כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
תביעה ייצוגית הוגשה לבית הדין לתחרות בבריטניה. לכאורה, העמלה בשיעור 30% שסוני גובה בקניית משחקים דיגיטליים מהווה הפרה של דיני התחרות בממלכה המאוחדת. לטענת התביעה, תשעה מיליון איש ניזוקו ממחירי המשחקים המופקעיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 201 צפיות
-
-
סטרטפורד קומפני תובעת את החברה בטענה שהבטיחה גישה חופשית לתוכנת הענן וורקפלייס בשלביה המוקדמים, אך לאחר כמה שנים החלה לגבות כסףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 186 צפיות
-
-
לא טיפוסים של בוקר? בקרוב תהיה דרך נעימה יותר לפתוח את היום. בני נוער חניכי עמותת יוניסטרים, פיתחו מזרן חכם שיחליף את השעון המעורר. איך לא חשבו על זה עד היום? קבלו הצצהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אם וכאשר האינטרנט ברוסיה יהיה מבודד מהרשת העולמית, בדומה למה שקורה כבר עכשיו בסין הקומוניסטית, אפשר להניח שמדינות נוספות תלכנה בעקבותיה, ביניהן אולי גם כמה דמוקרטיות. עתיד החופש המקוון של אזרחי העולם תלוי, במידה רבה, בהצלחתו של הניסוי המטריד הזהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 290 צפיות
-
-
עדכון חדש למשחק הפופולרי מוסיף כמה וכמה פיצ'רים מעניינים, אבל גם אחד לא צפוי, ומאוד מטרידלכתבה
-
- 0 תגובות
- 278 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 285 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מהו המרחק צפיה המומלץ לטלוויזיה 32. קניתי עכשיו. האם 60-70 ס"מ זה בסדר? עם רזולוציה של 1360*768. דווקא רואים ממש מעולה ולא כזה גדול. אבל השאלה אם זה פוגע בעיניים. אשמח לקבל תשובות. תודה
-
- 6 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
על מנת להימנע מדיון שיגלוש לליגלזיציה כן/לא וכו', אני אקצר: סבי חולה, מאוד. יש לו סרטן ובצקות והוא כרגע מאושפז. אחד הדברים העיקרים שמונעים מהגוף שלו להיאבק הוא היעדר תזונה, עקב חוסר תאבון. סבתי פוגשת מחר את האנקולוג ודחקתי בה לשאול אותו לגבי מריחואנה רפואית, היא אמרה שהיא גם חשבה על זה, והיא תעשה את זה. הדיון הזה מאוד פשוט: האם מישהו התנסה ישירות עם מריחואנה רפואית/קרוב משפחה התנסה ויכול לספר על הפרוצדורה הבירוקרטית בנושא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
טוב אז זה התחיל ככה, הייתי בת'רד על התמנון/דיונון הגדול ואנשים שם התווכחו (בעיקר זה/זאת מגרמניה עם כולם) עד איזה עומק הגענו, הגרמני/גרמניה אמרה שלא הגענו עד לקרקעית הים מישהו אמר שכן, אז אני הלכתי לויקיפדיה לחפש, לא מצאתי. במקום זה איכשהו הגעתי לחיל הים הישראלי. משם לצה"ל וחיל השריון. ומשם למרכבה 4 ...ואז לסרטון שנמצא ב-nrg: http://www.nrg.co.il/online/1/ART/793/318.html זהו. נ.ב: דיון זה לא נועד לכתיבת הדעות שלכם על מלחמות/כלי נשק, אם אתם פציפסטים או לא זה לא ממש מעניין אותנו.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיימתי את בית הספר בחופש הגדול האחרון. כיום אני משלים בגרות בתנך, לומד בבצפר, שחכתי להרשם בבית הספר שלי לבגרות. לפי מה שהבנתי אני צריך להגיע יום לפני הבגרות למרכז בחינות גמיש. לכל יחידה 60 ש"ח, הבחינה בתנך שתי יחידות אז 120 ש"ח. עכשיו. א. אני נחשב אקסטרני נכון? ב. פה: http://www.info.gov.il/nr/exeres/FA096AFA-353B-4542-939F-3A40CE4F7AE7.htm כתוב: תעריפים במרב"ג: מחיר היבחנות על כל יחידת לימוד הינו: 60 ¤, למעט השאלונים (עפ"י מודל הצבירה) F, E באנגלית ושאלונים ה', ו' במתמטיקה, שמחירם 120 ¤ לכל שאלון. עלות פתיחת תיק נבחן אקסטרני: 254 ¤. אין לי תיק אקסטרני, איך אני פותח ואיפה? מחר אני אגש לבית הספר שלי לקחת תפסים ולברר עוד קצת תעינין. פאק איזה מטומטם אני שלא נרשמ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להירשם לסיור במפעל והיכן הוא נמצא?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש למישהו פרטים מעבר למה שרשום פה ? http://www.articles.co.il/article/9059/%D7%90%D7%99%D7%9A%20%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D%20%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96%20%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%94 מה זה המשחק מטבעות הזה ?
-
- 9 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
כמה ממכם גרים בת"א? ובכמה העלו לכם את שכר הדירה בשנה האחרונה? עזבתי עכשיו דירה לאחר שבעלת הבית חשבה שאני יהיה מוכן לספוג עליה מ 700$ ל 900$ לדירת שני חדרים. דירה גדולה עם המון בעיות ובעלת בית גרועה ... מצאתי דירת שני חדרים מצויינת ומדוגמת ב 670$ ... לסיכום רק יצאתי מורווח מהסיפור ...
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים אני קצת בלחץ להשיג מחשב חדש אחרי ששלי נדפק (טוב, לא קצת.... מאוד בלחץ) מכיוון שלא יצא לי לקנות מחשב ב4 השנים האחרונות (עד שלא מזמן הכרטיס מסך שלי התחיל להתפוצץ, וגם אחרי 2 פיצוצים קטנים הוא המשיך לעבוד... והיום הוא מת) אני לא זוכר או יודע איך זה הולך כיום - האם בחנויות של היום (לא אלה ש100% באינטרנט, אלא חנויות כמו אייבורי מחשבים) אפשר ללכת לשם ולצאת אחרי שעה (או 3 שעות, זה לא עד כדי כך דחוף) עם מחשב מורכב? אם כן, אני צריך כמה טיפים כדי שלא ידחפו לי חלקים שאני לא צריך (אם מישהו רוצה לעזור לי לבנות מפרט מדברים שיש לאייבורי, אגב, הנה הת'רד שלי בתת הפורום "מפרטי מחשב" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463894.0, זה לא חייב להיות אייבורי אגב - אם אתם …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, לאחרונה נתקלתי במשהו שממש התמיהה אותי. הלכתי לתומי ברחוב וראיתי סניף של בנק דיסקונט. התקדמתי עוד כקלימוטר וראיתי סניף של בנק מרכנתיל עכשיו אתם תוהים מה כ"כ מוזר? תסתכלו על הלוגואים ותבינו לבד! האם מרכנתיל זה חלק מדיסקונט? או שסתם במקריות מוחלטת מדובר בלוגו זהה ב-100%? אני מניח שמישהו פה ידע את התשובה לעניין...
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה(והגנה) - כן, אני יודע שאני מטומטם, אין צורך להזכיר לי את זה. אני מחפש מרפאה/מעבדה או מה שזה לא יהיה לבדיקת מחלות מין - אני חבר בקופת חולים מכבי אך לא מצאתי שום מידע רלוונטי באתר של מכבי וכן חיפוש בגוגל לא העלה אפילו חרס... תודה מראש לעוזרים.
-
- 30 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
ולקינוח, המרשימה ביותר בעיני... ככל הנראה שמישו פה עבד קשה מאוד על העריכה. 8)
-
- 41 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מתוך YNet... "מרצדס שברה 22 שיאי מהירות עם גרסת הטורבו-דיזל החדשה של ה-E קלאס, מתוכם שלושה שיאי עולם ו-19 שיאים למכונית מקבוצתה. זאת, בעקבות ניסוי שערכה תחת פיקוח הפדרציה הבינלאומית למכוניות, ה-FIA. בניסוי השתתפו שלוש מכוניות מדגם ה-E 320 CDI החדש של ה-E קלאס, לו מנוע V6 מוגדש טורבו, הזרקת דלק ישירה ו-224 כ"ס. כל מכונית עברה מרחק מצטבר של 160,934 ק"מ בדיוק על מסלול לארדו שבטקסס, ארצות הברית." http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3080610,00.html אין מה לעשות, איכות ארית זו מרצדס, גם באוטובוסים. נ.ב, תגובה מס' 3 משובחת.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אדריאן שילטהאוז (הזקן ה ת ו ת ח) שנוהג ללמד באונ' השונות מע' ספרתיות מלמד גם בפתוחה ? ??? תודה !
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
קבלו סרטון חמוד ;D אה, ולמי שיש חיבור איטי אני מציע להוריד אותו להרדיסק, ואח"כ להריץ אותו.
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3507211,00.html
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
מישהו היה ? איך האוכל ? האווירה ? מלצרים ? אשמח לשמוע ביקורות...
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-