עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה המספר של העונה האחרונה של הסופרנוס? (כמו ש1 זה המספר של העונה הראשונה, אז מה המספר של העונה האחרונה?)

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  2. עם כל הנושאים ..תצורת השם . הגה פועל דקדוק הבעה כל אלה. תודהה!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by noambaum,

שלום לכולם! אני מתעתד לרכוש קטנוע מסוג JOYMAX בחודש הקרוב (כרגע עדיין בשיעורי נהיגה) ורציתי לדעת כמה עולה ביטוח,האם ישנה אפשרות למקיף ומה רוב השוק קונה חובה/מקיף? מצטער על השאלות אבל בתחום הדו גלגלי אני ממש חדש (רשיון לרכב יש לי כבר 5 שנים). תודה לכולכם קצת מידע כללי : 1.עלות כלי היא 22,000 2.אני נהג יחיד ללא תאונות.

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  4. אין מה לעשות בשעות כאלה... משהו מכיר? בתודה מראש! <imac>

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by oded15,

שלום שמי עודד בן 22,אני משתחרר בעוד כארבעה חודשים.בתפקידי בצבא אני עוסק בניהול רשתות,אני מנהלן ראשי וגם ראש צוות. רציתי לדעת אם יש חברה שמחפשת מנהלי רשתות,אם כן נא לרשום לי את המייל שאוכל לשלוח קורות חיים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מאוורר 120 מ"מ וגריל למאוורר 120 מ"מ עשיתי חיפוש בשביל לראות מאיזה חנויות לקנות....וכל נושא סותר את עצמו... ככה שנתקעתי ואני לא יודע מאיפה לקנות....רצוי אבל חנות שיש לה סניף באזור המרכז או יותר קרוב לראשל"צ תודה רבה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם מחר יש לי שבת חתן ואני קורא בתורה(גיל 13) ויש לי קטע די ארוך ,ובחלק של ההתחלה יש די קושי בקריאה(שילובים של ההגיות הכי קשות ביחד).. ויש את אותן מילים בחלקים אחרים,אבל עם ניקוד אחר וזה מקשה ולפעמים אני מתבלבל.. מה כדאי לעשות? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by uk1980,

אני לא כל כך יודע לאיזה פורום אני אמור לפנות אבל בכל אופן יש ברשותי מחשב p3 733mh 128 ram קשיח 19 גיגה כולל מסך ותוכנת הפעלה xp מקורית ואני מעוניין לתרום אותו ואך ורק לתרום למישהו שצריך אז אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר מסוג זה או למישהו ספיציפי אודה לו..

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  9. Started by pelor,

אהלן, אני מחפש חנות אמינה ולא יקרה לקנות מחשב חדש. רציתי לשאול אתכם על כמה חנויות. קודם כל KSP, שמעתי מכל מני מקורות שהם לא הכי אמינים בחלקים שלהם, מה אתם חושבים עליהם? אשמח לשמוע מאנשים עם נסיון ישיר או עקיף איתם. ואייבורי הבנתי שגם לא ממש אמינים... אם אתם חושבים שלא כדאי לקנות באף אחת מהן, אתם מכירים אולי חנויות אמינות ולא יקרות בירושלים?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by ohadico,

יש לי צורב תקול שאדיין חלה עליו אחריות . מי מוצא לי בבקשה את האתר של LG שאני יוכל ליצור איתם קשר כי אני לא יודע איפה המשרדים שלהם בארץ כדי שיחליפו לי את הצורב שלא מצליח להידלק.. כאילו שאני לוחץ על הכפתור לפתיחת הכונן זה לא עובד ובדקתי והבעיה בצורב עצמו ולא בחיבור...

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  11. אהלן חברה !! עקב תלונות על ביצועי המזכירה שלי , אני מחפש מקום שממנו אוכל להוריד קטעי אודיו של פתיח למזכירה האלקטרונית בפלאפון ("תא קולי" ). חשבתי על חברת הפלאפונים שלי , אבל הם לא מאפשרים לשמוע את הדוגמאות דרך האתר , ובשביל לשמוע רק כמה עולה העסק צריך לעבור 2 דקות של זמן אוויר - יש שם אדם שמדבר ממש לאט - תוסיפו לזה את הזמן שצריך לשמוע את כל ההודעות ולהחליט ועוד לשלם אחרי זה על ההודעה - הקיצור גניבה לא נורמאלית - ואני לא מתכוון לממן אותם בקטע הזה. אז מי שמכיר אתר עם קטעי אודיו כאלה (גם בעיברית - אפילו עדיף עברית) גם מצחיקים (כמו הפוליטיקאים שיש ברדיו) או חמודים או מגניבים - אשמח לקבל קישור. או אפילו אם למישהו יש במחשב ויכול לשלוח לי. בתודה רבה מראש !!

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  12. שלום, עקב קניית מחשב נייד חדש, מתבקש שלפחות אבדוק אפשרות של רשת אלחוטית בביתי. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על ציוד מסוים לרשת, ולהסביר לי איזה ציוד דרוש על מנת שאוכל לדפדף ללא חוטים. נ.ב. למחשב הנייד יש חריץ הרחבה, וכרטיס רשת. בתודה, --Vega.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by enzo,

למי שלא מכיר (גם לי אין) הנה קישור עם סרטון הדגמה נחמד: http://www.mccanndigital.co.il/Microsoft/skydrive/ מה אתם אומרים שווה לעשות את זה,כי אין לי שום מסנג'ר,הוטמייל או כל דבר אחר של ווינדוס לייב ואני לא יודע האם זה כדאי ובמה זה כרוך(סתם הרשמה וזהו?) אפשר להגדיר את זה רשת חברתית,רשת שיתוף קבצים,או שמא מייקרוסופט בחרו להיות נחמדים ולהעניק בחינם 25GB? האם יש פה איזשהו קאץ'?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by koko0,

עשינו בישיבה ערב מושקע של הכתרה וצילמנו את הכל והחלטנו להוציא דיסק. דבר ראשון איפה אפשר לעשות צריבת דיסקים עם הדפסה וכמה זה עולה? איך אני עושה את ההדפס? [כאילו איזה גודל הדף איזה גודל החור ואיך אני מעביר להם [jpg מרובע רגיל?]] ובנוגע לדיסק עצמו, יש את האפשרות לעשות תפריט של DVD אבל איך הוא יעבוד על מחשב? לפי מה שהבנתי תוכנות כמו BsPlayer לא ידעו בכלל איך להפעיל את הדיסק. חשבתי על הרעיון לצרף תוכנה שיודעת להפעיל את זה עם הדיסק...זה לא יעשה בעיה אם יפעילו את זה בDVD? יש למישהו הצעה אחרת? פשוט בערב עצמו היו סרטים של כל כיתה ואח"כ תגובות שלנו על הסרט...אז אני רוצה את האפשרות להפעיל את כל הערב רצוף או כיתה כיתה. וד"א איזה תוכנות עושות את זה טוב? אני יודע שיש אפשרות בפינאקל סט…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by zzz727,

ראיתי אצל חבר שלי טלויזיה רגילה (הכוונה לא פלזמה או lcd) שכתוב עליה hd 1080i ready מה הכוונה איך יכול להיות 1080I זה לא FULL HD? יש טלויזיות שהם HD READY וכתוב עליהם תומך באיכות 1080p מה הכוונה?? מה עדיף טלויזיה של חברה טוב הכוונה ל lcd שהיא hd ready או חברה בינונית לדוגמא konka שהיא full hd?? אם זה תלוי בגודל של המסך אז תסבירו...

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  16. מחקר מגלה: לפיגועים אין משמעות צבאית והם אינם מסכנים כלל את ישראל- האפקט היחיד שלהם הוא הפגיעה הקשה במוראל העם מכון ירושלים לחקר ישראל ספר את הפיגועים ותוצאותיהם מאז מלחמת ששת הימים: ב-37 שנה נהרגו "רק" 1919 ישראלים ב-2136 פיגועים: באותה תקופה נהרגו בתאונות דרכים בישראל לפחות 500 אחוזים יותר מחקר שערכו עמי פדהצור וגדי פארן ממכון ירושלים לחקר ישראל על טרור בירושלים בשנים 1967 עד 2003 כולל הסיכוי לההרג במרצדס גדול מהחשש למות מפצצה בקניון נתונים מאלפים הנותנים תמונה מלאה על המאבק הפלשתיני המזויין באמצעות הטרור. הנתונים מצביעים על כך שאחרי הכל מלבד האפקט הקשה על המוראל הלאומי ותחושת אי הביטחון האישי, הטרור עצמו מניב תוצאות עלובות בקנה מידה של פגיעה צבאית. מאז 1967 ועד…

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by Andrew,

מישהו יודע מה המחירון של מוסטנג 67'-69'?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by White Raven,

נכנסתי לזיגזג חיפשתי ערכה לחלון נכנבתי לפרטים שלזה ושיחקתי עם העכבר כמו שנראה לי הרבה מכם עושים פשוט סתם בוחרים הכל איתו (מסמנים את הכל בכחול) וראיתי את הדבר הבא: כשמה שנמצא בין שני בקווים היה כאילו בצבבע לבן ולא רואם את זה עד שמדגישים את זה איזה יופי!!! תבדקו בכתובת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=861 הערה : הודעה זו לא באה לפירסום האתר בהחלט

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by x-boy_24,

שלום לכולם לפני כמה ימים יצאתי מהבית ולא לקחתי מפתח אז כשחזרתי צילצלתי בפעמון והכפתור יצא מהמקום ועכשיו אי אפשר להחזיר אותו . אז אמא שלי נראה לי היום תקנה פעמון חדש אז יש לי שאלה . להחליף אותו לבד זאת לא בעיה ועכשיו השאלה שלי זה אם אני מנתק את החשמל בבית זה גם מנתק את הפעמון נכון ? לפי מה שאני יודע זה מנתק אבל אני רוצה להיות בטוח . תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  20. שלום... יש לי (יותר נכון לאבא שלי ואני מתחזק ובודק בשבילו) חנות בנושא ציוד לגני ילדים ובתי ספר. האתר הנוכחי שלו הוא www.gan-li.co.il האתר בנויי בצורה הזויה ללא דף ייחודי לכל מוצר, ללא התאמה לפיירפוקס ובכלל-עלה המון כסף ונותן כלום תועלת. באמת שלא ראיתי עבודה כזו לא מקצועית הרבה זמן (לא להתקרב לYBAY) בכל מקרה אני לא רוצה להשאר עם המצב הקיים ופניתי לכמה חברות שונות בשביל לקבל הצעת מחיר לאתר שיכבד אותי.(אני מוחק את האתר הקודם) החלטתי ללכת על אתר מוכר הפעם.סיננתי את הרשימה שלי ל-2 חברות ופה אני צריך אתכם שתעזו לי להתייעץ מה לבחור=חשוב מאוד המחיר אבל לא פחות מזה גם האיכות.חשובה מאוד גם האיכות לא רוצה להדפק שוב. אז ככה החברות נקראות B-SHOP ו-LIVESHOP (שלLIVENDS) ההצעות שקיבלתי ב…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by musari,

עשיתי (אני וחבר)מודינג לעגלה של היפר נטו והינה התוצאות... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  22. נתחיל מזה שאני בן 26 כיום ואני שונא מוות את הפייסבוק הזה,זה דבר ראשון. דבר שני אני עושה כיום תואר ראשון בהנדסת חשמל ודי אין חיים חברתיים מרוב הלחץ שיש לי מן האוניברסיטה וגם מן הבית(בעיות כלכליות,אבא שלא יכול לעבוד ואני נאלץ לכלכל את המשפחה). עכשיו יש לי מספר חברים שאני יכול לספור על האצבעות משהו כמו 5 או 6 שאני מחשיב כחברים טובים ושותפים מן האוניברסיטה שמכירים אותי שנה שנתיים ככה. עם בנות לא הולך לי,כי אין לי זמן כרגע להשקיע בעצמי. עכשיו שמתי לב לתופעה די משונה ב-3 שנים האחרונות,כול שנה שיש לי יום הולדת : אף אחד לא מברך אותי במזל טוב(היית לי אחת שבירכה אותי וזה נפסק לאחר שנתיים).עכשיו כול אותם 5 עד 6 חברים אפילו לא טורח לרשום לי יום הולדת שמח כבר 3 שנים,למרות שהייתי בקשר …

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  23. יש לי מ"ס פריטים שאני רוצה לרכוש מהחנות הנ"ל (זיכרון,היטסינק....) האם למישהו היה ניסיון איתה בעבר(לחיוב ושלילה) ? www.PcHardware.co.il תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by Lirux,

עוד איזה שבוע יש לי מבחן שיקסע כמה יחידות אני יעשה במתמטיקה 4 או 5... בכל מקרה אני צריך עזרה בפתירת התרגיל הזה: ישבתי עליו ולא הצלחתי לפתור! תודה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

מי מבין כל חיילי האתר הפז"מניקים מתכוון להגיע לכנס ב 22/01/06 ? חייל זכור! צה"ל זקוק לך בכנס זה! ( כדי להוריד את נתוני המשתרמטים מהסטטיסטיקה )

• 6 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.