עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אמיר יצחקי,

משהו ככה: מחר היה טוב ....זה מה שנשאר...תא תא ....

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  2. ראיתי באתר של נענע קישורים לתוצאות בחינות הבגרות בהכל: תנ"ך, היסטוריה, אנגלית, מתמטיקה.. כל השאלונים על הכל... השאלה עד כמה זה אמין ואם זה לא משוחד במקצת בכל זאת זה של "יואל גבע" עד כמה זה יכול לשמש אינדיקציה טובה?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by tomz,

לא מצאתי מקום אחר לשאול אבל ראיתי בווינדואס שלי, ווינדואס 2000 המסך של ה בניית מחשב הוא כזה ישן והכל כמו בוורד כזה ושניכנסתי בווינדואס אקספי, העיצוב היה יותר יפה והיו יותר אפשרויות למילוי והכל רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו שיהיה לי גם את המסך ה"חדש"

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by yanushka,

מדוע נקרא כך החג? כל מה שאני יודע זה, שהחג הוא אחד מבין שלושת הרגלים (סוכות, פסח ושבועות) ושאוכלים בו דברים חלביים. מה ההיגיון בלאכול דברים חלביים לאחר קצירת התבואה (=עבודה פיזית)? קיים איסור על אכילת בשר? בתודה למשיבים, יניב.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by yonatanph,

אני עובר דירה וצריך לשכור הובלה והייתי רוצה לקרוא המלצות על מובילים. מישהו מכיר אתר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by omerba,

נגיד אני מזמין מחשב נייד או סתם חלק מחו"ל, מישהו יודע כמה מס אני צריך לשלם? ואיך אני משלם אותו? כלומר אחרי שאני מבקש מהאתר לשלוח לי אותו בFEDEX לארץ, מה הצעד הבא?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  7. לפני כשנה קניתי את האוזניות ועוד לא חשדתי חוץ מזה שהם לא נשמעים כמו שכולם מהללים אותם.לפני כמה חודשים היה פה בפורום דוגמא לזיוף ודוגמא לאמיתי ושלי היה נראה יותר כמו האמיתי כי המזויף היה לא מדויק בכלל כולל הכבל.היום בבוקר ראיתי דיון קצר שבו הגישו קיצור לאתר שמראה זיוף אחר יותר מוצלח שמראה איך לוודע שברשותי אוזניות מקוריות ,ולפי המדריך האוזניות שלי הם אכן מזויפות (מה לעשות זה האוזניות שמזייפים הכי הרבה בעולם).עכשיו השאלה היא למי לפנות בקשר לכך -האם ללכת לחנות ולדרוש ממנו פיצוי ולהראות לו הוכחות או להתלונן לאיזה גוף או אפילו לחברה עצמה (האם לסנהייזר יש יבואן רשמי בארץ שאפשר להתלונן אליו? ). עוד נתון שהמוכר אמר לי שאין עליהם אחריות לעומת השנתיים שהחברה מבטיחה וגם לא היה לי מד…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by Tomerico,

אני זוכר שיש משתמש שיש לו בתמונה בצד של תינוק מאד מוזר... וכולם פעם שהוא היה כותב הודעה לא הייתי מסתכל בהודעה אלא רק מסתכל בתמונה ומתפקע מצחוק (;D) אז אם למישהו יש את התמונה, המשתמש עדיין קיים ושינה את שמו או את התמונה שיזדהה... אני רוצה שזה יהיה הרקע שלי... ועם יש לו את הגרסה המוגדלת זה יהיה עוד יותר טוב! !!plz give me my funny pic back מנהלים בבקשה לא לנעול... אני רוצה את התמונה הזאת, ואם תנעלו את הת'ראד זה יראה שהמצב באמת הידרדר... כי הרי לא עברתי על שום חוק של הפורום... אולי זה יעליב אותכם שאני אומר שהמצב לא טוב אבל זה נכון וכדי להשתפר צריך להבדיל בן ספאם טהור להודעה שלא קשורה לחומרה ומחשבים... אני מתאר לעצמי שהייתם נועלים את הת'ראד הזה אם לא הייתי כותב את השורות האלו…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by arkady,

שלום :] יש לי בבית כרגע 2 מחשבים ומסך שלא נמצאים בשימוש, הם כמובן תקינים ועובדים. אני מעוניין לתרום אותם בעדיפות לתושבי הדרום למקלטים וכו' [שמענו שיש עמותה כזאת אבל לא זוכרים את השם], אם מישהו יודע במה מדובר, אני אשמח לטלפון אתר או כל מידע אחר. תודה :]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by amd,

יש וירוס חדש שמסתובב ברשת הוא מגיע כקובץ POWER POINT שם הוירוס הוא: Life is beautiful.pps אל תפתחו אותו!!!!!!!! אם תפתחו אותו תופיע הודעה: It is too late now, your life is no longer beautiful ואז יימחק כל המידע שעל המחשב שלכם האדם ששלח את הוירוס יקבל את כל המידע כולל סיסמאות וחשבונות ומספרים דבר שעלול לחייב אותכם בכסף רב :AR15:

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  11. בחול המועד פסח למבוגר ולילד מתחת לגיל 18 תודה..

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by surfface,

http://www.youtube.com/watch?v=iVcupfjW81g

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  13. רוצה לשים קיצור של זה איפה שנמצא השעון.. אתם יודעים.. בטאסקבר או איך שלא קוראים לזה.. איך שמים שמה את זה?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by guycnaan,

ובכן זה קצת מאוחר,ואני לא יודע אם יימשך מחר אבל כל היום למי שהבחין,הום סינמה 1-3 בכבלים ניתנו בחינם נון סטופ למי שרצה. זה קרה בגלל שהייתה בעיה עם ההזמנות ביום חמישי. תהנו כמה שאפשר

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  15. איפה ניתן להוריד בשבילו באינטרנט משחקים?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by My_Name,

בזמן שיטוטי ברחבי רשת האינטרנט נתקלתי בראשי התבות JPGI, על בסיס RTFM, שמשמעותם: Just Fucking Google It אם תחפשו JFGI בגוגל, זה האתר הראשון שתגיעו אליו: http://justfuckinggoogleit.com מספיק שהאתר הזה יחנך בנאדם אחד והוא עשה את שלו [ סתם רציתי לשתף, היה משעמם ]

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by Mor Abergel,

שיהיה לכולם לילה טוב, שבת שלום וחג שמח (: סעו בזהירות בכבישים! מלאך המוות נמצא בדרכים שלנו בחודש האחרון!

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by aviad91,

אני מיועד לתפקיד הזה והוא נשמע לי על הפנים. אני לא יודע על התפקיד כלום ולא מצאתי עליו מידע בשומקום.. אשמח אם מי שמכיר קצת יוכל לספר לי על התפקיד הקורס והיציאות תודה

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. אני מחפשת לקנות מחשב מהקצה הנמוך, בתקציב של עד 1,500 ש"ח. איפה יש חנות אמינה באזור גבעתיים - מזרח תל אביב?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Jonnyboy,

אני מודע לכך שזה נחשב טוב, אבל אני על סף פרישה מלקרוא את הכל, לעזאזל, לפני 5 דקות יצאו 2 כתבות, הרגע יצאה עוד אחת, בא לכם אולי להגביל נגיד ל3 כתבות ביום? כי אני מאוד נהנה מהכתבות, אבל זה יותר מדי

21. Started by MISTER WEB,

לכל המבינים בשפת HTML אשמח לקבל עצות ל"טריקים" כדי להמשיך את בניית האתר שלי!! הכתובת: www.geocities.com/naal3000

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Jabberwock,

האם יצאו דברים חדשים, חידושים כלשהם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 00000,

ספיציפית של זה:

24. Started by compman112,

האם יהיה השנה אקסייט?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by idos100,

יש לי התערבות ממש חשובה עם חבר אוקיי השאלה שלי היא האם מאוורר משפיע באיזשהי צורה על מהירות המחשב? עכשיו אני חושב שכן כי בוא נגיד שהמעבד נמצא בטמפ' נמוכה יותר הוא פועל יותר טוב ופועל מהר יותר לכן אני חושב שאני צודק. הוא חושב שלא ואומר שאין קשר למאוורר. עכשיו תנסו לתת לי תשובה של כן ולא ואם אפשר גם הסבר.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.