כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,547 דיונים בפורום זה
-
מי יכול להמליץ על חנות טובה באיזור המרכז עם מבחר גדול ומקצועי של אופני הרים?\\ אם יש אתר אז זה בכלל מבורך
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אופניים בקרוב.. יש לי הנחה של כמה אחוזים במצמן אז אני מעדיף לקנות משם.. אני לא מבין בתחום בכלל, ומהסקירות באינטרנט שעשיתי - אין לי כרגע זמן להתחיל להבין על ההבדלים בין הילוכי deore או אלטוס.. וכו'.. בעיקרון השימוש לאופניים יהיה בהתאם - רוכב מתחיל, נסיעה עירונית, לעיתים שטח קל, זהו כעיקרון. אני מניח שיספיק לי מעצור סטנדרטי ולא דיסק, הבולם לא צריך להיות פאר היצירה. לגבי הילוכים אני מתלבט בין 21 ל -24. חישוקים הבנתי שעדיף כפולים ואני מקבל את זה אז זה יהיה סוג של דרישה, זנב קשיח.. זהו בערך.. אשמח להמלצות מהקטלוג שיש להם באתר.. כמו כן יש להם דגמים חדשים של 2012, האם כדאי לבחור בהם? או שאין יותר מדי הבדל? התקציב גמיש אומנם, אבל מכיוון שאני בסך הכל מתחי…
-
- 20 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מישהו הציע לי אייפון 4 מקנדה ב800$ דולר, כאשר הוא מבקש מקדמה. זה ידוע שבקנדה הם הכי זולים, הוא הסביר שיהיה לו רווח מהחזרי המס (19% בערך) ויש לו פרוטקציות במכס. ביקש מקדמה של 500$, והראה לי את הקבלה שהוא נותן לכולם, ועליה רושמים גם זיכרון דברים. הוא הסביר שהוא מוכר בזול כי אין לו כרגע כסף להביא את המכשירים במחיר מלא מהכיס שלו, אחרת הוא היה מביא לפה ומשלש את המחיר כמו כל הישראלים חח. הכל נשמע טוב ויפה אבל משהו לא מרגיש לי טוב, מה תכלס אפשר לעשות עם הסכם של זיכרון דברים אם בן אדם בורח לי? גם מספר העוסק מורשה שלו לא מצאתי באתר של https://www.shaam.gov.il/emosek/fset.htm לא אמרתי לו שלא מצאתי אבל כשביקשתי את המספר ישר הוא אמר לי שהוא עוסק מורשה אבל לא עוסק מורשה בע"מ, יש הגיון…
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
טוב בעקבות הת'ראד הקודם... הגעתי להחלטה שאני רוצה לקנות דרמל... אני רוצה הצעות על מכשירים והמלצות בבקשה... מאתרים מחו"ל.. או מהארץ... דברים מומלצים בקיצור.... תודה
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כתובת האתר היא sceneaccess.org למי שלא יודע... מי שיש לו ורוצה למכור שיתן הצעה בפרטי. או אם אתם רוצים אפשר גם להחליף עבור חשבון/הזמנה לאתר אחר.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לאחר הרבה התלבטויות החלטתי סוף סוף לקנות את המחשב החדש שלי, וכעת הבעיה היחידה שנותרה לי היא איפה לקנות אותו. עד היום הייתי קונה את המחשבים מטכנאי מסויים, אבל אני כבר לא סומך עליו יותר ומעוניין למצוא ספק חדש. לפי מה שראיתי, הכי מומלצים פה זה skypc או TMS ויש לי כמה שאלות כלליות: א. בהנחה שאני גר באשקלון, וצריך שיישלחו לי את החלקים/כל המחשב, האם מוטב לי לקנות את כל החלקים בנפרד מהחברה ואז לבקש מטכנאי שאני סומך עליו שירכיב לי או שהחברות מספיק מיומנות בשליחת מחשבים ליעדים מרוחקים כך שאני יכול להיות שקט אף כשהם מרכיבים לי את המפרט? ב. בהקשר לסעיף הקודם, האם מוטב בכלל לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב עם טכנאי מקומי או לתת לטכנאים שלהם לבנות את המחשב? ג. אחרון חביב, האם…
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש וחשבתי לקנות מ-foxpc. אתר החנות: http://www.foxpc.co.il מישהו כבר קנה מחשב או חלק מחשב מ-foxpc? הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם על החנות הנ"ל. נ.ב זה הפורום המתאים לשאלה שלי נכון? תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ממישהו משתמש כי אין לי כרטיס בינלאומי ושמעתי שיש דרכים לקנות דרך PAYPAL יש הצעות ?
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
קיצר, היו לי נעליים asics gel fuji attack שעולות בערך 500 ש"ח. איבדתי נעל אחת( שמאל) ואני מחפש מקום שאפשר לקנות רק נעל אחת(גם באינטרנט טוב). אם אתם מכירים מקום כזה אני אשמח שתשפו אותי... תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר כי אני רוצה את זה לחדר שלי. אגב אני מתכוון לצילום גדול.
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הכותרת די ממצה. חשוב שהרכב לא יזלול דלק. עריכה: העדפות: גודל בינוני או קטן, הילוכים אוטומטים ובנזין. any suggestions?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שק איגרוף ורציתי לדעת אם יש משהו דיי איכותי עד 200 שקל ? חחח אני יודע שהכי לא קשור לפורום מחשבים אבל זה פורום כללי ..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא הייתי בטוח באיזה פורום לפרסם את זה... אני מעוניין לרכוש מנוי לגיבוי ענן של מיקרוסופט, המנוי בא עם אופיס 365. המחיר הוא $99.99 לשנה, אבל אם אני בוחר בישראל במקום ארה"ב המחיר קופץ ל- 449.99שח. האם תהיה לי בעיה, אם אבחר בארה"ב (אצטרך להכניס כתובת פיקטיבית או אפשרי של שירות משלוחים לארץ)? יכול להיות שלא יתנו לי להשתמש בגרסה העברית של האופיס או תהיה בעיה כלשהי בגיבוי קבצים מישראל? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/SAITEK-PS28-FLIGHT-CONTROL-SYSTEM-X52-PC-JOYSTICK-NEW-/380232308374?cmd=ViewItem&pt=PCA_Joysticks_Game_Controllers&hash=item58879c9696 זה מה שאני רוצה, דבר ראשון למה לעזעזל המשלוח עולה כמעט כמו הג'ויסטיק? דבר שני איך אני יודע תוך כמה זמן זה יגיע אלי +-, והכי חשוב יהיה על זה מכס / מע"מ או אחד משאר זינוי השכל של הממשלה הדפוקה הזו?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הסלולרי הישן שלי(3100) בסלולרי חדש התקציב הוא ביין 2000 ל 2400 בערך... אני לא רוצה לקנות דרך חברות כמו סלקום אורנ'ג וכדומה אני רוצה לקנות טלפון מחברה חיצונית ולבטח אותו בעצמי קו של סלקום כבר יש לי.. הטלפון שחשבתי עליו הוא w800i של אריקסון אם יש הצעות אחרות אני ישמח לשמוע (אגב דיי רציתי פלאפון שיהיה בו gps,או אפילו אפשרות לחיבור אנטנה, אבל אני רואה שבתקציב הזה זה לא קיים) (2. אני לא מעוניין בסלולרים של מירס עם gps מובנה) תודה לעוזרים
-
- 92 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר פקסימיליה, בעקבות מותו של הפקס הישן. תקציב אין לי כי אין לי מושג מה טווח המחירים. אני רוצה לקנות משוה טוב אמין מהיר וחדיש.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש רכב קטן, חסכוני ובמידת האפשר אמין בתקציב של עד 6,500 ש"ח, בסגנון פיאט פונטו, פורד פיאסטה וכד'. חשוב לי שיהיה גיר ידני וקילומטראז' סביר, ללא תאונות וכמה שפחות ידיים. האם למישהו יש משהו להציע? תודה.
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשחק עם חברים שלי שש-בש ברשת, עד היום השתמשתי בוואלה אבל זה מתנתק כל פעם ויש בעיות... ניסיתי את השש בש של play.co.il וזה לא טוב כי זה עושה שהמעבד יהיה על 100% וזה תוקע את כל ההורדות והכל זז לאט... אשמח לדעת היכן אפשר לשחק שש בש נגד חברים, אם ישנה תוכנה כזו (רצוי קטנה במשקלה) זה יותר טוב... תודה לכם.
-
- 11 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לשמוע אם למישהו יש נסיון עם חברת WellCom מחשבים בראשון לציון, אם יצא לו לעבוד איתם,זמני האספקה, איך היחס שלהם ואיך השירות שהם מספקים אחרי הקניה. אני מפחד שזו לא חברה חדשה שתיעלם אחרי תקופה ותשאיר אותי לרדוף אחרי יבואנים. www.wellcom.co.il בניתי אצלהם הצעה לדוגמא והם יצאו זולים בקצת יותר מ-200 ש"ח אפילו יותר מ SKYPC שנחשבים ממש זולים (למרות שחלק מהמוצרים היו מעט יותר יקרים, ההצעה בשורה התחתונה יצאה זולה יותר). מוצר\ים כמות כולל מעבד AMD Athlon 64 x2 Dual-Core 4400+ Socket AM2, 2.3GHz, 512KB x 2 Cache, 64-bit, Box 1 ¤400 לוח אם Gigabyte GA-MA69VM-S2, AMD 690V, Socket AM2, Dual DDR2 800, SATA2, VGA, PCI-Express, MicroATX. 1 ¤299 דיסק קשיח Western D…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כיום אני ברשת פרטנר..ולא סובל אותם. אני מעונין לעבור לרשת פלאפון. יש להם איזה מכשיר שאני יכול לקנות ללא התחייבות במזומן,ושהוא עולה פחות מ1200 ש"ח? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מגיע לי 3 בחינם ב 200 שח. לקחתי 1 של שפות בשביל ההורים. אני רוצה אגו ולא מכיר ערוצים אחרים. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
CPU ..... CELERON 300 ומעלה .... (רק של אינטל) לא מעל 800 MEMORY 64 SDRAM ומעלה להתקשר ל 054-566862 או לאמלל ל .... :*) shayb19@bezeqint.net * שכחתי לציין שזה למען פרוייקט חשוב מאוד !
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי אקסית שאני לא רוצה שחברים או מי שמחפס אותי ידע שהיא עדיין איתי ... יש משהו שניתן לעשות .. אני יכול לבטל שלא יראו את החבירם שלי בחיפוש אבל לא כאשר יש MUTAL FREINDS יש דרך לעקוף את זה?
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-