עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MatanFrenkel,

יש דבר כזה בדואר ישראל? הזמנתי מכשיר סלולארי בתוספת 45 ש"ח זה נחשב "דואר אקספרס" זה לא UPS ורשום עד 48 שעות איפה אפשר לקרוא על השירות הזה?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by BigBandJoe,

שלום לכולם לפני שנה קניתי דרך האינטרנט (מספר סיריאלי) את תוכנת ChessRally של חברת Ingenuware. לפני כחודש חסמה החברה את המחשב שלי מלהשתמש במשחקים OnLine ! יצרתי קשר עם מנהל החברה ושאלתי מה העניין והוא הסביר לי כי "יש לו בעיה עם שתי משתמשים ישראלים שכאשר הם משחקים Online הם מוסרים מספרים סיריאלים של התוכנה ובגלל זה הוא נאלץ לחסום את כל המשתמשים מישראל (או של חברת נטוויזן ובזק נט ליתר דיוק)" המנהל הבטיח לי שתוך שבועיים הוא מוציא גירסה חדשה של התוכנה ואז הוא יוכל לחסום רק את המשתמשים הבעיתיים. קיבלתי את התנצלותו וחיכיתי. עבר כבר מעל חודש ועדיין לא יצאה גירסה חדשה וכן אינני יכול לשחק Online ומנהל החברה לא עונה לפניות שלי ולבקשתי שיאפשר לי לשחק או שיחזיר את כספי. שאלתי, האם יש…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  3. טוב אחרי שהעלתי מלא שטויות לפאלפון די נגמר לי המקום... הבעיה שהעלתי את כל הצילצולים ישירות לרשימת הצלצולים ולא לגלריה ככה שאין לי מושג איך אני מוחק את זה. הצלצולים נמצאים יחד עם אלה שהגיעו עם המכשיר ככה שאני צריך לדעת איך למחוק את אלה שהעלתי או את אלה שהגיעו איתו (אותו דבר). יש לי כבל ואני עובד עם התוכנה oxygen phone manager איזהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by lmlm,

http://www.mesiba.net/funn.asp :lol: (אם פירסמו אז מצטער)

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  5. יפנים חוגגים את יציאת וויסטה. המוכרים בחנויות בתחפושת: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by Delux,

ראיתי באיזה עיתון מחשב כף יד 206 MHZ עם 64 זיכרון אני עדיין בשוק

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  7. טוב, יצאה לי כותרת קצת ארוכה, אבל העניין די פשוט - לאחר בטא שיצאה מקודם, אדובי מוציאה עדכון הן לפרמייר פרו, הן לאפטר אפקטס והן למדיה אנקודר שיאפשר האצת יצוא הווידיאו תוך שימוש בכרטיסים גרפיים, משתי החברות עם כל המשתמע מזה. גם ישנה תמיכה בפורמט של אפל. כל זה דווח כבר בשלב הבטא ע"י @urib. אז עכשיו, זה רישמי וניתן לשימוש. https://www.theverge.com/platform/amp/2020/5/18/21262371/adobe-premiere-pro-gpu-hardware-acceleration-support-video-encoding כמובן שהכרטיסים החדשים של נווידיה יטיסו את העניין בצורה מפעימה . לידיעתכם.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by IG,

אני רוצה לקנות ספק (של 420W) וכרטיס מסך (R9800P) בחו"ל, ואני רוצה לדעת איזה חברות יש להן אחריות בינלאומית, שמכובדת גם בארץ, ואם כדאי לי בכלל לקנות את החלקים האלה בחו"ל. תודה

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by idos100,

יש לי התערבות ממש חשובה עם חבר אוקיי השאלה שלי היא האם מאוורר משפיע באיזשהי צורה על מהירות המחשב? עכשיו אני חושב שכן כי בוא נגיד שהמעבד נמצא בטמפ' נמוכה יותר הוא פועל יותר טוב ופועל מהר יותר לכן אני חושב שאני צודק. הוא חושב שלא ואומר שאין קשר למאוורר. עכשיו תנסו לתת לי תשובה של כן ולא ואם אפשר גם הסבר.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by Moo^Moo,

אני שואל את זה בשביל קרוב משפחה... הוא מעוניין להקים חנות מקוונות והוא ביקש מימני לברר לו. מישהו יודע מה בדיוק צריך? חוץ מאתר וSSL כמובן. כלומר מי מייבא מה? איך קושרים קשר אם ספק/יבואן? כל מי שיש לו מה להגיד, גם בלי קשר לשאלות מוזמן. נ.ב טיפים כללים יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  11. אהלן, אשמח לשמוע מה יש לכם להציע. בנתיים יש לי את המוכרים (Gamespot, IGN, gameinformer, The Verge, Angry Joe) וכל אתרי הטכנולוגיה בארץ+כמה ערוצי היסטוריה שמצאתי.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by HeaT-SinK,

http://www.youtube.com/watch?v=P9ttgpHlFXE

13. www.1buy1.co.il והאם יש סיכוי לזכות שם במשהו?? איך זה עובד?

14. Started by ביז'ו המוס,

אתמול היתה לי יומולדת 15(ה18.5.2004) וסבתא שלי שאלה אותי מה אני רוצה ליומולדת. אני לא ממש יודע... אני חושב משהו למחשב או איזה גאג'ט מגניב. עכשיו אני חושב על אוזניות של audio-technica ATH-900 אבל אני לא סגור על זה. תנו לי רעיונות למשהו שכדי לי. (אני לא רוצה להשקיע את זה בחלקים למחשב כי יש לי מחשב סבבה ובזמן הקרוב אני לא רוצה להחליף חומרה) תקציב או... דיי פתוח אבל זה צריך להיות משהו שימושי (נגיד אוזניות ב800 שקל זה אולי כן אבל סתם חלק למחשב ב800 זה לא...) אז מה נראה לכם כדי?

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  15. כל פעם עושים את זה לאתר MOTOCAR. איזה ביזיון.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by TommyBoy,

מחפש דרכים להעביר את הזמן בנסיעות ארוכות , אפשר לשמוע מוזיקה , מחפש דרכים נוספות להעביר את הזמן עם אחי . בינתיים כל מה שעלה לי בראש זה טאקי ואולי דמקה . לא בקשה רגילה , אבל עדיין

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by eliprodigy,

הציעו לי לעבוד בצ'אק פוינט בתור q.a (מי שלא יודע מה זה ,זה חברה של פייר וואל ענקית בעצם היא זאת שהתחילה את כול העיניין הזה לפניי 10 שנים, אחד בשם ניר) בכול אופן זה לא העיניין אני במקצוע mcse בן 24 בדיוק עכשיו מסייים ללמוד עוד 3 חודשים כרגע אני עובד בסונול בתור helpdesk השאלה שלי היא כזאת האם כדי לי לעזוב לטובת זה מישהו מכיר את החברה יכול לתת לי פרטים על התפקיד על החברה מישהו עובד שם ? בכול אופן כול פרט מידע שיש אני אשמח לדעת אל תיתנו לי קישור לאתר שלהם הייתי שם

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by Dark_Phantom,

התחלתי עכשיו להתעננין בהם ואני מחפש את האלבום האחרון שלהם -Comalies מכמה שירים ששמעתי הם מעולים(goth metal and nu metal) בכל מקרה אם משיהו שמע עליהם או יודע איפה שמוכרים את הדיסק זה יעזור לי הרבה ד"א הדיסק של Evanscence הוא פשוט רמה מעולם אחר....תענוג למשמוע...

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by Impreza,

סתם בא לי לחזור לנוסטלגיה של ה 486 עם הדיסקים המרובעים הגדולים האלה ולראות על מה חיינו זה היה כיף כי אז בכלל ידענו מה יש בתוך המחשב ולא התעסקנו עם חומרה עדיין מוכרים דיסקים כאלה מרובעים של 5.25"? מייצרים כאלה בכלל? כמה הקיבולת שלהם? למה הפסיקו לייצר אותם? הם היו ממש מגניבים חח לבן דוד שלי היו מלא כאלה והוא זרק אותם למישהו יש כאלה בבית?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by Ewingum,

יש ספרות מקצועית שאני רוצה לקנות מAmazon ואני צריך חשבונית מס. איך אני יכול לקבל/לבקש חשבונית מס לגבי הקנייה?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  21. לא להתעסק איתם אנשים!

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

מי מבין כל חיילי האתר הפז"מניקים מתכוון להגיע לכנס ב 22/01/06 ? חייל זכור! צה"ל זקוק לך בכנס זה! ( כדי להוריד את נתוני המשתרמטים מהסטטיסטיקה )

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  23. בית הספר שלי הולך לפתוח תחנת רדיו וחבר שלי שעושה שם תוכנית ביקש ממני לחבר לה פתיח שיבוסס על הפתיח מהתוכנית שערים ללא הפסקה ששודרה ברדיו לפני שנה. אני מחפש את השיר הזה, אז אם מישהו יודע איך קוראים לו או שיש לו אותו אז בבקשה... קטע קטן שיעזור לכם לזהות על מה אני מדבר

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by MatanFrenkel,

אני רוצה למכור משחק PS3, אני לא יודע איזה אפשרות משלוח לבחור וכמה זה יעלה(כדי שאני ידע כמה לקחת על זה) מישהו יכול להסביר לי איפה במידה ומישהו ירצה לרכוש את המשחק, אני צריך ללכת ולשלוח אותו? וכמה זה יעלה?

25. Started by X-_PLOSIVE,

שאלה בשבילכם באווירת המונדיאל

• 1 תגובה
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים