כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
-
טוב תמיד אהבתי את תחום המחשבים,ואחרי שחזרתי מטיול מתאילנד של שנה! אני צריך לחשוב לכיוון המקצועי. אני רוצה לעסוק במשהו שאני אוהב ורק מחשבים נכלל בקטגוריה הזאת,אתם המקצוענים ואני פונה אליכם בשביל המלצות וכיוון. ראיתי שיש קורס טכנאי מחשבים וניהול רשתות. השאלה אם זה מה שדרוש היום ( מה שלא נראה לי דרך אגב ) מה אתם ממליצים ללמוד וכו... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להתחיל ללמוד את הקורס הזה ואני לא יודע איפה כדי לי להתחיל ללמוד אם אפשר מישהו אם נסיון שימלי לי על מקום טוב ללמוד אני מחיפה ככה שרק בצפון תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, סיימתי עכשיו תואר ראשון בתקשורת ואני מעוניין ללמוד משהו שקשור במחשבים ע"מ להתקבל להיי-טק. איזה תחום אתם ממליצים ללמוד? איפה הכי כדאי ללמוד את התחום הנ"ל? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני בעל ידע ונסיון לא רב בתיכנות.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אך אני עושה זאת? מצ"ב קובץ תמונה שמראה למה אני מתכוון. ***לא משנה, מצאתי, נא למחוק את התראד***
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אני כבר בעל חברה ( חוקית ורשמית כמובן ) שעיקר הפעילות כרגע הוא באינטרנט ( אכסון אתרים ורישום דומיינים ). אני מחפש מקור ( מספר ספקים וייבואנים ) שמהם אוכל לרכוש חומרה וציוד. אין לי צורך במלאי, ואני לא רוצה שתהיה הגבלה על הכמות שאני רוכש ( בלי מינימום ככה וככה יח' ). כמובן שרצוי שזמן ההספקה יהיה כמה שיותר מהיר, אך זה לא הכי חשוב עבורי. אני אשמח לקבל פרטי קשר, כתובות אתרים, טלפונים או כל דבר אחר שיעזור לי. תודה, מישה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למדתי עשרים שנים בישיבה. תוך כדי עשיתי תואר ראשון בחינוך. עסקתי בעריכת ספרים ובטכנאות מחשבים באופן פרטי. הגיע הזמן, והייתי צריך לצאת לשוק העבודה. חבר משך אותי לעיריית ת"א - גוף מאפיונרי לכל דבר וכנראה הרומן הזה יסתיים כי העבירו את היחידה ליפו מה שגורם לי ליסוע שעתיים צד בשביל משכורת של 4300 ש"ח. כרגע אני מחפש עבודה ואפילו לא יודע באיזה כיוון. האיזור שאני גר בו חנוק מבחינת מוסדות החינוך. מהיטק אפשר לשכוח בלי נסיון ותואר רלוונטי. עבודה פיזית זה בעיה כי אני עם חוליה שבורה בגב. הכל נראה לי חסום. לא יודע לאיזה כיוון לפנות. אם יש למישהו רעיון לכיוון אשמח לשמוע.
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום! בעוד מספר ימים אני טס לניוזילנד אוסטרליה. אחרי מס' בירורים, הבנתי שהדרך הנוחה והזולה ביותר לחייג הביתה ובכלל היא באמצעות סקייפ. מעולם לא השתמשתי בתוכנה הזו. אז התקנתי אותה והבנתי את השימושים הבסיסיים. אך עם זאת - יש להם מס' מסלולי תשלום ולא הבנתי את מהותם. מה גם שלא הבנתי באיזה מסלול חיוב כדאי לבחור [באיזה מדינה לבחור בעת ביצוע המנוי] אשמח אם מישהו שהשתמש בסקייפ בחו"ל יוכל לתת לי הסבר קצר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות רישיון לאופנוע 50 סמ"ק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם מותר לי להרכיב? רק בכבישים עירונים אפשר ליסוע עם אופנועי 50 סמ"ק? וכמה צריך לעלות הלימודי נהיגה?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לפתוח בלוג שעוסק בתחום הגיימינג ובידור המולטיפלאטפורם. מכיוון ואני חושב שיש לי יכולת כתיבה טובה וחוש ביקורתי, אני רוצה לתת לעניין צ'אנס. ניסיתי לפתוח בלוג Wordpress ע"ג האתר שלהם. לצערי הרב - כאשר פותחים בלוג באתר עצמו, אין חופש לעצב כראות עיניך ולא ניתן להציב פרסומות ו\או כל דרך לעשות הכנסה [שתכסה את ההוצאות השוטפות]. הבנתי שהדברים הנ"ל יתאפשרו אם אעלה בלוג מבוסס Wordpress לשרת איכסון חיצוני, ולפיכך אשמח לעזרתכם - אני מחפש המלצות לאתר שיאפשר איכסון חינמי [לעת-עתה, בהמשך אעבור לאיכסון בתשלום] של קבצים עם נפח סביר. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי יותר מפעם אחת שאנשים מפרסמים דף אינטרנט שבו הם מפרסמים כל מיני פריטים שהם מעוניינים למכור. איך אפשר לפתוח דף כזה (לא בטיפו ודומיו כמובן) ? תודה. עריכה: אני מתכוון למשהו חינמי אם יש.
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
באיזה צבע אתם ממליצים לי לצבוע את החדר שלי? הרהיטים בחדר כולם בצבע חום חוץ מהמיטה שהיא בצבע בורדו. ???
-
- 14 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מעוניין ללמוד בצורה מעמיקה את נושא הרשתות ואני רוצה לקחת קורס באחת המכללות שיש בחיפה. אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום חברים! אני שוקל בכובד ראש להקים איזשהו ליין שבועי או דו שבועי של מסיבות רשת. המיקום של הנ"ל יהיה בחיפה. מדובר על מסיבת רשת, שכמו במסיבות רשת על המשתמשים להביא את הציוד שלהם, במקום יהיו שולחנות, כיסאות, סוויצ'ים וחשמל ( :) מדובר יהיה על סדר גודל של 50 אנשים, והשאיפה היא גם לצרף קונסולות לאותם אירועים. הדגש אשר אני מעוניין לשים אליו לב הוא שתהיה אווירה מאד טובה ונוחה, גישה נוחה לכולם, ופשוט שהעניין יהיה מהנה כמה שיותר. העניין העיקרי הוא שאני מתכנן על משהו קבוע יחסית, אז רציתי לדעת אם יש אנשים שבאמת חושבים שהם יבואו בקביעות כלשהי למסיבות רשת כאלה, ובכלל האם אתם רואים משהו במסיבת רשת, לאור העובדה שהיום הפינגים בארצנו כבר מאד נמוכים והמשחק ברשת מאד פשוט. כל הערה ו…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
רציתי לקחת את ה- SK Music Slider אבל התברר לי שהזכרון שלו (60MB) לא ניתן להרחבה (ובינינו מה זה כבר 60 מגה בייט?) אז ויתרתי עליו... עכשיו השאלה: האם ידוע לכם על איזה פלאפון חדש שהם הולכים להביא? משהו ששוה לחכות לו? תודה מראש. רמי.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2597 NM65 , עם I אקסטרים 1.3. אני מוסיף שלט בעוד 250 ש"ח. מה דעתכם? שווה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראו תמונה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי יכול להמליץ על חנות טובה באיזור המרכז עם מבחר גדול ומקצועי של אופני הרים?\\ אם יש אתר אז זה בכלל מבורך
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אופניים בקרוב.. יש לי הנחה של כמה אחוזים במצמן אז אני מעדיף לקנות משם.. אני לא מבין בתחום בכלל, ומהסקירות באינטרנט שעשיתי - אין לי כרגע זמן להתחיל להבין על ההבדלים בין הילוכי deore או אלטוס.. וכו'.. בעיקרון השימוש לאופניים יהיה בהתאם - רוכב מתחיל, נסיעה עירונית, לעיתים שטח קל, זהו כעיקרון. אני מניח שיספיק לי מעצור סטנדרטי ולא דיסק, הבולם לא צריך להיות פאר היצירה. לגבי הילוכים אני מתלבט בין 21 ל -24. חישוקים הבנתי שעדיף כפולים ואני מקבל את זה אז זה יהיה סוג של דרישה, זנב קשיח.. זהו בערך.. אשמח להמלצות מהקטלוג שיש להם באתר.. כמו כן יש להם דגמים חדשים של 2012, האם כדאי לבחור בהם? או שאין יותר מדי הבדל? התקציב גמיש אומנם, אבל מכיוון שאני בסך הכל מתחי…
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מישהו הציע לי אייפון 4 מקנדה ב800$ דולר, כאשר הוא מבקש מקדמה. זה ידוע שבקנדה הם הכי זולים, הוא הסביר שיהיה לו רווח מהחזרי המס (19% בערך) ויש לו פרוטקציות במכס. ביקש מקדמה של 500$, והראה לי את הקבלה שהוא נותן לכולם, ועליה רושמים גם זיכרון דברים. הוא הסביר שהוא מוכר בזול כי אין לו כרגע כסף להביא את המכשירים במחיר מלא מהכיס שלו, אחרת הוא היה מביא לפה ומשלש את המחיר כמו כל הישראלים חח. הכל נשמע טוב ויפה אבל משהו לא מרגיש לי טוב, מה תכלס אפשר לעשות עם הסכם של זיכרון דברים אם בן אדם בורח לי? גם מספר העוסק מורשה שלו לא מצאתי באתר של https://www.shaam.gov.il/emosek/fset.htm לא אמרתי לו שלא מצאתי אבל כשביקשתי את המספר ישר הוא אמר לי שהוא עוסק מורשה אבל לא עוסק מורשה בע"מ, יש הגיון…
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
טוב בעקבות הת'ראד הקודם... הגעתי להחלטה שאני רוצה לקנות דרמל... אני רוצה הצעות על מכשירים והמלצות בבקשה... מאתרים מחו"ל.. או מהארץ... דברים מומלצים בקיצור.... תודה
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כתובת האתר היא sceneaccess.org למי שלא יודע... מי שיש לו ורוצה למכור שיתן הצעה בפרטי. או אם אתם רוצים אפשר גם להחליף עבור חשבון/הזמנה לאתר אחר.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-