עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמעתי מכמה אנשים שהיו כמה בעיות עם CD-Log(יבואן לוחות DFI ועוד כמה חברות) בנוגע למידיניות ההחלפה שלהם? לדוגמא החלפת מוצר שיש עליו 3 שנות אחריות ואחרי שנתיים לדוגמא מתקלקל ומסרבים להחליף...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by LazyBoy,

http://www.dumpalink.com/media/1118306938/Shout_All_You_Like :lol:

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by J0HNiE,

ניסוי מטורף של מנטוס ודיאט קולה ותראו מה יצא : http://video.google.com/videoplay?docid=-1450915772177922792

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by UltraWaveMUSA,

הייתה לי עכשיו מתכונת במתמטיקה 5 יחידות [שאלות 005] ובשאלה בחשיבה הסתברותית בחיי יום יום היה לי נתון מסויים שהיה קשור ל p(a/b אבל התבלבלתי ועשיתי את זה כנתון p(b/a ובגלל זה כל הטבלה הלכה ואיתה על התשובות שלי. מנסיונכם, כמה המורה תוריד על זה במקרה הגרוע? זו טעות גוררת אז לא נראה שהיא תוריד הכול. אציין שהתשובות בכל הסעיפים היו נכונות לטבלה, כלומר, התשובות נכונות לטעות שלי.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by icebreak,

http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3336 http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3336&page=2 פשוט ואוו.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  6. אשמח לקבל את תוכנית הלימודים בפיזיקה בהיקף של 5 יח"ל לימוד, תודה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by J0HNiE,

חחחח עוד מעט מסתיים הסימסטר הראשון וכמעט לכל שיעור יש final exam... אז למשל יש לי כמה שיעורים, אחד מהם זה שתי שאלות אין! תשובה לא נכונה!!! והשני זה אתה כותב את הfinal exam אבל אתה עושה את מה שהמורה עשה בשבילך... עכשיו מי שבכיתה י"ב ויש לו B+ (שזה בערך 85+\-) ויש לו פחות משתי חיסורים ופחות משתי איחורים יכול לבחור אם הוא רוצה או לא רוצה לעשות את הfinal exam :o :o ואני יודע שבספורט צריך לעשות כפיפות בטן, ריצה של חצי מייל שזה כמעט ק"מ (0.8) ושכיבות שמיכה... ואני יודע שב2 או 3 שיעורים אני לא עושה את הfinal exam אני נהנה מחינוך חינם!!! שבאמת לא צריך לשלם על הלימודים שלך... ויש לי גם את המערת לסימסטר הבא שזה... US history weight training team and individual (משחקים …

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. אתמול הייתי טיפש והפלתי את הפלאפון שלי (NOKIA 3100) לתוך כוס בירה קיצר ייבשתי אותו ואני מכניס תבטריה וכתוב על המסך LOCAL MODE אבל אין אורות או משהו והפלאפון לא נדלק נראה לכם שאני יכול עוד להציל אותו"? פשוט זה מכשיר חדש....לפני שבועיים נדפק לי המסך והחליפו לי למכשיר חדש בתשלום...ואין לי עליו אחריות או ביטוח תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by UltraWaveMUSA,

מישהו פעם ניסה להגביר את המהירות של השירים אצלו ולהקשיב להם? עכשיו אני מנסה וזה ממש כיף אני רציני, נהנה יותר לשמוע ככה והכי מעצבן זה כשמחזירים למהירות הרגילה היא נשמעת איטית מידי בגלל ההתרגלות :-) :jump: :jump: :jump:

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  10. אני צריך לעשות מין עבודת חקר כזאת באנגלית על נושא שנבחר... אני וחבר שלי רוצים לעשות על צנזורה... אז קודם כל אני רוצה לבקש אם יש למישהו כאן מקורות מידע (עברית ואנגלית) שיביא בבקשה (לקחתי כבר מויקיפדיה... גם העברי וגם האנגלי...) ועוד משהו אנחנו צריכים גם שאלת מחקר אבל אני לא יודע איזה שאלה כדי לי לבחור... יש הרבה דברים מעניינים ואין לי מושג על מה להתמקד... (ככה זה תמיד אצלי... זה די מעצבן...) תודה :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Dvich,

פוקס וkenvelo ממש לא הטעם שלי, אני שונא את הבגדים שלהם, ולי קופר נראה לי גם אותו זבל.. מישהו מכיר חנות נורמלית באזור השרון שלא בסגנון של החנויות הנ"ל?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. טוב אני ממש רוצה תמונה גאונית חשבתי על איזה דקרון יורק אש או משהו....אם למישהו יש משהו בסגנון או משהו ממש מגניב לחרוט בבקשה שישלח לי... וחיפשתי ממה הרבה בשביל תמונה טובה של דרקון ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  13. טוב, לאחר שהתנסיתי כבר פעמיים בארוחות הטריפל (כן, שמעתם נכון, טריפל) של ברגר קינג, במסגרת ארוחות ה"קינג סעייז", אני מצהיר ומזהיר - ארוחות הטריפל של ברגר קינג מפו3ו3ות! שלושה נתחי בשר שלוקחים את הדאבל האגדי של מקדונלדס, צ'יפס שסוף סוף משתווה בגודלו לגודל ה"ענק" של מקדונלדס וכנ"ל גם לגבי השתיה. בנוסף, הטריפלים שלי הכילו פטריות ובצל בגריל, טעם פשוט מנצח, אם כי עדיין חסרה לי הגבינה. אתם לבטח חושבים לעצמכם - OM*G!!111 שגיא על סף תפנית?! האם הוא הולך לנטוש את הדאבל האגדי?! ובכן, התשובה היא לא. כל עוד מקדונלדס מספקים את הגבינה, אין הרבה מה לעשות בנידון. מה שבטוח, ברגר קינג הביאו אותה בקפיצת מדרגה רצינית ועומדים יפה במירוץ אחר שביעות הרצון של שגיא. Kudos, Burger-KinG יאל…

• 82 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by Shadowman,

?

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. שלום. היו כמעט ברקים במהלך המבול שהיה בשעה האחרונה בר"ג, ולצערי שכחנו בבית את הטלבזיות מחוברות לחשמל לא פתוחות אבל מחוברות.. היה ברק ממש מחריש אוזנים ואחרוי כל האורות בבית הכול נכבה ניסיתי להדליק את המחשב ואת כל הציוד והכול פעל חות הטזלבזיות בבית שלי סך הכול 3 כאשר אני מדליק אותם אני רק רואה מסך כזה לבן עם מקודות כל הזמן רצות אין קול אין ערוצים אני יכול להעביר ואני רואה את אותו דבר מישהו בבקשה מכיר איזה דרך שאולי תוכל לעזור לי? אני מניח שזה אבוד אבל אם מישהו מכיר איזה משהו שיכול לאפס את הערוצים כי יכול להיות שלא הכול נשרף נכון ? :'( תודה מראש..

• 25 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מחפש את הקידומת של מדינת ארה"ב וגם את הקידומת של העיר ניו יורק מישהו יודע מהן?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by kisin,

http://www.condom.co.il/index.php?option=show&item=ce1c1628a03f90bc88a1e9ee1a5ad2ac תראו את התמונה, אותי זה הצחיק ;D ;D ;D

18. Started by Zaks Sharon,

שלום חברה, אני רוצה לשתף אתכם בבעיה קטנה שיש לי. לפני כמה שבועות קניתי מהחנות זול 4 יו www.zol4u.co.il נגן אם פי 3. הוא הגיע, אבל לא עבד. החזרתי אותו - וכמובן, ביקשתי את כספי בחזרה. אבל מה - אין לנו את הקבלה... והם לא מוכנים לתת לנו את הכסף. מותר להם לעשות כזה דבר בכלל? ואיך אני עכשיו משכנע אותם להחזיר את כספי?!! תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

פתאום לפני השינה באה לי המוזה לכתוב שיר קטן מתאים לאווירה אז.... שם השיר: באמצע הלילה בזון. מילים: טובי לויס לחן: לפי השיר של הראל מויאל ( אמצע הלילה בכפר ). לא מומץ לקורא את זה ללא האזנה למוסיקה בו זמנית!

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  20. אני רוצה לחפש שרת שיאפשר לי לשים עליו את האתר של חבר שלי, הבעיה היחידה היא שיש לו כרגע אתר שנותן בחינם 25 מגה וזה לא מספיק! מישהו מכיר אתר שנותן יותר?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by Pure-Gold,

מי מבין כל חיילי האתר הפז"מניקים מתכוון להגיע לכנס ב 22/01/06 ? חייל זכור! צה"ל זקוק לך בכנס זה! ( כדי להוריד את נתוני המשתרמטים מהסטטיסטיקה )

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by SupeRnovA,

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by deso,

כמה מכם באמת משתמשים בקלטות הוידאו הישנות להקלטת דברים?? ובכלל, מישהו כיום משתמש בקלטות וידאו, ומי?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כל מי שקרא את הספר מבצר דיגיטלי מאת דן בראון (הוצאת מודן) כנראה ששם לב שבסוף הספר מופיעה סדרת מספרים: 52-15-121-2-33-2-933-39-100-15-3-76-107-48-8 ומתחת מצויר חץ לצד שמאל -> עכשיו, זה צופן שהמחבר כתב כדי לשעשע את הקורא אחרי שהוא ייסים לקרוא את הספר ?! או שאני עדיין אוכל סרטים מהספר, וסדרת מספרים לא קשורה נראת לי כצופן מסתורי ? ;D

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by nivz,

דבר ראשון לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה הזאת ואם אפשר המלצה לפורום או איזור שעוסק בנושא הזה אני אשמח דבר שני יש לי ממיר יש YES שלא עובד כנראה כי הכרטיס שלו לא מאותחל או משהו כזה זה ממיר שקיבלתי מחבר וYES בתמיכה לא יכולים לעזור לי לחבר אותו רציתי לדעת איך אני יכול לתכנת את הכרטיס הזה בשביל להפעיל את הממיר? בתודה, ניב

• 4 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים