כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אתם מרוצים ממנו? איך המסך שלו מבחינת הכנסת/הוצאת סמארטפון ל/מכיס? איך הסוללה שלו בשימוש בינוני? יש לי HTC DESIRE S עם מסך של 3.7 אינץ והוא נכנס ויוצא ל/מכיס בקלות. למרות זאת הוא חלש בשבילי ואני צריך סמארטפון ברמת כוח איבוד של נקסוס 4 אבל אני מודאג בדבר מסך של 4.7 אינץ שלו ונוחות החזקתו ביד גם כי אני לא צריך טאבלת בסוף. יש מכשירים ראוים ברמת נקסוס 4 ומחירו היום אבל עם גודל מסך שלא עולה על 4.3 אינץ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקצרה שיעמם לי והחלטתי לעשות סדרה של סרטוני "Let's Play" כמו שרבים וטובים מעלים לרשת. כמובן שהחלטתי להעלות הכל ליוטיוב כי כבר היה לי חשבון וקבעתי לעצמי לעשות ערוץ נטול פרסומות ולשמור על הכל על טהרת התחביב. מסתבר שהבוט של יוטיוב החליט שאחד הסרטונים שלי (שאגב עדיין קיים אצל משתמשים אחרים) הוא בלתי הולם! ולכן הם מחקו לי את חשבון היוטיוב שלי עם כל הסרטונים (כמעט 100 סרטונים - לא לדאוג שמרתי גיבוי חחח). ביררתי דרך עוד בוט יוטיובי שכזה ומסתבר שלא רק שמחקו לי את החשבון גם נאסר עליי מלגשת לכל חשבון יוטיוב באשר הוא עד להודעה חדשה! לבסוף החלטתי להעביר את כל הסרטונים שלי לאתר Dailymotion שמאפשר לי להעלות פחות או יותר את אותם הקבצים כמו שיוטיוב מאפשר אבל יש מגבלה של אורך עד 60 דקות, …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tarantino.info/2013/10/05/quentin-tarantinos-top-10-films-2013-far/ 1. Afternoon Delight (Jill Soloway) 2. Before Midnight (Richard Linklater) 3. Blue Jasmine (Woody Allen) 4. The Conjuring (James Wan) 5. Drinking Buddies (Joe Swanberg) 6. Frances Ha (Noah Baumbach) 7. Gravity (Alfonso Cuarón) 8. Kick Ass 2 (Jeff Wadlow) 9. The Lone Ranger (Gore Verbinski) 10. This Is The End (Seth Rogen, Evan Goldberg)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
https://www.leumi-card.co.il/he-il/Cards/Pages/LCFreeInt.aspx הבנק שלי סירב לבטל לי דמי חבר חודשיים בגובה של כ- 20 ש"ח על כרטיס האשראי. בינתיים, מעדיף להמנע מלעבור בנק. ולכן הזמנתי את הכרטיס הזה ואני צריך להפעיל אותו ולבטל את האשראי. למישהו יש מושג מהן החסרונות של הכרטיס הזה? כל מיני מבצעים הנחות ומועדונים זה לא מענין אותי.
-
- 10 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום אז אני אשאל פה: איך קוראים לשיר שבהתחלה? - 15 שניות ראשונות?: http://www.youtube.com/watch?v=TmwOgzYm3R4
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בטוח שאני לא היחידי, אבל אני ממש רזה(72 קילו 1.90) והמקום היחיד שיש לי שומן זה בבטן, וזה לא מעט - ממש יש צמיגים גדולים כשאני מתכופף למשל. בגלל שלאחרונה אני מתחיל להתאמן ומנסה להתנפח אני מסתבך באיך להוריד מצד אחד את הבטן ומצד שני להעלות מסה כללית. חשוב לציין שאני כמעט ולא אוכל שטויות ולא שותה מיצים בכלל, בנוסף אני גם מקפיד על תרגילים לחיזוק שרירי הבטן. מה עלי לאכול בשביל לעלות במסה, ומצד שני להוריד את הבטן הזאת?
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד הקלדה עיוורת (אני חייב לדעת דחוף, בקשר לעבודה) אני חיפשתי תוכנות מדריכים באינטרנט, מצאתי הרבה, אבל הבעיה היא בעצם בי, אני לא מסוגל לשבת וללמוד להקליד יותר מרבע שעה, אני מרגיש שאני מתפוצץ, ולכן רציתי שתמליצו לי על אתר או תוכנה, שמלמדים בדרך הכי קלה שיש. אשמח לקבל תשובות.
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום וברכה, טוב, הרבה זמן שלא פתחתי שירשור באוף של הזון... אז הגיע הזמן. קצת רקע: בעבר היו לי מס' עיקולים על חשבון הבנק. הם היו שם כמס' שנים (כ-3 שנים) עקב היותי חייל בצבא שהרוויח משכורת מבישה של 350 ש"ח לחודש. המשכורת הזאת לא איפשרה לי לסגור את העיקולים בגלל מצב כלכלי לא הכי טוב וכל מיני סיפורים כאלה ואחרים... (לא נכנס אליהם בכל אופן). רק כשיצאתי מהצבא נפרדתי בכאב ובצער מהמענק האישי לטובת חיסול החובות. נכון ליום זה אין לי עיקולים למעט הלוואה קטנה שיש לי בבנק ואני לא מסיים אותה כי כרגע אני עוזר להורים לסגור חובות אחרונים למשכנתא (נשאר פחות מ-5K לסיום המשכנתא!!). ולשורה התחתונה: העיקול האחרון נסגר לפני 4-5 חודשים, אך ישנן התראות במערכת של הבנק. אני כרגע מעוניין …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? לאחרונה רכשתי קמין עצים הביתה. רציתי להתייעץ עם מי שיש לו ניסיון עם קמינים בכמה עניינים. קודם כל, עניין חלון הזכוכית בדלת. היא נהיית אטומה ושחורה אחרי יומיים בערך של שימוש ואז צריך לנקות את הזכוכית וזה פשוט סיוט. הפיח נדבק כל כך חזק עד שצריך לגרד את זה עם סכין. יש פיתרון? אפילו שיטה יעילה יותר לניקוי... דבר נוסף, איך אמורים לשמור עליו? הבנתי שצריך לנקות אותו מבחוץ עם סבון מיוחד כל כמה זמן. זה נכון? אם איזה חומרים כדי להשתמש? אשמח לעוד טיפים וטריקים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני משתחרר בעוד כשלושה חודשים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדיי זמן ולהתעסק בכל העבודות המזדמנות שיש בחוץ. הידע שלי במחשבים מסתכם בעיקר בחומרה. שהייתי בתיכון עשינו קורס של CCNA,אם לאמר את האמת ידע ממש לא צברתי,אני זוכר כמה דברים במסורבל אבל לא ממש למדנו בא נקרא לזה ככה. הכיוון שלי בעתיד זה לעסוק בתחום המחשבים,אך אני עוד לא יודע במה,מה ללמוד ומאיפה להתחיל. אני לא הבן אדם הכי חכם בארץ בכל מה שקשור למתמתיקה/פיזיקה ככה שאני קצת חושש מלימודים באוניברסיטא,למרות שאני כן מוכן לנסות. אני לא ממש מבין עוד בתכנות,או מה זה בודק תוכנה,או הלפ-דסק,QA וכו'.. מה אתם מיעצים לעשות?,אולי ללכת לכל מיני יום פתוח ולראות על מה מדובר?,אולי לעשות קורס כל שהוא ולהתחיל לאט לאט בחברות של בזק/הוט/012 וכ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם - אני בעל שגרת חיים די מעייפת , ולאחרונה אני מחפש משהו שיעזור לי ל"הטעין מצברים " מחדש . ברור שאני כרגע לוקח לעצמי פסק זמן ומתחיל להוריד ממני משימות , ואולי אפילו נתכנן איזה טיול קל לאנשהו . עם זאת , בשיטוטיי הרבים ברשת נתקלתי בג'ינסנג . יש הטוענים כי הוא עוזר ויש הטוענים כי הוא למעשה רעל לגוף . הראשונים מתבססים על כל מיני מחקרים ובראשם זה (הישן מעט), ואילו המתנגדים טוענים שמה שגורם לשילוב שלו עם קפה יכול להיות קטלני (ומתבסס על תרחישים שקרו) . יש כמובן איסור לצרוך אותו באם אתה חולה סכרת וברור שהוא יכול להוות סכנת חיים של ממש במינונים מסוימים . דעות ? מישהו כאן משתמש בו ? קישורים : http://he.wikipedia.org/wiki/ג'ינסנג https://www.google.co.il/search?q=ג'ינסנג&…
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי מאוורר עמוד ישן שאני רוצה לשמן מנוע שלו כי יש התנגדות גדולה שמפריעה לו להסתובב אבל אין לי שמן מתאים. שמן מטבח לא משתמשים בשביל זה וגם לא תרסיס חלודה. שמן שמתאים הוא שמן לרכב אבל מכוון שאין לי רכב ואני צריך קצת שמן, איפה אני משיג אותו? לא חושב שבמוסך יתנו לי קצת וחינם ובטח ירצו לי למכור בקבוק שלם. מה לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין לי רישיון לאופנוע/קטנוע אני שוקל לעשות רישיון בדרגה A2 לצורכי נסיעה לעבודה (במרחק של 12 ק"מ -/+ לכל כיוון בכביש עירוני) הקטנוע ישמש נטו להתניידות אין כאן פאן של הנאה. נניח שאני רוכש את הקטנוע החשמלי הבא: http://www.vectrix.co.il/node/25 מהן העלויות הממוצעות לשנה בהתחשב בנתונים שציינתי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך את העזרה שלכם תקשיבו אני רזה מידי ואני לא יודע מה לעשו אני חייל בן עשירם גובה 1.73 ואני שוקל 47 קילו אני חייב לשמין ואני לא יודע איך ניסיתי הכול דיאטניות הכול יש לכם איזה רעיון בשבילי.?
-
- 13 תגובות
- 8.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, עם כל ההתפתחות הטכנולוגית בימינו הייתי בטוח שמגיגול קצר אני אמצע כל ערוץ אפשרי בארץ ובחול לצפיה ישירה 24 שעות, מסתבר שטעיתי ולא כל כך מצאתי, האם יש איזו שהיא דרך כיום לצפות בשידור חי 24 שעות בערוצים ישראלים ובין לאומיים במקום מרוכז, ללא 1000 פרסומות, כל מני זמני המתנה ועשרות לאגים? אני מתכוון גם לערוצים "מיוחדים" כמו ערוצי הספורט הישראלים, אגו, ערוצי הנשיונל ג'אוגרפיק, ערוץ 8, דיסקברי וכו'. תודה!
-
- 7 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אני מאמין כי כבר כולם יודעים מה זה פסטיבל Tomorrowland שמתקיים בבלגיה כל שנה (ומשנה שעברה גם בארה"ב). תכננו ללכת בשנה שעברה (בלגיה) אבל לא הצלחנו להשיג כרטיסים, השנה אנחנו נתאמץ יותר. מישהו כאן היה שם ? אשמח לקבל מידע על חבילות/טיסות/לינה/תחבורה/עלויות.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום שלום, אז אחרי מעל לעשור של חברות "סמויה" בפורום, הגיע הזמן לשתף קצת. רציתי להכיר לכם מיזם חברתי שאני שותף לו, ועשוי לעניין לא מעט אנשים כאן בפורום. בשורה אחת - אנחנו מהווים בית ליזמים וסטארט-אפיסטים, מספקים את כל הכלים הדרושים לצורך הקמת עסק, ואפילו מעבר. מעבר לכך, אנחנו מקיימים אירועים חברתיים שונים אשר פונים לכלל הקהילה וכולכם מוזמנים להשתתף - בין היתר, הרצאות פתוחות מידי שבוע! פרטים נוספים עלינו, תוכלו למצוא בעלון המצורף כאן בתחתית השרשור. אציין שהמתחם קיים כחודשיים, וכבר נמצאים בו מעל ל-25 יזמים אשר מנהלים ומפתחים את העסקים שלהם (חלקם אף בעלי משקיעים ולקוחות משלמים!) על בסיס יומי היישר מהמתחם שלנו. כמו כן, המיזם כולו מתבצע בהתנדבות מלאה וללא מטרות רווח, על…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האם אפשרי להעביר מפייפאל לחשבון בנק או כרטיס אשראי לא על שמי? לגבי חשבונות בנק לא ברור לי איך פייפאל מוודאת שהחשבון על שמי, הרי הוא לא מופיע באנגלית בבנק ואת פרטי החשבון צריך להקליד באנגלית. לגבי כרטיס אשראי השאלה אם אפשר להעביר לכרטיס אשראי של חבר שהוא לא על שמי.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי משהו מתאים אחר לשאלותיי. אני מנסה להבין כמה דברים לגבי האינסטגרם, ולא מצאתי על כך מידע מסודר ברשת, אלא רק תגובות סותרות. 1. כמה חשבונות אינסטגרם אפשר לפתוח בכלל? וכמה אפשר לפתוח פר מכשיר סלולרי )אייפון(? 2. הרבה פעמים כשמפרסמים תגובה היא מיד נמחקת אחרי רענון הדף ונותרות רק תגובות אחרות שנכתבו לאחר מכן. למה? 3. רואים לפעמים תגובות ספאם שמציפות פרופילים שונים דוגמת "עקבו אחרי x". דווקא אלה אינן נמחקות. הכיצד? ואיך בנאדם יכול להפציץ בכל כך הרבה תגובות במקביל בכל כך הרבה פרופילים ובכל רגע נתון? אשמח לתשובות מאחד שיודע
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טראק חדש שהכנתי והצאתי אותו אתמול איך יצא לי? תהנו http://www.youtube.com/watch?v=9zxURFUsZj4
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב, בעת ניסיון פריצה לדירתו של בני פרקו הפורצים את פס המתכת שבתחתית הדלת וכנראה זרקו אתו. האם ניתן ללא הזמנת מומחה להשיג את הפס שחסר ולהתקין אותו? בתודה ראש אברהם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו חזרתי מכיוון צפון בכביש 6 לפני מחלף ניצני עוז, Waze מתריע על תאונת דרכים עם שוטר אוטומטית אני מוריד מהירות בקרוז קונטרול. צריך להזהר, מי יודע מה קורה. האיזור שטח עבודות להרחבת מסלול נוסף ופתאום אני רואה כמה מכוניות חונות באמצע עם שוטרים לבושים בבגדים זוהרים ואז אני רואה שבכלל לא מדובר על תאונה אלא על מלכודת מתוחכמת. הרדאר כנראה מתחבא כקילומטר לפני והשוטרים עסוקים בתפיסת "הלקוחות" רואה בראי את השוטרים יוצאים ועוצרים מכונית מאחורי. מפחיד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אינ מחפש שירות דואר אלקטרוני web-י חינמי פשוט, שעובד בלי ajax ובכללי לא משתתף בכל הכיעור הזה שנקרא web 2.0 פשוט דואר אלקטרוני בדיוק מהסוג ש Microsoft/Yahoo/Gmail היו מספקות לפניי 8 שנים אם ממשק משתמש מבוסס forms המלצות ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-