עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dvvon,

סתם שאלה שמעניינת אותי אני מקווה שזה לא SPAM

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by ofergpr,

למחוק יצא בטעות

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by OmriF,

http://www.youtube.com/w/Big-D%2A%2Ak-Window-Cleaner?v=Y9A6u16DdzQ&search=funny%20humor%20laugh%20wow%20hahaha ענק! ושנה חדשה ומוצלחת לכולם! www.sanatova.foo.co.il

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by [NOS],

זה היום לא?

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי! http://www.youtube.com/w/Special-Olympics?v=tUMLymDveHw&feature=Featured&page=1&t=t&f=b

6. Started by GUNZ,

מישהו מכיר חנות מקום בראשון לציון שניתן ליקנות עם מחיר סביר זה נועד לרכב אבל זה לא משנה כי זה 12 V גם ככה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. Started by zehava482,

אני מעוניינת ללמוד לתקן את המחשב ולאתר כל תקלה שיש במחשב, נמאס לי כל פעם לשבור את הראש כשיש בעיה.. אנימעוניינת ללמוד מחשבים.. מישהו יכול להציע לי מה בדיוק כדאי ללמוד? יש המון קורסים במחשבים מרוב העיר לא רואה את העצים.. יש כל מיני קורסים, מהם הנושאים הכי חשובים בלימודים בתחום המחשבים.שלא סתם אלמד והמחשב ימרר לי את החיים.מישהו מיכם למד בעצמו או שהלך ללמוד מחשבים? מה ההמלצה?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  8. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3193631,00.html מה שמעניין יותר, ו-YNET "שכחו" לספר לנו זה שאכן יש יותר פריצות בלינוקס אבל זה רק אם לוקחים את כל הפריצות בכל מערכות לינוקס/יוניקס ודארווין(mac os) יחדיו :

• 14 תגובות
    • 901 צפיות
  9. http://www.youtube.com/watch.php?v=lr_HR-iIlYg Grab your dick and double click! ROFL XD XD

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  10. מזה החורים האלו שלפעמים מוצאים על הDVD או על הצורב חורים קטנים נראה לי שקראתי שזה משהו חרום מה בדיוק...........ולמה משמש .........

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  11. אם קיבלתי באן מאתר טורנט-ואני יקנה מחשב חדש אז אני יוכל להיכנס לאתר הזה או שאני יפרמט את המחשב אני יוכל להיכנס לאתר הזה?

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by J0HNiE,

שגרתי בישראל הייתי בצו הראשון, ויש לי פרופיל 82, והצו הגיוס שלי ב23 ליולי 2006 ואני כרגע גר בארה"ב, מתי שעברתי לארה"ב השגרירות הישראלית נתנה לי רק דרכון לשנה. בכל מקרה עכשיו אני גר בארה"ב ואני רוצה ללכת ללמוד בקול'ג, להרחיב את הלימודים שלי ובאותו זמן לדחות את הגיוס שלי. אז אני רוצה לדעת אם אני יכול לכתוב מכתב לצבא ולהודיע להם על זה... ואם כן למי שאני שולח כל הפרטים האלה... :s05:

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  13. Started by Merrymoon,

אז ככה. אצל הרוסים אומרים שאיך שאתה פוגש את השנה החדשה - כך גם תבלה אותה (בגלל זה אנחנו כל הזמן שיכורים...). עכשיו לי היה ראש-שנה אזרחית מאד משונה אם כי מאד משעשע. אז הנה, סיפור קצר, מצחיק עם מוסר הסכל וקוראים לו "אם אני לא יכולה לזיין לך את הצורה אני כבר אמצא איך לדפוק אותך" וכך הוא מתחיל: אז אתמול לא היה לי כוח לאף אחד. אפילו סרבתי ללכת להופעה של SKAZI כשהחבר הכי טוב שלי הציע לי כרתיס חינם... פשוט ככה. ותכלעס, מה רע בלבלות לבד לפעמים? פוגשים אנשים חדשים וזה, ורוב החברים שלי מפחידים אנשים... הגעתי למייקס פלייס באיחור עצבני, לקראת 11 בלילה והמקום היה עמוס מתמיד ואיכשהו בנס נתפנה לי מקום ליד הבר - "הערב כבר התחיל טוב" חשבתי לעצמי. קיוויתי לראות פרצופים מוכרים של אנשים שה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. איך יוצים תרגום מובנה לסרט? יש לי סרט ותרגום בנפרד אז איך אני מחבר אותם שיותר אני לא אצתרך שוב חבר אותם שוב? זה יעזו לי לגבי צריבה לדיסק ולקרוא את זה בדיוידי .. בבקשה תעזרו. אם אפשר שלחו לפרטי אני לא תמיד פה. תודה!!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  15. Started by Morfix,

היי יש לי הזמנות לאתרים הבאים: torrentleech wild-bytes אני מוכן להחליף עם מי שיביא לי הזמנה\הזמנות לאחד מהאתרים האלה: torrentit torrentbytes scencetorrents תודה מראש צרו קשר בפרטי מי שמעוניין!

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  16. אני אישית אהבתי את הישן... יקח לי זמן להתרגל לחדש...

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  17. מזל טוב על חידוש הפורום - הוא נראה הרבה יותר טוב בתצורה החדשה! מספר הערות: 1. חבל ששדרוג כזה לא הוכרז קצת מראש - ההודעה על השדרוג היה רק בדיעבד. 2. חבל שבשדרוג כזה ארוך כל מה שהיה כתוב זה ש"הפורום יחזור בעוד דקה" (וברוב הזמן בדף שנראה כאילו פרצו לאתר - מ1:00 בבוקר עד 18:00) - ולא היה איזה עדכון בידיעה על השדרוג. 3. ת'אמת? לא האמנתי אבל עכשיו אני בטוח: אני מכור לפורום. בדקתי אם הפורום חזר כל עשרים דקות בממוצע... ושאלה לקינוח: לאן נעלם הפורום "על האתר והפורום"? :s05:

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by kinggil,

מי ששמע על הסרט על המשפחה שנחטפה באמריקה על ידי עבמים, יחשוב שהוא לא אמיתי, אני לא יודע מה לחשוב הסרט נראה ממש ממש אמיתי כתבו בבקשה אגב הסרט נמצא על ידי בן דוד שהייה בדיוק בבית של המשפחה והשאיר איתו מצלמה פועלת שצלימה את כל מה שקרה. זה הייה בדיוק בחג כל שהוא לא זוכר איזה

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  19. שיהיה ברור, זה לא נשק אמיתי 1.אם אני מזמין ושולחים את זה עם UPS אז זה עובר בגיקה במכס? 2. אני יכול לשלם עם ויזה של הארץ? 3. מי רוצה לקנות איתי ולהשתתף במשלוח?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Satlan,

חברים, הייתי רוצה לשמוע קצת מאנשים שקנו מEBAY... איך שילמתם ? האם הסחורה הייתה טובה ? האם לא הייתה בעיה במשלוח ? מה עם מיסים? ואם נגיד ארצה לקנות משהו, עד כמה מסוכן זה ? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by kawaii,

Happy new year to all of you. שתהיה שנה טובה,לפחות יותר טובה מהקודמת,שכולנו נצליח בחיים, ופשוט, All of best ונצטט מהשיר של ABBA: Happy new year Happy new year May we all have a vision now and then Of a world where every neighbour is a friend Happy new year Happy new year May we all have our hopes, our will to try If we don't we might as well lay down and die You and I

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  22. תודה (:

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by it4chi,

אני אישית נורא אוהב את הסרטון. לשיפוטכם: http://s46.yousendit.com/d.aspx?id=2IGI85IY0SWKV0W9C1GHTE5UQD מצחיק בטירוף.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אלללה סוף סוףףף הרגע שחיכיתי לו !!! :]

• 8 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים