כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
שלום,לדוד שלי יש בעייה:מזיקים פלשו לחדר בבית שלו הוא תיכנן לרסס בעצמו עם K300 כי הם עדיין לא התרבו,אבל הוא גם צריך שקיות מפלסטיק שאוטמות מוצרים ואני מדבר על שקיות שתופסות נפח של 50 ק"ג כי יש לו הרבה דברים בחדר והוא צריך לנקות אותם עוד משהו:כל החפצים שבחדר שלו הוא תכנן להכניס לבריכה חמה מאוד כדי שכל הביצים יימסו,אתם חושבים שזה רעיון טוב לחסוך זמן? ומישהו מכיר חברה או איפשו לקנות שקיות גדולות שאוטמות דברים וכמה זה עולה? ואם מישהו פה ניסה הדברה,תביא חוות דעת תודה יום טוב
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מוזמנים לקהילת מוזיקת הטרנס. www.Live4Music.co.il David_Beckham מנהל Trance & Psy Live4Music
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני צריך לקנות בקבוק של "שנטרז". אני בטח מאיית את השם לא נכון, כי גוגל לא מביא תוצאות! מישהו יודע איך רושמים את השם כמו שצריך?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש ספרות מקצועית שאני רוצה לקנות מAmazon ואני צריך חשבונית מס. איך אני יכול לקבל/לבקש חשבונית מס לגבי הקנייה?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הספר "dental anatomy and occlusion" חיפשתי באמאזון ומצאתי כמה תוצאות. אני רוצה לרכוש את הספר במהדורה הישנה שלו, כמו לדוגמא זה אבל לא הבנתי איך אני נכנס לדף מכירה ספציפי של מוכר ספציפי, כמו Ebay, וכך אוכל לראות אם הוא שולח לישראל, ואם לא ליצור איתו קשר ולבקש ממנו. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
http://www.google.com/calendar/render עכשיו שמישהו רק ימצא דרך לסנכרן את היומן של אווטלוק 2003 מול זה, יהיה מושלם (לסנכרן סנכרון מלא, לא ייצוא וייבוא, זה קיים כבר)
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, קניתי ב4.12 טלוויזיה של סמסונג A550 ולאחר שקניתי הובטח שתגיע אחרי 10 ימים עם טכנאי שישים לי אותה על הקיר כי אחרת אני לא יכול לפתוח אותה לבד כי תרד האחראיות.. היום ה24.12 קיבלתי אותה סוף סוף אבל רק הגיע השליח שמביא את הטלוויזיה בלי איזכור לטכנאי והוא לא ידע על זה דבר. התקשרתי למספר השרות של חברת הטכנאים ובהתחלה ענו לי פעם אחת ואמרו להתקשר למספר אחר ומאז לא עונים ואין עם מי לדבר. מה ניתן לעשות? אולי לדבר עם סמליין? תודה רבה. אלון.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
יש אתר שמאפשר ייבוא של כל דבר, משלמים מהארץ ונותנים את המשלוח לשם, אבל שחכתי את כתובתו... PLZ מישהו?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
נפצעתי במפעל שאני עובד בו וקיבלתי 3ימי מחלה,אני עובד בסה"כ שבוע,האם ביטוח לאומי יחסה לי על הימים האלו בשכר ?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
אני מחפש אריזות שיכולות לאחסן 5 או 6 דיסקים של DVD,כל מה שמצאתי הם אריזות שיכולות לאחסן DVD 1 או 2,האם יש דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום חברים, כמו שרובכם יודעים (או לא) אני מתגייס בעוד מספר חודשים לצה"ל,ומאז גיל 13 בערך לא יצאתי מהארץ אני וחברים שלי רוצים לארגן טיול לאנשהו, וקשה לנו להחליט מה אנחנו רוצים,בינתיים החלטנו שאם נוסעים למלון כלשהו בחול,זה יהיה "הכול כלול" וחוץ מזה עוד כלום לא סגור אז למישהו יש המלצות על סוכנויות טובות? אם כדאי ללכת להפלגה? או פשוט לקנות דיל בסוכנות ולטוס? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
Hello guys, i'm writing to you from Los Angeles, Califorina... I Can't write in hebrew cause i only have a guest permissions on this computer, but i already installed xvid and downloaded Naruto (ANIME) .. So, i was on a huge park, "Magic Mountain" I think, and i did banji jumping!! man that was fucking scary!! before i did that i was really scared from all that stuff, i still can't believe i did it!! i'll show you the video file (they film it for you) when i'll get back to Israel (next week) so i just wanted to say hello. see ya next week! btw, if you didn't k know until now, i'm imac. ;D
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
-
אני מניח שהבנתם מהכותרת... אבל אני מענין בשעון מעורר איכותי משהו בסט (best) שישמיע שירים ובסוף השיר יעביר לשיר הבא, לא יודע איזה משהו מתוחכם... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הוא הולך ככה: הירוס... הירוס... משהו משהו D= (ברח לי הטרק... =\ ) אם מישהו יודע למה אני מתכוון (סורי ששכחתי איך זה הולך)
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי שאלה במטמטיקה, - חקירת פונקציה ריבועית. הגעתי לשלב של חיתוך הצירים (מציבם פעם ב-X 0,ופעם ב-Y 0) בקיצור,הייתי צריך לפתור את המשוואה שיצאה לי ב-Y,ויצא לי 224-,והרי אין שורש לזה,אז כאן המשוואה נגמרת. המורה אמר לנו שיכול לקרות דבר כזה,אבל מה אני עושה עכשיו? יש לי רק נקודת חיתוך אחת,וקודקוד. מישהוא יכול לעזור? תודה מראש,רועי.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
מקור וסיפור הרקע: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3746298,00.html מכתב התגובה של פיילבלוג לספר השיאים של גינס: http://failblog.org/2009/07/13/omg-u-fail-so-hard/ לא לשכוח ללחוץ על הלינק בסוף המכתב - (The full legal response can be read here: icanhaz.com/legalresponse) אחרי שקראתם - תקראו שוב - קודם את המכתב של GWRL (שבתמונה שם) ואז שוב את התגובה של פיילבלוג. זה פשוט אדיר!
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מישהו עשה את הבחינה המותאמת ויכול קצת להרחיב בנושא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
איזו חברה הכי זולה לשיחות חו"ל המשתמשות בסים?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בס"ד אני מחפש אנשים לניהול באתר בנושא סלולר חדשות וגם פורמים הנה האתר http://eryui32.amitu.net/mambo2/ תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-