עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, קניתי אקדח מים עם אפשרות של מצבי השקייה שונים , עכשיו רק אם אני לוחץ על הנצרה יוצאים מים אבל זרם של מים מגיע כל הזמן מהצינור מה שגורם לי לחשוב כיצד איך פיצוץ של מים כיוון שכל הזמן נשלחים מים לאקדח ההשקיה גם כאשר אני לא לוחץ על ההשקייה . תודה

2. Started by תינוק22,

הי , אני מחפש שיר שהולך ככה : Follow your love follow your needs ..... זה פחות או יותר, שיר יחסית ישן. תודה

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by Nahum2,

הסדרה שודרה בערוץ 3 היה שם נער שיצא עם המשפחה שלו ליער ונפל עליו עמוד חשמל ואז הוא עבר לעולם סטייל ימי הביינים עם "קוסמים" שהם בעצם אנשים עם ציוד שמסוגל ליצר חשמל ולירות אותו על מטרות. לצערי אני לא זוכר הרבה יותר מזה. למישהו יש מושג? אני מאמין שהסדרה שודרה לפני 10-11 שנה.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by gilka,

ממשלה אימפוטנטית שכל כך מפחדת מכישלון ומה יגידו אז בעצם בעיקר עושה רעש.... האזרחים בעזה"חפי הפשע ורודפי השלום" מתוכם יוצאים המחבלים הרוצחים והם אילו שנותנים לגיטימציה לשגר אלפי פצצות לריכוזי אוכלוסיה יהודית. הם אילו שרובם בחרו בחרו בחמאס ובאלימות רצחנית. אז איך יתכן שעדיין אחרי 6 "ימי לחימה" עדיין יורים עלינו מאות טילים? איפשר לחשוב מול איזה מעצמה אנחנו נילחמים..... התשובה היחידה היא-הממשלה הזאת חסרת מנהיגים אמיתיים. לצערי נכון להיום אני לא מוצא ולו פוליטיקאי אחד אמין,חכם,טקטיקן משיכמו ומעלה והכי חשוב עם אומץ להיתיצב מול מה יגידו בעולם.(מתוך אחריות לאומית לתושבי ישראל). לעניות דעתי צריך לפעול בהרבה יותר נחישות ולפגוע במשאבים בעזה+להפסיק את החשמל והמים שמגיעים מישראל....לא…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן, לא יצא לי בחיים להשתמש ברב קו. הייתי רוצה להנפיק רב קו סטודנט, במה זה כרוך ? אילו אישורים צריך להציג ? לכמה הנחה זכאים סטודנטים ? נסיעות היום יום שלי מערבות 2 חברות אוטובוס: חברת ויוליה (קונקס) ואגד (באזור גוש דן), האם זה משנה איפה אני מנפיק את הכרטיס ? הבנתי שיש גם כרטיס "חופשי סימסטריאלי" שמאפשר נסיעה חופשית כל הסמסטר, האם יש אפשרות להשתמש בזה כשזה מערב 2 חברות אוטובוס שונות ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by הדוד משה,

אין לי דרך אחרת לתאר את המצב. התצוגה בערוץ 2 הופכת לשחור לבן תוך כמה שניות. זה לא קורה בערוצים אחרים וזו כנראה בעיית חומרה, כי כשעוברים ערוץ זה נהיה די מהר שוב צבעוני. ניסיתי לעבור מPAL לRGB, ולא רק שהאיכות מחורבנת הרבה יותר, אלא שעכשיו ערוץ שתיים פשוט נתקע לסירוגין! כל שאר הערוצים עובדים תקין. עכשיו כשאני כותב כאילו השתחרר לו איזה פקק והוא משדר נורמאלי בPAL- הופה, זה שוב שחור לבן. אני חושב שהוא קורבן של מבצע עמוד ענן. מישהו נתקל פעם? יש פתרון? עריכה: הערוץ גם מרצד לעיתים במהירות בין ירוק אדם כחול, כאילו מחליפים לו פילטרים במהירות. יצויין שכל התופעות האלו קורות רק בערוץ 2.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by talor,

דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by umlal,

שלום, לפני מספר שעות קבלתי זימון שני למבחנים של גאמ"א סייבר, הפעם מבחן מעשי, פאק אני מתרגש, לקח להם חודשיים להחזיר תוצאות, וסוףכל סוף אני יכול לנשום לרווחה, ידעתי שבלעתי את המבחן הקודם בלי בעיה. בכל מקרה, אני כמו כל אחד אחד, מאוד רוצה להצליח , ולהתכונן, יש לי כמה שבועות ואני אשמח אם מישהו שעבר את המבחן או שיודע עליו משהו יוכל לעזור לי להתכונן. אוקי, אז יש לי נסיון של תיכון + ב CSharp זה היה היחידי באיזור התוכנה, באיזור הסף אני עכשיו לומד אסמבלר, אבל אני לא בטוח שאני יהיה מספיק מוכן לדברים שהם יותר מהזרקת קוד או שינוי דרישת קלט פלט (קראק בסיסי), באיזור האינטרנט צד לקוח יש לי ידע מצומצם של JS וJQ וידע נרחב ב HTML CSS , ועכשיו לעומק שלי, שלא בטוח שאפילו יעזור לי במבחנים הוא …

• 3 תגובות
    • 20.7k צפיות
  9. Started by shaypoi1,

מישהו תייג אותי שהיתי בתיכון איתו, איך אני מבטל את זה? איפה רואים את זה? עשיתי HIDE שלא יופיע לי על הTIMELINE אבל כתוב שזה מופיע בעוד מקומות

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  10. שלום, לפני שנה קניתי דומיין מגודדי ולא ידעתי שהחידוש מוגדר על אוטומטי. אני כבר לא משתמש בדומיין הזה. היום קיבלתי אימייל מפייפל שחוייבתי ע"י גודדי. האימייל שמוגדר בפייפל הוא אימייל שאני כמעט ולא נכנס אליו ולכן לא ראיתי את ההתראות שלהם על חידוש הדומיין. יש דרך לבטל החיוב והדומיין האלו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי גיליתי לאחרונה שאפשר לסנכרן בין האנשי קשר ב gmail לפלאפון עכשיו אני רוצה שרק אם אני אוסיף או אמחק אנשי קשר ב gmail יבוצע סנכרון לפלפון ולא להפך, כלומר סנכרון מהגימייל לפלפון ולא מהפלפון לגימייל האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Moty_p,

שיחה שלי עם אחד הילדודס מ FXP מי נתן לילדים האלה מחשב לעאזעל? חח.. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=11769365

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  13. נדמה לי שהיה אתר כזה, אתה מעלה שאלה ומוצאים לך תשובה בתשלום. אני מחפש לקנות משהו ומוכן לשלם גם בשביל שימצאו לי איפה לקנות את זה. ברור שאפשר לפנות למידען אבל זה בטח יעלה מלא..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כבר תקופה שאני מחפש ללא הצלחה מכנסיים אטומות לחלוטין למים ללבישה ארעית המיועדות ללבישה מעל המכנסיים בזמן גשם הממלאות מספר דרישות- א- מחומר 'נושם'. זאת אומרת- לא ניילון שמספיק ארבע דקות בשביל להרגיש סאונה איתם כמו החלפסים הצבאיים. ב- דקות וקלות (עדיף לכאלו שתוכננו כך שאפשר לארוז אותם בתוך הכיס שלהם) ג- מחיר דק וקל, איזור ה100-150₪. תודה רבה והמשך חורף בריא.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by chenrp,

שלום, יש לי בעיה בשחזור ססמא לאתר odnoklassniki.ru בכל פעם שאני ממלא את האימייל ואת ה CAPTCHA, האתר כותב לי שהאפשרות לא זמינה ואני צריך לנסות מאוחר יותר. ניסיתי למחוק קוקיס, ואף ממחשב אחר. אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by mavingadol,

אני כבר כמה ימים מנסה להכנס לאתר הזה , אבל הוא לא ניכנס , יכול להיות שחסמו אותי מהאתר ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by wooper,

לאחרונה עקב איבוד מפתחות אני מחפש פתרון שאם למשל אני לא אדע איפה פריט מונח מפני ששכחתי ע"י שלט וציפ למשל אני אגרום לו לצפצף או כל פתרון אחר שיקל עליי במציאת חפצים אבודים הכונה בציפ זה בחיישן שאפשר לתקשר איתו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Yossarian22,

הגיעה לידי הביוגרפיה של טולקין בתרגום החדש שלה המחבר הקדיש אותה "לזכר המתח"ב" ניסיתי לחפש ללא הצלחה מה הפירוש.. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני מחפש חנויות שמוכרות סלונים/שולחנות מחשב במחירים סבירים, מלבד הרשתות הגדולות והמוכרות. למשל אני יודע שבירושלים יש את תלפיות ששם יש מלא חנויות כאלה, אבל בת"א לא מצאתי, חוץ מאזור דרום ת"א שקיבלתי הלם תרבות ממה שהולך שם; חנויות מפוקפקות שבעליהן נראים לי עבריינים. אשמח לשמוע על חנויות נורמליות באזור ת"א-גבעתיים-רמת גן-בני ברק.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  20. מדובר בסמסונג 3 בסלקום ביומיים האחרונים שמנסים להתקשר אליו פשוט אין שום צליל ולא קורה כלום מהצד שמנסה להתקשר והצד שאמור לקבל את השיחה לא מקבל כלום גם SMS לא עוברים ורשום FAILED שמתקשרים מטלפון קווי מהבית לסמסונג השיחה כן עובדת לשני הכיוונים

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. Started by Mpro,

בעקבות נסיעה לסין (בייג'ין) הייתי רוצה לקבל את ההמלצות שלכם מה בנוגע לאוכל? להביא מהארץ או שאפשר להסתדר שם ממה להיזהר שקונים? איפה לקנות? מה לקנות? עד כמה אפשר להתווכח על המחיר? כדאי לקנות שם סמארטפון/טאבלט ואם כן איפה? ואם יש לכם עוד טיפים ועצות בנושאים אחרים או כלליים אני ישמח לשמוע הטיסה בעוד כחודש, אבל אני מאמין שכדאי להגיע מוכן

22. Started by a8560707,

אם אתה שולח הימור לפעמים על משחקים בכדורגל , בסכום נמוך של 10-20 , האם זה יכול להשפיע על סיווג ביטחוני ביחידה מסווגת ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.