כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם... אוליי השאלה מוזרה אבל התשובה חשובה לי... מישהו יודע איפה באיזה מדינה נמצא הביניין הראשי של מיקרוסופט ? ואת אפשר תמונות של המבנה מבפנים ומבחוץ ? תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה היה כבר לפני כמה זמן, פשוט לא היה לי מחשב אז לא יכולתי להעלות את התמונות. תמונות שצילמתי (עם הסלולארי) אחרי שהמשטרה הגיעה, איכות לא משהו אבל בכל זאת משהו. היורים (2) היו על קטנוע ועשו דרייב-ביי והיו עוד 2 ברכב הלבן (השאירו אותו דולק) וברחו, בדיוק הייתי ליד החלון וראיתי. בן אדם מבוגר היה שם ואלה שברחו ברגל רצו ממש לידו והוא התקשר למשטרה. תוך איזה 3-4 דקות ניידות הגיעו למקום. אני ישר עזבתי את כל עיסוקיי, תפסתי משקפת וארגנתי לי כסא ליד החלון והשקפתי. היו חורים במכסה מנוע של הרכב ועדיין יש חורים בקיר מאחורי הרכב. מעצבן שהושטרים השאירו את חתיכות הסרטים שסגרו איתם את האיזור וסימנו את התרמילים של הכדורים על הרצפה, שמישהו אחר יאסוף את זה. את המבוגר שהזמין את המשטרה רואים בתמ…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב, ומעוניין בחנות שתהיה אמינה וזולה במידת האפשר. הכי חשוב שהיא תהיה בנתניה או בסביבתה הקרובה. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ערב טוב לכם, היום, בשעה 20:48:50 בידיוק ביצעתי את ההזמנה שלי.. מסך CTX PR705F חדש דנדש שיחליף את ה-MAG DJ530 המתפגר שיושב לי עכשיו על השולחן. בנתיים אני יושב לעצמי וחושב מה לעשות עם המסך הזה שגרם לי להתקפות עצבים וסבל רב בתקופה האחרונה... האם לחסל אותו ע"י זריקתו מהחלון (הכל כמובן יצולם לפורום) או לשמור אותו במחסן למקרה (טפו טפו טפו) שיקרה משהו לבייבי החדש שלי? אשמח לעזרה
-
- 37 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שאני משגע אתכם היום, שאלה שניה כבר, אבל הראשונה הייתה באמת בקטנה... יש שאלה שאני לא מצליח לפתור, בבקשה מי שפותר אז שירשום הסבר מובן, כיוון שאני לא באמת מבין את החומר הזה ברמה מספיק טובה (כי היו לנו רק 2 שעורים). תודה מראש ערן. עריכה אני ארשום את התרגיל שיהיה יותר ברור... בתרשים מתוארים במבט מלמעלה שני כדורים בעלי רדיוסים שווים, הנמצאים על משטח אופקי חסר חיכוך. כדור א שמסתו 0.3kg, נע במהירות של 3m/sec. כדור ב שמסתו 0.2kg נח. לפני ההתנגשות, היה המרחק בין מרכז כדור ב לבין מסלול התנועה של כדור א' (מרחק זה מכונה פרמטר התנגשות) שווב לרדיוסו של כל כדור (ראה תרשים). לאחר ההתנגשות נע כדור ב' במהירות שגודלה 1.2m/sec. הנח כי הכדורים אינם מפעילים כוחות חיכוך זה על זה.…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איזה קטעים איתנו, המאמן שלי הביא מצלמה דיגיטלית לאימון שלנו ואמר לי לצלם קרב של החבר הכי טוב שלי ועוד מישהו. קיצר התחלחתי לצלם, החבר שלי תוקף פתאום- בום! חוטף אגרוף בראש. והכל מתועד בסרטון הבא. אגב, הוא פתח תפרים בשפה שהיו לו מגיל 7 או משהו כזה. להורדת הסרטון
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדירוגיים השנתיים של המותג הנחשב ביותר, לקחה אפל את המקום הראשון, בנוסף להיותה ספקית המחשבים האישיים החמישית בגודלה בעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%95%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
SUP לכולם מה אתם הולכים לעשות היום בערב? חברה? חבר'ה? וודקה ב10 שקל וחבילת קרמבואים? משהו אחר? שתפו תוכניות
-
- 116 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אינטל חשפה היום את Panther Lake, ארכיטקטורת המחשוב האישי (PC) מהדור הבא שלה, המיועדת לעידן הבינה המלאכותית. המעבדים החדשים יושקו תחת שם המותג Intel® Core™ Ultra (סדרה 3).לכתבה
-
- 5 תגובות
- 6.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, שתי שאלות: 1. מהי איכות האימונים של צה"ל ביחס לצבאות מערביים אחרים? 2. האם המשמעת ה'סחבקית' (לפנות לקצינים בשמם הפרטי, להצדיע, אם בכלל, לסא"ל ומעלה) היא משהו חיובי? עצם זה שזה צבא וערך המשמעת הוא בראש, האם יש לזה ערך בשדה הקרב ובמבחני-אמת? ברור לי שביחס לצבאות ערב איכות האימונים של צה"ל הנה גבוהה ובנויה לדמות בצורה הטובה ביותר האפשרית תנאי קרב אמיתיים. אך צבאות ערב (אפילו צבא מצרים, שמקבל ציוד מודרני ואימונים מצבא ארה"ב, לא בדיוק נחשב לצבא מערבי) אינן בדיוק פאקטור להשוואה של צבא מודרני. מהי איכות האימונים והציוד בשירות המבצעי של צה"ל ביחס לצבאות מקצועיים כגון צבא ארה"ב (עם התקציב האדיר), צבא בריטניה, צבא צרפת וגרמניה, למשל. למרות הכינוי המעניין שלי, שירתי כלוח…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידידה שלי אמרה שבשיעור רפואה אמרו להם שגמירה זה 2 מ"ל. בהתחשב שכפית קטנה זה 5 מ"ל, זה נשמע לי ממש קצת 2 מ"ל. בהנחה שלא שיחקתם עם הבולבול כמה ימים לפני, כמה יוצא להערכתם? תודה, וLOL
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
היי, חבר שלי עצמאי ומעוניין לקנות PC בהזמנה מחנות אמינה באיזור המרכז ושרון. מספר חנויות שביררתי דורשות תשלומים בכרטיס אשראי ולא מוכנות לצ'קים, דרך התשלום המועדפת על ידי העסק הנדון. מישהו מכיר חנות אמינה וטובה שמוכנה למכור בצורה כזאת.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אמאזון לא שולחים את רובם לארץ, אני מחפש חנות אחת עם מבחר גדול של כל מני סוגי מפרטים ולעשות את הכל בקניה אחת
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי כבר שאלה בעבר ואני צריך משהו יותר ספציפי . יש את הקורא הבא שראיתי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=270555570807&Category=4661&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D1#ht_3775wt_1166 האם הוא תומך גם בRFID TAGS שהם לא כרטיסים? כי לא כל כך הצלחתי להבין האם צריך לדחוף לו את הכרטיסים על מנת לקרוא או לכתוב ? כי בעקרון זה 13 מגה הרץ וזה אמור לקלוט לטווח ארוך אז יש פה איזה בלבול שאני לא מבין. הנה המפרט מתוך הלינק: Specification: Read and write contactless smart cards Frequency 13.56MHz Protocol ISO 14443 TYPE A and Type B, ISO 15693 Supported cards: Mifare_One (S50&S70)/ UltraLight / Mifare_ProX; AT88RF020/ SR176 /SRIX4K Tag_i…
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל בכל מקרה, לא מזמן ראיתי את הדבר הגאוני/הזוי/מטריד הזה - Cannibal Holocaust פשוט תהיתי לעצמי אולי יש פה מישהו שמכיר עוד סרטים חולניים בסגנון תודה מראש חבר'ה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי כבר מאות מוצרים באייבי ללא בעייה, אך לאחרונה נראה כי איביי שינו משהו באתר לגבי המשלוח ועכשיו כל פעם שאני מנסה להזמין מוצר אני מקבל הודעת שגיאה ובה נאמר לי שהמוכר שמציע את המוצר לא מבצע משלוחים לישראל. הדבר נכון גם כשאני קונה כבר ממוכרים שקניתי מהם בעבר ללא בעייה. נסיתי להזמין כמה מוצרים וקיבלתי את אותה השגיאה. יש לי אופצייה לדבר עם המוכר לגבי העניין אבל להתחיל לשלוח הודעה לכל מוכר לפני שאני רוצה לקנות זה לא לעניין. ואני יודע שלאיביי יש תמיכה אבל מהנסיון שלי הם לא משו, לוקח להם טיפה זמן לענות והם לא תמיד עוזרים. מישו נתקל בבעייה?!
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קודם כל להירגע, אין שום כוונה זדונית או פלילית חלילה בת'רד הזה, אלא רק סקרנות. לא מזמן היה מקרה עם חבר שנשבר לו מפתח למנעול מסוים. אמנם היה מדובר במנעול לא כזה רציני שכמה מכות מפטיש היו מפרקות אותו, אבל החלטנו לנסות לפרוץ אותו, כמובן רק מתוך סקרנות ולראות אם אנחנו יכולים. אז אחרי לא מעט נסיונות תוך שימוש בכמה כלים מאולתרים לחלוטין הצלחנו לעשות את זה והמנעול נפתח. אחרי המקרה הזה התחלתי להסתקרן על מה המצב החוקי של החזקת כלי פריצה מקצועיים וחוקיים (לכאורה?) אצל אדם פרטי. ברור שאנשים אשר עוסקים במקצוע מחזיקים אצלהם עשרות אם לא יותר כלים שונים לפריצה, אבל לא זכור לי שאי-פעם שמעתי על הסמכה למקצוע, האם האנשים שעוסקים בזה מחזיקים באיזו תעודה מוכרת? אני יודע שכאן בארץ לא ממש מוכרי…
-
- 21 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
איי איי איי הרגעים הטובים של החיים. חברי הטובים והאהובים. מה דעתכם? (אני יודע שלא יצאתי טוב כלל, אבל זה לא ממש חשוב)
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=172327&sid=10 http://lokitorrent.com/ EEK
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי השבוע קרוב שלי טס לבודפשט ורציתי לשאול מה המחירים כי של דברים כמו mp3 וכו... מי שמכיר ויוכל לעזור תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהם סרטי האימה שאהבתם? "28 שבועות אחרי" Aliens->Aliens 3 Predator-Predator 2 Dawn of the dead The Crazies עוד יעלו בהמשך
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שזוכר היתה פרסומת של חפצים זזים ומזיזים חפצים אחרים והיו שדיברו על השאלה אם זה אמיתי או מצוייף אז הנה האמת http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=63150&sid=10 מעניין מי יעתיק את זה הפעם (והמבין יבין) ;D
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי חברים! אני סטודנטית ואני רוצה לשלב עבודה גם, אבל אני רוצה למצוא עבודה מהבית וזאת מפני שיהיה לי מאוד קשה לשלב עבודה רגילה עם הלימודים. מישהו מכיר עבודות טובות מהבית? אני לא מחפשת הכנסה כל כך גדולה 1000-1500 שקל בחודש ואולי אפילו פחות. הרצון הוא שגם תהייה לי הכנסה וגם שאני לא אצטרך לשלם לביטוח לאומי את התשלום של מי שלא שכיר. כמו כן אני אשמח לדעת אם מישהו כאן עובד בעבודה של פעמיים בשבוע שאולי גם תעזור לי בעניין אשמח לתגובות! מורן
-
- 59 תגובות
- 6.6k צפיות
-