עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by d1v,

שלום לכולם,אני מעוניים לרכוש כיסא נוח לשבת מול המחשב..חשוב שיהיה לו ריפיוד לידיים,עד 300..תודה מראש

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by gabig12,

שלום לכולם אתם מדברי על המושגים האלה הרבה בפורום והייתי רוצה להבין מה זה המושגים האלו: אוברקלוקינג מודינג ולדים אם תוכלו להסביר לי מהם אני אשמח

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  3. תודה ;D

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by McMerc,

איפה אני יכול למצוא Carlton Draught (בירה אוסטרלית)? חשוב לציין שזה צריך להיות באזור ירושלים.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  5. אני מעיין במודעות דרושים של היי טק ולא מבין מה המושג הזה אומר.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Qrex,

חברים יקרים אני מחפש את השיר שהיה בהום סינמה במתב קשה יש את הפרסומת של חודש פברואר מישהוא יודע איך קוראים לו?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3055242,00.html אין מילים. מישהו יכול לתת עוד פרטים על המנוע ובכלל על המכונית? תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by FatalZero,

יש למשהו סיכומים איכותיים לבגרות ההולכת וקרבה של היסטוריה א'? או אילו שהם אתרים שמציעים חומר מאורגן ומסודר ע"פ סדר כרונולוגי?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by Dark_Phantom,

מטריקס שולט הנה תבדקו קצת תמונות

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by davideliy,

יש לי משפחה בניו יורק , אם אגיד להם שיקנו לי את המכשיר וישלחו לי זה יהווה בעיה כלשהי ? צריך לעבור מס הכנסה ? מיסים ? כל דבר אחר שצריך לשלם עליו ? איך כל זה עובד? ואיך אוכל לשלוח לבן דודי את הכסף? מצטער , אני לא מבין בעניין דבר. תודה.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by nat64x,

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by redead,

יש להם את המסלולי 0 אגורות שלהם ויש שם מסלול משפחה וחברים של 5 יעדים ותכלס אין לי יותר מ5 יעדים שאני מדבר איתם.. עכשיו מה שאני לא מצליח להבין זה שאני משלם להם 12.90 תמורת 200 דקות חינם, כמה בתכלס עולים לי 200 דקות רגילות שאני מדבר?? מישהו יודע אם אחרי ה200 דקות אני משלם תעריף רגיל או תעריך "מיוחד".. נראה לי פשוט כעבודה בעיניים..

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by Rider,

היי חברה, קיבלתי זימונים ליום מיונים בצ'ק פוינט למשרת R&D ואני יפתור את המבחנים בשפת C כבר קראתי את הפרסומים לגבי השאלות שיש שם ויש לי כמה שאלות, 1.צריך הסבר על השאלה התכנותית השניה - מה הדרישה המדוייקת? כיצד מממשים? (אלגוריתם) 2.שאלה תכנותית רביעית(בדיקה של 10% מכלל התעבורה לIP מסויים) -כיוון שאני מממש בC, אין לי באמת HASHTABLE מובנה - אני מייצר אחד, כלומר הפתרון הוא לממש STRUCT מסויים ולשרשר רשימה מקושרת בהתאם לקובץ הטקסט הקיים,כלומר הHASHTABLE שיצרתי מוגדר על KEY שהוא הכתובת עצמה, כל פעם יש צורך לרוץ על הרשימה ולסרוק אותה עבור כל כתובת, האם יש פתרון יעיל יותר? 3.בכללי - יש צורך לבדוק מקרי קצה או שמניחים שהכל תקין בקלט (קובץ טקסט ריק, הקצאת הזיכרון לא עבדה וכ'ו... …

• 2 תגובות
    • 6k צפיות
  14. שלום חברים! אני שוקל בכובד ראש להקים איזשהו ליין שבועי או דו שבועי של מסיבות רשת. המיקום של הנ"ל יהיה בחיפה. מדובר על מסיבת רשת, שכמו במסיבות רשת על המשתמשים להביא את הציוד שלהם, במקום יהיו שולחנות, כיסאות, סוויצ'ים וחשמל ( :) מדובר יהיה על סדר גודל של 50 אנשים, והשאיפה היא גם לצרף קונסולות לאותם אירועים. הדגש אשר אני מעוניין לשים אליו לב הוא שתהיה אווירה מאד טובה ונוחה, גישה נוחה לכולם, ופשוט שהעניין יהיה מהנה כמה שיותר. העניין העיקרי הוא שאני מתכנן על משהו קבוע יחסית, אז רציתי לדעת אם יש אנשים שבאמת חושבים שהם יבואו בקביעות כלשהי למסיבות רשת כאלה, ובכלל האם אתם רואים משהו במסיבת רשת, לאור העובדה שהיום הפינגים בארצנו כבר מאד נמוכים והמשחק ברשת מאד פשוט. כל הערה ו…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  15. שלוםםם אני זקוק לעזרה בזיהוי של שיר. אני שומע את השיר הזה המון ברדיו ואני צריך לדעת את שמו (אתם לא צריכים לדעת את הסיבה ^^ ) זה כזה שיר מועדונים כזה, לבן אדם ששר את זה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) יש קול כמו של וין דיזל, הוא צועק כמעט כל השיר, ואני לא בטוח יש כזה קול של אשה והיא אומרת משהו בקול חלש. בבקשה אנשים אני חייב לזהות את השיר הזה!! אני מת עליו! תודה רבה לעוזרים!

16. Started by FARKASH7,

עזבתי מקום עבודה מסויים וחזרתי אליו לאחר תקופה מסויימת ויש לי שאלה לגבי הוותק בבקשה רק תשובה וודאית מאנשים עם ידע או נסיון, לא נראה לי, ולא דוד שלי. האם וותק במקום עבודה מסוים נמחק מיד עם ההתפטרות או שיש איזושהי תקופה שבמקרה שאני חוזר למקום העבודה לא איבדתי את הוותק? אם כן מה אורך התקופה הזאת? אם לא באסה לי. הצלחתי למצוא בגוגל את מבוקשי, למי שמעוניין: http://www.hashavim.co.il/article.aspx?Wrld=1&category=61&Artid=591 אפשר לנעול.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by קיקו,

בעבר היה לי במועדפים אתר נחמד עם כל מיני בדיחות, שמות של מאכלים מצחיקים, תמונות מבדרות וכ'ו אבל, המחשב הוחלף, לא שוחזר כראוי והמועדפים נעלמו. מאז אני מחפש את האתר בנרות. אחד הדברים שיש באתר זה תמונות מסרטים עם עיוותים לציטוטים, כמו "i see stupid people" מהחוש השישי. אנא עיזרו וקבלו קופסא של איפוד דור 5.5 מתנה * * ללא האיפוד

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by Guy King,

שלום, היה לי נגן (T10) שהתקלל לפני כשלושה חודשים אחר שנפל למים. בהתחלה הוא לא עבד, אבל אחרי ששמתי אותו לייבוש הוא חזר לפעילות תקינה - חוץ מהווליום שהייתה בו אפשרות רק להגביר ולא להחליש (והוא תקוע על מקסימום). שלחתי אותו לתיקון בתקווה שהאחריות שהייתה עדיין בתוקף תכסה את זה אבל הם גילו שהבעיה היא קורוזיה וזה כמובן לא בתחום האחריות והם שולחים לי אותו בחזרה. השאלה שלי היא, וסליחה מראש אם השאלה תמימה מדי (או טיפשית) - האם יש סיכוי כלשהו שהנגן יתוקן? אפשרי שזהו תהליך הפיך איכשהו? או שאין תקווה?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by Keman,

http://news.yahoo.com/s/ap/20070321/ap_on_fe_st/rotten_sneakers

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by tomerco,

http://80.230.196.225%20:8000/listen.pls

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by Sting,

היי חבר'ה אני מחפש מכונת גילוח איכותית, חשבתי על החדשות של פיליפס אבל לא שמתי לא מה ההבדלים כל כך בין כל דגם, מה גם שקראתי בהמון מקומות שהג'ל מאוד יקר והופך את הכל ללא משתלם. יש למישהו המלצות לדגם מסוים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום מישהו מכיר חנויות מחשבים בארגנטינה? והרכיבים שם יותר זולים מהארץ? דוד שלי טס לשם עוד שבועיים ואני רוצה אם זול שם שיביא לי כרטיס מסך...מישהו מכיר שם חנות? ואם זה זול? הם יהיו באיזור באויינוס איירס... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by B.D.B,

קיבלתי הודעת ספאם כל כך חובבנית שהיא הצליחה לעבור את הסינון של גימייל, בעלי הגימייל יודעים עד כמה הדבר קרוב לבלתי אפשרי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ot,

לפני כמה זמן (חודשיים?) הופיעה כתבה ב-YNET על חנויות ברשת והתגובות היו קטלניות.. האם מישהו זוכר את הכתבה הנ"ל ויכול להשיג לי את הקישור? תודה

• 2 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.