כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
מוזיקאי שאני חושב שכדאי שיקבל תשומת לב Haendel rock bach fugue toccata fugue metal Brahms mission impossible benny hill theme
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה יש מסיבות עם שירי רוקנרול משנות ה-50 וה-60 ? עדיפות לתל אביב אבל גם אם יש בחיפה אלך במיוחד , תודות רבות !
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לכאן, אבל : היום יצאתי לטייל בעיר בלי ארנק ובלי דאגות. פגשתי ברוכלים בעיר העתיקה בבאר שבע והתחלתי לשוחח עימם - סתם על ענייני היום. גם הצקתי לרוכלים (מישהו, בד"כ חזות ערבית, שקית נילון שחורה על הכתף, ומי יודע כמה מוצרים מזוייפים - ממכונות תספורת שלא עובדות, משקפות מצתים ואפילו מוצרי ניקיון). כבר נדפקתי איתם פעם - כי ברגע שהם יודעים שאתה מעוניין, הם יציקן לך עד שימכרו - אותי הם דפקו ב100 ש"ח למשקפת + משקפיים מזויפות. רק שהיום יצאתי בלי ארנק, אז ככה שגם שהסברתי להם שאין לי כסף לא עצר מבעדם להמשיך להתמקח. ואיזה סיפורים קורעי לב הם נותנים לך ? הכל קרה להם ! לא מכרו היום, אין מה לאכול בחודש הרמאדן, האמא חולה, הסבתא רותחת, הבנים שלו בהריון - אקיצר - מה לא …
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
גם Xtract, מנהל פורום "ספקים ומארזים" ואחראי ה TradeZone, עבר את מחסום ה-10K הודעות והוסיף לעצמו את סימן הרבבות למונה ההודעות. Spammerים לא מתים, הם מתחדשים :yelclap:
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, היום נכנסתי לאתר של tms וראיתי כי הם חוזרים לפעול מיום ראשון הקרוב 2009\10\25, וגם נכנסתי לאתר של foxpc וזה הפנה אותי לאתר של tms&fox ושם עדיין רשום סניפינו סגורים כעת אבל אני די בטוח בעצמי שהכוונה היא לחברת foxpc שעדיין סגורה כעת. סתם רציתי לעדכן פה למי שעדיין לא יודע. צוות tms שנמצא פה בפורום אני מאוד מקווה שהם יראו את ההודעה הזו-יש מצב אולי בבקשה ממכם לפתוח גם סניף באיזור המרכז?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני מתכנן לנסוע בסוף החופש לפסטיבל הג'אז באילת , ואני זקוק להמלצה שלכם לאכסניות נוער טובות באילת . ( אני מתחלק חצי חצי עם חבר , אז צריך שיהיה גם מחיר טוב ). חשוב שיהיה ארוחת בוקר. דרך אגב, מישהו יודע מה המחיר הממוצע ללילה באכסניית נוער ...או בבית ספר שדה באילת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קיבלתי אישור מהעתודה האקדמית להרשם לסמסטר חורף במדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב. הבעיה היא שבטופס ההרשמה לאוניברסיטה אני נדרש לבחור בין סמסטר א', סמסטר ב' וסמסטר קיץ, ותהיהי אם אחד מכם יודע מה המקבילה של אוניברסיטת תל אביב לסמסטר חורף.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לרגל שבוע האינטרנט הבטוח, בגוגל מציעים תוספת של 2GB לנפח האחסון החינמי בענן לכל מי שיבצעו את בדיקת האבטחה בחשבון האישי שלהם חסר לכם מקום בענן של גוגל, או שאתם מרגישים קצת פרנואידים אחרי שקראתם את המדריך שלנו לאבטחה וזהירות ברשת? אם תזדרזו, תוכלו לזכות בתוספת של נפח אחסון חינם לגמרי, במסגרת ביצוע בדיקת אבטחה פשוטה וזריזה. בענקית הטכנולוגיה החליטו להצטרף באופן פעיל אל 'שבוע האינטרנט הבטוח' שחל בימים אלו ממש, ומטרתו להעלות את המודעות לפרטיות של משתמשי האינטרנט באשר הם, ומעניקים תוספת תמידית של 2GB לנפח האחסון בענן (המשותף לשירותי ה-Gmail, ה-Google Drive וה-Google Photos) לכל מי שיבצעו בדיקת אבטחה – אשר מוודאת כי בחשבונכם מופעלת מערכת אימות דו שלבית באמצעות המכשיר ה…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
לכל מי שמדבר כאן אנגלית טוב שיוריד את זה: Pablo francisco-stand up[comedy central] -170MB pablo francisco-bits and pieces-540MB תורידו תביאו לי פידבקים תתכוננו לבכי עצבני,לפכות זה מה שקרה לי.
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני נוסע שבוע הבא לתאילנד ורציתי לקנות שם זכרונות וכרטיס מסך. מישהו יודע אולי איך המחירים שם ואם זה משתלם?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מי עוד עשה היום את הבגרות באזרחות? איך הלך לכם? שתפו אותנו ומישהו יודע איפה ומתי מתפרסמות התשובות? לדעתי היה ממש קל, וידעתי את כל התשובות חוץ מבחלק הראשון שהייתה שאלה אחת שלא ידעתי בדיוק מה לכתוב, אבל נראה לי יצא בסדר מעניין כמה אנשים כאן עשו את הבגרות היום, בטח ממש קצת זה די מבאס...
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
האם אפשר לקנות מ paypal עם כרטיס אשראי נטען? שנקנה מהדואר?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
עשיתי (אני וחבר)מודינג לעגלה של היפר נטו והינה התוצאות... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה להביא למישהו ליום הולדת 7 דיסקים עם תוכן כלשהוא. אני רוצה לסדר את זה בצורה יפה, יש לכם רעיונות? חשבתי לקנות 7 קופסאות כמו של משחקי מחשב, או 4 כפולים, ולהדפיס עליהם, אבל זה לא יצא ממש יפה (זה יראה כמו הדיסקים שמוכרים בתחנה מרכזית) יש אפשרות לקנות קייס או משהו ל7/8 דיסקים בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/433554292ee3964f.html אתם צריכים להגיע לקצה של הקיר, מבלי שהמלבנים יגעו בכם, בכמה שפחות זמן. אני 67 שניות.
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האלן..חבר שלי ביקש ממני שאני אעזור לו למצוא מזוודה (קשיחה) משוכללת כזאת עם קודים ופיצרים.. נו כמו בסרטים (: חיפשתי בכמה אתרים ואני לא ממש מוצא קייס כזה.. מכל האנשים הרבי אשכולות פה יש בטוח מי שמתצא בתחום הזה! תודה מראש על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי מישהו אולי מכיר אתר על מוסיקה ישראלית אבל שכולו יהיה באנגלית זתומרת מה שאני צריך זה אומנים אלבומים ושמות שירים ישראלים אבל באנגלית היחיד שמצאתי זה על אביב גפן אבל חוץ ממנו לא מצאתי כלום תודה לכולם....
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי בעיה , אני מתגייס במרץ 05 , ועוד איזה חודש-חודשיים אני טס , כנראה עד לגיוס, ואני נמצא אצל קרובים מבוגרים שאין להם שימוש באינטרנט , ואני רוצה לעשות אינטרנט מהיר ,לא משנה איזה נראה לי 750 , עכשיו ,הבעיה היא לא הספק אלא התשתית שהיא או כבלים-ערוצי זהב , או בזק. והבעיה היא שהשימוש של האינטרנט יהיה רק לאיזה חודש חודשים מה שומר שאם אני יעשה אינטרנט אני יתנתק וזה אומר שיהיה לי קנס על הפרת חוזה. על כבלים אין על מה לדבר הקנס אצלם עולה 400 שקל , ואין בכלל אפשרות לעשות הקפאת מנוי. אצל בזק אני לא יודע אם אפשר לעשות הקפאה וכמה זמן אפשר אבל אני יודע שדמי הקנס הם 200 שקל. מישהו יודע אולי? יש למישהו פיתרון יותר טוב מכל הסיבוכים האלו?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האתר נראה דיי צולע, אבל המחירים יחסית נמוכים, אני רק רוצה להיות בטוח שזה לא על חשבון השירות שלהם.. אם מישהו שמע עליהם או קנה מהם, או אפילו היה צריך להשתמש באחריות תכתבו כאן. תודה .
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה להשכיר דירה בארה"ב לתקופה קצרה לטיול. הציעו לי לשלם דרך פיי פאל. כמה זה בטוח מבחינה שאני יודע למי אני משלם ואפשר לעקוב אחריו ולדעת מה השם האמיתי של אותו אדם. בעצם מה שאני רוצה לשאול, האם אותו אדם, יכול לברוח עם הכסף בלי שיהיה לי יכולת לאתר אותו, כל מה שאני מקבל זה מייל שלו.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אשמח לשמוע חוות דעת על המקום, אם יש לחץ או שלא צריך לחכות בתור ועד איזה משקל הדמבלים שם. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 18.08.2010 בשעה 15:10:28 ZING
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-