כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
מיקרוסופט מתחייבת להמשיך במדיניות העבודה הגמישה שלה, בניגוד למגמה של חברות המחזירות עובדים למשרד, כל עוד הפרודוקטיביות נשמרתלכתבה
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
- 1 follower
-
-
ענקיות השבבים מתאחדות מול איום ה-ARM בצעד היסטורי שעשוי לעצב מחדש את תעשיית המחשובלכתבה
-
- 2 תגובות
- 362 צפיות
- 2 followers
-
-
אנו ימים ספורים לפני השקת פלטפורמת מעבדים חדשה של אינטל ו-AMD מוצאת עיתוי מעניין עם שלל הכרזות מעניינות עבור מעבדיה הקיימים וגם טיזר למעבד חדש בסדרת X3D האגדית לגיימינגלכתבה
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
- 2 followers
-
-
טכנולוגיית AI חדשנית מבטיחה לגשר על פער התקשורת בין בני אדם לחיות המחמד שלהםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 329 צפיות
- 2 followers
-
-
החברה משנה את אופן פעולת מחוות ההחלקה בווידאו במסך מלא, ומשבשת הרגלי שימוש מושרשיםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 259 צפיות
- 3 followers
-
-
חברת הענק מודה כי חלק מכרטיסי המסך היוקרתיים שלה סופקו עם פחות יחידות עיבוד מהמובטח; מציעה החלפה ללקוחות שנפגעולכתבה
-
- 2 תגובות
- 345 צפיות
- 2 followers
-
-
מהפכת הבינה המלאכותית מגיעה למחשב האישי – עוזרים חכמים שפועלים במהירות ולא מצריכים תלות בענןלכתבה
-
- 2 תגובות
- 397 צפיות
- 2 followers
-
-
פרופיל ההמהרה החדש של אינטל, 200S Boost, מביא שיפור ביצועים בלחיצת כפתור - ולראשונה, מבלי לפגוע באחריות על המעבדלכתבה
-
- 2 תגובות
- 222 צפיות
- 2 followers
-
-
המודל החדש משלב חשיבה מובנית עם מהירות חסרת תקדים, זמין לכל המשתמשים כולל ברמה החינמית - כל הפרטים, בצירוף ראיון אישי של שעה עם סם אלטמן, כאן:לכתבה
-
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שבוע טוב לכולם. מה דעתכם על זה - לאחרונה, ביתר שאת, ישנה תופעה של גולשים בכל מיני תחומים, כמו יעוץ לפני קניה, תקלות חומרה וכו' וכו' שפותחים דיון ו .... נעלמים. מי לשבוע, מי לחודש ומי בכלל. הדבר עוד יותר גרוע כאשר זה קורה אחרי שניתנות תשובות לפניה. אולי הגיע הזמן פשוט לחסום גולשים כאלה !
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
כולם יודעים שאינטל כבר הרבה זמן רחוקה מהמעמד שהיתה בו בימי הזוהר שלה. והנה, "ככה פמאום" המגמה מתהפכת. Bizportalהשבוע של אינטל - זינקה ב-20%, ותזנק גם היום; מה דחף אותה...הממשל האמריקאי עשוי לרכוש אחזקה באינטל כהבעת תמיכה בפעילות הייצור המתרחבת בארה"ב; והכל התחיל מדרישה של טראמפ לפטר את ליפ בו טאן, בהמשך פגישה ואחריה "חיבוקים ונשיקות"
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
עד היום למרות כל השנים אני מוצא את עצמי מריץ צחוקים עם חברים דודים וקרובים על התוכנית מ.ק 22 שהיתה פעם חשבתי לפתוח אתר אינטרנט ועמוד בפייסבוק שקורא ליוצרי התוכנית לעשות עונה שניה שלפחות 90% מהארץ (לפי דעתי) רוצים אבל אז הבנתי שאני לא יהיה יכול לנהל את האתר כפי שצריך ואולי גם זה לא יהיה רלוונטי כי יוצרי התוכנית כבר לא עוסקים יותר בתחום אז אני שואל אותכם: מה אתם אומרים: 1) כדי בכל זאת לנסות לפתוח את האתר? (כי בכל זאת לבנות אתר עולה כסף על חשבון האכסון בשרת כל שהוא + דומין) 2) האם שאני יעשה זאת תצתרפו? 3) לאיפה הכי רחוק נראה לכם שזה יגיע? 4) נראה לכם שאחרי כך כך הרבה זמן זה יהיה אפשרי בכלל לעשות עונה שניה? 5) והאם נראה לכם שבסופו של כל התהליך הארוך.. אכן נקבל עונה שנ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, כמו שאתם בטח יודעים חצי גמר צלסי ברצלונה נפל על יום השואה, מה שמנע את השידור שלו ואילץ אותי לראות את המשחק באתר שמצאתי בגוגל וכל כמה דקות היתה תקיעה ובדקה 80 הוא הפסיק לפעול. חיפשתי ב10 הדקות הנותרות משהו בגוגל אבל לא מצאתי משהו בלי פירסומת שקופצות כל שניה ותקיעות הרבה יותר גרועות מהאתר הקודם. עכשיו חצי גמר מינכן ריאל נופל על יום הזיכרון, ואני רוצה להגיע מוכן... אם מישהו מכיר מקום חינמי באיכות טובה שלא ניתקע כל רגע ובלי פירסומות שכל שניה עולות אני אשח לקבל עזרה. (שמעתי גם שיש תוכנות לזה אבל אני לא מכיר) (יש לי מהירות 10 מגה) תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ערב טוב אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול.. מישהו יודע משהו על זה? http://www.themarker.com/wallstreet/1.1691163 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני חדש בנושא הקנייה מהאינטרנט בחו"ל בכלל ומאיביי בפרט. הבנתי שעל חלק מהמוצרים יש מכס, על חלק אחר יש מע"מ ולעיתים שניהם מתחברים יחד. לאחר חיפושים באינטרנט למקור שיסביר באופן ברור ונהיר על מה ומתי משלמים נתקלתי בכמה מקורות סותרים ובמקור הזה: http://62.219.95.10/misimmerukht/TaxesConc.aspx לעינייננו, קיניתי שעון ב85 דולר מאיביי(כולל משלוח, ללא משלוח הוא עולה 75 שזה בדיוק הסף) ואני מנסה להבין כמה מס אני אמור לשלם עליו. אשמח, אם תוכלו להפנות אותי לכתבה נורמלית המסבירה מתי, כמה ולמה צריך לשלם מס. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד מידע מהאתר http://www.hattrick.org/, המידע צריך לרדת לקובץ ascii (טבלת אקסל למשל). האם יש תוכנה או כלי כלשהו שעוזר להוריד מידע מאתר באופן אוטומטי? אגב, אם מישהו מכיר דרך לעשות את זה דרך matlab אני מעדיף.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיר נוסף שלי את ואני - תמיר בן נעים
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
האם החנות חזרה? http://www.skypc.co.il/default.asp האתר עדכני לגמרי,בדקתי זאת על פי החומרה המוצעת שם. קמבק?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את הצעתכם לתימחור מחשב נייד הבא: http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U35Jc/#specifications מדובר בגירסה החזקה ביותר לדגם: מעבד Intel Core i5 זכרון 4GB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA מעבד גרפי מתקדם GeForce מסך "13.3 HD LED עד 10 שעות סוללה! וינדוס 7 חוקי ומקורי כמובן. נקנה מלפני שנה מאופיס דיפו בסכום יקר (מעל 4500 שקל)- עדיין באחריות יבואן המחשב חדש לגמרי לא היה בשימוש בכלל עקב קניית האיפד 2., אין שריטות או לכלוכים, באריזה המקורית +תיק ועכבר. הסוללה כמובן תקינה והוטענה בזמנים הדרושים. באיזה מחיר מומלץ והוגן למכור?- ראיתי שדגמי ההמשך עולים מעל 4000 שקל גם היום. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפליקצית פייסבוק שפיתחתי, הושקעה בה המון מחשבה על מנת ליצור מוצר איכותי שיהפוך זמן פנוי לזמן איכות. אתם מוזמנים: המוח בפייסבוק אורן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני ראיתי לפני כמה שנים (לא יותר מ10 שנים) סרט אקשן-קומדי נחמד שאם אני זוכר נכון העלילה מתרחשת באיזור ארה"ב-מקסיקו מדובר על איזה מאפיונר הונגרי (או שהיה לו מבטא הונגרי?) שחטף איזו מישהי ודרש בתמורה כופר. אני זוכר קטע מעולה שהוא והאבא/בעל של האישה דיברו בטלפון והשיחה הייתה מקוטעת אז שמעו משהו בסגנון של: 2 *רעשים* girls *רעשים* 1 *רעשים* cup. אני ממש ממש רוצה לראות את הסרט הזה, אני זוכר שהיה ממש נחמד, אבל איך קוראים לו...? תודה מראש למצילים, Zinger777.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך מממשים צירוף חיצוני ע"י צירוף גיבוב ? כלומר מה אני צריך לשנות באלג' של צירוף גיבוב כדי לקבל צירוף חיצוני ? וכמה תהיה העלות של זה ? תודה אנשים !!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני יודע שאני זכאי לפטור מתאוריה כי יש לי רשיון B ואני רוצה לעשות גם A1. אז יש טופס ירוק עם בדיקת עניים ואישור רופא, מה הלאה? לאיפה אני הולך בשביל שיחתמו לי על הפטור ומה אני צריך להביא חוץ מהטופס הירוק? בנוסף מה הטווח מחירים שיעלה לי השיעורים (באיזור פ"ת ורמת גן) והטסט?? תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרטון קצר שצילמתי היום כשעכביש קפץ לי על המסך והתחיל לרדוף לי אחרי העכבר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-