כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
-
אני רציני, לא שאני מתכוון לנסות אבל מעניין אותי איך עושים את זה ! למישהו יש מידע או ידע בנושא ?
-
- 3 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
השיר הזה היה גם בסרט עידן הקרח...
-
- 3 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
תגידו, מישהו מכם לומד שם? סתם מעניין אותי לדעת, עם יש פה אנשים מהפורום שלומדים שם. http://www.rupin.org.il
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
אני נוסע לניו-יורק לפני כמה ימים ואולי מישהו יכול להביא לי אתר של חנות אבל שלא תעשה רק משלוחים כי אני רוצה לבוא לקחת את המוצר מהסניף. אני מדבר על כל מיני דברים למודינג כמו כבלים מעוגלים, קתודות, וכו'. תודה!
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ליבו של מרקו סוער בו הוא יורד לחוף יורד לחוף מביט למרחק כי אמו שלו שם במרחקים והלב הוא רוצה את אמא ! שם בלב , כמו בים . סערות יש וגם סודות. מי יגיד לו ? מי ידע ? הסוד שבלב ! הלאה אל המרחק ! אמא שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה ! אל המקום בו אמא מחכה ! הדרך הר וים , הלב מושך לשם ! רוצה לעוף לאמא למרחק ! :errr: מעביר בי צמרמורת ... שיר עצוב .. אולי תרשמו עוד שירים ?
-
שלום לכולם, חיפשתי ולא מצאתי תמונה של איגלו (בית מקרח בו חיים האסקימוסים). אל תחשבו שהתחרפנתי ;D, פשוט אני צריך את זה לעבודה שאני מגיש מחר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://forums.ort.org.il/scripts/showsm.asp?which_forum=307&mess=1702568
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
פתחתי את תרד זה לשמוע מה לדעתכם האכזבות הגדולות של עולם המחשבים, במיוחד השנתיים האחרונות. בתור פותח התרד אני שם ברשימה את 2 האכזבות הגדולות: GEFORCE FX 3DMARK 03 וזהו... תוסיפו את שלכם... דרך-אגב... לדעתי גם DOOM 3 הולך להיות אכזבה מוחצת.... למרות שאני מעריץ גדול של הסידרה MOOMOO
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם יש חוק המחייב חנויות להדפיס את המחיר של כול פריט בקבלה או שהם יכולים להדפיס רק את המחיר הסופי ?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ולינק מעניין איך אף אחד לא ניסה את זה מקודם :-\ , הרי כורים גרעיניים נמכרים בארץ בכמויות מסחריות 8)
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
רצוי ישראלי..אני יודע שבWALLA אפשר אבל לא מצאתי איך.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כל אחד מוזמן לשתף אותנו בשירי הרוק,מטאל,הווי מטאל החביבים עליו ולהמליץ. לא איכפת לי לנסות כמה דברים חדשים לשם שינוי. ד"א המלצה לשירים של אירון מיידן יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
-
-
-
משהו קרה בגוגל, תעלומה, פשע. אין כמעט תמונות, מישהו יודע מה קרה?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הוא מבריטניה והאנגלית שלהם זה לא האנגלית שאני רגיל אליה בנוסף לביטויים לא מהעולם הזה זה יכול לשגע פילים!!! ציטוטים: "Cape Horn in a force nine gale "-אפילו לא הבנתי מה זה (תרגום יתקבל בברכה) "me hearties" "m'boys" "lads" "Watch out! Land ahoy! Beware landlubbers"-זה ביכלל הרג אותי נ.ב הציטוטים לקוחים מהלינק הבא: http://www.theinquirer.net/?article=8587
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איך אני יכול לממש את האחריות ? הצורב נקנה לפני חצי נשה LG 40X16X40 ופלונטר נסגרו
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
יצאה תוכנה להרצת משחקי SCUMM ישנים שזה בעצם כל הקווסטים של Lucasarts התוכנה בגרסת בטא אבל כבר סיימתי את Day of the tentacle ובדקתי את Monkey Island 1 CD , Monkey Island 2 , Indiana Jones and the fate of Atlantis ,Sam & Max הכל עובד בלי בעיות תיכנסו ל www.scummvm.org דרך אגב התוכנה היא קוד פתוח חופשית להורדה אבל את המשחקים תצתרכו להשיג לבד
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
יש אתר שמאפשר ייבוא של כל דבר, משלמים מהארץ ונותנים את המשלוח לשם, אבל שחכתי את כתובתו... PLZ מישהו?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-