עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, הדודה בארה"ב כרגע עד סוף החודש. התלבטתי והחלטתי שאני רוצה נגן טוב, אולי את ה IPOD 4. מכיוון שהיא לא ממש מכירה אני לא רוצה לשלוח אותה לכל מקום בשביל שתביא לי את זה, אבל על הדרך, מה מומלץ, והאם זה משתלם לקניה? אין בעיה עם מכס וכו' כי היא עם 5 נפשות שם בטיול. אגב, האם כדאי להזמין ב EBAY ישירות לבית של דודים שלי בארה"ב ומשם היא תביא לי את זה לכאן? תודה!

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  2. http://funzone.co.il/320.html

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by FresH-MeaT,

טוב אני לא בן אדם של אירגון טיולים אבל ממש רוצה לעשות טיול ולראות הרבה עם החברה שלי איך מה שהם מציעים? http://www.aircruise.co.il/index.htm חשבתי על הטיול של מערב ארה"ב.. הדבר הזה גם כולל את הכרטיס טיסה לשם?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  4. http://www.fixmysubs.com/ ^ נראה שימושי למי שנתקע עם כתוביות לא מסונכרנות לאיזה סרט נידח. בהצלחה.

• 2 תגובות
    • 36.3k צפיות
  5. Started by Nahum2,

מישהו מכיר כזה שנודע באמינות שלו? בכיף הייתי מזמין אפילו את המודל שיש למשטרה. ראיתי את זה :http://www.dealextreme.com/p/alcohol-tester-breathalyzer-keychain-0-19-bac-max-16270 ושוקל אם להזמין אותו

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  6. קניתי נעליים של טימברלנד מדגם 18128 בארהב. איך אמורים לטפל בהם? עם משחת נעליים רגילה? קראתי שאפשר עם שמן זית, האם מישהו ניסה את זה?

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. אני מחפש די דחוף להיות תחקיר שהיה בערוץ 1 (וידאו) שפעם ראיתי שאין באמת בעיית מיים בישראל ויש לנו מיים באקוויפרים וכו' ומתקני ההתפלה זה הכל עניין של כסף וכו'.. אשמח אם מישהו מכיר ישלח לי לינק.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by TicTacToe,

חברים יקרים אני מצפה לאורחים מחו"ל בעוד חודשיים ואין לי שום כוונה שהם יתייבשו בבית למרות תקופת החורף. הבעיה : אני בור מוחלט בכל מה שקשור באטרקציות ומקומות טיול/בילוי בישראל לכן אשמח לקבל את דעתכם והמלצותיכם בנושא. PS ירושלים מחוץ לתחום (נחרשה כבר). תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני צריך להגיש עבודה בשיווק ואני מנסה (ללא הצלחה) למצוא חומר על המצב הכלכלי שהיה בארהב בשנות ה80...

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  11. היי. להנאתי אני משוטט לי באיביי בחיפוש אחר flat cable למכשיר המיושן שלי. ואני רואה 2 שירותים חדשים שלא נתקלתי בהם עד כה: 1) eBay Bucks 2) BillMeLater - a Paypal Service אז אפשר הסברים, להצטרף לא להצטרף? מה הקאץ'? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני מנסה להבין אבאה: איך יתכן שיום לפני דבר הדואר התקבל למשלוח באמצעות יחידת הדואר המרכזית ויום אחרי דבר הדואר הגיע לאותה יחידה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. קודם כל מצטער על הבלאגן בחדר חחחח בתמונה השניה שימו לב להבדל בין מארז Lanbox Lite של ThermalTake לעומת ה-SFF הקטן לא חשבתי שזה יהיה כזה קטן מפני שהצלחתי לדחוף אחלה מערכת בפנים ראשית כמובן המארז Silverstone Sugo SST-SG07B + 600W שאר המפרט: Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz Asrock H67M-ITX B3 Kingston 4096MB DDR3 1333MHz X 2 Schyte Kozuti Hitachi 1TB Sata3 Palit GTX560TI 1GB GDDR5 צורב Slim של Sony לא זוכר את הדגם, זה כמו צורב של מחשב נייד הטמפרטורות של המחשב מעולות וזה מפני שהתכנון של המארז מצויין, מה גם שהספק כוח ממוקם בתחתית המארז כך שאפשר לדחוף כרטיסי מסך מפלצתיים בפנים עד 12 אינץ' אשמח לשמוע חוות דעת ובהזדמנות זו הרשו לי לתת ח"ח עצבני לחנות IQPC [attachment deleted by a…

14. Started by mrsph666,

שלום, אני מחפש שירים/טראקים בסגנון: Love in Brazil של אנדריאה באניקה On the Floor של ג'ניפר לופז Poker Face של ליידי גאגא שטויות מהסוג הזה, משהו מקפיץ ולא חייב להיות חדש... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by YTZ,

השאלה היא לגבי יחידת אופק\ממד"ס\180 - כרגע אני בטירונות בבח"א 21 שמיועדת במיוחד למערך הטכני, סיימתי את הלימודים שלי בטכני במגמת אלקטרוניקה - כשחברים שלי כבר בחרו קורסים אני הייתי בדיוק בחו"ל, אבל לא ראיתי שם שום זכר ליחידת אופק אלא נטו מה שקשור לאלק' = דרג א'\ב'\ד' שזה תכלס להיות כוח עבודה זול שמוציאים ממנו את מירב המיץ ב-3 שנים עם אנשים לא איכותיים לרוב (כבר יצא לי לפגוש את הערסים של המערך הטכני, הם פשוט בזבוז של משאבים [אוכל ומים] שהיה עדיף לעשות להם המתת חסד). אני מאוד מתעניין ביחידת אופק, ורציתי לדעת איך אני יכול להגיע לשם? יש לי ידע רחב בתכנות, וזה מה שהבנתי שעושים שם, ואני מאמין שיש שם אנשים איכותיים לרוב,

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by KF,

שלום,אני מעוניין לקנות את המוצר הבא http://www.ebay.com/itm/new-Cordless-Swivel-Sweeper-G2-VACUUM-BROOM-cleaner-/290534729970?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a53828f2 המוצר מגיע עם מטען שהיציאה שלו לשקע אמריקאי..הבנתי שניתן לקנות מתאם אמריקאי ישראלי בשביל לחבר אותו לשקע ישראלי.. עד כאן הכל טוב. המוכר אמר לי שהמטען עובד ב120V בארה"ב.. השאלה אם הוא לא ישרף בשקע ישראלי 220V ? מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אם יש המלצות לכפפות נוחות אני רוצה לדעת

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by Ovid,

אני צריך להגיע מנתניה לבה"ד 7 (צריפין, מחנה גדעונים) . הבנתי שיש אוטובוס ישיר אבל הוא רק מוקדם בבוקר. מה הדרך הכי קצרה להגיע לשם אם אני יוצא בסביבות 8 וחצי-9 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אני צריך עזרה בבחירת מקצוע ללימודים אקדמיים. אני מתלבט קשות בין מקצועות מדעי המחשב להנדסת מחשבים , ובאיזה מוסד ללמוד - כשאני מכוון ללימודים במרכז . לגבי הנדסת מחשבים : בגדול עם הנתונים שלי כרגע ( ממוצע בגרות 99 ופסיכומטרי 665) אני יכול להתקבל להנדסת מחשבים באוניברסיטת בר אילן בלבד ולשאר המכללות במרכז. לגבי מדעי המחשב : אני לא מתקבל באוניברסיטאות אך אני מתקבל לכל המכללות שבדקתי, כשכרגע לפי מה שהבנתי מכללת ת"א יפו הכי נחשבת. בכל מקרה 2 האפשרויות הללו כרגע עומדות על הפרק ואני ממש מתלבט קשות לאן ללכת ??? ??? . - למה יש דרישה גדולה יותר בשוק? - האם יש יתרון כלשהוא למכללה על אוניברסיטה ? - לפי מה שהבנתי מדעי המחשב הוא תואר עם המון ביקוש אך גם המון "היצע" ( סטודנטים)?…

• 2 תגובות
    • 8.6k צפיות
  21. אני מעוניין לרכוש שעון בסגנון הזה: SEIKO SEIKO SIEKO יש שעונים כאלה, שהם בעלי תאורה פנימית, ולא רק חצים זוהרים ל5 דקות?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by PrefaceAlumni,

שלום לכולם, אנחנו רוצים לעבור לרחובות לקרית המדע. שמעתי דברים טובים על העיר, אבל גם הרבה רעים. כגון: עיר מתחרדת, פשיעה גואה, וחינוך חילוני כושל(כמה אמרו לי אפילו שהם העדיפו להעביר את ילדהם לחינוך הדתי כי הממלכתי גרוע). אשמח לחוות דעת ממקור ראשון שלכם על הנקודות שהעלתי. תודה רבה ושבוע טוב !

23. Started by Born2Kill,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אין דברים כאלה! מזמן לא צחקתי כך!

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by ArkadyK,

אהלן, כרגע אני עומד בפני הרשמה לאוניברסיטה, ראיתי מקצוע בשם הנדסת ביו רפואה, מישהו מכיר? יודע אם המקצוע נפוץ בארץ? מה עושים? מה המשכורות? כל מידע יתקבל בברכה, האינטרנט לא ממש מנדב מידע.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  25. האם יש תחליף זול אחר למשלוח דואר רשום בדואר ישראל שלא יעלה יותר מ-20 ש"ח (חבילה קלת משקל)? הדואר סגור לגמרי או שפתוח במתכונת מצומצת? עד מתי צפויה השביתה להימשך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.