כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע עם זה קשור! מחר אני שולח את המחשב ליתקון כרטיס מסך לוח עכבר. בחנות אמרו לי לירשום בדף מה הבעיה בכול חלק במחשב שהם שולחים הם צריכים לירשום מה הבעיה! אז בבקשה תגידו לי איך לירשום עכבר MX510 - מי שקניתי את העכבר אז שאני מכבה את המחשב הלד האדום לא דולק 60% מי הפעמים שאני מכבה את המחשב הלדש לא דולק! אבל לפני שבוע העכבר לא עשה בעיות כול השבוע כיביתי 100 פעם את המחשב לא הייתה בעיה! אולי פעם פעמים שהעכבר נכבה! אבל היום זה חזר! העכבר עושה עוד פעם בעיות! עםם המנורה האדומה לא דולקת אז אני צריך לחכות איזה שעתים בשביל שהעכבר היסתדר.. התקנתי דריברים לא עזר עשיתי פורמט לא עזר החלפתי עכשיו ולא הייתה בעיה ... לוח - הכרטיס רשת שלמטה שרוף וגם אולי הלוח עושה לי בעיות עם הלד של הע…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בית הספר שלי הולך לפתוח תחנת רדיו וחבר שלי שעושה שם תוכנית ביקש ממני לחבר לה פתיח שיבוסס על הפתיח מהתוכנית שערים ללא הפסקה ששודרה ברדיו לפני שנה. אני מחפש את השיר הזה, אז אם מישהו יודע איך קוראים לו או שיש לו אותו אז בבקשה... קטע קטן שיעזור לכם לזהות על מה אני מדבר
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ראיתי לפניכמה זמן כמה סרטונים ברשת שאנשים מבהילים בהם אנשים אחרים אני נקרע מהדברים האלהה עכשיו שאני רוצה לחפש ברשת או בגוגל וידאו כאלה סרטונים אני לא יודע מה לחפש SCARY PEOPLE או דברים דומים לא מוצאים את התוצאות מה ערך החיפוש ?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
תקשיבו, אני צריך שרת חינמי שיתמוך בASP. אין צורך בהרבה מקום, רצוי ללא פרסומות. או רק פרסומות קופצות קטנות שאפשר ליסגור בקלות. חשוב שהשרת יעבוד ללא נפילות. תודה, ולא מצאתי פורום מתאים לשאול אז שמתי פה
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
http://www.onzin.nl/internetdownload/index.htm
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כמו שרשום בטופיק, אני צריך רכב... בלי להכנס לפרטים, אני עובד במקום שבו הגישה בעזרת תחבורה ציבורית נוחה מאוד בשעות היום, אבל יהיו ימים שבהם אני אאלץ לחזור הביתה בסביבות 10 בערב. ולכן, ההיגיון אומר, שאני צריך רכב: הרכב צריך להיות יד ראשונה בלבד (אל תדאגו בקשר להוצאות הראשוניות, אבל אל תגזימו גם). הרכב צריך להיות בעל גיר אוטומטי. לא צריך משאית, רק מכונית קטנה שנוסעת מ A ל B... הרכב צריך להיות חסכן. כלומר, שיוכל לנסוע כמה שיותר זמן בין תידלוק לתידלוק, ככה שמחיר הדלק יהיה זול כמה שיותר. אנא מכם, לא כל הגברים מבינים ברכבים. עזרו לי, ובמידת האפשר פרטו כמה שיותר על המכונית שאתם מציעים, והביאו לינקים אם אפשר...
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני לא יכול להכנס לפורום אודיו וקולנוע ביתי ומופיעה לי השגיאה הבאה: "Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 16 bytes) in /home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/community/Sources/MessageIndex.php on line 530" ניסיתי גם איכספלורר ולא עזר
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=72&MessageId=155801013 הייתי חייב לשתף. מומלץ לקרוא את שאר התגובות שלו, בידור טהור ;D
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות נעליים שהמחיר שלהם הוא 80$ + 25$ שיפינג המוכר מוכן לשתף פעולה על כל דרך להפחית מיסים.. מה אני יכול לעשות?? הבנתי שמוצר עד 50$ פטור ממס, אני יכול להעביר פשוט 30$ לשיפינג?? לשלוח כמתנה עוזר??
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שוטר מנסה לעצור שיכור... השיכור מסרב... השוטר מתעצבן ומחשמל אות עם שוקר ... מסתבר שהשיכור פשוט שיכור מידי כדי להרגיש משהו http://tinyurl.com/43ral *Save shit as... "טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי..."
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
?09:51 ?12/?11/?2006 התקשרתי לחנות PC Now, דיברתי עם רוני, המייצג את החנות, שאלתי אותו האם יש במלאי: כרטיס מסך Innovision® GEFORCE 6800 128MB כרטיס טלוויזיה FlyTV כרטיס קול Audigy2 ZS לאחר בדיקה קצרה, אמר רוני כי את הכרטיס מסך והכרטיס טלוויזיה יש במלאי ואפשר לבוא ולקחת במקום, אך לגבי כרטיסי קול יש בעיה ואין א תהמוצר, ניתן להזמין ותוך יום-יומיים המוצר יגיע. כמו כן, המליץ רוני לבצע מיידית הזמנה באתר כי כך המחיר יוצר יותר זול ב-20% מאשר בחנות וגם כדי שהמוצר יישמר לי. מיד ביצעתי הזמנה באתר ולאחר התארגנות קלה יצאתי לדרך. ?12:00 ?12/?11/?2006 הגעתי לחנות PC Now, המקום נראה מוזנח, בלשון המעטה, קירות מלוכלכים ובלאגן שלם, אך מה שמעניין אותי זה השירות, שעד כה היה מצויין. התיישבתי…
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הפרק השמיני בסדרת סרטי הקומיקס המצליחה שהמציאה את עצמה מחדש יספק לנו את אחד מהאויבים הבולטים והמאיימים ביותר של צוות המוטנטים שנת 2016 ממשיכה להתעצב כגן עדן קולנועי אמיתי לכל חובבי המשחקים והקומיקס, עם לפחות שישה סרטים בפרופילגבוה מאוד שעובדו מחומרי המקור הללו וינסו להפוך ללהיט הגדול הבא שישבור שיאים. כעת, הגיע הזמן להוסיף באופן רשמי סרט נוסף לרשימה הזאת – X-Men: Apocalypse, ההמשך הישיר לאיתחול המוצלח מאוד שעברה סדרת הסרטים הוותיקה בשנה שעברה, אשר יבויים גם הוא בידי בראיין סינגר, האיש שהחל את דרכם הקולנועית של המוטנטית בשנת 2000 ועשה קאמבק בכדי להחזיר אותם אל מרכז העניינים. כפי שכבר ניתן להבין, בפרק החדש נראה סוף סוף את Apocalypse, האויב המסתורי והעוצמתי של…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כל אתר , מדריך וטיפים יתקבלו בברכה. צריך את המידע בערך מה שלומדים במגמות בכיתה י' באלקטרוניקה... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם מחפש להצטרף לקבוצות ווצאפ של אנשי סיסטם גם כדי לעזור וגם כדי להיעזר מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי אני רוצה לנסוע לפראג והיתי רוצה לדעת כמה פרטים על המחירים שם. האם עדיין משלמים שם בקרונה או שכבר רק ביורו? מה המחירים שם במסעדות (בערך) בירה,שתיה קלה,סטייקים ?? מה מחיר כניסה למוזיאונים, תחבורה ציבורית.. אם הייתם שם לא מזמן ואת זוכרים את המחירים אז בבקשה תעזרו לי תודה רבה! הא ואם גם מישהו היה בבודפשט אז איך שם בכלל? כי החבילה כוללת גם 3 לילות בבודפשט (: תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
טוב, אז החלטתי ללמוד לבד מאחר ואני אדפק עם חתיכת כמות רצינית של חומר בפיסיקה אם אני לא.. (כיתה יב') ואחרי שקראתי את החומר, עלו לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בהן: 1. בהגדרה של זרם חשמלי נתון שהזרם מוגדר כשינוי במטען לחלק לשינוי בזמן, אך נתקלתי גם בצורת הכתיבה הזו: I=dQ/dT. אני יודע שהאות d אמורה לסמן דיפרנציאל, האם זו הגדרה יותר מדוייקת או אותה ההגדרה כתובה אחרת? 2. בספר של יורם אשל "חשמל ומגנטיות" הוצג הפיתוח הבא לנוסחה של מטען כפונקציה של הזמן בטעינה/פריקת קבל: את כל מה שכתוב לפני "הפיתרון למשוואה הוא", הבנתי. לא הבנתי איך הם הגיעו לנוסחה הסופית מהשלב שלפני האחרון (כנראה מעורב הוצאת ln איכשהו ???) 3. עוד מספרו של יורם אשל, נתנו דוגמא: בדוגמא שנתנו, לא …
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ישלי שאלה בספרות על הסיפור יגון מאת אנטון צכוב. עניתי על חלקה ולא יודע איך לענות על החלק השני ,תעזרו לי בבקשה .. כבר שעות אני יושב ומנסה ולא מצליח :-\ השאלה: הסבר את משמעות הכותרת בסיפור שלמדת וכתוב כיצד היא מאירה את עלילת הסיפור ומשמעותו. התשובה שלי : בתשובתי אסביר את משמעות הכותרת בסיפור שלמדתי ואכתוב כיצד היא מאירה את עלילת הסיפור ומשמעותו. הכותרת "יגון" מקבלת משמעות כפולה. מבחינה עלילתית היא מייצגת כמובן את היגון[מועקה] של יונה עקב מות בנו. מבחינת המסר של היצירה כולה, היא מכוונת ליגון הנובע מכישלונותיו החוזרים של יונה ליצור קשר אנושי ובעצם היא מסגירה את האווירה המאפיינת את החברה העירונית של התקופה אווירת קדרות, מועקה וצער נוכח אטימות בני האדם והתרכזותם המוחלטת בעצמם…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מכיוון שיותר אנחנו לא מקבלים אינטרנט מהעבודה צריך להחליט בין 2 ספקיות: 012 ונטוויזן. יש למישהו המלצות?
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב, יצאה לי כותרת קצת ארוכה, אבל העניין די פשוט - לאחר בטא שיצאה מקודם, אדובי מוציאה עדכון הן לפרמייר פרו, הן לאפטר אפקטס והן למדיה אנקודר שיאפשר האצת יצוא הווידיאו תוך שימוש בכרטיסים גרפיים, משתי החברות עם כל המשתמע מזה. גם ישנה תמיכה בפורמט של אפל. כל זה דווח כבר בשלב הבטא ע"י @urib. אז עכשיו, זה רישמי וניתן לשימוש. https://www.theverge.com/platform/amp/2020/5/18/21262371/adobe-premiere-pro-gpu-hardware-acceleration-support-video-encoding כמובן שהכרטיסים החדשים של נווידיה יטיסו את העניין בצורה מפעימה . לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי שאלה שמסקרנת אותי נורא: איך אתרים (לדוגמא: www.livegames.co.il) מציגים באתר שלהם תוצאות חיות ממשחקי ספורט בארץ ובעולם? האם יש איזה חברה שמספקת את השירותים האלה לאתרים הללו? האם הם פשוט יושבים מול הטלויזיה ומעדכנים תוצאות באתר? האם יש דרך אחרת? אני מאוד אודה לכל מי שיתן לי מידע על השאלה הזאת...
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לשמוע מה יש לכם להציע. בנתיים יש לי את המוכרים (Gamespot, IGN, gameinformer, The Verge, Angry Joe) וכל אתרי הטכנולוגיה בארץ+כמה ערוצי היסטוריה שמצאתי.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
www.1buy1.co.il והאם יש סיכוי לזכות שם במשהו?? איך זה עובד?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-