כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
-
אם ריאתם את הידיעה הזו : http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1043007488,33628, לפני שנה בדיוק, תשימו לב למוצר הבא - כמעט אותו מוצר אך בתוספת מאפרה והכל מבית TT : http://www.thermaltake.com/accessories/xray.htm כנראה שיש הרבה מעשנים בקהילת המחשבים
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
תורת המספרים האלמנטרית, האוניברסיטה הפתוחה, 2003. . חיפשתי בגוגל,באתר של סטימצקי ללא תוצאות..עזרה!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מזיע בכפות ידיים בצורה מוזרה זה כבר מציק רצח יש סוג של ניתוח או טיפול כלשהו שיכול לפתור ת'בעיה?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מתי יוצא הסרט? אהה ואם למישהו יש לינק לטריילר זה יהיה טוב
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
:'( שוב פיגוע קשה וכואב בארצינו שוב קורבנות בואו ונתייחד עם משפחות ההרוגים ונאחל החלמה מהירה לפצועים.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
-
אני מכניס את הUSER ואת הסיסמה וכשאני לוחץ כניסה זה מביא את ההודעה על האבטחה בלה בלה בלה ואז אני עושה YES ובמקום להיכנס זה עושה מן REFRESH לדף ולא נכנס לי, מוזר כנראה התקנתי משהו שמפריע לזה, מקודם זה נכנס לי בלי בעיות אז מי שיודע איך נפטרים מזה אני אודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
עבדתי ממש קשה כדי לממן את הטיסה הזאת ואין החזר אם יש שביתה!!! יש לי טיסה לקוס ביום שישי שיוצאת ב19:45!!!!
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האתר נותן את האפשרות לצפות ב Streaming ערוצים כגון HBO Movies, ESPN, FTV וכו'. כרגע אין הרבה ערוצים אבל האתר עושה רושם שהוא הולך להתפתח..אם לא יסגרו אותו. איכות נחמדה, מומלץ. http://www.streamick.com/index.php
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
השאלה זה משתלם? להיות טכנאי מחשבים? זה כסף טוב?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כאחד שלא מחזיק בביתו מקלט טלוויזיה, אני קצת בבעיה. אבל בשביל מה יש אינטרנט? האם יש אתר כלשהו ( עדיף ישראלי כדי שהסטרימינג יהיה מהיר) המאפשר צפייה ישירה במשחקי האולימפידה, ובטקס הפתיחה בפרט. תודה.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יותר מטומטם זה ש-20% מתוך 1078 אנשים נכון לעכשיו אמרו שכן.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום :} אני מחפש רדיו דיסק איכותי שיפיק צליל טוב במחיר של עד 600 שקל ! בתודה מראש לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי ATL915 של גולדליין ואחרי עובדה של 3 - 5 דקות אני מרגיש ריח שמזכיר שמן שרוף. האם זה באמת שמן או שאיכות ירודה של חומר בנייה? מכל המאווררים שיצא לי לרכוש זה פעם ראשונה שקורה דבר הזה.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בוטל החוק המטומטם של איסור יבואי ציוד ניווט BT וציוד שעובד בתקן של WIFI עכשיו אין יותר דרישה של משרד התקשורת לאישור הכנסה לארץ .! זה כבר התקדמות עכשיו אפםשר ליבא לפטופים ומכשירי ניווט במחירים מאוד תחרותיים לשימוש עצמי ! ;D
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מדובר על אתר PubMed. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed בדקתי גם בסמארטפון: כשאני על הספק של הוטמובייל (לא הוטנט!) האתר עובד, אבל כשעוברים לגלישה בווי-פיי (של הוטנט) זה מראה שהוא לא מוצא את השרת שלו. לפני זה בדקתי גם באתר www.isup.me והוא כמובן מראה שהאתר שלהם פעיל.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
אני צריך לערוך סרט במסגרת מגמת תקשורת ואני צריך איזה שיר כזה שיש בו 10-20 שניות של מוזיקה נחמדה לעריכה אבל בלי מילים(רק 10-20 שניות...) כאילו ,אני צריך עד 20 שניות ראשונות או אחרונות לא משנה מתי.. שיראו יענתו את השמות של מי שמציג ... אז אם אתם מכירים משהו עם קצב נחמד כזה(לא טראנס.) ,משהו כזה משולב אולי עם תופים מגניב כזה אז אני אשמח..
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
רואים שמשעמם לו בחיים אבל יפה :xyxthumbs: http://www.break.com/index/rubegold6.html
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
זה כזה האוס עם מילים בגיבריש משהו יפה אם מישהו יודע את השם?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
i have my n-gage for two days and sundly i have all the time an system error messenge i can`t run anything but only to call and get call`s i heard that i can format pressing *#73070# or something like that but it`s a soft format i want to hard format how i can do that and if someone have alink or had this problem tnx
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
-
אני צריך לדעת כדי לתזמן שארועים חשובים לא יפלו לי על אותו ימים של הבגרויות... זה יכול להיות מאוד לא נעים אני מתכוון למועדים של בגרויות במועדי קיץ
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם ישן ובו אין יציאת HDMI או Diaplay port. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה כמחשב סרטים אבל לא מצליח. ניסיתי לחבר מתאם HDMI-VGA והטלוויזיה לא זיהתה אותו, ואחרי זה התקנתי בו כרטיס PCI-RCA והטלוויזיה לא זיהתה גם את זה. שובר את הראש ולא מוצא פתרון. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-