עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלומות חבריה, אני מניח שהיו כמה מכם שנתקלו במקצו"ע הנ"ל, שעה בשבוע שהיא בעצם בול כמו תאוריה, רק שהיא לא עוזרת להשיג רשיון (י"א). אני למדתי השנה חינוך תעבורתי והיו לנו בערך שני בחנים ועוד איזה שני מבחנים, בכולם יש לי בערך 70 - לא באמת אכפת לי, זה לא מופיע בשום מקום בבגרות וגם ככה אני אלמד את זה כאשר אני אגש לתאוריה. הבעיה היא המבחן "האחרון". מועד א' שלו היה בזמן שהייתי בניתוח. מועד ב' שלו היה בזמן שהייתה לי מתכונת במדעי המחשב(קצת יותר חשוב). מועד ג' שלו היה בזמן שהייתה לי בגרות בתנ"ך. ועכשיו היה מועד ק"ז שלו, ולא הייתי, בגלל שפשוט לא זכרתי שיש אותו. אותו מורה לחינוך תעבורתי התקשר היום לביתי, איים עם הדברים הרגילים שאני לא אהיה זכאי לתעודת בגרות בגלל זה ידה ידה ידה…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Vega,

מה הרשמים שלכם מתוכנית הריאלטי החדשה?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. קניתי משם סיסמא עם נפח "בלתי מוגבל" לשבוע (למשלמים דרך PP) אחרי יום היא נחסמה בטענה שעברתי את המכסה ועלי לקנות סיסמא חדשה. אבל הנפח אמור להיות בלתי מוגבל. למישהו יש מושג, פיספסתי משהו בתנאים של החבילה לגבי הנפח? הורדתי אתמול כ-10 גיגה.

4. שלום לכולם! לפני כמה שבועות פתחתי ת'רד על הT42 שלי, שיש לו FAN ERROR ממש בתחילת הבוט, המסקנות מהת'רד הזה ומקריאת חומר באינטרנט הם שהבעיה יכולה להיות במאוורר או בלוח האם. במידה ומדובר במאוורר סדר גודל המחיר יהיה 400-500 ש"ח (ולפי מה שהבנתי 95% שהבעיה היא רק במאוורר) ובנוסף רוב המעבדות מקזזות את מחיר הבדיקה שנע בין 150 ל200 שקלים למחיר העבודה הדרושה. במידה והבעיה היא בלוח האם אז אני בצרה קצת יותר גדולה, כי פה מדובר על סכומים מאוד גבוהים. הבעיה העיקרית שלי, אולי זה ישמע קצת ילדותי, היא שאני לא ממש סומך על כל המעבדות, שזה נוגע למחשב שולחני אין לי בעיה לדעת בעצמי מה הבעיה, אבל שזה נוגע ללפ טופ אין לי מושג, גם אין לי רכיבים מקבילים שאוכל לבדוק בעזרתם. אז אני מבקש המלצ…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. אגרתי כסף במשך כמה שנים, ועכשיו יש לי הרבה זמן פנוי, אני רוצה להביא באיזה מחשב חזק או באקסבוקס 360... עכשיו שהדולר נמוך אני יכול לנצל תמצב ולהביא איזה משהו שיפריח תשיעמום ההולך וגובר. יביאו לי את החלקים למחשב או את האקסבוס360 מחו"ל. אני בהתלבטות ולא יודע כלכך מה לעשות, כי יש לי מחשב סבבה לא מריץ משחקים כבדים...(7600 GS) ואם אני קונה מחשב חדש אז אני קונה מחשב באיזה 4000 שקל.... מה אתם חושבים שעדיף ?מה יציג גראפיקה טבה יותר ? ומה יותר משתלם לזמן הארוך ?

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by udist,

אני לא זוכר בדיוק מי ביצע את זה, אבל אני כמעט בטוח שאלה היו שניים מחברי פלטפוס... מה שקורה שם זה שמנגנים כמה אקורדים זהים ושרים מספר שירים שונים שמתאימים למנגינה הזו, ממש כמו זה: יש למישהו מושג על מה אני מדבר? ואולי אפילו לינק לסרטון של זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Armageddon1,

מצאתי מכשיר סלולרי (דגם חדש) ברחוב אתמול אני רוצה להחזיר אותו לבעליו אפשר ללכת לפלאפון והם יחזירו לו אותו או למשטרה -מחלקת אבידות?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני עושה מייקאובר מחדש לחדר, ואני מחפש אתרים עם דוגמאות לחדרים ממש מיוחדים. אני בונה שולחן חדש, ועושה כמה דברים יפים (אולי אפילו איזה טריבל באייר בראש לקיר)... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  9. 28.6.2007 בשעה 18.00 בכיכר דיזנגוף בת"א, הוא ירקוד ליד המזרקה של האגם.

• 44 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by benor,

בינתיים אני מתגלח עם Mach 3 ואני לא ממש מרוצה. אני אקנה מכונה עד 350 ש"ח ואני צריך, את עזרתכם. בינתיים חשבתי על זאת: http://www.netactive.co.il/product.php?item=1911&cat=189 תודה מראש!

• 43 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by Internal,

היי אנשים איך אפשר לפתוח את המכשיר לכל הרשתות ? צריך ללכת לחברה? האם זה עולה כסף? אפשר לעשות את זה בבית בעזרת תוכנה? חוקי?

• 27 תגובות
    • 11k צפיות
  12. Started by WHITE_ZOMBIE4,

איפה אפשר למכור פה? or זה אסור?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by LIOR42,

מחפש מקום שבוא אפשר להדפיס תמונות על גבי בד לונג בגודל לפחות 2X2

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  14. Started by stone cold,

לIRON יש דיסק חדש- Iron Maiden- A Matter of Life and Death לפי זה - http://www.youtube.com/watch?v=dNttRSMqOe0 הנגנים בסדר אבל הקול של ברוס חלש אבל זה כמובן רק שיר אחד מישהו יודע מה האיכות של הדיסק עצמו?

15. אז ככה, אני לפני גיוס, ואני מפנק את עצמי בחופשה "קטנה" לטורקיה כמה שאלות תכל'ס, חוץ מבגד ים, (שגם הוא יהיה עלי חלק מהזמן ), אני לא חושב שצריך עוד דברים יש לי כמה שאלות 1.לפטופ? שווה את זה, או שזה יהיה נטל? (כלומר, להסחב איתו ממקום למקום.. יש שם נקודות חמות בכלל?) 2.חשמל? - כמו בארץ? (מתח וסוג שקע) 3.יש דברים שכדאי לקנות שם? (או יותר נכון, על מה מומלץ לשפוך שם כסף?) 4. מה כדאי להביא מהארץ? 5. מה כדאי לרכוש בדיוטי פרי? דברים חריגים? תגידו כל מה שיש לכם..

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by pchunter,

אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

ביום שישי הזמנתי משם כמה דברים. איך אני יכול לדעת אם החבילה כבר נשלחה לארץ?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by TUCG,

מישהו מכיר מקומות טובים ללימוד נהיגה בצפון (אזור הקריות)? אשמח לשמוע המלצות.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by wooper,

חברה אני רשום באתר הרבה שנים, אפילו בפייסבוק אני רשום בכל זאת אני מקבל את ההודעה הזו מידי פעם לעשות לייק בפיסבוק ולחצתי לא להציג אותה איך אפשר למגר את ההודעה הזו ולא לראות אותה יותר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by card,

שלום לפעמים כשאני כותב Post כאן בפורומים, אז אם ה-post הוא מעל בערך 12-15 שורות, אז מתחיל לקרות משהו מאד לא נעים: כשכותבים את השורות האחרונות, ה-TextBox עושה כל הזמן Scroll למעלה לשורות הראשונות, על אף שהסמן עצמו, ממשיך להשאר למטה. ואז מאד קשה לראות מה אני כותב, כי זה מראה לי את תחילת התוכן של ה-TextBox, במקום את סוף התוכן - ששם אני נמצא ושם אני כותב. האם הבעיה הזו קורית לעוד אנשים כאן? או לכולם? ואיך פותרים את זה? אני עובד עם Windows XP Professional, ו-IE8..

• 29 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. אבל לא ישנים כל כך מ 1990..... :smile1

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by DeeKay,

בזמן שמורים מנסים להפוך את החומר למעניין יותר המושך את התלמידים, למע' החינוך יש תוכניות אחרות. כתבה מתוך Ynetי: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3303041,00.html אין צורך לציין שבית הספר חילוני לחלוטין. - ועם כזאת מדיוניות מורים, יש להם עוד תלונות על רמת החינוך בארץ. העיקר שאין תקציב.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Burned,

אתם מכירים תוכנה טובה ובטוחה לניהול סיסמאות?

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  24. אוטוטו עוד להתסיים לי התחייבות עם בזק כיום אני משלם 85 על תשתית + ספק [בזק + בזק בינלאומי] על 2.5MB וזה נראה לי מחיר בזיוני! אני לי שום צורך באינטרנט מהיר יותר מזה מישהו בירר ומעוניין לשתף במחירים כיום? לא יודע אם זה שווה להתחייב שוב כי המחירים יורדים כל הזמן אני טועה? אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים