עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://abercrombie.china-direct-buy.com/ ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. איך אני מגדיר בOutLook את הGmail שלי?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by LazyBurger,

שמעתי שיר שלהם בburnout paradise, ראיתי עוד אחד בyoutube, וחוץ מזה אין עליהם כלום באינטרנט... הם שינו את השם או משהו... מישהו יודע מה איתם? אני מחפש לקנות אלבום שלהם לפחות כי הם נשמעים ממש טוב

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by someone,

אז מישהו מכיר

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

Before all great storms, an eerie calm overtakes the land. All things take pause from their normal course to reflect on the terror to come, because no matter how strong you are, you cannot stop the storm. The Calm is an all-new EP from the masters of the underground rap scene, Insane Clown Posse. The Calm is 100% written and produced by ICP themselves, drawing on their 13+ years of music knowledge and experience to make a modern masterpiece. The first EP from ICP in nearly a decade, The Calm promises to live up to the reputation of other classic ICP EP's such as Tunnel of Love and Terror Wheel, and is sure to be an instant classic. With the close of the epic Jokers Card s…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by aviad91,

מישהו שומע אותם? מישהו הולך לאחד מהם? לשניהם? אם זה מעניין בכלל..

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by wooper,

שלום תמיד שאני לומד אני זקוק לריכוז גבוה כך שאני מחפש משהו טוב מאטמים למשהו יש המלצה?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  8. אני חייב לשתף אתכם בכמה דברים (לומד בעברית בהר הצופים)

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  9. נוסטלגיה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by gggil,

הסרט הזה עם דניאל קרייג, אולי לא כזה שחקן טוב אבל הסרט פשוט מדהים! אחד הסרטים הטובים שראיתי... מבוסס על סיפור אמיתי- על מלחמת העולם השניה או הראשונה איך 3 אחים עוזרים ליהודים לחיות בבלרוסיה נדמה לי, משהו טו-פא*ינג-ובבבב! יש אקשן יש מכות יש מתח אין הרבה חפירות, קיצר אחד הסרטים.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by bykeking,

[move]חג שמח חברים![/move]

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  12. כל סרט\תוכנית שאני מנסה להפעיל לא פועלת לי... גם לכם זה ככה? http://www.tv-links.co.uk/

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by KF,

אהלן.. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני מקבל זיכוי ממוכר באייביי רציתי לדעת איך התהליך מתבצע דרך פייפאל.. אני אמור להיכנס למקום כלשהו דרך המייל שישלח אליי ? או שזה פשוט תהליך אוטומטי ? We are refunding you for your order. Once it is processed you will get an email confirmation. Due to your package being misplaced we will not be able to take anymore orders from you. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by sgt_flippy,

מחפש חנות לדפוס בשביל כרטיסי ביקור (בסביבות ה-500 ) יש המלצות (גר בראשון)? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by yoni_h,

תקשיבו אני חייב את ה-SSD הזה. אני פונה לליבכם, אנא, קחו 5 שניות מזמנכם ולחצו על כפתור הלייק מתחת לסלוגן שהמצאתי- בתכלס הוא גם הכי יפה http://hwzone.co.il/articles/intelslogan

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  16. לא משנה הסתדרתי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש אתר שיש בו רשימת סרטי DVD חדשים שיצאו?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by Yuval Tal,

זה מה שאני רואה כשאני נכנס:

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by UltraWaveMUSA,

היום יש בצוותא 3 את המופע שלו עולה 100 שקל :-X שמעתי שללקוחות ESC יש הנחה.. מישהו יכול לאשר ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by liav25,

מישהו אולי במקרה יודע מתי הם פותחים סניף בחיפה ? רשום באתר בקרוב אך השאלה היא כמה בקרוב....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קובץ קול של פליצות,משהו כזה מצחיק. מישהו מכיר משהו?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  22. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחפש אתרים שיש בהם צילצולי mp3 לפלאפון themes וולפייפרים משחקים ועוד... עשיתי חיפוש בגוגל מצאתי כמה אבל אולי אתם מכירים מומלצים כל שהם... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  23. היי. בקיצור פרצו לאוטו ודפקו ת'פלאפון. היה לי 3100 פשוט, אבל אהבתי אותו. מסלקום מסלול חיילים (39 אג' לדקה). אז עכשיו אני מחפש פלאפון לא יקר עד בערך 600 שח. לא חובה מצלמה או MP3 . חשוב שיהיה ממשק נוח (כמו לנוקיה) ושאני אוכל לשים בו את הסים של סלקום. (הסים מתאים לכל הפלאפונים לא?! כי אני לא מבין בפלאפונים בכלל.) תודה מקווה שתעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by nnfyrbsnss,

אני מתכנן לקנות מחשב ובskypc הוא יוצא ממש זול לעומת IQPC אז כעת אני מחפש דעות אם החנות אכן טובה ויש ש אנשים טובים אני נוטה עוד לSkypc מכיוון שהם הרבה יותר קרובים לעיר שאני גר בה (חולון) מישהו אמר פה שהיתה לו בעיה גדולה עם החנות .. זה חד פעמי או שזה חוזר אצל עוד אנשים? תודה רבה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 12.05.2007 בשעה 18:09:00 תודה רבה לכולם!! :'( כבר עבר יום והדיון עבר לעמ' 2 כבר כתבתי שמישהו אמר שהיתה לו בעיה עם החנות ואני פותח עוד דיון מכיוון שרציתי עוד דעות.. אפשר לפתוח אותו?? תודה רבה בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by shuy,

. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.