עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ag43,

אני מעוניין לחבר את הIPOD שלי למערכת של המזדה 3. הבעיה היא שהמערכת מובנית ואני לא רואה אפשרות לחבר בצורה עקיפה. אשמח לדעת האם יש דרך להעביר כבל כדי לחבר IPOD ומכשירים בסגנון למערכת זו. אני לא רוצה לחבר משדר FM כי הבנתי שהאיכות שלו ממש נמוכה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. http://www.youtube.com/watch?v=GYlj4gvWJD0&annotation_id=annotation_442390&feature=iv http://www.youtube.com/watch?v=okdHWnj86ss סוליה בוי עשה זות ,הוא היתעלה על עצמו ,הצליח לעשות שיר מפגר יותר ממה שהוא עשה לפניי :-X

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by GanJaval,

אני בבעיה ... אני מעשן כבר בערך 6 שנים ואני בן 15 ומגיל 9 אני מעשן בערך 10 סיגריות ביום .... אני רוצה להפסיק עם זה ולקחת את עצמי בידיים כי זה גם כסף וגם מספיק לי ה 6 שנים שעישנתי אני יודע שזה מזיק והכול אבל קשה לי להפסיק אז מי שיכול לעזור לי שיעזור לי בבקשה אני וחברה שלי ניפרדנו ומאז אני התחלתי לשתות פה ושם לא ממש רציני אולי בירה ביום פפעם בשבוע רבע בקבוק וודקה וכאלה... גם מי זה אני רוצה לצאת למה מכניס אותי למצבי רוח לא משהו ועוד בעיה שלא למדתי ואין אני פשוט חייב ללמוד כי אין ממש מי שיעזור לי בחיים שאני יגדל אין לי איזה אבא עשיר או משפחה עשירה וקיצר אני עולה ל ט' ולא למדתי עד עכשיו ממש ועכשיו אני רוצה לקחת את עצמי בידיים אבל קשה לי קיצר רציתי לשתף אותכם בבעיות שלי ואולי…

• 42 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by redti,

אתם מכירים תוכנה פשוטה או משהו שאולי יש על הוינדוס שיכול לקחת תמונה גדולה ששוקל 300-400 להקטין אותה קצת ולשמור על איכות לא רעה תוך כדי שהיא תהיה אחרי זה רק 100 קיי או פחות ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. Started by DOGMA,

:smile1: :smile1: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by Shortboarder,

ותחילת שנות ה 90. מחפש אתרים,לא להורדות,רק לשמות,אתרים טובים ומושקעים בתחום. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. שלום, אני צריך לשלוח את ה HD התקול שלי ל SEAGATE בגרמניה. המשלוח הוא לשם תיקון של ה HD על ידם (קרתה לי התקלה הידועה של סידרה 7200.11). התיקון הוא בחינם, אך כמובן שהמשלוח הוא "עלי". אני מעדיף לצאת מזה כמה שיותר בזול. ניתן לראות פה את ההוראות שלהם לגבי המשלוח: https://services.seagate.com/packaging_instructions.aspx. והקטע הרלוונטי הוא: Pack securely so the media will not move from the middle of the box. DO NOT USE packing pellets/peanuts, bubble wrap, air bags or newspaper.. הבעיה- לא ברור לי איך כן לשלוח להם. יש לי מעיין סלילים כאלו מקלקר שקיבלתי עם משלוח של חומרה פעם. לדעתי הם אמורים לעשות את העבודה אבל אני לא רוצה שסיגייט יעשו לי בעיות. איזה דרך יש לארוז את ה HD בצורה כ…

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by HWguy,

איך אני עושה שלא יקפצו לי חלונות שאני נכנס לאתר או לפורומים ? בבקשה תעזרו לי :-\

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by heya,

http://img258.imageshack.us/my.php?image=abcd.jpg זה בספר של בני גורן שאלון 002 עמ' 205 שאלה 4 למי שתוהה. התשובה עד כמה שזכור לי היא 75.11 תודה עריכה: אוקיי מצאתי פיתרון

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. http://www.kolbotex.co.il/product.php?id=25482 http://www.scorpioalarms.com/products/motorcycle/sr-i500_trs6/ תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by J0n1,

אני רוצה לקנות טקילה טובה. בהתחלה חשבתי על וויסקי אבל יש לי ג'ק דניאלס ובכללי אני לא חובב של וויסקי, כנ"ל לגבי וודקה. מישהו יכול להמליץ לי על טקילה טובה במחיר סביר? חשבתי בהתחלה על Cuervo Black אבל קראתי שהיא לא ממש להיט. מצאתי שני דגמים אחרים שהמליצו עליהם, אבל לא ניסיתי אותם ולכן אני לא יודע. Cavalino Tequila Reposado Riazul Tequila Anejo ויש את הCuervo Black אשמח לעזרה

• 34 תגובות
    • 11.7k צפיות
  12. פירמטתי את המחשב ונמחקה לי עבודה כמעט מלאה!!!! מישהו יכול להעולות עבודה כזאת?? או לפחות התחלה של עבודה? העבודה היא ניהול של חנויות וכאלה למי שמבין..

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by Iko89,

תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים ? בסגנון 'אני האגדה', 'האויב שבפנים' או 'קלוברפילד' וכל דבר אחר בסגנון ? ד"א, סרטים כגון המערה 1+2, הנוסע השמיני נגד הטורף וכד' גם יתקבלו בברכה חוצמיזה, אתם יכולים להמליץ על סתם סרטים שאתם ממש אוהבים .. ההמלצה שלי היא פעולה (מכות) Never Back Down קומדיה - Superhero Movie ומדע בדיוני - The Number 23

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אדום, ברונזה, או כסוף. הכסוף נראה לי בתמונות לפחות קצת אנמי, מתלבט בעיקר בין האדום לברונזה מה אתם אומרים?

15. שירות הזרמת התוכן הפופולארי לסרטים וסדרות Netflix נוחת בישראל לאחר ציפיה ארוכה במיוחד בתערוכת CES בלאס וגאס, מנצלת Netflix את המעמד ומכריזה על הרחבת השירות שלה ל-130 מדינות נוספות (!), ביניהן גם ישראל. מדובר בבשורה רצינית לכל חובבי הסרטים והסדרות, ולכל מי שחלמו במשך זמן רב לאלטרנטיבה אמיתית לשירותים של Yes ו-Hot. לאלו מכם שטרם הכירו, שירות Netflix מאפשר הזרמה ישירה אל הטלויזיה, המחשב ומגוון גדול של מכשירים חכמים של מגוון תוכן כגון סרטים וסדרות. כל זאת בעבור עלות חודשית סמלית (יחסית) של 8 דולר ותהיה לכם הגישה לאחת הסיפריות הגדולות בעולם כולל תוכן מקור שהופק אקסלוסיבית ל-Netflix. יחד עם החדשות המרעישות, חושפת Netflix שישנו גם זמן התנסות של חודש במת…

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  16. Started by liav12,

אהלן וחג שמח רציתי לדעת, האם בשמים מתאדים לבדם עם הזמן?? שמתי לב שרושאס שיושב לי איזה שנה + בארון פתאום נהיה חצי..כמעט לא משתמש בו אולי רק אבא שלי אבל גם אם כן...לא בצורה כזו שיתרוקן ככה, אותו הדבר עם בורברי / JOOP. היחיד שלא ראיתי שינוי בו הוא האנג'ל... באמת בשמים מתאדים בתלוי בסביבה? הם יושבים אצלי בסביבה קרירה בתוך הארון ורחוק מהשמש.

• 6 תגובות
    • 6.9k צפיות
  17. Started by Shadowman,

כבר שבועיים אני חורש את האינטרנט בלנסות להבין איזה אוטו זה... אבל ללא הצלחה לכן אני פונה אליכם אולי משהוא מכיר.... בכל מיקרה לדעתי העיצוב מדהים...!!!

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by R0ck,

Winamp Ctrl + L http://il1.1st.basicbeats.net:8000

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by Cyb3r,

התיכון בו אני לומד, "בליך ר"ג", החליט לעשות היום "יום וירטואלי" לשכבת ט'. לצורכי העניין השכבה מכילה כעת כ-520 תלמידים. את כל הפרסומות של היום הזה אתם בטח כבר יכולים לדמיין ("עידן חדש", "הראשון מסוגו" וכו'). התוכנית היתה לתת עבודה בנושא "אליהו הנביא" בתנ"ך מ-9 בבוקר עד 11, כאשר ב-11 צריך לשלוח טופס עם התשובות דרך האתר, ועוד 2 עבודות מ-11 עד 1 וחצי בצהריים. ניסיתי להיכנס לאתר בתשע בבוקר, ומה אתם יודעים, הוא לא עובד. כנראה כורע תחת העומס האדיר, מסכן שכמוהו. לקראת 10 האתר מתחיל לקרטע חזרה לחיים, כנראה כתוצאה מאנשים שנוטשים, ובינתיים הודעות עוברות ברשתות ההודעות המיידיות למיניהן לגבי הארכת זמן, כאלו שהצליחו לראות את העבודה ושמרו אותה וכו'. בסביבות רבע ל-11 האתר עובד כמעט חלק, …

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by nimrods,

יש לי מכשיר של אורנג' אם סים שלי אורנג' ויש לי עוד מכשר של סלקום אם סם של סלקום ואני רוצה לפתוח את הסים של הסלקום על המכשיר של אורנג' המכשיר של אורנג' הוא: 3100 והקוד הסודי הוא:357624004208845 המכשיר של סלקום הוא: 6100 והקוד הסודי הוא: 354311004397892 אני צריך את זה דחוף..! ותודה מראש לעונים.....!!!!

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  21. יש את מבחני COMTIA ל-A+ וגם למייקרוסופט יש מבחנים מסוג זה, מי יותר נחשב, יש הבדלים בין השניים? עם יש לי A+ כדאי לעשות גם את ההכשרה של מייקרוסופט או רק את המבחן?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by BigTools,

אני יודע שמסתתרים כאן המון שפים חובבים, וחובבי מזון וג'אנק כאחד. היתי רוצה לשמוע חוות דעת על היצירה הקולינרית האחרונה שלי. מה היתם משפרים וכו'. הוכן לפי המתכון הזה. גילוי נאות: אני הכנתי ואכלתי את זה. לבד. [attachment deleted by admin]

• 53 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by Googleness,

שלום, רציתי לדעת את חוות דעתכם באופן כללי על מבחני הסמכה של CompTIA, ובאופן יותר ספציפי על ארבעת המבחנים האלו: 1. A+ 2. Network+ 3. Linux+ 4. Security+ תודה ויום נעים.

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. אם לא נשכח את העבר ונלך לקראת עתיד טוב יותר , לא יהיה מי שיכול לנצח אותנו. עם ישראל חי.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by DarkShnizel,

חח סתם . אבל תעזור לי בכול מיקרה : בקליפ מופיע בחור אחד עם שער ארוך שמנגן בפסנתר ועוד בחור כושי ראפר שרוקד על גג של ביניין . בקליפ גם מסופר גם על איזה שהיא ילדה קטנה שיושבת בחדר המדרגות בזמן שאמא שלה שוכבת עם איזה גבר ועד כול מיני שטיות שאני לא זוכר ........ בבקשה תעזרו לי למצאו את השם של השיר

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים