כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי זימון ליחידה הטכנולוגית של חמ"ן. יש לי סיכוי להתקבל לשם רק עם ידע ברמה של תחילת כיתה י"ב (5 יח"ל במחשבים (#C), פיזיקה (בינתיים למדתי רק מכניקה), מתמטיקה ואנגלית עם ציונים באזור ה95) וראש טוב, כמעט בלי שום ידע באלקטרוניקה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לידיעתכם , ישנם שני ייצוגיות נגד HOT , אחת בתוקף ואחת עתידה להיכנס עכשיו לתוקף , זאת שבתוקף כבר: http://cafe.themarker.com/topic/2189173/ פשוט לפנות ולקבל את זה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000689915 עוד לא בתוקף , מהירות אינטרנט כפולה חינם למשך שלושה חודשים . דיברתי איתם היום והם טוענים שיתקשרו לאחר החג להודיע ללקוחות על המבצע. - אולי צדיק בסדום. תהנו.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן להסתיר את רשימת החברים בפייסבוק?
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר איזה מעיין/נחל נחמד שאפשר לנסוע אליו לחצי יום או יום? אני יוצא מאזור המרכז ככה שעדיף שלא יהיה רחוק מדי.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
פירסמתי 2 מסכי דל 2407 למכירה לפני שבועיים. ומשום מה מחקו לי הודעה אחת. זה לא היה פרסום כפול, בהערות הודגשו פרטים שונים על כול מסך והמחיר שלהם היה שונה.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן להתחיל לבנות סליל טסלה. השאיפה היא - להתחיל בקרוב. הצלחתי למצוא באינטרנט כלמיני הוראות פחות או יותר אך לבצע את זה ספציפית... אבל אני אשמח לשמוע אם יש פה מישהו שמכיר ויכול לסייע. כמוכן, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת סלילי נחושת ודברים כאלה, אני אשמח לשמוע... באזור רעננה. ובפן אחר של העניין - לי לא ידוע שיש משהו חוקי נגד לבנות את זה בבית... למישהו פה ידוע?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רלוונטי עבור אלו שכבר יש להם ממיר כלשהו של YES והחליטו לשדרג אותו ל MaxHD. אני משדרג את אחד הממירים הנוכחיים ל MaxHD והנציגה המבולבלת והמבוהלת משו זיבלה לי שהשקע הנוכחי בקיר לא מתאים לממיר הזה וש*קבלן* צריך להגיע במיוחד ולהחליף אותו באחד שכן מתאים, ועל זה למעשה נגבה הסכום המדובר. חוץ מזה כמובן יש את התשלום על הממיר עצמו. מנבירה קלילה ב Layout של הממיר, שמן הסתם מקבל את אותו כבל קואקס 75Ω קלאסי שכל ממיר שקדם לו ב YES ונמצא אצלי עוד מתקופת "תבל" מקבל, אני פשוט לא מבין על מה ולמה? על זה שהטכנאי צריך לשבת עוד 2 דקות, להכנס לתפריט ולסנכרן אותו מול הראוטר בשביל לאפשר את ה VOD? אני יכול לעשות את זה, תודה. ה"התקנה" תתבצע רק עוד שבועיים. אז, האם מדובר בשיטת מצליח חדשה של יס או שזה…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הי כל הזמן מתקשרים אליי לסלולרי כי חושבים שהוא של משהו אחר מהמשפחה כל פעם אני נותן את המספר של משהו אחר מהמשפחה אני לא יודע למה חושבים שהמספר הוא של מישהו אחר איך אני משנה שהמספר יופיע על שמי?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
נעלי הסקוני שלי עומדות לצאת לפנסיה ואני צריך המלצה לחנויות נעלי ספורט אונליין מחול עם משלוח לארץ, במחירים טובים. איביי כבר נלקח בחשבון, צריך המלצות נוספות. אני כנראה אמשיך עם נעלי סקוני, אז אשמח להמלצות על חנויות שמחזיקות את המותג. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עזבתי מקום עבודה מסויים וחזרתי אליו לאחר תקופה מסויימת ויש לי שאלה לגבי הוותק בבקשה רק תשובה וודאית מאנשים עם ידע או נסיון, לא נראה לי, ולא דוד שלי. האם וותק במקום עבודה מסוים נמחק מיד עם ההתפטרות או שיש איזושהי תקופה שבמקרה שאני חוזר למקום העבודה לא איבדתי את הוותק? אם כן מה אורך התקופה הזאת? אם לא באסה לי. הצלחתי למצוא בגוגל את מבוקשי, למי שמעוניין: http://www.hashavim.co.il/article.aspx?Wrld=1&category=61&Artid=591 אפשר לנעול.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מעיין בריסטול גדול (100*50 ס"מ או יותר) בצבע שחור מט שאני אוכל על השולחן כולו. אני מעדיף שהדבק יהיה על הבריסטול עצמו כדי לשמור על אחידות. חשוב שיהיה מט אך בעל טקסטורה עדינה כמה שניתן (שיהיה חלק). בתודה מראש. *עדיפות לחומר קשיח כמו פורמיקה, שיהיה חסין לשריטות ודק כמה שניתן. מומלץ משהו שיהיה קל להדביק (לא כמו אנודייזד אלומיניום...). **האם יש חומר כמו הציפוי של הפדים הקשים לעכברים רק בקנה מידה גדול? משהו כמו משטח הSphex של Razer רק בקנה מידה גדול.
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קראתי לאחרונה בידיעות שאושר (סוף סוף) מלגות מטעם המדינה לסטודנטים הלומדים בפריפריה. אבל! אחרי חיפושים ובדיקות נרחבים באינטרנט ובמכללה, אף אחד לא יכל להגיד לי איך מקבלים את המלגה.. איפה מגישים טפסים? איזה טפסים? והלאה... יש למישהו מושג מה קורה עם המלגה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי dvd מקליט ועליו הקלטתי כמה קליפים... עכשיו אני רוצה מתוך ה50 שיש לי שם להעביר למחשב אחד בלבד... איך אני מעביר אותו למחשב ? אני מזכיר הדיסק מוגן לאחר שסגרתי אותו בdvd
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא גרסה נוחה לקריאה (pdf,ספר ממשי) עם ההוכחה המלאה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מצאתי איפה מתאים לפרסם את זה אז ננסה פה. מאתמול שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד בג'ימייל. כל פעם שאני נכנס למייל, המייל עצמו לא מופיע ומופיע רק תיבת טקסט של reply. אם אני לוחץ על תיבת הטקסט אז נפתחת לי הודעה חדשה כשבתוכה גם המייל המקורי. דוגמא: http://awesomescreenshot.com/00ao8lv79 מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור אותה? יש לציין שהיא לא הופיעה כששידרגתי למראה החדש של ג'ימייל, אלא ביומיים האחרונים בלי קשר לכלום..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני פתחתי פה דיון לא מזמן עם שאלה דומה, אך עדיין אני מוצא את עצמי מתלבט בכל פעם שאני נכנס לאתרי הטורנט. אף פעם אני לא יודע איזה גרסא מתאימה לי ועל איזה אפשר לוותר. הנתונים שלי הם - מסך 42" בעל רזו' 1920X1080 , מרחק צפיה של מטר וחצי , אין לי כרגע מערכת , כלומר הסאונד מושמע מהרמקולים המובנים של המסך , ומהסך בכל אופן לא יודע לקרוא קבצי DTS כך שאם אני בוחר במקודד הזה אני צריך להמיר אותו ל-AC3. בעת בחירת סרט חשוב לי שאיכות התמונה תהיה מיטבית , ועם זאת לא להוריד "סתם" קובץ שיתפוס מהקשיח עשרות gb לשווא. אולי הוא שווה ומתאים למי שרוצה להנות מסאונד משובח במערכת ה-7.1 שלו , אבל אצלי זה לא המצב גם ככה. יש כ"כ הרבה אפשרויות, ואני ממש לא מבין מה ההבדל בניהם. ואי…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לשאול אם ניתן להגביל לצפייה לאנשים ספציפיים פרסומים מסוימים שאנשים פרסמו על הקיר שלי ? אם לא הייתי מובן: אני רוצה לקבוע עבור כל פרסום מי יוכל לראות אותו. מצאתי את זה: https://www.wmlwww.login.facebook.com/help/?faq=%20246629975377810 אבל לא מצליח לעבוד איתו, ליד כל פרסום על הקיר יש כפתור גלגל שיניים שמראה "מי יוכל לראות את הפרסום הזה על הקיר" אבל לא ניתן לשנות שם כלום אשמח לתשובה, מאוד דחוף לי.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מחפש חנות מחשבים שתיהיה פתוחה היום בערב, ובעדיפות שיהיה קל להגיע אליה בתחבורה ציבורית... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרצתי חיפוש בגוגל והדבר היחיד שגילתי זה שהשוק פרוץ לחלוטין. משהו מכיר מקום מומלץ שעובד עם קופת חולים מכבי באזור המרכז? המדרסים של הקופה עולים 60 שקל אחרי הנחה (במקור כ430~) ויש מדרסים שלא במסגרת הקופה שיכולים לעלות 700-1500.... :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מורה למחשבים בבית ספר בדרום , כל הזמן היה מופיע אצלי בגוגל בצד "חיפוש מתקדם" כרגע נעלם , עברתי לגוגל כרום גם איננו ! אני לא יודע אם גוגל בכלל הורידה את ההטבה הזאת מהאתר שלה! איך אפשר להחזיר אופציה זו ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שיש פה מישהו שיודע את התשובה ויוכל לעזור לי. קיבלתי מכתב מיחידת האיתור של חיל מודיעין שמבקש ממני למלא שאלון כדי לבחון את התאמתי למסלולים שחקים, חבצלות וגאמ"א עכשיו, הדבר אליו אני מכוון בצבא הוא פרויקט תלפיות (עדיין לא קיבלתי זימון למיונים או בקשה למלא שאלון או משהו כזה) עד עכשיו התכנון שלי היה להתמיין במקביל גם לתלפיות וגם לגאמ"א (שגם די מעניין אותי) כך שבמידה ואני לא אצליח להתקבל לתלפיות יש לי סיכוי להגיע לתפקיד אחר שגם מעניין אותי. עכשיו כשקראתי את המכתב שמתי לב שכתוב בסוף "חשוב לציין כי המועמדות למסלולים 'שחקים' ו'חבצלות' הינה התנדבותית ונעשית במקביל למיונים אחרים בחמ"ן ומחוצה לו.." וזה גרם לי לדאוג כי לא מצוין אותו דבר על גאמ"א. לכן קיוויתי שיש פ…
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות קייס ורוד/פרוותי/מנומר/בצורת חיה לדיסקים? עדיף באיזור תל אביב. חלק ממתנה שאני מרכיב לחברה...
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אם הלוויתי למישהו סכום מכובד של כסף, והייתי רוצה איכשהו להיות בטוח שכשאני ארצה אותו אז הכסף יחזור אלי, מה אני עושה? השאלה נובעת מכך שהבנתי שכשאני מביא לו את הכסף יש אופציה לכך שהוא יביא לי צ'ק על סך אותו סכום, האם זה באמת יכול להגן עלי ואיך? איך הצ'ק הזה אמור להיות רשום? תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם המאמר? לכל הסטודנטים : מדובר על קורס אנגלית מתקדמים 2.. המאמר צריך להכיל ניסוי\מחקר כלשהו... טבלאות,נתונים וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-