון מלא, לא ייצוא וייבוא, זה קיים כבר)
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
תכננתי להזמין חלקים למחשב מהאתר www.jab-tech.com.. בעיקרון תכננתי להזמין 2 מאווררי לדים, כבלים מעוגלים להארדיסק+פלופי+סידירום/צורב וגם עוד מעין כבל כזה מגניב שקוף שעוטף כבלים אחרים... לפני ההזמנה אני רוצה לראות עוד כמה אתרים כאלה שמוכרים דברים ושאפשר לשלוח דרכם לארץ, כדי שיהיה לי יותר מגוון אז אם אתם מכירים כאלו אתרים בבקשה תרשמו לי אותם פה + מידע קצר עליהם (כמה עולה דרכם משלוח אם אתם יודעים וכו'..) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ראיתי לפני כמה זמן בטלויזיה את המקום והוא ניראה ממש יפה. בויקיפדיה רשום שזה מקום מפגש לגייז באמת יש שם יותר מידיי גייז? כמו כן, איך המקום בכלליות?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
נפצעתי במפעל שאני עובד בו וקיבלתי 3ימי מחלה,אני עובד בסה"כ שבוע,האם ביטוח לאומי יחסה לי על הימים האלו בשכר ?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל בלהגיד שאני לא גורם מרכזי במידה וזה יצא לפועל : אני פה רק לתת רעיונות ועצות ואם זה יצא אז מה רע? אני זוכר את המפגש האחרון שהייתי בו וזה היה לפני איזה 4 שנים אם אני לא טועה.. שהיינו על הגג של קניון עזריאלי ובואו אבטחה כי הביו לשם כל מיני חלקי חומרה :lol: בכל מקרה חשבתי אולי ניפגש, צחוקים נאכל קצת בחופשה של פסח, מי שבצא בטח יקבל הפוגה, וגם מי שבעבודה מה דעכתם?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
כמובן שהסקר הזה נכלל לצורכי השאלה. אני מתערב שלפחות 75% ממי שיענה, יענה כן.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מחפש גזיה לשטח על מה אתם ממליצים אני קונה אותה באיביי?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מודה שהידע שלי במוזיקה אלקטרונית לוקה בחסר (הרוב שם לא עושה לי את זה) אבל כידוע לכל כלל קיים היוצא מן הכלל, ובמקרה הזה ההרכב המשובח הזה. אני מזהיר מראש, המוזיקה הזאת, ובעיקר טראק הנושא, לא קלה לעיקול, מאוד כאוטית ובהחלט לא קליטה, אבל מי שישקיע את המאמץ ימצא בה פנינים. בצורה די גסה אפשר לקטלג את זה כאלקטרוני אוונגארדי וטכני, עם הרבה השפעה מזרם האינדסטריאל.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
במבט חטוף אפשר להתבלבל ולחשוב שמדובר בסמארטפון חדש כלשהו - אך זהו למעשה ה-PC החדש והקומפקטי ביותר של היצרנית הפופולרית ממקאו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
- 2 followers
-
-
כמה זמן יקח למעבד של 2.5GHz לפרוץ סיסמא של 9 תווים (ספרות ואותיות באגנלית בלבד)? 24 שעות יספיקו? אם אני לא טועה, כמות האפשרויות היא: 26 אותיות+10 ספרות=36 תווים אז יש 36! צירופים אפשריים שזה בערך 3.72 כפול 10 בחזקת 41. לא כל כך הרבה בשביל מעבד מודרני, לא? ???
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-