עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך שמישהו יסיביר לי מה מייצג כל אחד מהמשתנים הבאים בקפיצים בפיזיקה: K, X וF תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by The Dom,

המורה שלי אמר לי שיש לו גידול בראש. עכשיו חוץ מגידול סרטני יש עוד גידולים שיכולים להופיע בראש?(בבקשה אל תצחקו... אני לא מבין בזה) 2) מה הנזק שגורם גידול סרטני לתווך הקצר? (אני יודע שזה יכול לגרום מוות, אבל מה עוד...)

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by finhack,

X

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  4. רציתי לשאול אם יש איזהשהיא דרך (לא משנה איזה!) להפטר מהפרסומות המעצבנות בטריפוד! זתומרת לי ולחבר שלי (Yuvalkob מהפורום) יש אתר והפרסומות האלה פשוט משגעות אותנו! ואני יודע שיש כל מיני תוכנות להוריד פרסומות (שהדוגמא הבולטת שאני נזכר עכשיו היא באיי סי קיו) ויש עוד אי אלו תוכנות שניתן להוריד את הפרסומות בהן. אז למרות שטריפוד הוא לא תוכנה מישהו יודע אם יש משהו שאפשר לעשות? :-\ נ.ב מי שרוצה יכול לראות את האתר בכתובת www.hameticha.cjb.net ולראות תפרסומות המעצבנות בכניסה!

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  5. אני יצטרך לשלם כסף למכס? או שאני יכול להביא בלי לשלם מכס?(אני מתכוון שישלחו לי מארה"ב מחשב אחד) ויש אפשרות שאני יביא את זה על שם חברה שמקבלת החזר מע"מ, ואני באמת יקבל אותו חזרה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Bebush,

http://www.dailymotion.com/video/xdwk35_dylin-prestly-microsoft-net-vs-java_tech פשוט גדול :lol:

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  7. אני לומד MCSE היה לנו שאלה מזה DRIVER ROLLBACK רשמתי שזה מצב שמאפשר לבטל את האפקטים של המחשב על מנת לשפר את הביצועים אם אינני טועה זה מה שרשמתי אלה עם כן יצאתי פה קצת דביל.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by Placebo,

ההמלצה החדשה: החוואי האסטרונאוט / פארמר האסטרונאוט / The Astronaut Farmer תקציר: דרמה מקורית על אסטרונאוט בשם צ'רלס פארמר שבוחר לפרוש מתפקידו ולהשאיר את שמו הגדול מאחוריו כדי להציל את החווה המשפחתית. בעוד הוא פועל בחווה, הוא גם מתחיל לבנות טיל בחצר האחורית, מה שמדהים את שכניו, מסקרן את התקשורת ומדאיג את הממשלה. כל המידע לקוח מ-Donkey.co.il דעה אישית: סרט מאוד יפה, מומלץ בהחלט!

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by Epik_yozhik,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3718784,00.html http://www.zolgames.co.il/index.asp

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  10. קניתי שתי פוסטרים, האחד 1.5 על 1 מטר השני 90 ס"מ על 60 ס"מ התקשרתי למסגריה אקראית והייתי בשוק. לפוסטר הגדול הביא לי הצעת מחיר של 700 שח!!! ולקטן 180! האם המחירים האלו אמיתיים/נורמטיביים או שזה משהו מיוחד/איכותי ויש משהו פשוט בסביבות ה50 שקל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מחפש שולחן עץ עם שילוב של מתכת פשוט בלי מגירות או דברים שטותיים אלא פשוט ועם עגלה נלווית (לא חייב) שיהיה איפה להחזיק את המחשב אני מבקש משהו לא מסורבל שאני יצטרך להתכופף כמו אידיוט כל פעם לסדר כבלים (בשביל זה אני רוצה את העגלה). הנה משהו בסגנון הזה בוללל רק בלי המגירות אפילו..

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  12. אני מחפש אתר שממנו אפשר לשלוח הודעות בחינם לאורנג' , פעם היה אפשר לשלוח מ ICQ אבל ביטלו את זה :-\ אז האם מישהו מכיר משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by ori_fadida,

שלום אני רוצה לעשות אובר קלוק oc למעבד שלי.. אינלי מושג איך עושים את זה אשמח לקבל עזרה.. ושמעתי שברגע שאני אעושה אובר קלוק אז המעבד מתחמם יותר..אז בכמה מעלות המעבד יתחמם? יש לי מעבד core2duo e7400

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by arik100,

אהלן מישהו פה הלך ל4DX? האם ישנה תוספת במחיר והאם זה משתלם בכלל? ובנוגע לYESPLANET אני לא יודע אם ידעתם אבל זה חברה עולמית שמפעילה קומפלקסים של בתי קולנוע בכל אירופה. הקטע הוא שבאירופה היא פועלת תחת השם CINEMA CITY ובישראל תחת השם רב חן וYES PLANET. לא ברור לי כל כך איך יכול להיות אז שיש CINEMA CITY אחר בארץ... זה לא שימוש בשם מוגן? אשמח אם מישהו יאיר קצת את העניין... http://en.wikipedia.org/wiki/Cinema_City_International

15. Started by Delux,

ראיתי באיזה עיתון מחשב כף יד 206 MHZ עם 64 זיכרון אני עדיין בשוק

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by ofeky1,

שלום אני רוצה לקנות מגבר חדש לאוטו שלי ואני צריך המלצות ממבינים בדבר המגבר יתחבר לרדיו דיסק של קנווד ויתחברו אליו רמקולים 6X9 (לא יודע כמה וואט) וסאב של JBL 1000W וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 800 שקלים ובבקשה אל תפנו אותי לפורומים אחרים תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מקווה לתשובה מהירה .... מה כדאי חבילת נופש ב320 דולר כולל מלון 2 כוכבים או רק טיסה ב280 ולינה באכסניות באיזור ? קצת מוזר כי ב40 דולק כולה כבר יש מלון אכסניה ל 3 ימים בטוח יעלה 40 דולר ומעלה , כן ? בקיצור למי שכבר נסע אשמח לייעוץ ...... אגב איפה ניתן להשיג מחירים הכי טובים ליוון כיום ? (בדקת באיסטא.....ייקרים מדיי) תודה.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by xc1te,

מישהו מכיר אתר\מגזין\איךשתרצולקרואלזה שממוקד בנושאים המאוד כללים הנ"ל? הצורך בא מתוך התעניינות במדעים\הנדסה\טכנולוגיה באופן מאוד כללי, ובא לי לקבל חדשות לאימייל\פלאפון שאוכל לקרוא מדי פעם. אני יכול לפרט את הנושאים הספציפיים שיותר מעניינים אותי (בינה מלאכותית, מדעי הנתונים וכו') אבל גם דברים יותר כללים כמו חדשנות בתחום הטכנולוגיה יכולים לעניין. בינתיים מצאתי את גיקטיים, שזה בסדר, אבל אני בטוח שיש משהו יותר "בסדר", בטח ובטח באנגלית (אפילו עדיף). לשם ההשוואה, פה באתר מתפרסמות רק חדשות או על חומרה או על סמארטפונים, ובתכיפות נמוכה. זה לא מה שאני מחפש, למרות שזה אולי יכול ליפול תחת ההגדרה המאוד כללית הנ"ל. אז מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אנינ מחפש כבר ברשת כמה זמן, לצערי, לא הצלחתי לברר לכמה זמן בדיקת הראיה בתופס ירוק תקפה. ביצאתי בדיקת עניים לתופס ירוק ב1.9.08 אולם לא ניגשתי לתאוריה עדיין, חבל לי לסוע לעשות תופס ירוק חדש, כך שאני רוצה לברר שאכן הבדיקה תקפה. אם מישהו יכול להגיד בוודאות קרי סימוכין ממשרד התחבורה או משהו בסגנון אני אשמח תודה מראש DXM

• 3 תגובות
    • 6.7k צפיות
  20. Started by askme,

מי שהתגעגע להכחשות /הבהרות /עדויות /קונספירציות וכו' וכו' http://news.walla.co.il/item/3070472

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SAGIE298,

חברה מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאתר טורנט בסגנון של torrentbytes כאלה ואחרים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by manco,

אם הייתם טורחים לבדוק, אז הייתם מבינים ש-www.try2hack.nl הוא אתר ש[glow=red, 3, 300]מעודד פריצה[/glow] ונותן בכוונה דפים של Login לפיצוח, כאשר כל רמה יותר קשה מהשניה...למשל סיסמה פשוטה בג'אווה, לאחר מכן פלאש........אח"כ VB וגם CGI... אז זה לא איזה משהו "פלילי" , זה אתר שנועד להציב אתגרים ותו לא. אז במקום ישר לקפוץ עלי ולנעול את הת'רד שלי, הייתם יכולים לשים לב למה שכתב Ghost Dogg (בנאדם חכם והגיוני, לשם שינוי :biggthumpup:) שאמר: "האתר הזה מציב אתגרים להאקרים בשביל לבדוק את היכולת שלהם." והבין שכל מה שאני רוצה, זה: לראות איך הם פותרים אותם. כלומר, אני רוצה לדעת איך לעבור את השלבים, ולא לפרוץ לשם האקינג או משהו זדוני אחר, אלא לשם האתגר, אך מכיוון שהצלחתי לעבו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הייתי במגמת מחשבים(10 יחידות מחשבים +5 פיסיקה), ואני בן יחיד, עם פרופיל 97, באמצע כיתה י"ב קיבלתי זימון לממר"ם-לזימון לא הלכתי כי באותו זמן החלטתי שאני רוצה ללכת לקרבי ..ביום הגיוס הייתי מיועד להתגייס לכפיר ואמא שלי בסופו של דבר לא חתמה לי על הטופס שאני בן יחיד והיא מרשה לי להיות בקרבי, ולכן ישר עברתי מקצין מיון של קרביים לקצין מיון כלל צה"לי, שם שובצתי בחיל תקשוב, בקורס מת"מ(מפעיל תקשוב מבצעי), מחר מתחיל לי הקורס ואני מתנגד לקורס כי אני יודע שהוא לא בשבילי ואני מסוגל לתרום הרבה יותר לצבא(לדוגמא בממר"ם או בקורס בחיל תקשוב/בסמ"ח שהוא יותר טוב ממת"מ שנחשב לקורספחות טוב בחיל תקשוב) השאלה שלי היא איך אני עובר לקורס אחר, לדוגמא מר"ם, או ממר"ם(יותר בעיה כי זה קדם צבאי)?

• 3 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.