כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אני וחברה שלי רוצים לעשות טיסת חוויה במצנחי רחיפה (או משהו כזה). מישהו מכיר? יכול להמליץ? עדיפות לאיזור המרכז. תודה!
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
אהלן חברה,אני קורא פסיבי בפורום אבל עכשיו יש לי שאלה קטנה ואין לי איפה לשאול אז.. עשיתי גיבוש צנחנים באוקטובר,עברתי אבל לא נמצאתי מאותר דובדבן הקטע שאני מאד מורעל על דובדבן,אבל לא ההיתי ממש שפיץ בגיבוש ואני חושב שיכולתי להוציא יותר(למרות שעברתי) אם אני ממש אצטיין ביחטיות,יש אפשרות שיקחו אותי לדובדבן למרות שאני לא מאותר?יש לזה תקדים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מי שראה את האנימטריקס-לבלש בסיפור השלישי הייתה מכונת כתיבה שתיפקדה כמקלדת-למישהו יש רעיון איך אפשר להשיג/להכין אחת כזו?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
משהו יכול לסדר לפי סדר יציאתם את סדרת סרטי Star Wars תמיד רציתי לראות אותם אבל אני לא יודע מי יצא אחרי מי ומה בא אחרי מה ראיתי שיש כאן כמה וכמה מעריצים של הסדרה...התוכלו לעזור?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי ראיתי פה באתר אוסף של שבלונות יפות אבל אין מבחר רחב אם יש למישהו או יודע איפה אפשר להשיג אשמח לקבל תודה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
מה השם של המכונית שהתשמשו בסרט MATRIX RELOADED במרדף שטריניטי נהגה בה ובאותו אוטו השתמשו גם בסרט BAD BOYS2 אני פשוט לא מזהה את שם החברה זה מטריף אותי כי האוטו נראה פיצוץ ראיתי כבר לפחות 5 כאלו על הכביש בארץ ובכל זאת לא מצליח לזהות. מישהו יודע? ההשארה שלי שזה ALFA יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
ניסיתי במסגרת תגובות שלי כאן בפורמים השונים להעלות תמונות כאלה, וראיתי שלא ניתן לקרוא אותן. אני מבין שעשיתי משהו לא נכון, כי ראיתי אחרים שולחים לקישור המאפשר לצפות בתמונה באופן ברור. אשמח ואודה אם מישהו יכול להדריך. תודה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שמעו, זה היה שעון חורף, אז היה חשוך... המצלמה שלי לא משהו בחושך, הפלאש על הפנים... אז ערכתי בפוטושופ עריכות כבדות, מקווה שתהנו בכל זאת... יש לי גם סרטונים מאז אבל אין לי מושג איך לערוך ולחבר בצורה של קומפילציה יפה, אשמח לעזרה...
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
רוצה לקנות מזגן לחדר, שיוציא אותי מהחום הנוראי הזה, ואת המחשב שלי. אני רציתי ללכת על נייד, בלי יותר מדי התקנות וחורים בקיר, אשמח לשמוע המלצות שלכם ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מי שלא מכיר, אחת החברות הגדולות אם לא הגדולה ביותר של מכירת דומיינים. אז רכשתי לפני שבוע וקצת דומיין ולאחרונה הגיעו לי התראות מהם על כך שיש חשד שיעני גנבתי תויזה או משהו כזה (ככה לפחות הבנתי) ולכן הם רוצים עותק של רישיון הנהיגה שלי או של הפספורט... כנראה שהם חושדים בי כי חירטטתי בפרטים של הדומיין והשם שלי באימייל זה Avi Bitter ..... האמת שזה דווקא מצויין שהם דואגים ככה, אבל לשלוח תמונה של פספורט שאלוהים יודע לאן זה יגיע? כי רישיון נהיגה אין לי.. לכו תדאו לאן זה יתגלגל.. זה קצת מוזר לי שהם דורשים את זה... אין פרטי זיהוי אחרים שאני יוכל להזדהות? כי אני קצת חושש לשלוח עותק של הפספורט.. דרך אגב, אם "גנבתי" את הויזה התשלום בוצע לפני שבוע וחצי, לא היו מבטלים כבר את העסקה?…
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
marilyn manson - this is the new shit אני חיב חיב חיב חיב את המנגינה של השיר הזה (מנגינה ברקע בלי המילים), היא מושלמת יש למישהו מושג איפה מוצאים דברים כאלה? גיגלתי את זה כבר, לא יצא לי כלום. HELP
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לא מצאתי את האופציה..כוסאומו האתר הזה.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=MlkoWnEfVRo
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
טוב למען האמת אני לא סובל תעובדה שבארץ קוראים לזה סילבסטר כי הקשר היחיד של אותו מפגר לתאריך זה שהוא מת בו ואין שום קשר לחג מולד (כמו שמורה שלי אמר) או משהו כזה. בקיצור אני מארגן מסיבה לשנה החדשה,ורציתי לקבל המלצות מאנשים לאיזה מוזיקה לשים אני מחפש סגנונות שאפשר גם לרקוד-כי בוא נסכים שעם רוק לא בדיוק אפשר לרקוד אז אם מישהו יכול להמליץ על שירים ספיצפיים/להקות/זמרים אני אודה לו מאוד
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש שיר בסגנון שמזכיר מאוד את השיר הזה [שמים אותו בד"כ בסרטוני אסונות טרור כמוזיקת רקע] מישהו יודע מה השיר? עריכה : הכוונה היא לקטע שמתחיל אחרי 1:23 שניות
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
זה רק אני או שאף אחד לא יכול להכנס לטורנט-ליצ'??? http://torrentleech.org/
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. קניתי מקלדת של לוג'יטק דגם עלית http://www.lamir.co.il/?SearchType=3&SearchIn=Name%2CKeywords%2CSale%2C_CatalogNumber%2CBrief&Search=ELITE שילמתי עלייה 189-20% שזה 151 בגלל שיש היום הנחה למוצרי לוג'יטק ... עכשיו כשהגעתי הביתה ודיברתי עם חבר שיש לו את הדגם של ה LX500 הוא אמר לי שזאת אחלה מקלדת וכל מיני שטויות ושעשיתי טעות שלא קניתי סט.. ובכלל רציתי לקנות את הדגם הזה.. http://www.lamir.co.il/?SearchType=3&SearchIn=Name%2CKeywords%2CSale%2C_CatalogNumber%2CBrief&Search=S510 מה אתם ממליצים לי להחליף את המקלדת שלי לאחד הדגמים שלמעלה? או שלהשאיר את המקלדת עלית?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=YpGEFLdroGs משעשע ביותר.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ברשותי חשבון גוגל שבנוסף אליו יש לי גם חשבון ברשת Youtube על אותה כתובת אימייל. בחשבון היוטיוב שלי העלתי משהו כמו 26 סרטוני וידאו. אני יודע שבעבר לפני כמה זמן, העלתי לחשבון שלי כשניים, שלושה סרטונים לרשת היוטיוב שאכן מפרים זכויות יוצרים וזה בניגוד לתקנון של יוטיוב. באופן טבעי, יוטיוב אכן חסמו לי את הגישה לחשבון שלי ועם כך בנתיים כל ה-26 סרטונים שהיו לי בחשבון ירדו מן הרשת. אני מודע לכך שאכן ביצעתי העלאה של סרטונים בניגוד לתקנון של שמירה על זכויות יוצרים ויש בכוונתי למחוק את סרטונים אלה ולהמשיך לגלוש באופן חוקי באתר. כרגע כשאני נכנס לחשבון שלי מופיע בפני עמוד שמציין שאכן נחסמה בפני הגישה לחשבון עקב הפרה של זכויות יוצרים. נכנסתי לכל מיני אופציות שיש ביוטיוב בכדי לכתוב לי…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-