כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
יש לי בפלאפון שתי שיחות שלא נענו ממספר טלפון שמתחיל ב- 03-025 (ועוד 3 ספרות). יש דברים כאלו? מספרי טלפון עם 6 ספרות? איך זה יכול להיות? מה זה יכול להיות?
-
- 20 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
מי קובע כמה ספורטאים נשלחים מכל מדינה לתחרויות בינ"ל? ישראל (או כל מדינה אחרת) יכולה לשלוח כמה מתחרים שהיא רוצה לאליפות אירופה בג'ודו או אליפות העולם באתלטיקה או שחיינים לאולימפיאדה? יש גוף שמפקח ומציב רף? אם כן-מה הקריטריונים?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום טלוויזיהשל הייסנס באתר שלהם להפעלת האחריות יש צורך בסריאל נאמבר הזוי אבל אני פשוט לא מוצא את המספר סידורי ניסיתי בכל העטיפות של הטלוויזיה, בנוסף הפכתי את הטלוויזיה אין גם עליה. איפה זה יכול להיות??? תודה
-
- 6 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
אני צריך מספר פלאפון של ידידה טובה יש לי שם שם משפחה לכתובת אבל ב144 היא לא מופיעה איך אני יכול להשיג את הפלאפון שלה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב... ;D העליתי מספר קטעים חדשים ,מקווה שתיהנו, זה מסודר לפי תאריך העלאה, תגובות בברכה: Lior Saban - Guitar Classical Improvisation Pink Floyd : Marooned by Lior Saban Deep Purple - Child in Time : Lior Saban (Cover)
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כמה אנשים התלוננו על כך שהכרטיס קטן מדי, ;D כמו כן, נראה שנווידיה החליטו לעשות בו שימוש בעוד כמה וריאציות כיד להרוויח: קרדיט לחברה בNVNEWS. מצטער, הייתי חייב
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
במהלך ניסיון רישום לשירות isracard web התבקשתי להזין מספר רישום ראשוני, שזהו מספר המופיע בפירוט החיובים של ישראכרט הנשלח בדואר (צד שמאל למעלה). הבעיה היא שאני מקבל את הפירוט דרך האתר של ישראכרט ולא דרך הדואר, ושם לא נתקלתי באותו מספר רישום ראשוני. האם המידע קיים בכל זאת באתר או שעלי להזמין חיוב בדואר?
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בן 15 ואבא שלי מתכנן לקנות לי טרקטורון לגיל 16. יש לי מספר שאלות: 1)איזה טרקטרונים מכריחים רישיון למכונית ואילו רשיון טרקטור? 2)כמה עולה ביטוח לטרקטורון? צד שלישי. 3)באיזה גיל ניתן להתחיל ללמוד? 4)מה המחירון של ריינגר של פולאריס\מיול של קוואסקי ליד שנייה? וחדש? 5)על איזה טקטורון אתם ממליצים? למעט תומקאר שהוא יקר בטירוף. היו לי עוד שאלות אבל שכחתי,שאני יזכר אני יערוך. תודה לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין להתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול/חשמל (אלו שני הכיוונים העיקריים)באוקטובר 2010. לצורך העניין אצטרך לגשת לבגרות במטמתיקה 4 יח"ל, שלושת הטפסים. הייתי רוצה ללמוד בבית ולגשת למבחן באופן עצמאי, האם זה נשמע הגיוני בעיניכם ללמוד לבד את כל החומר לבגרות? אני מבין שמועד הבגרות הקרוב הוא בעוד ארבעה חודשים בערך (תקנו אותי אם אני טועה), האם זה זמן סביר והגיוני ללמוד את החומר לכל שלושת הטפסים או לפחות לשניים מהם? אשמח אם תוכלו לתת לי הפנייה למספר נושאים בסיסיים שאוכל להשתפשף בעזרתם במהלך השבוע הקרוב, תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי כמה שאלות בתחום הזה ואין לי כח לפתוח אשכול חדש אז אני מנצל את זה. סיימתי י"ב, אני כרגע לומד בי"ג במטרה להתקבל לבסמ"ח (יש לי פרופיל 97 וכנראה שזו הדרך היחידה להתקבל). לגאמ"א לא התקבלתי, עפתי אחרי הראיון שאחרי המבחן. יש לי בגרות בינונית ביותר של 4 יחידות מתמטיקה, 4 אנגלית, 5 פיזיקה בציון 85-90, 10 הנדסת תוכנה בציון ששואף ל100, ומקצועות החובה ההומניים בציונים מחפירים. כדי להדביק את הפער עם חברים (עתודאים למדעי המחשב באונ' ת"א) חשבתי על הפרוצדורה הבאה: 1. שיפור מתמטיקה ל5- יחידות (בשילוב עם פיזיקה מקפיץ את השקלול ברוב האוניברסיטאות) ופסיכומטרי במועדים הקרובים ביותר 2. תואר ראשון בזמן השירות ואני יוצא מהצבא עם ניסיון בתחום, עם תואר ראשון ויותר מוקדם מעתודאי. …
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מספר שאלות בנושא קידום אתרים, בעיקר בגוגל! 1) האם התהליך לוקח זמן? אני הבנתי שכן, ושהאתר עולה בדירוג במנועי החיפוש לאט לאט. 2) האם קידום האתר הוא לדומיין, או לתוכן האתר? כלומר, אם יש לי דומיין ואני מפרסם בו משהו, ובעתיד אני רוצה לפרסם משהו אחר, האם שיחפשו בגוגל את הנושא החדש, הוא ישר יגיע לדפים הראשונים המנוע החיפוש? 3) האם יש למישהו להפנות אותי למידע בנושא הזה לביצוע באופן אצמאי? 4) ולחילופין לינקים לחברות כאלה? 5) מה סביבות המחירים, ובכלל איך מתבצע התמחור לשירות הזה? זהו לבנתיים! תודה רבה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
1. האם ההכנסות מPayPal חייבות במיסוי? (אני מניח שכן). 2. אם כן - ממתי? האם משעת קבלת הכסף לחשבון ה-PayPal או משעת ההעברה לחשבון הישראלי? 3. נניח שעשרת אלפים איש יקנו ממני ב-10 שקלים, איך המיסוי יתבצע אז? 4. האם זה שונה אם מדובר בתרומות? בבקשה לא להביע דעות והנחות. רק מי שיודע. ואם אפשר להפנות למקור - הכי טוב.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, יש לי כל מיני שאלות כלליות למינהן, אז חשבתי - למה לא לשאול שאלות כלליות בפורום "כללי"? הרי הן לפניכם: 1. בתור חייל צעיר אחושרמוטה הבנתי שכל זמן שאני על מדים, עליי להסתובב עם חוגר עליי. האם גם שאני על אזרחי חובה עליי להיות עם חוגר? או שלהיות עם ת"ז רגילה/רשיון זה מספיק? 2. לאחרונה אבד לי המטען של הסלולארי שלי(LG KU990 Viewty) וביום ראשון אני סוגר 10 ימים בטירונות(כן, אני צעיר), לכן אני צריך מטען חדש. יש שתי אפשרויות : לקנות מטען ייעודי לטלפון עצמו, או לקנות מטען USB - השאלה היא: א. האם מטען USB יספק את המתח המתאים(את כבל הUSB הייחודי של המכשיר יש לי) או שמא עדיף מטען ייעודי? ב. היכן ניתן לרכוש מטען ייעודי/מטען USB במוצ"ש? אזור ת"א, למרות שאני מ…
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לאחרונה לקנות GPS אבל חשוב לי שהוא יהיה גם מחשב כך יד יד רצון לחבר אותו למסך ברכב 7 אינץ אז אני מחפש אחד שיתמוח בזה ראיתי GPS שאפשר לגלוש בהם באינטרנת וזה גם מעניין אותי מאוד וחשוב לי גם ניווט בחוץ לארץ לא רק ישראל ניווט רגלי גם יהיה ברכה מישהו מכיר מכשיר שיכול לעשות את כל הדברים האלו? הבנתי שהם מנגנים גם מוזיקה ו גם סרטים
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן שלום, לאחרונה התעניינתי בקניית אופניים חשמליים. כל יום אני עושה מרחק של 2.5ק"מ הלוך ו2.5ק"מ חזור מהבית לעבודה (6 ימים בשבוע). ראיתי המון דגמים, אני לא מבין בכלל את ההבדלים. לכולם יש סוללה 250W ו-36V, מגיעים עד 25 קמ"ש. העיצוב שונה, חברות שונות. לא מבין באופניים בכלל. איפה מתחילים? תקציב עד 3.5-4 אלף.
-
- 22 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני אוטוטו מתגייס ביולי.. ויש לי מספר שאלות ממש חשובות 1. אני מעוניין לעשות ג'וב (לא טבח,נהג,עובד רס"ר וכו') בינונית ומעלה עם יציאות יומיות או שבוע שבוע או חמשושים יש לי פרופיל 97 וקב"א גבוה קיבלתי מיונים לטיס..(לא עברתי) נכון לעכשיו רוצים אותי לקרבי ואני ממש לא מעוניין אני רוצה לבקש קצין מיון וממנו להוציא ג'וב נורמלי עם התנאי יציאה שציינתי למעלה, מה הסיכוי שאני אצליח להוציא דבר כזה? אפשרי בכלל? 2. אם כל העסק לא הלך וסיימתי בגבעתי.. אם כבר קרבי אז זו הבחירה שלי.. איך היציאות שמה בטירונות וגם אחרי..ייתכן גם מודיעין שדה חשוב לי כי יש לי חברה הרבה זמן ואני אשתגע עם יציאות מרוחקות
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! לפני חודש-חודשיים בערך קיבלתי בדואר מכתב מפרוייקט גאמ"א של חיל המודיעין, בו ביקשו ממני למלא שאלון מסויים באינטרנט. מילאתי ושלחתי, כמובן. היום קיבלתי זימון למבחנים של הפרוייקט, ורציתי לדעת כמה דברים. הדבר הראשון הוא מה מצפה לי שם. כל מה שאני יודע בקשר לשפות תכנות הוא Java ו-C# ברמה של תיכון (ואפילו קצת יותר מזה), אסמבלר ברמה של תיכון ובניית אתר אינטרנט בסיסי בעזרת שפות מיושנות כגון HTML, JavaScript ו-ASP. לקראת מה להיות מוכן, והאם הידע שיש ברשותי הוא מספיק כדי לעבור מבדקים אלו? דבר שני הוא שהבנתי שמיונים לחיל המודיעין מקפיאים את המיונים לשאר הדברים, ורציתי לשאול איך זה עובד בדיוק. שלושה ימים לאחר המבחנים לגאמ"א יש לי גם מבדקי צוות אוויר, ורציתי לדעת מה הולך להיות בדי…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
להלן כתבה שפורסמה במוסף כלכלה של עיתון ידיעות אחרונות היום (מצ"ב תמונה). מישהו יודע מה מצב החנות כרגע? ואם היא עדיין פעילה, אז האם בטוח לקנות שם? נ.ב. רכשתי שם מוצרים בעבר ודווקא הייתי מרוצה מהשרות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
1.אחרי כמה זמן הגיעה החבילה? (הזמנתי את המשלוח של ה3 דולר) 2.האם קיבלתם את זה במעטפה? 3.אם מישהו הזמין מפיי פל (pay pal) זה נשלח לכתובת המצויינת בחשבון? *למי שלא יודע lsdiodes זה אתר שמוכר כל מיני סוגים של לדים ולדים ub במחירים מצחיקים-לד ub לא ברמה גבוהה מהרגיל עולה 50 סנט-2.5 שקל בערך והמשלוח הכולל עולה 2 דולר-10 ש"ח www.lsdiodes.com
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי ולהסביר איזה סוג משלוח אני אמור לבחור כשאני מזמין מJAB-TACH והאם אתם מכירים עוד חנויות מחול שעושות משלוחים לארץ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לאלו מכם שמכירים את האתר: האם הוא שולח לארץ? ואם כן האם צריך Pay Pal? האם המדבקות עשויות מנייר פשוט או שמדובר על מדבקות איכותיות כמו שיש על מארזים?(מדבקות ומעליהם שכבת פלסטיק/סיליקון עבה וחלקה). האם אתם מרוצים מאיכות המדבקות? וכמה זמן לקח להם להגיע לארץ?
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רב הגדלתי את הג'אנט הקודם שלי מ 205\55\16 ל 215\45\17 האם זאת הגדלה חריגה מדי? איך אני משיג אישורים לגודל החדש? יש לי את הגלגלים הקודמים גם ככה שאני יכול לעבור טסט עם הגודל הישן אבל מה קורה עכשיו שאני נוסע עם הגודל החדש יש צורך באישורים? שוטר יכול לעשות לי משהו?
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
האם אפשר להעלות סרטונים גם של 12 דקות או לא? אחרי כמה מחיקות הם מבטלים את כל החשבון? והאם זה משנה מה היה משך הזמן בין המחיקות? נניח ומחקו לי סרטון וכעבור חודש עוד סרטון וכעבור 3 חודשים עוד סרטון. האם (בהנחה שמותר לפסול 3 סרטונים) החשבון יימחק או רק במידה ושלושת הסרטונים נמחקו מיד אחד אחרי השני?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, התחלתי את דרכי בצבא ביחידה מובחרת, נפלתי לאחר חצי שנה בערך על רפואי, וכרגע אני משרת בגדוד במחלקת מודיעין ונחשב עובד כללי בשלישות.. (קצת פרטים נוספים, נוב'05, קב"א 54 אם זה משנה..) ממש רע לי שם, ואני לא רוצה לעשות שום דבר אחר בגדוד המסריח הזה יותר. הדבר שאני כן רוצה לעשות זה להיות מש"ק חינוך, ורציתי לדעת האם זה אפשרי בכלל? האם אפשר לעבור לתפקיד שנחשב קד"צ, במהלך השירות? ואיזה תפקידים מעניינים יש בחיל חינוך שלא נחשבים קד"צ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משעמם לכם? יאללה, תעתיקו את כל השאלות הבאות וענו עליהן, דרך נחמדה ללמוד עוד על תושבי הפורום במקום ת.ז. משעממת.. גיל: מקום מגורים: זמן פעילות בפורום: משחקים אהובים: משחקים שנואים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: מאכל שנוא: סרט אהוב: סרט שנוא: סידרה אהובה: סידרה שנואה: שיר אהוב: שיר שנוא: להקה אהובה: להקה שנואה: תמונה אהובה (לתת קישור): אתר אהוב (לתת קישור): מקום אהוב: חלום: שאיפה מקצועית: המדינה הכי אהובה: הדבר הכי אהוב בארץ: הדבר הכי שנוא בארץ: השם הכי אהוב: השם הכי שנוא: ספורט אהוב: ספורט שנוא: טעם גלידה אהוב: סוג שוקולד אהוב: עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? בעל חיים אהוב: הפדיחה של החיים: הבדיחה לשליפה:…
-
- 98 תגובות
- 18.1k צפיות
-