עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lev-27,

בתור סטודנט אני מרוויח קצת כסף מהצד בפריצת מכשירי ניווט של Mio והחלפת התוכנה הזוועתית MIOMAP ב-iGo 8. לפני מספר חודשים פרצתי את המכשיר ללקוח ומאז הפסיכופט לא עוזב אותי בשקט. זה התחיל בתלונות על תקלות מוזרות שקורות רק לו (פרצתי עשרות מכשירים מאותו הדגם). פתרתי אותן ע"י התקנה מחדש של התוכנה. זה המשיך בכך שהוא החליט יום בהיר אחד לעדכן את המפות של MioMap. למה לא יודע. (אם אתה רוצה להשתמש ב-MioMap למה לעזאזל שילמתי לי כסף עבור הפרצה?!?! דביל!) ביקש ממני לעדכן אז עדכנתי דרך תוכנת העדכונים של רונלייט. מסתבר שבדגם הספציפי שלו ניתן לעדכן תוכנה רק דרך מעבדה. הדפסתי עבורו קבלה ושלחתי את המכשיר למעבדה. חזר, פרצתי פעם נוספת והכל עבד נהדר. עזב אותי בשקט בערך לשלושה ימים. לפני מספר ימים…

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by Dark_Phantom,

טוב חבר'ה אני יודע שזה נושא רגיש אבל בכל זאת אני מקווה שהנושא לא אסור כי לא כתוב בראש הפורום שום דבר אז אני מקווה שאפשר וכן אלה שמתכוונים להגיב בלי תיאורי מין מפורטים בבקשה...... נ.ב אם יש עוד אפשרויות לסקר- תציעו. אני כתבתי נשבא לי לראש באותו רגע

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מכירים? המליצו לי על http://www.rapidshare.de/ אבל לא ממש אהבתי אותו תודה!

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by pyro_man,

וואיי ראיתי ונקרעתי איזה אנשים דבעים.. http://www.dumpalink.com/media/1138995711/Monty_Python_in_BF2_How_Not_To_Be_Seen_

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by YOAV28,

שלום האם זה חוקי מבחינת רפידשר לקנות חשבונות ממישהו אחר ? תודה יואב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום! ברצוני לדעת על השאלה בכותרת, אודה מאוד אם גם תפרטו כמה זמן תיקח נסיעה כזאת. תודה מראש שבוע טוב לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by T-Flash,

מה רכיב החומרה האהוב אצלכם במחשב? רכיב חומרה אהוב מבחינת ההתעניינות בתחומו או הידע עליו. יאללה תצביעו!!!

• 46 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by M.G.,

היום כתבתי הרבה תגובות בנושאים שונים בפורומים שונים - אך מניין התגובות שלי לא עולה! :-[ כתוב שיש לי 16 תגובות, וזה מה שהיה לי לפני היום, אך היום כתבתי עוד לפחות 6-7 תגובות, ומניין התגובות משום מה לא עלה. למה???

9. בגדול אני צריך לקנות מעיל חדש, והתבגרתי למעילי DIADORA,PUMA,NIKE וכל השאר.. עכשיו נכנס לי גוק לקנות מעיל עור, במיוחד ארוך. אין לי מושג איך זה יראה עלי בכלל, עדין לא יצא לי למדוד אחד מהמעילי עור. אבל בגדול מה אתם אומרים על הרעיון? בקשר למעילים הארוכים(מטריקס סטיל). דבר אחרון מחיר? ממה שראיתי כל פליצה דופק מחיר בשמים על מעילים רגילים(בגולף למשל מעילים מגיעים ל1K) אז אני לא רוצה לחשוב על עור. בגלל זה נכנסתי לEBAY ושמה המחירים הרבה יותר נורמאלים ככה שאין מה לדאוג בקשר למחיר.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. היי. לפני שבוע וחצי (רביעי) הזמנתי ארנק מאיביי, המוכר אמר שהוא ישלח לי את זה עוד היום ולא אמר לי כמה זמן יקח לזה להגיע, עד היום עוד לא קיבלתי את זה, כמה זמן זה כבר יכול לקחת? אני מפחד שזה הגיע לכתובת אחרת או שהוא בכלל לא שלח שישי בבוקר שלחתי לו מכתב ואני חושב שזאת חנות אז בטח רק ביום שני הוא יראה את זה, שזה אומר כבר יום שלישי :\ הזמנתם פעם מוצר קטן מUS? כמה זמן לקח לזה להגיע? (משלוח אוויר רגיל)

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  11. אני מחפש שם של סרט לא חדש, בו אדם לבוש בחולצה לבנה ומכנס שחור פוטר מעבודתו במפעל ליצור פצצות והוא חוזר לביתו, שבעצם הוא כבר לא נשוי ואסור לו להתקרב לאשתו לשעבר ולבתו. בדרך הוא עובר במכולת, שם הוא לא בדיוק מרוצה ממחיר של פחית והורס את כל החנות. אח"כ נכנס לחנות מוצרי צבא של נאצי והורג אותו וגם מבקר בסוג של מקדונלס. בסוף שוטר יורה בו והוא נופל למים כשבידו רובה מים. ככה בערך הולך הסרט, מישהו אולי ראה אותו וזוכר את שמו? תודה!

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by pain_killer12,

אני צריך למצוא איבר n שהחל ממנו (כלומר לכל n1>n) מתקיים n/(2^n) < 0.1

13. היום קיבלתי את המכתב הראשון שאני צריך לשלם לביטוח לאומי 280 שקל כל חודש. ואני שואל מה זה השטויות האלה@#?!@ ממה שהבנתי זה שאני משלם כדי שלמדינה יהיה כסף בשביל להביא אותו לכל המובטלים. ואם כן מה ביטוח בזה? את מה לעזאזל זה מבטח לי? ועוד משהו, מה זה המדינה המ*דיינת הזו? כמה ביטוחי חובה שלא נותנים לי כלום. בגלל חרא כזה אנשים יורדים מהארץ דרך אגב אני יג, ולא עובד. מה שזה אומר שגם אני מובטל.

14. הנה דיון שנערך על איך לעבוד על המדפסת. http://www.fixyourownprinter.com/forums/inkjet/23752 איזה סרט הם משתמשים?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  15. מי זה האיתמר הזה, הוא פה בפורומים? תודה (: ( http://www.hwzone.co.il/gallery/album118 )

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by PhP dUdE,

שלום,בזמן האחרון יש לי יותר מידי זמן פנוי על הידיים,מידי פעם אני עושה כמה פירמוטים וכו... בזמן האחרון רציתי להפוך את זה לתחביב יותר משתלם. מישהו יודע אולי איך אני יכול לפרסם את עצמי ואיזה חומר\תוכנות\ספרים\אתם חושבים שאני צריך להחזיק אצלי?

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by deso,

רציתי לדעת אם קיימות תוכנות של פרטי אדם כמו מספר טלפון רחוב וכו'.. וגם אם התוכנות האלו בכלל חוקיות. תודה

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by hellfire03,

מישהו יודע ממה נובע ההבדל במראה של GMAIL יש לי שתי תיבות באחת יש את המראה החדש (לא רשום ליד הסמל BY GOOGLE, ויש איקונים במקום מלל) ובשני את המראה הישן איך אפשר לשנות למראה החדש יותר? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Cha0stAlker,

היי, יש לי ADHD ואני פשוט לא יודע איך להתמודד. אני לעיתים קרובות פתאום בוהה במהלך שיחה עם מישהו, גם בשיעור, ממש קשה לי להקשיב בלי פתאום ליפול לתוך בור של מחשבות בתוך מחשבות, מיליון אסוציאציות, ועשר דקות/רבע שעה לוקח לי פתאום לקלוט איפה אני (בד"כ שקוראים בשם שלי אני "מתעורר"). כמו כן התופעה קורת לי גם כשאני קורא ספר, אני קורא פסקה ופתאום מגלה שאני לא יודע מה קראתי לפני רגע, או שהדמיון שלי מוביל אותי למה אני רוצה שיקרה ולא מה שבאמת קורה בספר.. 5 תרגילים של כל תרגיל 5 דקות יכולים לקחת לי מעל שעתיים לעשות, החדר שלי מבולגן ברמות חולניות ולא הגיוניות ואני לא יודע לארגן את הזמן... וכל אלה הם רק חצי. בקיצור, האם למישהו נוסף יש כאן את הבעיה שלי, ויודע איך להתמודד איתה? כי אני…

• 65 תגובות
    • 6.4k צפיות
  20. טוב אז ככה, היום עלה בדעתי אולי לקנות מילון אלקטרוני של אוקספורד. יש לי כבר אחד, אבל הוא איטי ודל באוצר המילים שלו. מדובר על זה http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=346266485&sog=E-Translator יש לי אפילו שנתיים כאלו ללא שימוש. ואם יצא לי למכור אותם מה טוב או לעשות טרייד אין. אני לומד במכללה שנה א', ואני באנגלית לבינוניים. במהלך השיעורים ובמבחנים מילון אלקטרוני של אוקספורד שהוא גם מהיר וגם בעל אוצר מילים נרחב עשוי לשמש אותי ולעזור לי נרחבות. הן לפרש מילים בצורה נכונה והן לקצר לי זמן מיותר. הקטע שמילון כזה עולה בסביבות ה400 ש"ח, וזה לא מעט כסף. לכן אני פונה כאן לקבל המלצות אם בכלל שווה לי לקנות אותו ואם כן איזה דגם ומאיפה?

• 11 תגובות
    • 11.5k צפיות
  21. לפני איזה חודשים לקחתי שיעור אחד בגיטרה. היה לי ממש קשה אז הלכתי על זה באיזי, עכשיו ממש לא קשה לי [ללחוץ] למדתי לבד לקראו אקורדים וטאבים רציתי לחזור ללמוד אבל הבעיה ששיעור עולה 110 שקל ותאמת זה ממש מלא לי. :-X ניסתי לחפש באינטרנט איזה מדריכים אבל לא מצאתי משהו ממש מפורט, אז החלטתי לקנות ספר אבל אין לי מושג מה לקחת איפה לקנות...? אז חשבתי שכאן בטח יעזרו לי [אם לא הבנתם אני צריך המלצה לספרים ללימוד גיטרה]

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים