כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
או שכמו בDVD זה מכיל MacroVision...
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, ביום רביעי חזרתי לימי ג' הביתה בעקבות דלקת על עצמות השוקיים (שבהם יש 7 שברי מאמץ). ד"א, אני חייל קרבי בתותחנים שיוצא פעם ב3 שבועות הביתה, ליומיים, בשלב הזה. אתמול ביום האהבה בשעה 17:00 באו אלי כמה חברים וחברות כי אני די נכה (עם קביים) כדי לשבת קצת לפני שהם יוצאים, כי לא יכולתי לבוא מהסיבה שאני חייב להשאר במנוחה מוחלטת. בערך ב 17:30 שתינו כולנו כמה שוטים, שבמתברר שהבדיחה הייתה על חשבוני כי כולם שתו מים ונתנו לי לשתות את הוודקה לבד. שתיתי שלושה צ'ייסרים בסך הכל. בנוסף, בערך ב 17:40 לקחתי שני כדורי קלונקס (כדורים אנטי-חרדתיים) שמגבירים את השפעת האלכוהול, מרדימים את מערכת העצבים במעט ומרגיעים את הגוף. ב12:27 (פיקח לחלוטין), כ7 שעות אחרי, קיבלתי טלפון מחבר שהיה ב"באביטי"…
-
- 20 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
Here יש גם של Nvidia Here אפשר גם להכין לבד ....
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד חדש Intel core 2 duo E6400 והבנתי שמצופה לנו ירידת מחירים משמעותית אחריי ה22.4 אז אני רוצה להזמין את זה מחו"ל כי נראה לי ככה זה יעלה לי הרבה יותר זול. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להזמין את המעבד מחו"ל וגם שהמקום יהיה אמין וטוב ושלא ימכרו לי איזה חתול בשק, עם מישהו מכיר אתר כזה אני ישמח לקבל תכתובת. נ.ב לא ידעתי עם לשאול את זה פה או בפורום אחר באתר פשוט פה כולם מבינים במפרטים ואולי חשבתי שמישו מכיר איזה אתר כזה :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
זוכרים שלקראת סוף הקיץ הייתה תחרות של צילומים שבהם צריך להופיע שלט של האתר? (התחרות בה זכה הבחור שצילם מתחת למים את עצמו עם מחשב) בכל מקרה גם אנחנו (אני וjamoos) צילמנו גם תמונות שהיינו בסופרלנד עם כמה חברים בקיץ. אבל שחכנו לפתח אותן בכל מקרה לפני חודשיים פיתחנו אותם ועכשיו נזכרתי שאני צריך להעביר אותן למחשב (שוב ) טוב אז הנה לפניכם התמונות: אם נשאר איזה פרס אין לנו בעיה לקבל :
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
עדיף לעשות שכיבות סמיכה על יד אחת כל פעם? או שזה לא משנה בהרבה ועדיף פשוט לעשות על שתי ידיים בו זמנית?
-
- 52 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
עברתי את המיונים והתקבלתי ל-19, אבל אני לא בטוח מה התפקיד ואם זה מה שאני באמת רוצה לעשות 3 שנים וחצי. מישהו פה יודע מעבר למה שרשום באתר של חיל האוויר? התפקיד הוא בעצם לנתח מפות ולהיות מול מחשבים כל היום?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזו מעצבנת המטומטמתתתתתתתתת הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף היא משגעת אותי! אם הייתי לידה הייא מוריד לה כאפה כסעמק!!! היא פשוט מעלה את הסעיף! הפרצוף שלה דורש להביא מכה לאגרוף שלי! בלעטטטטטטטטטט המפיקים מטומטמים כי הם שכרו מעין קריינית של כתבות ושל תחזיות שלא יודעת להגות ס' בבירור! היא גם קריינה את הכתבה על החתולים והחזיקה את הספינקס שהגיע לארץ מרוסיה לפני חמישה ימים... את מי היא גם מעצבנת?!?!?!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לילה טוב לכולם... נתקלתי בלינק הבא: מישהו מזהה את השיר? תודה Install
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אלבום שלהם אז שיגיד לי בבקשה אפשר גם בה"פ
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
בדר"כ אני עושה "FAIL השבוע", אך כשראיתי את זה בו ברגע נולד FACEPALM השבוע. מכירים את האתרים שגונבים כתבות מאתרים אחרים באנגלית ומתרגמים לעברית עם רובוט בלי שיש להם הבנה טכנית בסיסית ? כאן זו ליגה אחרת. חברים, הכירו מושגים חדשים בפתרון בעיות של מסכים כחולים: "מזבלה קטנה", "מזבלה מלאה", "ליבה של המזבלה", "בחר המזבלה" וזה משתפר . . . "מצבור מיני", "קובץ dump מיני" (קובץ חרבון מיני) ועוד מובחרים כמו "אתה ממולאים! ובכן ... בעצם אתה לא!" http://www.computer-juice.com/forums/iw/f48/debugging-bsods-windbg-beginners-part-1-getting-all-bits-18677
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
:'( שוב פיגוע קשה וכואב בארצינו שוב קורבנות בואו ונתייחד עם משפחות ההרוגים ונאחל החלמה מהירה לפצועים.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
מאז ומתמיד היה לי חלום למלא תמיניבאר שלי בבקבוקי קולה/בריזר (אני לא מכור לקולה. אני לא שותה אותם אלא אם יש אורחים P: וככה ביום יום אני שותה 2-3 כוסות קולה מקסימום, זה רק כשאני אוכל צהרים וערב) בכל אופן, השגתי 24 בקבוקי זכוכית של קולה - 50 שקל! ^^ תמונות : לצערי המיניבאר מספיק גדול רק ל20 בקבוקים.. לא נורא! 4 כבר סיימתי P:
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל מי שמדבר כאן אנגלית טוב שיוריד את זה: Pablo francisco-stand up[comedy central] -170MB pablo francisco-bits and pieces-540MB תורידו תביאו לי פידבקים תתכוננו לבכי עצבני,לפכות זה מה שקרה לי.
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני קניתי מגילת קיר (פוסטר מבד) לבית. אני תולה אותו ומה אני מגלה...הוא מסריח! שאלתי חברים מה זה והם אמרו שזה בד עם כימיקלים רעילים... מישהו יודע איך לנטרל אותם? הריח פשוט בלתי נסבל והוא מתפשט בכל הבית
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
רציתי פעם לברר את הנושא הזה , ראיתי איזה לינק שאומר שכל וידאו שהועלה לאתר משנת 2012 (בערך ) , כאשר הוידאו הוא 720P ומעלה יש 192KBps לאודיו . רציתי לשאול אולי מישהו פה יודע . נגיד שיש קליפ יותר מאוחר יותר מ 2012 , ויש לו אופציה של HD . אז אם נניח אנגן אותו פחות מ HD , אז איכות האודיו גם תרד לפחות מ 192KBps , או שהאודיו הוא באותו איכות ללא קשר לרזולוציה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז הלכתי על פה... האם ניתן להזרים וידאו (או תמונות\מצגת) מלפטופ לטלויזיה (חיבור HDMI) אבל להמשיך להשתמש במחשב כרגיל ? כלומר, שאני אוכל נניח לגלוש באינטרנט ועל מסך הטלויזיה יראו סרטון שמגיע מהמחשב ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נכון היה כבר המון פעמים... אז? יאללה להתחיל לשים שירים איכותיים... להקה איכותית!! הינה שיר "רגוע" אחד שלה שאני אוהב כל השאר בואו נגיד שההורים שלכם לא היו מתים עליהם... System of a Down - Aerials השירים שכדי לישמוע בלי הורים... ;D אבל שירים יכותיים מאוד!! system of a down - forest System of a Down - Know System of a Down - Marmalade System of a Down - Psycho System Of A Down - Toxicity System of a Down - War סתם שיר יפה! Carpenters - Why Do Bird Suddenly Appear זמר ענק 3 שירים איכותים משהו BEST סוף הדרך שמאלה: Eagle Eye Cherry - Falling in Love Eagle Eye Cherry - Save Tonight Eagle Eye Cherry - Are You Still Having Fun ניבחר לשיר הרוק הכי איכותי במילניו…
-
- 111 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
לפני די הרבה זמן רצה ברשת פרסומת מאוד מושקעת של חברת Honda. בפרסומת רואים שורה של אירועים אשר גוררים האחד את השני. אשמח אם מישהו יוכל לעזור למצוא את הפרסומת. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אם בכל זאת חשבתם שיש למישהו בושה במדינה הזאת..
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה תוכנית שלא ידעתי לכתוב בבקשה עיזרו לי לפתור את התרגיל. התרגיל: בבית החולים ישנן מתנדבות, העובדות 6 ימים בשבוע, ובכל יום שתי משמרות נתוני הקלט (עבור חודש שלם, 30 יום) הם שלשות של: -מס' משמרות (1 או 2) -מס' היום בשבוע (1...7) -מס' התנדבות, שעבדו באותו יום ובאתה משמרת כאשר יש לחשב ולהציג: - היום בשבוע בו עבדו סה"כ הכי פחות מתנדבות (אם יש יותר מיום אחד אז יש להציג את כולם). -בהנחה שכל מתנדב מקבל בכל משמרת ארוחה העולה 20 ש"ח לבית החולים מהו הסכום הכולל ששילם בית החולים עבור כל הארוחות לכל החודש. א. (5 נק') בחר משתנים עיקריים, הגדר את טיפוסיהם, ותאר את תפקידם. ב. (7 נק') בצע פירוק של הבעיה לתת משימות כך שכל תת משימה תיפתר באמצעות פרוצדורה או פונקציה. הקפד לציין בכל פונקציה …
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
-
הנה כתובת האינטרנט של אתר הלוויינים הראשי של NASA ששוחרר לקהל הרחב במטרה להפגין את השיתוף וההנאה שהוא יכול להפיק מהשגי החברה. ניתן לראות כל נקודה ברחבי הגלובוס ממבט הלווין עד לגודל של מטר רבוע באיכות יוצאת מן הכלל. לידע כללי, גודל האתר 170MB. להנאתכם. http://worldwind.arc.nasa.gov בארה"ב הצלחתי לראות עד גודל של מכונית... באזור של האוורסט רואים את התמונה פשוט תלת מימדית בגלל הגובה... ענק!
-
- 139 תגובות
- 17.1k צפיות
-