כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,647 דיונים בפורום זה
-
שניים אני מחפש. בסרט הראשון אני זוכר אנשים שנסעו למאדים בשביל לשתול שם אצות או להבין למה אספקת החמצן במאדים נגמרה, ואז הרובוט שהם שלחו לשם, מנסה להרוג אותם. בסוף נשארים שני אסטרונאוטים שמגלים שיש חרקים שמייצרים חמצן במאדים, החרקים הורגים אחד מהם ואז האחרון מנסה לחזור לחללית האם עם חללית שהונחתה בעבר על מאדים. אני זוכר שקרי אן מוס (אם ככה קוראים לה) ממטריקס השתתפה בסרט.. הסרט השני שיותר אהבתי, הוא מספר על משלחת שנסעה למאדים בשנת 2020 וכנראה איזה סופת חול אכלה אותם. אחרי איזה עשר שנים נשלחת משלחת חילוץ, כי הם שיערו שנשאר שם מישהו בחיים. הם הגיעו למאדים ואז ראו תחנה מלאה בצמחים. פתאום הם ראו את החבר שלהם שכמעט מת לפני 10 שנים. הוא מראה להם שהוא גילה משהו (איזה מבנה של פרצוף…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מקווה שאני בפורום הנכון. ולעניין, אחי גר בלאס ווגס וקנה לפטופ ב... http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8625339&type=product&id=1193452147946 הוא ביקש אחריות מורחבת (כמובן בתשלום). ונאמר לו שיעלה לו 100 דולר לשנתיים מיום הקנייה. משמע הוא למעשה משלם רק עבור שנה אחת, כי יש כבר את אחריות היצרן לשנה מיום הקנייה. ושאלתי האם המחיר סביר?. וכמה צריך לעלות פחות או יותר אחריות מורחבת לשלוש שנים?. אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מחפש פוסטרים של משחקי מחשב כמו הפרסומות של משחקי מחשב בחנויות פניתי להד ארצי שהם מפיצים את המשחקים ונותנים את הפוסטרים אבל הם לא היו מוכנים לתת לי פוסטרים למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא פוסטרים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אודה לכם אם תסבירו לי שלב שלב איך לפתוח תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ראיתי אצל מישהו כשהייתי באילת מניפה ממש יפה של בוב מארלי מעשן גוינט משהו ממש יפה לשים בחדר , למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות אחת כזאת ? ובכלל איזה דברים יפים אני יכול לשים בחדר ואיפה לקנות כמו תמנוות יפות וכאלה , קניתי אתאמול תמונה מבד משהו יפה של אסולוט עם קוף ששותה ממש חמוד ... אז יאללה תעזרו לי תודה ...
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
http://bit.ly/ND03yL (כן, ברור שזה לינק שמגדיל לי את הסיכויים על כל מי שמצטרף דרכי. אז מה?) תהנו, ואם מישהו מכם זוכה במקומי - הוא מקבל מכות
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^^
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לתת אזהרה לכל מי שחושב להזמין מאתר Ecost.com. העיניין הוא שהזמנתי משם אוזניות בעזרת כרטיס אשראי בינלאומי (מאסטרכארד) שכבר הזמנתי בעזרתו מאתרים אחרים. קיבלתי אי-מייל שהם קיבלו את ההזמנה ומטפלים בה. לאחר יום אחד, קיבלתי אי-מייל נוסף אשר אומר שהם ביטלו את ההזמנה שלי מפני שכרטיס האשראי רשום על כתובת שנמצאת מחוץ לארה"ב ולכן הן לא יכולים לטפל בהזמנה. כמו כן נאמר שאם אני רוצה בכל זאת להמשיך עם ההזמנה, אני צריך לשלוח להם בפקס פרטים מאוד רגישים כגון צילום הכרטיס עצמו מ-2 הצדדים, צילום תעודה מזהה ואישור חתום בכתב המאשר להם לשלוח אלי את החבילה. אני רק רוצה שכולם ידעו שזה מה שדרוש על מנת להזמין משם ומי שאינו מוכן לשלוח להם את הפרטים האלה חבל שיבזבז את הזמן שלו בניסיון …
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לאחרונה עקב איבוד מפתחות אני מחפש פתרון שאם למשל אני לא אדע איפה פריט מונח מפני ששכחתי ע"י שלט וציפ למשל אני אגרום לו לצפצף או כל פתרון אחר שיקל עליי במציאת חפצים אבודים הכונה בציפ זה בחיישן שאפשר לתקשר איתו
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://mirrored.flabber.nl/winnoise ממש חמוד לדעתי...
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן, אני טס בדצמבר לתקופה לא מוגבלת בזמן לארה"ב והתחלתי לחפש כרטיסים... בגלל שאני צריך להגיע ל-Dulles Airport הנמצא בוושינגטון לא ממש מצאתי טיסות ישירות (זה גם ככה יקר) אלא בעיקר כל מיני קונקשינים חלקם נוחים יותר וחלקם פחות. מצאתי טיסה של טורקיש אירליינס במחיר טוב לדעתי (950USD) שעושה עצירה של שעה באיסטנבול, אז שאלתי הראשונה היא האם מישהו טס איתם מסלול דומה או זהה ויודע להגיד איך ההרגשה לטוס עם חברת תעופה טורקית והאם יש בעיה כלשהי בהמתנה של שעה בשדה התעופה באיסטנבול? ודבר שני, עד עכשיו חיפשתי ב-skyscanner וב-kayak שמראים פחות או יותר את אותן טיסות, מעולם לא השתמשתי באתרים האלו ורציתי לשאול את החבר'ה היותר מנוסים פה בתחום האם זה בטוח לחלוטין להזמין דרכם כרטיס והאם לדע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.bitsandpieces.com/depts/id-2.html כמו באתר הזה, רק חנויות בארץ?... מישהו מכיר? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שיר של פרודקט או פרודוקט נראה לי - חידוש של איזה שיר מפורסם בצרפתית שנקרא ALLIN או משהו כזה (איזה קריי - ככה הוא הולך) אלטון ג'ון - חידוש יפה לאיזה שיר,נראה לי השיר ממולין רוז'. הסקורפיון - HERE I AM נראה לי אבל הם שרו את זה בתוכנית של יצפאן עם זמרת ישראלית ביחד.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! אני מיואש יש לי מדפסת של brother 255CW , הגדרתי אותה כIP STATIC וקבעתי אייפי ואפילו עשיתי DHCP שהוא נותן אייפי אוטומטי . לא משנה אחרי כמה זמן זה יוצא מסינכרון של המדפסת רק כיבוי והדלקה של המדפסת ההדפסה של האלחוטית חוזרת לעבוד . השתגעתי... קניתי מדפסת חדשה של BROTHER וזה עדיין קורה יש לציין שזה עבד תקופה של שנה בלי הבעיה הזאת ! מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ידידה שלי שיצרה חשבון בFACEBOOK.. אני לא מצליח למצוא אותה וגם חברים שלה לא מצליחים למצוא אותה לא לפי הניק ולא לפי המייל יצרתי יוזר חדש.. ועדין לא ניתן למצוא אותה בחיפוש.. מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אחרי חיפושים ארוכים אחרי תיק יעודי ראיתי שכל התיקים ממש גדולים והרוב די מכוערים אם אתה לא ממלא אותם (אני מדבר על תיקי גב). בקיצור החלטתי לקחת תיק גב רגיל נגיד ג'נספורט ולשים בו את המחשב עם כיסוי. אבל הבעיה היא שנראה לי כאילו הכיסויים (הנרתיקים) דקים מדי להגנה על המחשב . חוץ מזה שהם עולים סתם בלי שום הצדקה יותר מהתיק עצמו (גם תיק יעודי). בקיצור אני יתפור רק רציתי המלצות לבדים נגיד קורדורה מבחוץ . אני מחפש משהו רך בפנים ? אשמח להצעות ורעיונות.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
האם J&R בארה"ב מקבלים כרטיס אשראי ישראלי, או שהם מהחנויות שרוצות כרטיס המקושר לחשבון בארה"ב ?? תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היה לנו די משעמם בקלאן (DOD) אז הכנו סרט סתמי כזה במשחק FEAR בCUSTOM MAPS, (יש אחלה מפות! כמו מפה מדיוק נוקם ועוד כמה מגניבים) וזה מה שיצא : (כן עריכה מעפנה אבל עדיין) מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש ליקנות מדבקות של טרמלטק וקתודה UV (כזאת שגורמת לדברים להיות זוהרים יותר) איפה אני יכול למצוא?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני לא מצאתי איך אני משנה את התצוגה הכחולה\משנה את לוגו הפתיחה של הנגן - חיפשתי במדריכים ולא מצאתי במדויק תמקום - חיפשתי במדריך שבקובץ הטקסט שקיבלתי בדיסק 256 מגה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
השאלה הכותרת ושאני אומר טובה אני לא מיתכוון לגורמה -אני רוצה מנות נורמליות ולא פירורים אפשר לשלוף איזה סיגנון אוכל שאתם רוצים הכי חשוב שתיהיה פתוחה בשבת בצהרים ושתיהיה באזור השרון תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-