עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SpiritKnight,

אתם רואים עכשיו נכון?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by ruler,

שלום אני בכיתה י' ולפני 2 שיעורים התחלנו תנועה מעגלית . המורה שלנו אמר שמי שיפתור ויסביר את הבעיה הבאה , יקבל 100 וזה ייחשב כבוחן . הוא לא הסביר לנו יותר מדי בנושא כך שלמי שמבין בזה הבעיה אמורה להיות קלה יחסית (הבעיה היא שאני לא כל כך מבין...). נתון: גלגל של אופניים המסתובב בכיוון השעון במהירות קבועה ו2 וקטורים המצוירים בשרטוט (הוקטור העבה הוא השקול של שני הוקטורים הדקים) . השאלה : מצא את המיקום הגיאומטרי של הנקודות בעלות אותו גודל של מהירות כמו לנקודה C . אחרי שחשבתי קצת על הבעיה הזאת , דעתי היא שאם נמשיך את " V אופניים" ונעשה ממנו קוטר ואז נעשה משיק , יצא לנו שהוקטור השקול של בנייית העזר יהיה שווה בגודלו לוקטור השקול שנתון אך מנוגד לו בכיוונו . האם מישהו יכול לאמ…

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by Kenny,

נתחיל מזה שאין לי מושג באיזה ת'רד לשים את זה... אז פשוט תוזיזו. בכל מקרה , אני מקבל פאלם עוד כמה ימים. עכשיו בתור אחד , שיש לו בבית מחשב דיי חזק (תסתכלו למטה) וכמו שהבנתם אני משתמש בו בעיקר למשחקים , אז רציתי לדעת איך הפאלם יכול לעזור לי , כאילו הבנתי שהוא יותר בשביל אנשי עסקים וכל זה.. אבל איך אני יוכל לנצל אותו בשבילי כשאני לא יהיה בבית? (אני לא משלם עליו כלום) 1) משחקים ושירים.. מסוגל להפעיל? 2) אפשר לחבר דבר כזה לאינטרנט? (חייב שיהיה לו את הבלו טוט' הזה לא?) כמה זה עולה בערך לחבר דבר כזה לאינטרנט? 3) סרטים? divx? יכול להפעיל? 4) כמה זמן יכולה להחזיק סוללה אחת במוממצע של דבר כזה? בזמן שהוא במאמץ... (שירים תוכנות ולא יודע מה) 5) כמה הרד דיסק יש לו? או שזה הולך לפי כר…

• 13 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by huber,

מחר תתבצע אצלי מסיבת רשת - יש כבר מוזמנים אך יש מקום לעוד כמהונשמח לארח את חברי הפורום. ה"אירוע" יהיה בעכו (תהיה אבטחה צמודה כמובן ) מחר בערב ולתוך שעות הבוקר המוקדמות ועוד דלא ידע. מי שמעוניין שירשום פה או שיפנה אליי בפרטי.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by sgt_flippy,

כמו שהכותרת אומרת אני מחפש סרטים טובים שיש בהם פסקול מצוין אני אתן דוגמא לסרט אחד Maximum Overdrive של סטיבן קינג והמוזיקה שם כולה נעשית על ידי AC/DC וזה פשוט כייף לראות את הסרט יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by Qrex,

חברים יקרים אני מחפש את השיר שהיה בהום סינמה במתב קשה יש את הפרסומת של חודש פברואר מישהוא יודע איך קוראים לו?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by OutRaGe,

שלום אני צריך שולחן מחשב..היה דגם ספציפי באתר של Office Depot שאהבתי..מהגבוהים האלה קראו לו Pavilion אני רואה שהורידו אותו מהאתר ואני לא מוצא דגמים אחרים שמוצאים חן בעיניי באופיס דיפו. איזה עוד חנויות ואתרים שווה לבדוק? התקציב הוא סביב ה-400 והשולחן צריך להיות דיי רחב(מסך 22 אינץ', 2 רמקולים לצידי המסך ומעדיף שיישאר עוד טיפה מקום) עריכה: הנוכחי שלי 122 ס"מ רוחב סתם בשביל הרקורד תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  8. Started by zoyaniv,

שלום משום מה היו כבר שלוש הגרלות אבל לא פורסמו שום זוכים כלומר רשימה של כל מי שזכה וכל מי שאני רואה שרושם רושם שלא זכה בכלום יהיה נחמד למען השקיפות לראות את רשימת הזוכים או אם מישהו כאן זכה שירשום ובמה הוא זכה

9. Started by shuy,

http://news.walla.co.il/?w=//1045044

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by kabirsh,

מה זה הביטוי ת'ירד, נתקלתי בו כשקארתי את תקנון האתר

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by zoyaniv,

אז זה המפרט שהזמנתי לוח אם של גיגהבייט ga-ex58-ud3r 3 גיגה זיכרון של GSKILL מעבד I7 920 קירור MUGAN 2 ספק SS SII 520W כרטיס מסך של אסוס 5770 אני אשמח להערות על המפרט למרות שזה כבר לא ממש ישנה משהו (-: והשאלה היותר חשובה היא איפה כדאי להרכיב מבחינת מעבדה טובה ואמינה באיזור חיפה סקאיי פיסי, פנדה או נועה?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  12. תודה ל-noobster שהביא תמשחק לפורם http://www.kongregate.com/games/gaby/onslaught2 עכשיו שאלה קטנה.. מה זה הנשקים ב-2000 ו-5000 ? שמתי אותם הם אפילו לא יורים

13. Started by oriki9999,

חבר'ה! מה נשמע?! אוקיי רציתי ליידע אותכם על אתר חדש שנפתח ברשת - שמו - Lockerz! אז מה האתר הזה עושה? מבחינתנו? - מחלק לנו מתנות חינם, ממשחק מחשב, אוזניות ושאר זבלים - ועד פלייסטיישן, אקס בוקס ו MacBook Air חדש! כל מה שעושים זה נרשמים, עונים על סקר, צוברים נקודות, ומקבלים מתנה בחינם! Ynet עשו כתבה על האתר (מה שמוכיח שהוא רציני ב100%) - http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3785788,00.html בקיצור, כדי להירשם צריך הזמנה - ואני פה לשרותכם! אם אתם מעוניינים תשלחו לי מייל להודעה פרטית ואני אזמין אתכם בהקדם!

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  14. יש לי מ"ס פריטים שאני רוצה לרכוש מהחנות הנ"ל (זיכרון,היטסינק....) האם למישהו היה ניסיון איתה בעבר(לחיוב ושלילה) ? www.PcHardware.co.il תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  15. היום קיבלתי עם העיתון או משהו , פרוספקט של "אינטרנט 2004 - הכינוס השנתי" . בהתחלה הנחתי שזה משהו די דבילי , אבל אז הצצתי קצת בפרוספקט ומצאתי כמה דברים מעניינים . יהיו שם הרצאות בכל מיני נושאים בקשר לאינטרנט , VoiP - Voice Over IP ( שזה בעצם מה ש Skypee עושה .. ) , אבטחת מידע ברשת , כל מיני דברים שקשורים לבלוגים , ועיצוב ( הדבר הכי מעניין שם 8) ) . מישהו מתעניין בדברים כאלו ( עיצוב בפרט ) ? פירסמתי את זה כאן כי חשבתי שזה יעניין מישהו נ.ב אם יש לכם כותרת טובה יותר , תציעו . לא מצאתי שם נורמלי ._.

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  16. שלום, יש באתר http://www.top-shop.co.il/ מחשב ממש טוב שאמור לעלות בסביבות ה4300 שקל אילו הייתי קונה את החלקים שלו בנפרד. אבל באתר הוא עולה 3600. http://www.top-shop.co.il/pl_product~1009~13~69.htm אני לא יודע אם לקנות את זה או לא, כי אני פוחד שימכרו לי משומש או לא תקין. זאת חנות מקוונת, זה אומר שאין ממש בסיס לחנות. תסכימו איתי שזה מחיר מאוד זול שלא הייתי מסוגל להשיג בעזרת חלקים נפרדים. אבל שוב, אני פוחד שירמו אותי. האם מישהו קנה מהם ויודע מה הם שווים? והאם כדאי לקנות מהם? תודה.

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  17. שלום אני מחפש שיר לעבודה יצירתית ל-Project באנגלית הנושא הוא Nu Metal ואיך הוא משלב בין היפ-הופ ורוק בקיצור אני מחפש שיר שמשלב יפה בין קטעי ליריקה שניתן לזהות שזה היפ-הופ לבין גיטרות ותופים ואפילו Screams שניתן יהיה להרגיש את הצד של הרוק בשיר עדיפות לשירים שהיו אי פעם ב-Live ויש ב-Youtube או כל אתר Streaming אחר עריכה: טוב נראה לי מצאתי..Linkin Park בשילוב עם Jay-Z שרים את Lying from you...שמעתי את Numb/encore והיה לי קצת חסר גיטרות ותופים, זה נראה לי מתאים בול..אם בכל זאת יש הצעות אתם מוזמנים להגיב תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by t_elad,

אני רוצה ליצור הרבה פקודות מאקרו שימלאו לי טבלה בהתאם למה שאני רוצה. ואני לא רוצה לעשות אותם בקיצור דרך או אובייקט ואז "הקצאת מאקרו" (כי אז זה ימלא לי את כל הדף בלחצנים או לזכור הרבה קיצורים). יש אפשרות לעשות תפריט נפתח (כמו הזה של הסינון או משהו דומה) ולהקצות שם את הלחצנים? או שיש למישהו רעיון אחר? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  19. יש לי אתר בנענע יש לי שם תמונה כששאני מנסה להציג אותה באתרים אני לא מצליך למה????? :'( הנה דוגמה:

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by -CosmicFire-,

פתחו ערוץ הסרטים מי שער עכשיו 4:20 ערוץ 16בדיגיטלי של הוט יש את הסרט עבודה שחורה עם דוק' דרה וסנופ דוג סתם רשמתי פה אם מישהו ער ואל תשאלו אותי למה אני ער עכשיו סיפור ארוך מדי

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  21. שלום לכם, אני שוקל פה עניין ברצינות. מה אתם אומרים שווה להשקיע 2500 על מכונית על שלט מונעת על ניטרו, מי שמבים בזה קצת אני קונה Hyper 7 PCR מחבר שנסעה רק חצי גלון! היא גם שודרגה מעט ואני מקבל איתה ה-כ-ו-ל! ( ד'א 2500 להייפר זה זיל הזול ) עכשיו אני מפחד שתוך חודש ככה ימאס לי מכל העסק ממש אין לי מושג אם שווה להשקיע תכסף.. ממש לא חסר לי כסף ואין לי שום בעיה להוציא גם 7000 ש'ח על מכונית, אבל רציתי להתחיל פה בקטן. מה אתם אומרים, שווה לקחת את הסיכון ואולי לזרוק אותה עוד חודש ? ד'א אם למישהו פה יש מכונית כזו, אני אשמח לשמוע את דעתכם גם בנושא המכונית עצמה. מקווה שהייתי ברור מספיק, תודה.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  22. http://www.tomshardware.com/reviews/apple-mac-leopard-windows-vista,1985.html

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  23. שלום לכם יש לי טלוויזיה של סמסונג היא מעבירה בין AV לTV לHDMI לבד ויש לי ממיר של HOT. אך אני יכול לפתור את בעיה? והוצאתי סוללות משלטים כבר עדין לא עזר זה תקלה בטלוויזיה או משהו אך? בקצר אך אני יכול לפתור את זה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  24. שלום, אני צריך המלצה לכיסא מחשב זול (עד 650 ש"ח). צרכים: 1) כיסא שאינו חם מדי, לא להביא כל מיני דמוי עור שנדבקים לך לעור בקיץ ומקפיאים את לשד עצמותיך בחורף. 2) כיסא גבוה מספיק, שולחן העבודה שלי גבוה למדי ואף על-פי שאני לא גבוה במיוחד (סביבות ה183-184) אני מוצא את עצמי עם רגליים מכופפות בחלק מהכיסאות שאני יושב בהם, לא נוח בעליל. 3) מראה סולידי, החדר שלי רובו ככולו הוא בצבעי עץ ואדמה סולידיים, כלל רכיבי המחשב הינם בצבע שחור כך שנחוץ כיסא שחור/חום, לא להביא כל מיני כיסאות אדומים או צהובים. עשיתי חיפוש בפורום והיו מספר דיונים דומים בעבר, אבל לצערי חלק מקישורי ה"מומלץ בחום" שהובאו בהם כבר לא פועלים. אין ביכולתי לחרוג בשום פנים ואופן מהתקציב (חייל סדיר, אין כסף), אז לא ל…

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by eran256,

שלום, אני שוקל לקנות GOOGLE HOME למישהו יש מושג האם הוא יעבוד לי בארץ? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים