עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SweeT_EviL,

המורים שלנו דיברו על זה היום שיש סיכויים גדולים שיהיה מחר שביתה..

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by BigTools,

(אין לי מושג איפה לפתוח את הדיון הזה) אחרי דיון קצר בפורום אלק' ומודינג, הגעתי למסקנה שאני רוצה ממיר. השאלה שלי היא כזאת, איך אני ידע שהממיר מתח יתאים לשקע הישראלי הסטנדרטי? כי לפי מה שאני זוכר יש כמה סוגים. אם אפשר לינק מ-DX זה יהיה מעולה. המון תודה.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  3. שלום ב - 19 תערך הטיסה הגורלית לסין. רציתי לקבל מכם המלצות למקומות שכדאי לבקר במהלך הטיול, חנויות זולות לביגוד ואלקטרוניקה (בניתי על קניית תיק, כפכפים, ג'ינס, וטלוויזיה 21 דקה). כל המלצה תתקבל בברכה, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by DXT,

נלקח מפה:

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  5. Started by wooper,

שלום הזמנתי מוצר ב ebay ב 12/19/10 . כפי שאתם רואים הפריט לא הגיע, ופתחתי OPEN CASE באיביי עכשיו המוכר אמר שהוא ישלח פריט זהה לאחר פנייה אליו ה OPEN CASE יהיה בתוקף עד 2 למרץ אחרי זה הוא יסגר כפי שכתוב באיביי אם הפריט לא יגיע אליי עד לתאריך הנ"ל, אני יכול לעשות Escalate this case ולקבל את כספי במלואו האם אני צודק?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by assaf990,

קריאטיב INSPIRE 2400 ? די זול ראיתי בהצעת מחיר כאן http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=games&price=5000&monitor=no אבל לא יודע מאיפה החנות הזאת שמוכרת ב - 310 ש"ח. אני מעדיף חנויות בחיפה. תודה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  7. תורת המספרים האלמנטרית, האוניברסיטה הפתוחה, 2003. . חיפשתי בגוגל,באתר של סטימצקי ללא תוצאות..עזרה!

8. Started by avi2014,

שולחים לארץ משחקים?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  9. Started by eliav-peretz,

לאחר מלחמות רבות מול המערכת חסרת ההיגיון הנקראת צה"ל. הסכימו להעלות לי את הפרופיל מ-21 רפואי ל-45 רפואי. זה אומר שהחל ממחר אני רכוש צה"ל. מי שיגיד שזה טעות שהתגייסתי, יכול להגיד. אני יודע שאני נלחמתי, התעקשתי, ואני מתגייס..!!

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by spotash,

אני מניח שחלק מכם שמעתם את השיר באולפן של צ'ירלטון. השיר הוא כמו שהיה פעם של אריק אינשטיין שהוא מקריא את השמות של השחקנים במונדיאל. מישהו יכול להעלות לפה את השיר?? השיר נקרא: אסף פרישמן והחלוצים - ואלה שמות 2006 מונדיאל

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  11. Started by wooper,

שלום אני משוחרר מהצבא ורוצה ללמוד קורס במחשבים אבל לא יודע מה לפי מה שקראתי טכנאי pc אני לא רוצה כיום גם הרבה מסתדרים לבד וגם צריך להיות מעודכן כל הזמן בקשר לחומרה איזה קורסים כדאי לקחת שהם מבוקשים?

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  12. אז ככה פעם מישהוא פירסם את הפורום שלו שעוסק בתוכנות כמו 3dsmax ו maya ו lightwave ועוד... ואני לא זוחר את הכתובת משהוא כמו gold man land אבל אני לא מצליח להיכנס, מי שפירסם פה את האתר הוא משתמש קבוע פה רק אני לא זוחר את שמו וגם בחיפוש לא מצאתי כלום, בבקשה ת לי את הלינק לאתר שלך שוב. תודה!

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  13. מה המספר של העונה האחרונה של הסופרנוס? (כמו ש1 זה המספר של העונה הראשונה, אז מה המספר של העונה האחרונה?)

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by noambaum,

שלום לכולם! אני מתעתד לרכוש קטנוע מסוג JOYMAX בחודש הקרוב (כרגע עדיין בשיעורי נהיגה) ורציתי לדעת כמה עולה ביטוח,האם ישנה אפשרות למקיף ומה רוב השוק קונה חובה/מקיף? מצטער על השאלות אבל בתחום הדו גלגלי אני ממש חדש (רשיון לרכב יש לי כבר 5 שנים). תודה לכולכם קצת מידע כללי : 1.עלות כלי היא 22,000 2.אני נהג יחיד ללא תאונות.

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by y@eli,

אני חדשה כאן, מה בדיוק עושים כאן ?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  16. היי. לפני שבוע וחצי (רביעי) הזמנתי ארנק מאיביי, המוכר אמר שהוא ישלח לי את זה עוד היום ולא אמר לי כמה זמן יקח לזה להגיע, עד היום עוד לא קיבלתי את זה, כמה זמן זה כבר יכול לקחת? אני מפחד שזה הגיע לכתובת אחרת או שהוא בכלל לא שלח שישי בבוקר שלחתי לו מכתב ואני חושב שזאת חנות אז בטח רק ביום שני הוא יראה את זה, שזה אומר כבר יום שלישי :\ הזמנתם פעם מוצר קטן מUS? כמה זמן לקח לזה להגיע? (משלוח אוויר רגיל)

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום מחר אני צריך לקבל את המשכורת שלי ורציתי להיות בטוח שאני מחשב נכון... אני בן 18(כבר 19) אז המינימום המעודכן בשבילי הוא 20.70 נכון? עוד שני דברים תוספת לשעות נוספות המעסיק חייב לשלם? ואחרון שמעתי מחבר שלי שצריך לקבל החזרי נסיעות גם אם לא נסעתה(200 שקל בחודש משהו כזה) זה נכון? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  18. אז ככה הבאתי היום אקווריום עם משאבה וגוף חימום וקניתי לי 2 טורפים (אלה שדומים מאוד לפירנות) אני מתכנן מחר על דג מנקה (לא הרגיל, זה שנדבק עם כל הגוף) וחתול מתהפך נכון אולי לרובכם זה נשמע כמו שפה זרה אבל לאלה מכם שכן יודעים על מה אני מדבר אז רציתי לדעת האם הם יסתדרו ויחיו בהרמוניה וגם מה מומלץ אוכל טיפול וזה וזה אני יודע שהמים צריכם להיות ב 27 מעלות והאכלה פעם ביומיים.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  19. איך אתם מזמינים מוצרים מהאינטרנט? הייתי רוצה לשמוע גם טיעונים נגד ובעד השיטות...!

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by oded15,

שלום שמי עודד בן 22,אני משתחרר בעוד כארבעה חודשים.בתפקידי בצבא אני עוסק בניהול רשתות,אני מנהלן ראשי וגם ראש צוות. רציתי לדעת אם יש חברה שמחפשת מנהלי רשתות,אם כן נא לרשום לי את המייל שאוכל לשלוח קורות חיים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  21. מיש הו יכוללהמליץ לי על אחד שכזה? משהו שיתרגם לי אנגלית לעברית דרך האינטרנט(אפשר גם תכנה) ויהיה חינמי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם מחר יש לי שבת חתן ואני קורא בתורה(גיל 13) ויש לי קטע די ארוך ,ובחלק של ההתחלה יש די קושי בקריאה(שילובים של ההגיות הכי קשות ביחד).. ויש את אותן מילים בחלקים אחרים,אבל עם ניקוד אחר וזה מקשה ולפעמים אני מתבלבל.. מה כדאי לעשות? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by uk1980,

אני לא כל כך יודע לאיזה פורום אני אמור לפנות אבל בכל אופן יש ברשותי מחשב p3 733mh 128 ram קשיח 19 גיגה כולל מסך ותוכנת הפעלה xp מקורית ואני מעוניין לתרום אותו ואך ורק לתרום למישהו שצריך אז אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר מסוג זה או למישהו ספיציפי אודה לו..

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  24. Started by pelor,

אהלן, אני מחפש חנות אמינה ולא יקרה לקנות מחשב חדש. רציתי לשאול אתכם על כמה חנויות. קודם כל KSP, שמעתי מכל מני מקורות שהם לא הכי אמינים בחלקים שלהם, מה אתם חושבים עליהם? אשמח לשמוע מאנשים עם נסיון ישיר או עקיף איתם. ואייבורי הבנתי שגם לא ממש אמינים... אם אתם חושבים שלא כדאי לקנות באף אחת מהן, אתם מכירים אולי חנויות אמינות ולא יקרות בירושלים?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.