עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש משטח שניתן לשים על הספרייה/שולחן מחשב שיגן מפני שריטות שנגרמות מהעמדת המארז. הפיכתו וכדו'... אני נוהג מדי פעם (כמו חלק מכם) לפתוח את המארז, לנקות/להוסיף/לשנות ועוד... עכשיו כשקניתי ספרייה חדשה. צריך לשמור עליה עדיף, כמובן, חומר שאינו רגיש לחשמל סטטי. אתם יודעים כמה רכיבי המחשב רגישים ;D המליצו לי על PVC. איפה קונים אותו? יש עוד המלצות?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by rosesr,

ושיהיה כתוב איזה מקשים ללחוץ במלחין צלילים תודה מור רוזס ;D

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by TeaTime,

מישהו יודע מהו? (כשהם שרים כולם ועידן אלתרמן אומר משהו במעין ג'יבריש)

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by Bessmertniy,

http://www.nnm.ru/pict/smert_nouta.jpg ;D ;D

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by bad-sector,

אני שמתי לב שהם ניסו לשנות את צורת האתר אבל הם מתים למעלה מחודש מישהו יודע מה קרה?

6. Started by ariel-ro,

שאלה לי אליכם. האם נטוויז'ן חוסמים פורטים? ואתרי HTTP(ראפידשר ודומיהם?) כי לי ראפידשר מוריד על 50KB ויש לי חבילה 1.5MB. זה סביר? כי לחבר שלי יש בבזק, והוא מוריד ב150MB ב5MB. אם אני יעלה את החבילה אז גם ההורדה תעלה? או שזה בעיה בנטוויז'ן? ואותה השאלה גם לתוכנות ושאר האתרים. אריאל

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by NoamS,

שלום מישהו משתמש בGtalk? זה לא מסנג'ר זה בטוח... : יש שם איזה באג מעצבן. כשאתה מוחק מישהו, הוא נמחק, אבל כאשר הוא מתחבר אתה מקבל חלונית התראה על כך... אבל מחקת אותו כבר!!! אז נכון, אתה יכול לחסום אותו. אבל אני לא מעונין לחסום. אני מעונין למחוק ולהשאיר את הקשר איתו פתוח למקרה שהוא יחליט לכתוב לי בעתיד. במסנג'ר זה פועל איך שצריך. אתה יכול למחוק משתמש ולא לקבל התראות ממנו כאשר הוא נכנס... ואתה לא צריך לחסום אותו. ואם הוא רוצה הוא יכול לפנות אליך ואתה תקבל את המסר. השאלה איך עושים זאת בג'יטוק. זה נראה לי באג. אבל אשמח לטעות בנדון ;D

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  8. Started by nnfyrbsnss,

שבוע הבא אני קונה מחשב חדש (סוף סוף) ואני מתכוון לקנות מskypc את המפרט הבא: http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=D3737DD4-C067-41B6-A77A-7198992235F9 האם המחיר הוא למזומן? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  9. איך המכשיר הזה: http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=34984&channel=1 ראיתי אותו בערוץ והוא ניראה טוב הוא מיועד לבנאדם שרוצה לעבוד על חיטוב הבטן והכושר. בערוץ מראים איך הוא עובד על הבטן ושאר השרירים ניראה ממש טוב מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by HdInspect,

שהרי 95 אחוז מהאפסים שגולשים כאן לא יודעים מה זה שרת ESX , קל וחומר VI3

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by ori-silver,

ברשותי עכבר אלחוטי של מיקרוסופט,האם הגיוני שזה גורם לי לכאבים בשורש כף היד??כל פעם שאני משתמש בו מתחילים לי כאבים מציקים ביד שפוחתים אחרי השימוש,האם הגיוני שזה גורם לי לפציעה?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

האקר מוסלמי מטיף בענייני ווארז

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by artyom,

לא חשבתי שאי פעם יצא סרט על זה עריכה: לדעתי הולך להיות סרט גדול

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  14. Started by THE FOX,

מחפש תוכנה להכנת שירטוטים ומודלים תלת מימדיים.[לא מסובכים מדיי...] העדפה לפשטות ונוחות.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by Eladious,

שלום :> נוסע לאילת שבוע הבא חייב חנויות חומרה שנמצאות באילת , אני הולך לקנות LG L1732TQ באופיס דיפו , ואני צריך חנות שאני אוכל לקנות בה X1600PRO אני קונה משם בגלל שזה בלי מע"מ , הL1732TQ עולה שם 1340 שקל (!!!) אפשר גם חנויות במרכז , אבל אני צריך X1600PRO בהכי זול ... ביינתים ממה שראיתי KSP מוכרים אותו במחיר הכי טוב אז חנויות חומרה , או אילת או במרכז , שמוכרות X1600PRO נ.ב ערבים זונות =/

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  16. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

אני גר באשדוד בווילה גדולה ואנחנו צריכים עובד בשביל שיעבוד בגינה ובכל הדברים האלה שקשורים לצמחים ולדשא , העובד יוכל לעבוד 2 שעות מ 8 בבוקר עד 10 בבוקר ותהיה לו הסעה לבית וגם יקחו אותו מהבית הוא יעבוד פעמיים בשבוע על שתיים הוא יקבל 500 ש"ח למעוניינים אנה השאירו הודעה וטלפון ונתקשר אליכם ותוכלו להתחיל לעבוד

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  17. חוץ ממהירות אינטרנט עצומה איזה מחשב צריך להיות עליו המידע שמועבר לאנשים? הכוונה שלי היא לרשת מחשבים שמיליון אנשים יורידו ממנה במהירות המקסימלית של האינטרנט שלהם.. אז איזה סוג של מחשב צריך בשביל זה? זאת אומרת צריך מעבד ממש חזק? זיכרון חזק? או שמספיק משהו חזק אבל לא משהו בשמיים ומה שחשוב זה מהירות האינטרנט.. ובכלל כזה דבר אפשרי? למשל לחברה שאין לה בעיית תקציב..

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by Thant,

אתר שמרכז לא מעט ערוצי טלויזיה מכל העולם בסטרימינג: http://wwitv.com/

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by 1nstall,

לילה טוב לכולם... נתקלתי בלינק הבא: מישהו מזהה את השיר? תודה Install

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by J0n1,

אני רוצה לרכוש את הספר "dental anatomy and occlusion" חיפשתי באמאזון ומצאתי כמה תוצאות. אני רוצה לרכוש את הספר במהדורה הישנה שלו, כמו לדוגמא זה אבל לא הבנתי איך אני נכנס לדף מכירה ספציפי של מוכר ספציפי, כמו Ebay, וכך אוכל לראות אם הוא שולח לישראל, ואם לא ליצור איתו קשר ולבקש ממנו. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  21. Started by LOL,

בזמן ניקיון הדירה במעונות נתקלנו מתחת לכיור בחפץ מוזר זה פלסטיק אפור עם נוזל בפנים וסוגר מנייר אלומיניום לא רשום עליו שום דבר ולכן אין לי מושג מה זה לא פתחנו את הסוגר לכן אני לא יודע עדיין מה הוא אותו נוזל אני פשוט חייב לדעת מה זה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by Alex89,

ישן אבל מאוד מצחיק. לאלההמכירים א הקטע הזה אולי אם יודעים איפו אני יכול למצוא את החלק השני?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  23. מצטער על אי הרלוונטיות לפורום, פשוט יש לי בעיה שניתן לקרוא עליה בפורום תמיכה טכנית. ולא רציתי לפתוח דיון "שכונה" בפורום כרטיסי מסך.. מי שיש לו את הכרטיס הנ"ל- יכול לבדוק לי בבקשה אם יש לו את הרזולוציה 1280x800 או אחת דומה באיזור? ואם כן.. איזו גרסה של דרייברים יש לכם? תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by ChrisBrown,

ישלי שאלה בספרות על הסיפור יגון מאת אנטון צכוב. עניתי על חלקה ולא יודע איך לענות על החלק השני ,תעזרו לי בבקשה .. כבר שעות אני יושב ומנסה ולא מצליח :-\ השאלה: הסבר את משמעות הכותרת בסיפור שלמדת וכתוב כיצד היא מאירה את עלילת הסיפור ומשמעותו. התשובה שלי : בתשובתי אסביר את משמעות הכותרת בסיפור שלמדתי ואכתוב כיצד היא מאירה את עלילת הסיפור ומשמעותו. הכותרת "יגון" מקבלת משמעות כפולה. מבחינה עלילתית היא מייצגת כמובן את היגון[מועקה] של יונה עקב מות בנו. מבחינת המסר של היצירה כולה, היא מכוונת ליגון הנובע מכישלונותיו החוזרים של יונה ליצור קשר אנושי ובעצם היא מסגירה את האווירה המאפיינת את החברה העירונית של התקופה אווירת קדרות, מועקה וצער נוכח אטימות בני האדם והתרכזותם המוחלטת בעצמם…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.