כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מתי יוצא הסרט? אהה ואם למישהו יש לינק לטריילר זה יהיה טוב
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קיבלתי אישור מהעתודה האקדמית להרשם לסמסטר חורף במדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב. הבעיה היא שבטופס ההרשמה לאוניברסיטה אני נדרש לבחור בין סמסטר א', סמסטר ב' וסמסטר קיץ, ותהיהי אם אחד מכם יודע מה המקבילה של אוניברסיטת תל אביב לסמסטר חורף.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום חברים! מישהו יודע אולי איך אני יכול להשיג את שמות השירים המופיעים באסקימו לימון?? תודה גל
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקש המלצה למזגן חסכוני בחשמל לחדר בגודל 12 מ"ר. בחנות המליצו על שני דגמים : TORNADO PLASMA GOLD 16 או TORNADO Top 16 תודה.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להזמין תמכשיר שעולה 604$ שזה 2375 שקל עכשיו האם אפשרות המשלוח של אמזון לארץ מוגבל למעט סרטים וספרים האם זה כולל מע"מ שזה עוד 386 שקל ולגבי מכס אני יודע שזה קשור למשקל אז כמה בערך יצא?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
-
שלום! אז ככה המורה הביא לנו לפתור את האי שיוויון הבא 2 < |x+5| < 3|1-x| עד עכשיו היה לנו רק ערך מוחלט בצד אחד של המשוואה ואז השתמשתי בנוסחאות הבסיסיות של האי שיוויונים עם ערך מוחלט אבל פה יש יותר מאחד ואין לי מושג מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש להצטרף לקבוצות ווצאפ של אנשי סיסטם גם כדי לעזור וגם כדי להיעזר מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
נבנה ב3DS MAX, נראה הרבה הרבה יותר טוב ב1080 (ונטען על 1080 בכמה שניות) http://www.youtube.com/user/JonnyboyVideos?feature=mhum
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=/4002/1621297 אני אישית לא אתגעגע לפאנבואיזם שלו ולכתבות הלא קשורות לעולם. מקווה שיביאו לו מחליף נורמלי.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות בארץ או בחו"ל שעון מהדגם הבא:g3310d-8a2. אם אני קונה ב חו"ל כמה מכס אני ישלם אליו?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
רציתי לדעת .... האם לתת שיעורים פרטים באזשהו מקצוע כמו פיזיקה או מתמטיקה ולקחת כסף זה נגד החוק? ואפשר לקבל כנס או משהו?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ב-Ynet כתוב שנטוויזיון מציע שיחות חינם לחו"ל מהיום (שישי) בשעה 16:00 עד מוצ"ש. באחת התגובות רשום שזה לא נכון ושזה רק ליעדים מסוימים - דבר שממש לא נכון (על פי הכתבה כמובן). רציתי לדעת אם ראיתם כתבות נוספות שעוסקות בזה או אם יש לכם אינפורמציה כלשהי בנוגע לשירות ה"חינם" הזה. דרך אגב, החיוג לחו"ל דרך נטוויזיון הוא באמצעות הקידומת 017. Vega *השירות ניתן בחינם כיוון שהוא חלק מ"בדיקת מערכות" של NetVision (ותרגיל שיווקי - אם תשאלו אותי).
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
עשינו בישיבה ערב מושקע של הכתרה וצילמנו את הכל והחלטנו להוציא דיסק. דבר ראשון איפה אפשר לעשות צריבת דיסקים עם הדפסה וכמה זה עולה? איך אני עושה את ההדפס? [כאילו איזה גודל הדף איזה גודל החור ואיך אני מעביר להם [jpg מרובע רגיל?]] ובנוגע לדיסק עצמו, יש את האפשרות לעשות תפריט של DVD אבל איך הוא יעבוד על מחשב? לפי מה שהבנתי תוכנות כמו BsPlayer לא ידעו בכלל איך להפעיל את הדיסק. חשבתי על הרעיון לצרף תוכנה שיודעת להפעיל את זה עם הדיסק...זה לא יעשה בעיה אם יפעילו את זה בDVD? יש למישהו הצעה אחרת? פשוט בערב עצמו היו סרטים של כל כיתה ואח"כ תגובות שלנו על הסרט...אז אני רוצה את האפשרות להפעיל את כל הערב רצוף או כיתה כיתה. וד"א איזה תוכנות עושות את זה טוב? אני יודע שיש אפשרות בפינאקל סט…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, יש דרך לרדת ממעקב על נושא בלי לשלוח הודעה נוספת ולבטל בה את המעקב תחת "אפשרויות נוספות" ? לא רוצה להספים.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
זה שיר יישן שהיה פעם בארוויזיון ויש אותו עכשיו בפרסומות בקיצור אני רוצה להוריד אותו ואני לא יודע מי הזמרת או איך כותבים "לנסוע" בצרפתית תודה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://files.blobbynet.com/movies/mac.wmv LMAO.. תודה למישה..
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני וכמה חברים יורדים לאילת ובאמת רציתי לדעת אם יש לכם הצעות מעניינות לאטרקציות ודברים נחמדים .. בעיקרון מה שאני יודע שאנחנו פשוט הולכים לשם ונמצא שם דברים לעשות כמו ים וכו .. אבל בפועל,אין לי מושג נגיד איפה למצוא אבובים\בננות וכל מיני כאלו כיפיים.. מישהו יודע איפה יש כאלו? חשבתי אוליי ללכת גם לשחיה עם דולפינים..יכול להיות נחמד ..מישהו יודע כמה עולה? ואם מישהו היה ב-Nightmare אשמח לשמוע חוויות .. זה נשמע ממש כיף חח אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע . תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מעוניין לדעת לאיזה שטח בתחום המחשבים נחשב מעניין!מבחינת עבודה כמובן... רשתות,תוכנה וכדומה משהו שיכניס קצת עניין ולא תחום שטנץ(שזה נדיר בתחום המחשבים) מההו דינמי שלא צריך גם תואר בשבילו! בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד בחדר כושר.. כרגע מה שאני מעוניין בו זה החדר כושר תכלס בלי כל המועדונים שמציעים עוד דברים בנוסף.. לגבי המחיר שיהיה משתלם. לא אכפת לי יקר אם זה שווה את זה, אבל בתכלס אני לא רואה כל כך במה מכון אחד יכול להיות עדיף על האחר מלבד המכשירים עצמם ששם והאווירה במקום. עדיף באיזור יהוד, פתח תקווה וכו' למרות שאם זה ממש שווה את זה אני אסע לאיזור תל אביב. גם אם יש לכם טיפים בתכלס לכל מיני דברים שם (כמו איך לדעת שהתכנית שנותנים מתאימה, איך לדעת שהמחיר בסדר וכל זה) זה יהיה נחמד. תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היפנים פשוט מטומטמים עד כדי כך שזה מצחיק http://www.stupidvideos.com/video/just_plain_stupid/Japanese_Tetris_Game_Show/ ועוד אחד http://www.stupidvideos.com/video/just_plain_stupid/Human_Tetris_AGAIN/ :lol:
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני יודע שזה פורום מחשבים ולא פורום למטייל, אבל יש פה הרבה אנשים שמבינים דבר. בכל אופן, בעוד כשבועיים אני טס לניוזילנד. את הטיול אני מתחיל באי הצפוני, נוחת באוקלנד. מכיוון ואני נוחת לאחר כ-27 שעות של טיסות וקונקשנים, הדבר האחרון שאני ארצה זה להתחיל לחפש אכסנייה ואני מעוניין להזמין מקום מראש. האם למי שהיה שם יש המלצה על אכסנייה טובה באוקלנד? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-