כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אהלן חשבתי שדבר כזה ממש יכול להיות נחמד בתור מתנה למישהי. בעיקרון אני חושב על משהו ב-200 שקל +- , ואני אפילו מעדיף מאיביי. אבל, אני מתקשה למצוא משהו, אשמח לעזרתכם זה מצא חן בעיני , חבל שהוא סיני ... http://www.ebay.com/itm/Alarm-Clock-Rechargeable-MP3-Speaker-Data-Sync-Dock-iPhone-4-4S-S-4G-4th-Gen-/150809252982?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item231cee9476
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי, השאלה היא האם כדי ללמוד קידום אתרים seo? הבנתי שהמקצוע די מבוקש כיום. כמו כן בדקתי בכמה מוסדות והמחירים מאוד משתנים הכי יקר זה גון ברייס האם המחיר שווה את זה והם מלמדים דברים שאחרים לא ילמדו? אשמח ליעוץ מכם.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה יש מסיבות עם שירי רוקנרול משנות ה-50 וה-60 ? עדיפות לתל אביב אבל גם אם יש בחיפה אלך במיוחד , תודות רבות !
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
סדרת הפנטזיה המצליחה של HBO ממשיכה להיות זו שנצפית הכי הרבה פעמים באופן בלתי חוקי, בפעם הרביעית ברציפות כמיטב המסורת, באתר torrentfreak המתמקד בחדשות מעולם שיתוף תכני ה-P2P הכריזו על עשרת סדרות הטלוויזיה שהורדו ונצפו הכי הרבה באופן פיראטי ובלתי חוקי במהלך שנת 2015 – ובמקום הראשון, עם הפרש ניכר לטובתה, ניצבת לה שוב 'משחקי הכס' הנהדרת, בפעם הרביעית ברציפות. פרט למשחקי הכס, אשר כבר נכנסה לספרי השיאים של גינס בתור המלכה הבלתי מעורערת של אתרי הטורנט לסוגיהם, ניתן למצוא ברשימה את 'המתים המהלכים' חזק במקום השני, את 'המפץ הגדול' הפופולרית מאוד גם בקרב הצופים החוקיים במקום השלישי – וכמו כן את סדרות הקומיקס 'החץ', 'הברק' ו'סופרגירל', את סדרת הפעולה 'ויקינגים' וגם את אהובת…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
דוד שלי בחול (נראה לי במקסיקו) וחשבתי לקנות את ה-AQUA3 כי אין איפה לקנות אותו בארץ . מצאתי בNEWEEGG את הפד- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817114139 עכשיו איך דוד שלי קונה אותו???
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי מקלדת של לוג'יטק דגם עלית http://www.lamir.co.il/?SearchType=3&SearchIn=Name%2CKeywords%2CSale%2C_CatalogNumber%2CBrief&Search=ELITE שילמתי עלייה 189-20% שזה 151 בגלל שיש היום הנחה למוצרי לוג'יטק ... עכשיו כשהגעתי הביתה ודיברתי עם חבר שיש לו את הדגם של ה LX500 הוא אמר לי שזאת אחלה מקלדת וכל מיני שטויות ושעשיתי טעות שלא קניתי סט.. ובכלל רציתי לקנות את הדגם הזה.. http://www.lamir.co.il/?SearchType=3&SearchIn=Name%2CKeywords%2CSale%2C_CatalogNumber%2CBrief&Search=S510 מה אתם ממליצים לי להחליף את המקלדת שלי לאחד הדגמים שלמעלה? או שלהשאיר את המקלדת עלית?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קיבלתי אישור מהעתודה האקדמית להרשם לסמסטר חורף במדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב. הבעיה היא שבטופס ההרשמה לאוניברסיטה אני נדרש לבחור בין סמסטר א', סמסטר ב' וסמסטר קיץ, ותהיהי אם אחד מכם יודע מה המקבילה של אוניברסיטת תל אביב לסמסטר חורף.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לפני כמה זמן נתקלתי במקרה באתר כזה שיש בו מלא חתימות כאלה מוכנות... כמו BARS כאלה עם מלא דברים וסגנונות... כמו "Im a Sony-Ericsson User" וכאלה... אני בטוח שמשהו פה מכיר את האתר, כי ראיתי כמה שמסתובבים עם חתימות משם.
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
את השיר שרה זמרת שאת שמה אין לי מושג, הוא שיר סולו, מנגינה שקטה ועצובה מדברת על אהבה, השיר מסוגל לגרום לכם להזיל דמעה ובפזמון אני זוכר שהיא שרה "Over and over..." שיר ממש מרגש, אני מת לדעת את שמו, תודה לעוזרים :-)
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הייתי בשבועיים האחרונים בחו"ל והפסדתי את הפרקים הנ"ל, ואני רוצה לדעת מה היה בהם. מישהו יכול להגיד לי מה היה בהם או להביא לי לינק לאיפה שכתוב? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מתי יוצא הסרט? אהה ואם למישהו יש לינק לטריילר זה יהיה טוב
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכנן לנסוע בסוף החופש לפסטיבל הג'אז באילת , ואני זקוק להמלצה שלכם לאכסניות נוער טובות באילת . ( אני מתחלק חצי חצי עם חבר , אז צריך שיהיה גם מחיר טוב ). חשוב שיהיה ארוחת בוקר. דרך אגב, מישהו יודע מה המחיר הממוצע ללילה באכסניית נוער ...או בבית ספר שדה באילת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת : "אורך הבסיס של משולש שווה שוקיים הוא 18 ס"מ , ורדיוס המעגל החסום במשולש הוא 7 ס"מ , מצא את רדיוס המעגל החוסם את המשולש " אם אפשר הסבר בשלבי הפתרון תודה .
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
NOT ;D תראו את מי מצאתי מדבר לעצמו על AMD http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=348086 :lol:
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איך אני יקרא לפורום שלי??? תנו עצות... הפורום הוא כללי ודן בהכל (למקרה שתשאלו)
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ראיתי היום (יום שני) בחדשות של ערוץ 1 אם אני לא טועה. אתר שיש בו קישורים למצלמות ברחבי הכבישים בארץ בחדשות הם הראו מצלמה של נתיבי איילון ניסיתי לחפש ולא מצאתי יש למישהו את הכתובת ?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מי שיכול לעזור לי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3028888,00.html יוווווווווווווווווווווווווווווווווו איזזהההההה שוווהווהוהווהוה
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המכשיר הוא מחברת Normande, דגם ND-550 כתוב לי פה שהוא תומך ב: DVD/CD/HDCD/Mp3/CD-R/CD-RW "מחיר צרכן בחנויות: 890 ש"ח" : המכשיר לא לצורך קנייה, אלא מתנה מקרנות השוטרים. אני צריך לדעת אם הוא שווה משהו או אם לקחת איזה מתנה אחרת. אגב הוא בא גם עם איזה שעון יד...
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, המורה שלי לפיסיקה {אני שונא שרושמים את זה ככה אני מעדיף פיזיקה, אבל...} מאוד מאוד טיפש, טוב בקיצור, הוא יביא בונוס למי שיגיד לו את המרחק בין הפרוטון לניוטרון, מישהו כאן יודע? בתודה מראש , יאיר
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חג פורים שמח לכל חברי הפורום ולכל בית ישראל! הלוואי שהחג יעבור בשלום בשלווה ובשמחה מרובה. תתחפשו, תהנו, ומי שעדיין בבית ספר, זרקו ביצים איפה שיש את הריקודים... ;D תבלו במסיבות האיכותיות שיש אני אישית מתחפש לכיפה אדומה ;D (עם סלסלה, גרביונים וכל מה שנלווה...) בקיצור חג שמח :saint:
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אצלנו בקיבוץ יש מנהג שכל 1 באפריל החבה"נ(חברת נעורים ט-י'ב) עושים משהו בשנים קודמות היו לוקחים את כל העגלות\אפניים ושים בחדר אוכל הולכים בקיבוץ עם קולנועית ושים שירים וצועקים במגרופון וכו' וכו' השנה יותר נכון אתמול בלילה רצינו לעשות הרבה רעש לקחנו את המערכת של המועדון 4 רמקולים של מסיבה 2 מגירופונים דיסק של נירוונה והתחלנו לעשות הרבה רעש ואז התחילו להגיע כל התושבים(שהם לא חברי קיבוץ (חבר קבוץ=תושב וותיק\קבע) המסריחים קודם כל הגיעה הלסבית הראשונה ככה בעצבים בלה בלה בלה מדברצת איתנו לא שמים עלייה הולכת ומתחיל לשבור לנו את כל התקעים ,יש עוד לא אכפת לנו וומשיכים ... אח"כ באה החברה הלסבית השניהי מוציאה את כבל מרמקול אחד (כמו כל אחד אחר שבא לשם בעצבים ) ואומרת "אני אטלפ…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה בקשר לחלק של השוואות ביצועים עם כול מיני מחשבים באתר של 3dmark אני לא מוצא איפה אני יכול ליראות תוצאות עם התוכנה מי שיודע שישלח לי לינק
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה להשכיר דירה בארה"ב לתקופה קצרה לטיול. הציעו לי לשלם דרך פיי פאל. כמה זה בטוח מבחינה שאני יודע למי אני משלם ואפשר לעקוב אחריו ולדעת מה השם האמיתי של אותו אדם. בעצם מה שאני רוצה לשאול, האם אותו אדם, יכול לברוח עם הכסף בלי שיהיה לי יכולת לאתר אותו, כל מה שאני מקבל זה מייל שלו.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-