עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by e.s,

אני לא יודע הרבה על השירות בחיל הים חלק אומרים לי ללכת וחלק לא מה אתם חושבים? אם תוסיפו קצת מידע זה יועיל

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by JAMOOS GADOL,

שלום גולשים יקרים מי כמוכם (במיוחד הגולשים בפורום הזה..) לא נתקל או לא מעורה בכל הנושא המעניין והשנוי במחלוקת של המוזיקה הפיראטית באינטרנט! תהיתי לעצמי מה קרה איתה השנה? לא באתי שוב להתווכח כמו שחלק מכאן מאוד אוהבים לעשות (או יותר נכון "להצדיק" את עצמם או לא יודע מה..), באתי רק לקבל מידע ממי שיודע מה קורה בנושא הזה בשנה האחרונה שעכשיו מסתיימת... מה עושים כדי לעצור את התופעה? עושים משהו בכלל? האם משהו השתנה בשנה הזאת בנושא הזה? לטובה או לרעה? ובכלל כל פיסת מידע על הנושא הזה בשנה האחרונה אני אשמח! (ד"א - נא לא לפרסם כאן שום הורדות חוקיות זה לא במקום להזכירכם והת'ארד הזה לא בא לעסוק בזה אלא רק במה שקורה עם הנושא של המוזיקה הפיראטית)

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by udicol,

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  4. Started by liav12,

מישהו מכיר אתרים כאלו?

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by drumtroll85,

מישהו יודע איך קוראים לחברה שמספקת לך כתובת למשלוחים בארה"ב ואז שולחת את זה לארץ? הייתי פעם באתר שלהם, אבל שכחתי את הכתובת... תודה מראש.

6. ראיתי את ה dvd בחנות ( מחירו הוא 150 ש"ח ) ותהיתי האם הוא שווה קנייה ? מה יש בתוספות ? האם הם שוות את הקנייה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by ben-zone,

השרשור המקורי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399340.0;topicseen הלכתי לפי ההמלצה של yz101.. והתוצאה בתמונה המצורפת. (המערכת : Arch 64, LVM. ext4, KDE4.2) ושוב, תודה על הייעוץ בן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  8. צירפתי שלושה תרגילים למטה. אם מישהו יכול לעזור לי ולהראות לי את דרך הפיתרון שלהם, אודה לו מאוד. תודה רבה רבה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by J0n1,

אני רוצה לכתוב אני מאותם האנשים אשר... אז צריך לרשום I'm like those people who taking their או I'm like those people whom taking their או I'm like those people which taking their ? תודה

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by 00000,

שמעתם את התחזית? מה הקטע של החזאי עם הקללות והניסיון הזה להצחיק?!?!?! אני מבולבל. מה קרה שם לעזאזל?

11. Started by Fistuk1,

שני אנשים מחליטים להיכנס לתוך ביתן עם חור, וכל מי שמציץ בחור חוטף פאי לפנים: http://www.vch.co.il/video-377.html

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  12. http://www.fun.co.il/submission.php?SubmissionID=125&Type= תעשו טובה תשקיעו 2 שניות ותצביעו 10 לחבר שלי תודה רבה רבה לכם

• 12 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by kinggil,

http://rotter.name/User_files/nor/433554292ee3964f.html אתם צריכים להגיע לקצה של הקיר, מבלי שהמלבנים יגעו בכם, בכמה שפחות זמן. אני 67 שניות.

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by aldema,

ביום שבת עושים לאחותי בת ה11 יום הולדת והיא ביקשה ממני להוריד סרט לכל המשפחה שתבוא.. למישהו יש המלצות?? זה דחוף וחשוב לה מאוד...

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  15. אני אניח שאתם יודעים מה זה הדואר של גוגל Gmail, הדואר שנותן לכם 1000MB של אחסון (1GB) עם היעילות של גוגל. אני מתשתמש בזה, וזה כדאי! מי שרוצה, שירשום כאן את הדוא"ל שלו, או שישר ישלח לי הודעה שהוא רוצה אל koosalagoopagoop@gmail.com זה חוקי לגמרי - לא לדאוג. גוגל מאפשרים למשתמשי Gmail השונים להזמין אנשים שונים לנסות את GmailBeta. כרגע יש ארבעה חשבונות שאוכל לחלק.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by urielka,

הרגע ראיתי את הפרק הראשון שלהם ויש לציין שזה לא כמו TSS הישן אבל זה הרבה יותר טוב מTSS החדש חוץ מזה הם מראים דברים שלא ממש מותר להראות בטלווזיה עכשיו אני מוריד את הפרקים החדשים(יש רק עוד 2) ויש לי כמה שאלות: 1.כל כמה זמן יוצא פרק של זה(נרשמתי לNewsletter שלהם)? 2.מה דעתכם על התוכנית? כתובת: http://thebroken.org ד"א הקטע עם רמזי זה בדיחה נכון?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  17. שאלה שלא הצלחת למצוא לה תשובה טובה (אולי לא חיפשתי טוב)... בקיצור, יש כמה סוגים של נגיף השפעת, A, B, ו-C, מביניהם רוב מקרי ההדבקות בבני אדם זה מסוג A. העניין הוא שלכל מגפת שפעת יש את הוריאציה שלה, ומסמנים את זה H1N1, H5N2 וכו' עם מספרים משתנים. שאלתי היא- מה משמעות הסימון הזה? סלחו לי על בורותי, ושפרו נא את השכלתי, והאירו את חשכת העולם דרך שיתוף המידע!

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by J S Bach,

אולי זה לא המקום המתאים, אבל לאיפה נעלם פורום "כללי"??? \ עריכה**** הפוסט שלי הועבר לפה אומנם אך עדיין איני יכול לראות את האופצייה להיכנס לפורום דרך דף הפורומים הראשי.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by E. Shambuzzi,

לפני כחודשיים נתתי כרטיס Inno 9600GT ישן שנרכש לפני כשנה וחצי באייבורי (סניף ת"א) לחבר. הכרטיס התקלקל לפני מס' ימים והצעתי לחבר ללכת לממש אחריות באייבורי. החבר הגיע לסניף, מסר את הכרטיס (לא עשו לו בכלל בעיות עם זה שלא הוא רכש את הכרטיס) ומכיוון שלא היה את ה INNO הספציפי הזה במלאי, הוצע לו לקבל על המקום zotac 9600GT . לאחר התייעצות איתי החלטנו לסרב להצעה כיוון שה Inno המדובר הגיע עם קירור מיוחד של AC והמהרה מהמפעל. מכיוון שהחבר היה זקוק לכרטיס בדחיפות עבור העבודה, סופק לו כרטיס חלופי ובינתיים הוזמן הדגם המדוייק של הכרטיס. לאחר יומיים הודיעו לו שה inno הגיע, הוא חזר לסניף, החזיר את הכרטיס החלופי וקיבל את הכרטיס החדש. אז נכון שיהיו כאלה שיאמרו שהחנות בסך הכל עשתה את מה שמצו…

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by שניצל,

אני וחברה שלי רוצים לעשות טיסת חוויה במצנחי רחיפה (או משהו כזה). מישהו מכיר? יכול להמליץ? עדיפות לאיזור המרכז. תודה!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  21. יש לי מפרט מוכן שאני כבר סגור עליו, ב SKYPC יש את כל החלקים שאני צריך. אני רק צריך חוות דעת לגבי החנות ממי שכבר קנה מהמקום, לגבי השירות, האחריות שלהם, ומאיזה סניף קנה את המחשב/המוצר וכדומה.... זה האתר שלהם:http://www.skypc.co.il כמו שאמרתי חוות דעת ממי שכבר קנה מהמקום ויצא לו להתנסות במוצרים שלהם/בשירות שלהם. אני מצטער אם זה לא המקום הנכון לפתוח את הנושא הזה, זה הפורום שנראה לי הכי מתאים לנושא. תודה רבה 3>

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  22. יש תחרויות דביליות לגמרי, אבל יש תחרויות סבירות. השתתפתם פעם?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by ZOOZIK,

מצאתי את הלינק הזה: http://adriana.shituf.info/?id=DcqExK ותהיתי לעצמי אם באמת מדובר בנקמה או שפשוט עושים עלינו קומבינה? :

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by matizami,

אני רוצה להשכיר דירה בארה"ב לתקופה קצרה לטיול. הציעו לי לשלם דרך פיי פאל. כמה זה בטוח מבחינה שאני יודע למי אני משלם ואפשר לעקוב אחריו ולדעת מה השם האמיתי של אותו אדם. בעצם מה שאני רוצה לשאול, האם אותו אדם, יכול לברוח עם הכסף בלי שיהיה לי יכולת לאתר אותו, כל מה שאני מקבל זה מייל שלו.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.