עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by חן מ,

שבת שלום השאלות שלי הן: 1.בזמן הצבא אני בכלל לא מחר**.האם זו בעייה רפואית או פסיכולוגית?כדאי לגשת לרופא על זה? 2.לא הבנתי משהו:היה לנו יום אגדים וכו',שמו אותי בגדוד 282.זה נמצא ברמת הגולן.כשאני אגיע לשם יגידו לי איזה תפקיד יהיה לי?כאילו מה ההבדל בין גדוד לבין פלוגה?והאם תומך לחימה זה כמו גו'בניק? 3.מה עושים אם חלק מהציוד ב' אבד לי?אני עולה מת"ש?

• 57 תגובות
    • 5.5k צפיות
  2. Started by KF,

שלום, קניתי נעליים ביום שבת,לא נעלתי אותן בכלל. היום ניגשתי לחנות וביקשתי לבטל את העסקה ולקבל זיכוי בכרטיס האשראי. הם סרבו בטענה שנעליים ניתן להחזיר ולקבל זיכוי רק עד 72 שעות. האם הם צודקים ? אפשר לקבל קישור כלשהו שמצדיק את טענתם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by ROMA_T,

http://www.ifilm.com/video/2864248 טרילר שני: http://rapidshare.com/files/56616384/2ndteaserMP.wmv

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by pure perfection,

מה קורה?? איך אני יכול להוסיף תג מט"ח לאתר שלי ?? תג שיש בו דולר יורו .... אני רוצה משהו שיתעדכן לבד .

5. Started by J0n1,

הסתכלתי עכשיו במכשיר ואני רואה 2 שיחות שלא נענו מהמספר 0000130 אין לי אף קרוב בחו"ל, ומענין אותי מי התקשר אלי. עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי את הדבר הבא: הוא גם התקשר אליו מהמספר הזה. השאלה אם המספר הוא רק קידומת למרכזיה, ואם כן, איך אפשר לברר מאיזו ארץ? תודה ???

• 16 תגובות
    • 5.6k צפיות
  6. Started by gshhar,

יש לי תרגיל בטריגו, פתרתי אותו והגעתי לתשובה קוסינוס בריבוע אלפא שווה 1 איך אני פותר את זה ?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by A.Iniesta,

נמאס לי כל פעם לחבר את המטען להטעין ולנתק, האם זה מסוכן שאני יחבר את כל המטענים של הפלאפונים, פאלם וכל מיני נוספים.. לחשמל תמיד, ואחבר את המכשיר להטענה מתי שאני צריך? זה יכול לפגוע במטען או במכשיר באיזשהו אופן? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  8. בא לי להוריד את הסדרות האלו...הכי טובה שאני מכיר לדעתי. מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו את כל הסדר?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by saharb14,

Pioneer DEHP7250IB דולפינים סט רמקולים סופר איכותיים JBL GTO6508 X2 פולס אדיו 1000 W מגבר מה אתם אומרים יש התאמה והאם זה ישמע טוב ?

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. שלום, אני צריך להשיג מספר טלפון של מישהו (לא משנה כרגע למה) שאיבדתי את המספר שלו. לצערי אין לי דרך אחרת ליצור איתו קשר, ובספר טלפונים אי אפשר למצוא כיוון שהספר טלפונים של איזור חיוג 04 לא מכיל את ראשון לציון. יש אתר כלשהו באינטרנט שמכיל את המידע הזה? תודה, Anatoli.

• 18 תגובות
    • 44.9k צפיות
  11. מישהו מוכן לעזור ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Toxin II,

אהלן, השאלתי מחבר את הדיסקוגראפיה של Pearl Jam. לצערי [ולשמחתי], לפארל ג'אם יש המון המון המון אלבומים שהולכים הרבה אחורה. בכל אופן, משום מה שנים שאני מתכחש לקיומם של פארל ג'אם כי פשוט לא אהבתי את הסגנון המוזיקלי שלהם, אבל משום מה מצאתי את עצמי הולך ומתחבר אליהם. מכיוון ואין לי זמן וכוח להתחיל להקשיב לשיר שיר בכל אחד מ100 האלבומים שלהם רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לאלבומים שלהם? כי קצת נאבדתי בתוכם. אני מבקש המלצות שלא כוללות את האלבום TEN [כי מי לא מכיר אותו], וגם לא את האלבום האחרון שלהם Backspacer [שיצא החודש], שהוא סבבה, אבל כבר חרשתי עליו. תודה.

13. שלום שמתם לב לטמפרטורת המעבד כאשר סקייפ רצה ברקע? תוכנה שימושית אולי אבל התכנות שם לא שיא הפאר. אני מריץ למשל כרום עם איזה 10 טאבים פתוחים במקביל, הכל אחלה. סביבות 37 מעלות. מריץ את סקייפ - זה מגיע תוך כמה דק' ל50!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. דאנס לילה .........http://212.199.164.168:9999/listen.pls לא יודע עם חוקי לפרסם את זה אז תרחמו עלי לא ידעתי ..

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by com,

מכירים את האהילים הגדולים האלו.. שמניחים על הרצפה.. והם בצבעים נורא יפים ויש בהם מנורה והם מפיצים אור יפה לאלא? אני רוצה לקנות כזה גדול יפה ומרשים לחברה שלי.. ראיתי בקניון, אבל הם קטנים לא יפים ויקרים בנוסף לזאת. איפה מוכרים דברים כאלו בזול ובמבחר? באיזור הצפון (חיפה והסביבה) או באר שבע, שאני הולך להיות שם מחר. תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ההורים טסים ביום שלישי לתאילנד.. חשבתי על PSP בתור קונסולה מעולה למשחקים בדרכים וגם לראות סרטים... אתם ממליצים על קונסולה או בכלל משהו טוב אחר שאפשר להביא בזול מהדיוטי? אישית, לא נראה לי שכדאי להביא אלקטרוניקה מתאילנד.... מי שיכול לעזור. אני ישמח התקציב הוא 200-300 דולר.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ראיתי כמה תוכנות שיש באתר אבל ברגע שאני לוחץ לעשות סימולציה היא לא מאפשרת.. מישהו מכיר אחת כזאת?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by guyz6471,

שלום לכולם, לקראת קניה קרובה של מחשב, יש לי שאלה מסוימת האם יש איזהו שהוא יתרון בקניית רכיבים שונים של אותה חברה למשל לוח אם וכרטיס מסך של אלבטרון אזוס וכו'? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  19. Started by pergola,

אתמול עשו לי בדיקה בביצים ואמרו לי שיש לי כנראה כילה.. הרי כילה זה אומר שהמעיים יורדים לך כזה למפשעה.. עכשיו אני מרגיש את הדבר הזה אם אני נוגע.. אבל אני הרגשתי אותו כבר איזה שנה שנתיים אולי יותר.. ואפעם לא כאב לי בצד.. והרי כילה אמור לבוא עם כאבים? אז בעצם יש לי את הדבר שאמורים להרגיש.. אבל אין לי כאבים.. למרות שיש לי את הדבר הזה מלא זמן כבר.. אז בעצם יש לי כילה או לא? יש לציין שכשאני שוכב אני לא מרגיש את הדבר הזה במפשעה וזה נעלם..

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by zorgi,

סתם מעניין לדעת מה החברה המועדפת עליכם? לי היה עד השבוע מחשב INTEL אחד וAMD אחד. את הAMD 3500 היה לי במשך כמעט 4 שנים. עכשיו הוא כבר הפסיק לתפקד כראוי אז עברתי לאינטל CORE DUE 8400 צריך להגיע השבוע. ומאחר וזהו יום כיפור אז תרשו לי לבקש סליחה מהמחשב הישן שלי: סליחה על זה שזרקתי אותך אחרי 4 שנים של חברות ונאמנות דו צדדית בין שנינו, סליחה שבגדתי בך, היית חבר טוב ונאמן אבל התחלת לעשות לי בעיות ופשוט לא היתה לי יותר ברירה, סליחה ומחילה. :'(

• 44 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by 114508534,

אמממ אני צריך עותק של זה

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by MishaK,

זה מה שקורה כשאין חיים...

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

דוסים תמשיכו.....

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by raiman1,

מישהו מכיר אתר שיש בו את האלופה עונה 2 בצפייה ישירה?? זה חוקי נכון??

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  25. אינ מחפש שירות דואר אלקטרוני web-י חינמי פשוט, שעובד בלי ajax ובכללי לא משתתף בכל הכיעור הזה שנקרא web 2.0 פשוט דואר אלקטרוני בדיוק מהסוג ש Microsoft/Yahoo/Gmail היו מספקות לפניי 8 שנים אם ממשק משתמש מבוסס forms המלצות ?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים