עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BedB0y,

אני מחפש בנרות הרבה זמן אחת כזאת

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by reshbet,

היי, יש לי קו טלפון ואני רוצה לחבר גם את המדפסת כפקס עם שקע בזק כפול, מהשקע הישן בקיר יוצאים 4 חוטים, כולם מחוברים למספרים הבאים: מצד אחד חוט כתום למספר 1, חוט כחול למספר 3 מצד שני חוט לבן למספר 4 , עוד חוט לבן למספר 6. בשקע החדש יש לכל יציאה 1-6 מקומות. לאן בדיוק לחבר את החוטים? תודה, רוני.

• 3 תגובות
    • 6.1k צפיות
  3. Started by westcost19,

שלום ברצוני לתבוע מעבדת טלפנים ואני לא יודע ממה להתחיל. התביעה מסתכמת בכך שהבאתי את הפלאפון לתיקיון עם בעיית מצלמה והוא הוחזר לי לא מתוקן עם סדק בפנאל האחורי לאחר שחזרתי עליהם הם החליפו לי את הפנאל למשהו משומש והרבה יותר זוועתי והפלאפון נעלם אצלהם לשבוע . לאחר שאספתי את הפלאפון עם הפנאל המשומש והמצלמה שסוף סוף עובדת לאחר שחזרתי הביתה גיליתי שהאקסלומטר לא עובד יש לי ניתוקי רשת וזה לא הפלאפון שלי בכלל (נבדק לפי הIMEI) אז כמו שאמרתי לא יודע ממה להתחיל מודה לעוזרים

4. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וצהריים טובים, רציתי לשאול אותכם,האם מישהו מכיר את תוכנית נטע? מה לומדים בתכנית? שווה להרשם אליה? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by שניצל,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4443158,00.html

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Yossarian22,

אהלן חבר'ה, אנחנו רוצים לנסוע מחר עם המשפחה ובנות הזוג לטיולון קטן בצפון הבעיה שאנחנו לא מכירים מקומות בכלל. אנחנו מכפר סבא ככה שיש עדיפות לצפון הלא ממש רחוק (עדיף לא להרחיק לרמת הגולן) ואנחנו רוצים שיהיה איזה נחל שזורם גם בקיץ מכירים משהו? תודה מראש

7. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב, ככה לפני כמה ימים חבר שאל אותי שאלה כזו- "נניח ואתה מתעסק ב IT אז מה אתה יכול לעשות בבית בישביל להרוויח כסף?" והוא כאילו אמר שנניח בונה אתרים יכול לשבת בבית ולבנות אתרים לאנשים. וכאילו מה מישהו בתחום ה IT יכול? אשמח אם תענו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by LimaC,

שלום לכולם, הבנתי שחוק מחזור מכשירי אלקטרוניקה אמור להיכנס לתוקף בינואר 2014. תקנו אותי אם אני טועה... יש לי בבית מספר מכשירים כמו טלפונים, מערכות שמע וידאו וכדומה... לפני מספר ימים חבר המליץ לי על שני מכרים שלו שקונים מאנשים פרטיים מוצרים המכילים מתכת למטרות מיחזור ומשלמים מספר שקלים על כל קילו / מכשיר / רכיב. בנוסף, ישנו מתקן מיחזור של פסולת אלקטרונית בקרבת מקום (ללא תמורה כספית - כמו כלובי המחזור של הבקבוקים). השאלה היא האם כדאי לחכות לכניסת החוק ו"למכור" את המכשירים לגופים מטעם המדינה (במידה והחוק באמת ייושם), או למכור אותם לאנשי ה"מקצוע" הנ"ל. אם ישנן שיטות נוספות למחזור פסולת אלקטרונית ומתכת, אשמח לשמוע עליהן. תודה ולילה טוב.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by YogiBear,

הגיע הזמן להתחדש במכונת תספורת אחריי שהמכונה של בייביליס האחרונה שלי דיי מתחילה לשבוק חיים מבחינת הפלסטיקים של האורכים שנשברים, הסכינים שפחות חותכות בפעם אחת והסוללה שמתעייפת אחריי 5 שנים של עבודה. רצוי מאוד שתהיה שקטה יחסית ולא רועשת כמו קונגו. עדיפות למכונה אלחוטית כי אז לא מוגבלים לשקע חשמל וגמישות בלי להסתרבל בכבל (למרות שגם חוטית עם כבל ארוך מתקבלת, אך עדיף שלא). אם למכונה יש אפשרות גם לקיצוץ זקן (זיפים ברמה לא קוצנית) זה רק פלוס. אפשרות נוספת שהייתי מעדיף היא במידה ונגמרת הסוללה שתהיה אפשרות לעבוד איתה עם כבל כמו קהיה במכונה הקודמת שלי. השימוש הוא ברובו תספורות גלאח צבאי באזור ה-3 בערך. מדי פעם תספורות קצת יותר ארוכות לחברים ומשפחה. המכונות שחשבתי עליהן: Moser 1881 …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אנחנו רוצים לקחת הערב אוכל בטייק אווי להרבה אנשים (באזור ת"א\ר"ג), משהו שאפשר להתחלק בו בקלות (אנחנו רוצים פשוט להביא הרבה אוכל, לא שכל אחד יזמין מנה משלו). למישהו יש רעיון למשהו שאינו אוכל אסייתי או פיצה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום! הציעו לי עבודה בתור אחראי בסיסי נתונים.. רצו מישהו עם רקע קל בתכנות... הבעיה שאין לי מושג מה זה אומר "אחראי בסיס נתונים". השאלה שלי מה זה התפקיד הזה? האם זה DBA? ומה השכר הממוצע ?(כדי שאדע כמה לדרוש)... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אי אפשר לראות נורמלי.. כנראה מאז ששינו את העיצוב זה קרה.. רוב הסרטונים עובדים חלק אבל חלק מהם פשוט נתקעים...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הרגע שמעתי בחדשות, פול ווקר נהרג בתאונת דרכים... איזה הזוי יש כבר כמה כתבות בנושא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4459731,00.html http://www.xn----1hclbqddjz1b3ere.net/%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%9F-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8-%D7%95%D7%A2%D7%A6%D7%91%D7%A0%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A8-%D7%A0%D7%94%D7%A8%D7%92/ http://www.thepost.co.il/news/new.aspx?pn6Vq=L&0r9VQ=EIIFD בדיוק הורדתי את הסרט שלו לאחרונה, אחד בשם "שעות", סרט דרמה. דווקא רציתי לראות איך הוא משחק בדרמה ולא רק באקשן בלתי פוסק. עדיין לא יצא לי לראות אותו.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. השתחררתי מצה"ל באוגוסט, התפקיד שלי היה בודק במעברים באיו"ש, זה התקפיד שהכי לא רציתי אבל למדתי לאהוב אותו ולהכיר אנשים נהדרים שעד עכשיו אני בקשר טוב איתם. רציתי לעסוק בתחום המחשבים בצבא, אם זה תיכנות או כל דבר אחר. בבית הספר עשיתי מגמת טכ"מ - פיסיקה ומתמטיקה 5 יח"ל ו10 יח"ל מחשבים. מחשבים תמיד עניינו אותי מגיל צעיר וצברתי ידע רב בתחום. אני אוהב להתעסק בחומרה, להרכיב ולפרק, להתקין תוכנות ומערכות הפעלה, להקים רשתות ביתיות מורכבות ולעזור לאחרים לפתור בעיות הקשורות למחשב. עכשיו כשסיימתי את חובותיי, הגיע הזמן לבחור מה אני רוצה לעשות בחיים. אני נורא מבולבל ולא יודע באיזה כיוון ללכת ואשמח אם תשתפו ותעזרו לי לגבש דעה. כרגע סיימתי קורס פסיכומטרי בהייקיו ואני מחכה לציון. הסיבה שעשי…

15. Started by eran256,

שלום, נניח גיליתי שחברה X מרמה באופן שיטתי, לאחר שהודעתי להם כי אני מודע למרמה ודרשתי את כספי חזרה, הם הסכימו להחזיר בתנאי שאחתום על הסכם סודיות ולא אשתף אף אחד בשיטה ובכך שהחזירו לי כסף. מה הערכיות של מסמך סודיות כזה בעיני בית המשפט? האם יש לו תוקף משפטי? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by Re_Boot,

מה נשמע אנשים? אני צריך לבחור מגמה בבית הספר ואני מתלבט בין המגמות האלו- פיסיקה,כימיה,ערבית,טכנולוגית. יש גם מדעי המחשב אבל זה לא מעניין אותי. אז למה אתם ממליצים ללכת? אני מתחבר לכול המגמות האלו ואני לא יודע מה לבחור אשמח לעצות.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by _Amaterasu_,

אזהרה בחלק מהאתרים יש תמונות קשות The Atlantic National Geographic TIME Reuters

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by StrikeEagle,

http://www.intelgamingpromo.com/intel14a/elements/notice

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by Ninja,

בעקבות האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/540090-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-HTPC-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%9E%D7%A9-%D7%92%D7%9D-%D7%91%D7%AA%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%99#.UuVXzhD8JhE היום הגיע המחשב. אישתי קיבלה אותו מהשליח הבוקר, אני הגעתי הערב, פתחתי החבילה ונוכחתי לגלות את הנזקים הללו: https://dl.dropboxusercontent.com/u/8252022/2014-01-26%2020.21.27.jpg https://www.dropbox.com/s/ngd0lj9fbpogrwq/2014-01-26%2020.22.04.jpg לדעתכם, מה עלי לעשות? איך להתנהל מול החנות כרגע? מה לגבי חלקים מכאנים שיכלו לקבל זעזוע מהמכה כגון הארד דיסק ו…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, לא יודע אם זה אצל כולם אבל בעבר כשהכנסת מונח לחיפוש ניתן היה לסנן את התוצאות דרך תפריט של "כלי חיפוש" ותפריט של "עוד". האפשרויות שתפריט "עוד" העניק היו סינון לפי סוגי האתרים (בלוגים, פורומים, ספרים, מאמרים וסוגים אחרים)... לפני מספר ימים ערכתי חיפוש ונוכחתי לגלות כי לפתע מגוון הניפויים נעלם וכל שנשאר הוא שתי אפשרויות זעומות. WTF? גם אצלכם זה ככה? יש אפשרות להחזיר את הגלגל? תמונה מצורפת. http://i.imgur.com/iROnv4J.jpg?1

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by MasterDK,

שלום, אני מחפש לקנות תריס לחלון. ביחידות. אני צריך גם זכוכית וגם פלסטיק. מישהו יודע איפה קונים? וכמה זה אמור לעלות? אזור המרכז. תודה רבה! העלתי תמונה שיהיה ברור על מה אני מדבר

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. http://squirt.io/install.html שומרים את הלינק (זה שכפתור הכחול הגדול) בסרגל הסימניות. נכנסים לדף כלשהו עם טקסט ולוחצים על הלינק - ואז קופץ חלון שמציג לכם את הטקסט מילה אחר מילה ומאפשר קריאה מהירה שלו (400 מילים בדקה ואפילו יותר). עובד גם בעברית, אם כי לא תמיד מושלם. אפשר גם לסמן פסקה ספציפית והוא יקרא רק אותה. מגניב בהחלט (וכן, אני יודע שהרעיון לא חדש, אבל זו פעם ראשונה שנתקלתי במשהו כזה אז חשבתי לחלוק).

23. שלום חברים, בעל עסק שאיתו ניהלתי בימים האחרונים תכתובת דוא"ל טען כי לפי הרישומים שבידיו איני פותח לקריאה הודעות דוא"ל שנשלחות אלי ממערכת ניהול הדוא"ל שמותקנת באתר האינטרנט שלו (תא הדוא"ל שלי יושב ב'וואלה!'). לפי דבריו, משמעות הדבר היא שיש מערכות ניהול דוא"ל שיכולות לחדור לשרתי הדוא"ל של הנמענים ולבדוק האם הנמענים פתחו את הודעות הדוא"ל שנשלחו אליהם (או לחלופין, שיש הודעות דוא"ל שבעת שהן נפתחות הן שולחות באופן אוטומאטי 'הודעת אישור פתיחה' לשולח). 1. האם אכן קיימת טכנולוגיה אזרחית שיכולה לבצע דבר כזה? 2. במידה ויש (ובהחה שמדובר באפשרות הראשונה) - האם זה בכלל חוקי? האם אין כאן חדירה לצנעת הפרט? תודה מראש לכל מי שירחיב את אופקיי בסוגיה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Yehudaa,

איך בדיוק נעשית ההעברה של כספים בין בנקים שונים ובין מדינות שונות ? זה הכל ממוחשב או שבאמת כל זמן מסוים מעבירים באמת שטרות ?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  25. היי, איך אני משנה את המפרט מחשב שלי בצד בצורה יפה, עם כל קטגורייה (מעבד לוח אם וכו') מובלט והשאר לא, כמו כן בצבעים.. איך שיהיה מיושר לצד שמאל, וגם איך אני יכול להוסיף תמונה למפרט. כי אני רואה שלחלק מהמשתמשים פה זה ערוך בצורה כזאת וזה מאוד יפה ומסודר. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.