עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סתם סקרן לדעת. אחלה אתר אגב חבריה. אני רשמית התאהבתי. לא ראיתי אתר דומה כאן בארץ שמגיע לגודל המידע והאיכות שיש כאן(עם כל הכבוד לתפוז מחשבים כן? חח).

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by J.allmighty,

שלומות... יודיעם אם יש בארץ מקומות\תצוגות\חנויות ? לינק לאיזה אתר בארץ ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  3. המשקפיים במטריקס...איזה חברה\דגם זה? סתם, נראה לי נחמד ובא לי לברר 8) גם ככה אני צריך משקפי שמש

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by VL,

אני כבר לא יודע חלק אומרים זמן מסויים וחלק אומרים זמן אחר... פה אני חושב שזה המקום הכי טוב לשאול

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  5. מישהו שמע על זה? אני עכשיו במקרה ראיתי שמישהו כתב באיזה פורום שהוא מחכה שהחנות כבר תיפתח... אני ממש רוצה לדעת אם מישהו שמע על זה והוא יודע איפה בדיוק בנשר ובאיזה תאריך יהיה הפתיחה? תודה רבה רבה יום נעים (עכשיו 03:08 בלילה אז שתקומו יהיה בוקר)

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by MaTaN_Sh,

תגידו מי שהוא יודע איך אני יכול להשיג את הנרו 6 המלא בלי לקנות???

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by Stingray,

אוקי,יש לי כרטיס אשראי,ואני מעונין לרכוש משהו שראיתי בEbay,בדקתי,והבחור כן שולח לארץ. מה אני צריך לעשות? מה התהליך? והאם Paypal עובדים עם כל חברות כרטיסי האשראי בארץ? אם לא,לאיזו חברה עלי לפנות כדי לתנפיק לי כרטיס אשראי חדש? אירוניה : אני עובד בחברה של Ebay ,ויש לי כרטיס עובד של Ebay ואין לי מושג איך רוכשים דברים מEbay ;D תודה מראש

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by HeaT-SinK,

לעדשות מגע יש חסרונות כל שהן לפי דעתכם? מה ההבדל בין רכות לקשות ? מישהו מכיר תחברה חניטא או משהו יצרנית עדשות ?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  9. שימו לב רשימת הוצאות של חבר הכנסת מיכאל קליינר: http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses.asp?mk_individual_id_t=109&yr=2003 בשורה אחת לפני אחרונה, פירמוט המחשב הישן 2310 שקל... יקר לא ?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by CartMan2oo5,

קיצר קניתי מזגן, Tornado Plasma Gold 100 אם זה משנה... קיצר יש לי את המזגן עצמו ואת המנוע, עכשיו לשאלה שלי, כמו שהבנתי יש אפשרות לחבר למנוע נגיד 3 מזגנים... למשל לידידה שלי יש 3 מזגנים ורק מנוע אחד, שהוא אפילו יותר קטן משלי... איך זה עובד? זה באמת אפשרי לחבר 3 מזגנים למנוע אחד? אם כן אז זה לכל המזגנים? או רק למיוחדים? כי אנחנו רוצים לשים 3 מזגנים קטנים, אחד לחדר שלי אחד להורים ואחד לילדים הקטים, וזה יהיה טיפשי לשים 3 מנועים גדולים כאלה ברחבי הבית... תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by ורודה,

אנחנו ממש צריכים לקנות רכב חדש ולא מוותרים על יד ראשונה. כבר לפני חודש אמרו לנו שכדאי לחכות לסוכות ליריד המכוניות בגני התערוכה ושיהיו שם את כל היבואנים. עכשיו מסתבר שיהיו כמה שלא יהיו שם. השאלה היא אם אופל, קאיה טויטה מאזדה והונדה יהיו שם והאם יהיו שם גם דגמי משפחתיות של 2012?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  12. אהלן השאלה בכותרת, מתכוון להפתיע מישהי שאוהבת פרחים, אבל זה אחד הוורדים המיוחדים שיצא לי לראות, אני זוכר שראיתי פעם במקום כלשהו, אבל לא יודע אם מוכרים עדיין כאלו, ממה שהבנתי זה הפך להיות מעין ייצור מיוחד מסין בשיתוף עם ישראל, אבל אני לא מוצא כאלו בארץ. אם מישהו מכיר חנות פרטית שמוכרת או מגדלת כאלו באיזור המרכז, אני אשמח! תודה

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by RTTW,

http://www.new7wonders.com/index.php?id=476 אז מה דעתכם, מי יהיו פלאי העולם החדשים שיוכרזו עוד חודש ב-7 ביולי ;D

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by shloosh,

בשביל אתר שהולך להיפתח אני זקוק למקום שיש בו מונחים כמו vista למשל או שאר שמות כאלה לא ידועים אבל יש להם משמעות. זה דחוף תודה!

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  15. רציתי לשאול מישהו ניתקל. כעוצר את האוטו. במצב D. קופץ לפרקינק. מדובר המרצדס 250. D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by TermiNal,

אז, בא לי להזמין מחו'ל ושמעתי על השירות הזה.. הוא שווה משהו? מישהו ניסה? הם אמינים? ועוד ועוד ועוד.. תודה לכל מי שיתן לי פרטים עליהם..

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by BlackTalon,

לא יכול להכנס לצ'אטים...החלון של הצ'אט נפתח אבל אין צ'אט... מה עושים???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by pyro_man,

טוב זה הולך ככה המחשב ממש על סף המוות ואני חייב לפרמט אותו... זה הולך ככה יש כמה דברים שאני לא יכול לצרוב מפאת הגודל שלהם ואני רוצה לגבות אותם על כונן קשיח.. לי יש במחשב כונן קיים של 120 GB SATA שהולך לעבור פירמוט ואני רוצה לקחת ממנו כמה דברים חשובים ולהעביר לכונן שיש לי מיותר של 10 GB ATA מה אני צריך לעשות מבחינת איך לחבר אותו ואיך להגדיר בביוס אם אתם יכולים ממש לפרט אני ישמח כי אני מוגבל אם תוכלו לבוא אלי עוד יותר טוב!! מישהו מאשדוד מתנדב חחח?

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  19. Started by LermanIsUberCool,

who r u?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  20. אם אני מזמין דומיין מאירגון האינטרנט הישראלי אז תוך כמה זמן יש לי את הכתובת שאפשר להתשמש בה? זה פעולה מיידית? תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by Zeev86,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535893.0 ביקשתי מהפורום עזרה לגבי לוח אם ספציפי. בא גולש, שיש לו תאג של "מומחה לתמיכה", משמע הוא מייצג את האתר כבנאדם שמבין טוב בתמיכה טכנית, והוא אמור לייצג את האתר בכבוד. בואו נתחיל מזה, שאני מבין שאף אחד לא חייב לי כלום. אבל כשבנאדם שאמור לייצג את האתר הזה בא ובמקום לעזור לי, מדבר בהתנשאות ובמקום לעזור לי זורק קישורים לא רלוונטיים (קישור שני מביא אותי לebuy, מחשב נייח, וסטטיסטיקה כלשהי לגבי הלוח), ואחרי זה עוד רושם שאשמתי שלא נתתי את כל הפרטים (כשבהודעה הראשונה פירטתי את המודל המלא של לוח האם), יוצא לי כל החשק לחזור לפורום הזה. אני נכנס לפורום הזה כי הוא לא דומה לפורומים אחרים בארץ (כמו FXP), וכי יש כאן אנ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by navk2,

מצאתי את זה באאחד הפוסטים בפורום, זה יותר מתאים לכאן כי זה לא מהמשחק זה סירטון שמישהו הכין ניראה לי... קרדיט ל BLINKER !

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by ZorD,

מישהו ראה את הסרט ? הוא פשוט פיתח אצלי אונה-מוחית שמאלית אחורית חדשה.. אין לי מילים.. בייחוד לא בשעה הזאת.. אשמח להערות והארות לגבי הסרט. אני ילך לישון עכשיו, בתקווה שמחר אני לא יתעורר עם עוד אונה חדשה במוח.. או אולי עם אונה או שניים פחות. ...

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  24. אז ככה אני חדש כאן ,אני רוצה להביא לכם אתר שמביא לכם לראות המון סדרות סרטים לצפיה ישירה! זה מדהים מהיום לא צריך להוריד!! מקליקים ונהנים! כנסו - נערך - חברה תנו תגובות!

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.