עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by finhack,

X

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי שתי מחשבים בבית, הראשון הוא : Core 2 Due E8400 3Ghz 4Gb DDR2 800Mhz Radeon HD 6850 1GB Thermaltek 600W המפרט השני הוא : Athlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz 4Gb DDR3 1333Mhz Radeon HD 6850 1GB Thermaltek 450W שתי המפרטים עם לוחות אם פשוטים יחסית, לא יהיה שום OC לשתיהם אותו כרטיס המסך... יש לי מסך FHD LED 24' של סמסונג, איזה מפרט אדיף ועד כמה... כרגע אני משתמש במפרט הראשון ואני מרוצה... השאלה אם יש טעם להחליף לשני או שלא יהיה יותר מידי אבדל ? אני משחק ומשתמש במחשב בFHD

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by Moty_p,

איך השירות של פאיפל עושה כסף? ולמה איאפשר לעשות העברה בנקאית לחשבון שלי דרך בנק שלי הישראלי?

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by J0n1,

למישהו יש נסיון במכוני הקעקועים בדיזינגוף סנטר והסביבה ויכול להמליץ?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שלום חברים, קיבלתי משימה בעבודה, הביאו לי כ600 שמות ושמות משפחה, עכשיו אני אמור לכתוב אותם באוטלוק לחכות שזה ימצא את השם ואז ולהעתיק לקובץ EXCEL, הבעיה שזה מעתיק ללא כתובת המייל, חיפשתי בגוגל אבל שום דבר לא עזר לי.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  6. כיוון שאני לא מתכנת, למי אני יכול לפנות בנושא? ומה עושים לגבי גניבת הרעיון במידה ושיתפתי מתכנת, מכינים הסכם חתום וכו'?

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. דבר ראשון.. עשו טובה ואל תכתבו תגובות כמו "חרא דבר אל תילך" התחלתי כבר את המסלול אני מסיים י'ג עוד 3 שבועות. אני לא מחייב אותכם לשבח את המסלול..אל תיכתבו לי שזה חרא מסלול כי זה יבאס לי את החיים, חשבתי המון אם ללכת אבל החלטתי ללכת. אני לומד הנדסאי, מסיים, עקרונית מתגייס לחיל האוויר , אנסה דרג ד', הממוצע שלי יהיה 90 בערך בסוף הלימודים. אולי אשאר קבע שנה וחצי (חתמתי על זה אבל לא בעיה לצאת מ'זה) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 23 , 3 שנים ניסיון בתחום. מה מחכה לי בחוץ? (שכר, תנאים) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 25 , 5 שנים ניסיון בתחום. (לאחר קבע) מה מחכה לי בחוץ? (שכר תנאים) אשמח אם תענו לי בכנות, אני יודע שהדעות חלוקות בעניין. תגיבו ואני אנסה להשכיל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות שולחן במחשב לא משנה לי אם הוא יהיה מעץ/זכוכית העיקר- מה שיותר זול עדיף קודם כל סליחה על הציור הזה אין לי VISIO ובצייר קשה לי לעבוד הכחול זה המיטה הירוק זה ארון האדום זה המקום המיועד למחשב החץ זה הדלת נפתחת לבפנים אך לא מפריעה למיקום המחשב אני חשבתי שהשולחן יהיה על ה1.4 או חלק ממנו עם קצת עומק השאלה היא כמה צריך? ואיפה אפשר לקנות דבר כזה בזול? בנוסף אשמח להוסיף לשולחן מין כוננית מגירות למטה כזאת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. השאלה הכותרת ושאני אומר טובה אני לא מיתכוון לגורמה -אני רוצה מנות נורמליות ולא פירורים אפשר לשלוף איזה סיגנון אוכל שאתם רוצים הכי חשוב שתיהיה פתוחה בשבת בצהרים ושתיהיה באזור השרון תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dovik,

ראיתי שאלה באחד האתרים שטרם אין תשובה עליה.. בחניה ציבורית כל פעם עושים נזקים לרכב מסויים. האם בעל הרכב מבחינה משפטית יכול לשים מצלמת אינפרא-אדום שתצלם קבוע את הרכב? האם הסרט,במידה ותועד מעשה הפגיעה ברכב ע"י פלוני,יכול לשמש כהוכחה במשפט? נ.ב. מחילה על הסטיה מהנושא. עוד שאלה. האם יש המלצות על מצלמת אבטחה מסויימת? עדיף שזה לא יהיה במחיר גבוה מדי.. תודה!

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by ayal45,

אני מאוד רוצה לקנות חשבון ב real-debrid.com אבל ישנה בעייה שהשרות היחידי שם זה פלימוס לא תומך ב pp ולאחר ההרשמה לשם הוא מפנה לקנייה דרך כרטיס אשראי ואני חרשתי את גוגל ולא מצאתי תשובה איך אפשר לקנות חשבון דרך pp ומה שראיתי שיש כמה אנשים שלא מצליחים לקנות מפילמוס אשמח לעזרה ועצות תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, קיבלתי זימון ל5.3 ב11:30 בבוקר לתל השומר לראיון אישי (אין לי מושג של מה, אבל זה בהמשך למיונים שהייתי בהם) מה הדרך הטובה ביותר להגיע לשם?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by jackhammer,

שלום לכולםאני עובד במשרד עם הרבה מחשבים וחלקים של מחשבים משום מה יש לנו המון סטטיקה במשרד. כל פעם שנוגעים במחשב מקבלים איזה זיצ. אני רוצה לקנות צמיד הארקה (עולה בערך איזה 2-3 דולר) השאלה שלי היא: 1. האם זה באמת עובד או שזה סתם חארטה? 2. יש טעם לקנות משהו קצת יותר יקר? יש הבדל בינהם? 3. לאן אפשר להאריק את זה? הרי אני לא ישב כל היום מעוגן לשולחן חחח. אפשר להאריק את זה לבגדים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by ten55,

אני רוצה לראות האח הגדול בארגנטינה, אבל הם חסמו גישה למחשבים מישראל. איך בכל זאת אפשר לעקוף ולראות? http://www.gh24hs.com.ar

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן לא מצאתי פורום יותר מתאים.... אני מנסה לעשות שכל הדואר מהחשבון אימייל שלי ב012 יעבור לחשבון חדש שפתחתי בGMAIL ואני לא מצליח הגדרתי את GMAIL שיקבל גם POP וגם IMAP וגם הגדרתי בחשבון 012 שיעביר הודעות אימייל לכתובת אימייל החדשה בGMAIL פיספסתי משהו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by *BYZ*,

אהלן, הרבה זמן לא בדקתי את מצב השוק של החומרה למחשבים נייחים הבנתי שיוצאים מעבדים חדשים של אינטל וכרטיסי מסך חדשים של nvidia אז רק רציתי לשאול אם כדאי לבנות מפרט בחודש הקרוב או בעוד 3 חודשים?? התקציב שלי יהיה 5-6K למשחקים (כרגע אני לא צריך מפרט... אני צריך קודם לבדוק ת'שטח)

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by Yossarian22,

מחפש בנרות סרט נחמד לראות להעביר את הזמן, אבל הכל נראה לי או שטותי, או כבד מדי, או סתם משעמם.. כמעט כל הסרטים שכיכבו בטקס האוסקר האחרון נראים לא בכיוון בכלל.. למישהו יש המלצה למשהו נחמד שראה בזמן האחרון?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  18. אני כרגע סטודנט שנה ב להנדסת מערכות מידע וכחלק מקורס יזמות אני יוצר פרויקט יזמות כלשהו (יורחב בהמשך) כחלק מהפרויקט אני רוצה לעשות סקר שוק קטן שיעשה בידכם, המשתמשים בפורומים השונים. המוצר אותו אני מעוניין ליצור כחלק מהפרויקט שלי הוא שילוב בין מכשיר סטרימר למחשב מדיה (HTPC) שמבוסס על פלטפורמת הRaspberry Pi https://en.wikipedia.org/wiki/Raspberry_Pi בגדול מדובר בפתרון זול שבמקרה של הפרויקט שלי (שם קוד Pi TV כרגע) נועד להפוך כל מסך טלויזיה (חדש או ישן) לנגן מדיה ומחשב. בניגוד לסטרימר רגיל שאפשר למצוא ולקנות היום הPi TV יוכל לאפשר גלישה באינטרנט ולא רק נגינת קבצי מדיה למרות שיש פתרונות דומים כמו Cotton Candy https://en.wikipedia.org/wiki/Cotton_Candy_%28single-board_comput…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  19. מבחינת מחיר ואיכות הדיו...

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. השאלה בכותרת ודי פשוטה, יש דרך להגיע עם אופניים מתל אביב לירושלים? כי כביש 1 לא בדיוק בנוי להולכי רגל/אופניים ולכן אני תוהה על כך.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by ross,

סבא שלי נהג ללכת חמישה ימים בשבוע למכון כושר כדי לרוץ שעתיים על הליכון ולחזור הביתה, נכון לימים אלו הוא לא יכול ללכת למכון (או לא רוצה) ואחרי שמצבו הבריאותי הדרדר הוא הסכים לקנות הליכון הביתה. כסף, תודה לאל, לא מהווה בעיה. (אם זה יהיה זול מדי הוא לא יקנה כי זה זבל) יש רק דרישה אחת שיתקפל בקלות (אדם בן 80 עם כושר גופני נמוך מאוד) ויזוז הצידה חמש מטר (על גלגלים) בקלות. יש הליכון שמתקפל ונפתח חשמלית ללא מאמץ שאדם בן 80 יכול לתפעל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by amisha,

שלום ובוקר (או לילה לחלקנו) טוב ! עשיתי בעברי הרחוק יישור שיניים ולאחרונה השיניים זזות ואני לא מרוצה מהתוצאה כ"כ (למרות שבכללי יש שיפור) ואני פונה לאלו שעשו כבר יישור ( באיזושהי שיטה ) לקבל המלצה למישהו מנוסה וטוב . זה שזה הוצאה יקרה , זה ידוע איזור המרכז : ראשון ,חולון ,בת ים , פתח תקווה you name it ! תודה וחג שמח !!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dani9998,

עד עכשיו שמעתי בעיקר רוק בלועזית.. התחלתי עכשיו ואני ממש אוהב את ברי סחרוף,כנסיית השכל ואברהם טל יש לכם המלצות ללהקות\שירים ישראליים שדומים לאלה שציינתי תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by מישהי D::,

אני לא בטוחה שזה המקום.... יש לי שאלה, איפה הכפתור של הסנכרון באייטונס? כן, זאת שאלה מטומטמת, אבל קיבלתי אייפון רק לפני שבוע

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.