כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,647 דיונים בפורום זה
-
איך אני מגיע מקניון עזריאלי לקניון בת ימון? איזה קו באוטובוס דן? וכמה זמן וכסף יקח לי בערך? חיפשתי קצת בגוגל אבל לא כל כך עזר לי.אשמח אם תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני עברתי למכללה תכני ב''ש.... בקיצור אני גר בקרית גת ואני צריך לדעת באיזה שעה מגיעה אוטובוס אבל אני לא מוצא שום אתר שמראה לי למישהו יש?כזה אתר שמראה לאן קווים נוסעים או משהו כזה.... (קרית גת>ב''ש)
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, אני מקשה בהבנה של איך לשרטט פונק' של ערך מוחלט. לדוגמה הפונק': g(x)=|x-1|-|x-5| כדי לשרטט אותה מה שעשיתי הוא: 1. הפרדה של כל חלק לפונק' בפני עצמה. 2. שרטוט של שני הפונק' על אותו גרף 3. חלוקה לתחומים. 4. חיבור של הפונק' בכל תחום (או בעצם במקרה הזה, חיסור, מאחר ויש שם חיסור בינהם) ומציאת ערך הפונק' המשותפת (g) בתחום. הבעיה: א. עשיתי את זה ע"י חיקוי של שיטת פעולה של המרצה שלנו, לא הסבירו על זה כלום. ב. אני לא ממש מבין מה עומד מאחורי זה. ג. נראה לי שיש שיטה יותר פשוטה. חיפשתי חומר על זה בספר של בני בני ילד רע, אבל לא מצאתי. האם מישהו יכול להסביר לי טיפה על העניין? תודה
-
- 3 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
-
-
יש לי חשבון פייפל שמקושר לכ"א מהארץ, יש אפשרות להזמין מחנות בחו"ל (newegg) ושתשלח את זה לכתובת בארה"ב שלא שייכת לכרטיס האשראי שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אכרי שאני מוחק קובץ זה אפשרי להשיב אותו? ואם כן איך אני יכול למחוק קובץ לתימידות? אני מצטער עם זה לא הפורם המתאים תודה לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש לקנות או לקבל פליז צבאי פשוט, חד צדדי, במידה לארג' ומעלה. ראיתי בריקושט דו צדדיים שאינם מתאימים לי ובמחיר גבוה בהרבה מהפליזים בסיטונאות שהיינו מקבלים. חשוב לי שיהיה פליז צבאי בירוק זית/שחור עם כותפות אם מישהו מוכן להביא לי/ למכור לי עד מאה - מאה חמישים ש"ח (אני אעביר מבעוד מועד את הכסף דרך פייפאל) שישאיר הודעה, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
"סדרה מוגדרת ע"י כלל הנסיגה: A(n+2= 4A(n+1) -3A(n) נתון A7=362 A5=38 מצא איזה מספר יש להוסיף ל A6 כדי ששלושת המספרים: A5,A6+X,A7 יהוו שלושה איברים עוקבים בסדרה חשבונית" אני יודע שA6+X שווה לממוצע של A7 וA5 כי הם מספרים בסדרה חשבונית. לכן האיבר האמצעי שווה 200. אבל פה נתקעתי. אם מישהו יודע ויכול לעזור אני מאוד אודה לו. נ.ב בתשובות כתוב שX=81
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השירות החדש של גוגל? http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=208752&sid=10 לקח לי קצת זמן לעכל את הכל, אבל לאחר שקראתי כמה פעמים הבנתי עד כמה הרעיון הזה יחולל מהפכה. ברגע שגוגל ישיקו את השירות הם ישנו את גורלן של אלפי חברות בכל רחבי העולם. המשמעויות אדירות.
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
סתם רציתי לדעת... למה הסדר הוא מבולגן? מיילא הוא היה מבולגן בשפה אחת, אבל זה בכל השפות!! אני מתכוון שהאות ד לדוגמא לא במקום של האות D...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.i-doser.com/ אני אישית עדיין לא ניסיתי ... העברתי לפלאפון קוק וגז צחוק אם אתם רוצים בואו לתרום לדיון אם זה אפשרי ב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=309993
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זכיתי במכרז ב P1000 מחשב, לא משנה הפרטים אבל קיבלתי לוח אם לא נכון (אני חושב שניסו לרמות אותי שם באקסלנט),אכשיו אין מצב נכון? הם חייבים להחליף לי את זה. שלא נדבר שהמארז בצבע הלא נכון,חסר מאוורר אחורי והמארז פשוט מכוער... כל אלו שמתכננים לקנות מחשב דרך מכרז תחשבו פעמיים לפני שאתם עושים זאת,עדיף להוציע את האלף שקל הנוספים ולקנות בחנות שאתם יכולים לראות את המוצר (למרות שאת המחשב הקודם שלי זכיתי במכרז בנטאקשן והכל היה פיצוץ).
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
משום מה הם החליטו להוריד את ה"מבצעים" מהאתר שלהם, וההתחייבות שלי איתם מסתיימת עוד שבועיים. מישהו מעודכן במחירים? אני משלם 69 ש"ח על 2.5 מגה.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
תמיד ענין אותי כל הענין ה"מסתורי" בArea 51 או הכור בדימונה וכל מה שמשוער שיש שם. אני מחפש ספר (בעברית) על האזורים האלה ועל דברים מוכחים ולא סתם השערות (בית לחייזרים נטושים או בית חרושת לשמלאנים) מישהו מכיר ספר כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ברוב המאכלים/שתייה שאנו אוכלים/שותים יש תוספים מלאכותיים (צבעי מאכל/חומרים משמרים/נוגדי חימצון, ושאר חומרים מלאכותיים). הם מסומנים ב E-XXX. אני מחפש רשימה אמינה שתגיד את ההשפעות של כל E. אני ניסיתי לחפש רשימה אמינה, אך ישנם זיופים מוגזמים שאפשר לזהותם בשל שהם כתבו ש E-330 הוא חומר מסרטן/מסוכן למרות שהוא חומצת הלימון הטבעית. ויש את הרשימות המרחמות של כל מיני משרדי "בריאות" למיניהם שבהם כתובים הרבה חומרים מסרטנים/מסוכנים כבטוחים לשימוש. אני ניסיתי לחפש את דרך המלך ולא מצאתי, אם מישהו כבר מצא או יצליח למצוא אז שייגיב לי להודעתי. תודה .
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
ראיתי שאלה באחד האתרים שטרם אין תשובה עליה.. בחניה ציבורית כל פעם עושים נזקים לרכב מסויים. האם בעל הרכב מבחינה משפטית יכול לשים מצלמת אינפרא-אדום שתצלם קבוע את הרכב? האם הסרט,במידה ותועד מעשה הפגיעה ברכב ע"י פלוני,יכול לשמש כהוכחה במשפט? נ.ב. מחילה על הסטיה מהנושא. עוד שאלה. האם יש המלצות על מצלמת אבטחה מסויימת? עדיף שזה לא יהיה במחיר גבוה מדי.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אחד כזה? תמונות Jpeg.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לקחתי 2 דיסקים של CD-R אותו גודל,על 2 הדיסקים צרבתי באותה הדרך ואת אותם השירים דיסק 1 - LG כתוב עליו 1-47X - עבד באוטו. דיסק 2 SILVER LINE כתוב עליו 52X - לא עבד באוטו. מה הסיבה?.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש שם של שיר שמושמע עכשיו הרבה ברדיו.. השיר בסגנון של בוב מארלי כזה .. והקטע של השיר הוא שאיזה זמר אפריקאי לקח את הלחן של אחד השירים של זוהר ארגוב וכתב לו מילים באנגלית שהם: Do you remember where you are coming from? מישהו מזהה ?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בפרסומת של ה roland E-80 כשהוא מציג את הצליל של הפסנתר כנף מה המנגינה שהוא מנגן? היא ממש מרגיעה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-