עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bv_beaver,

אני אולי משתמש חדש אבל אני בכל זאת רוצה לאחל לבעלי האתר מזל טוב על חזרת הפורום!!!!!!!! ומקווה שלא יהיו לכם יותר בעיות ;D ;D

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  2. Started by llime,

רק אצלי מערכת הפורומים בקושי זזה?...לוקח לי בממוצע 20 שניות להגיע לקישור/הודעה/פורום אחר... בדקתי עם ff3.6 ff4 IE8 וגם כרום.הבעיה לא אצלי באינטרנט כי אין לי בעיות גלישה באתרים אחרים.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  3. חברה תרגישו חופשי לזרוק, אני יתחיל: זוכרים את המכשף מרחוב סומסום ??? "אכלת פלפל שתה מיץ"

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  4. המורה נהיגה שלי אמר שהוא לא קיבל טסטים ולכן אני לא יכול לגשת לטסט (לא רק אני גם כל מי שלומד אצלו) העם מישהו יודע על זה? יש איזה שביתה או מהשהו כזה ?3 אני ממש מבואס זה כבר יהיה שבוע 2 שאני מחכה לטסט

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by laviko1,

1080p.BDRiP.XViD או 720p.BluRay.x264 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב מבוסס מעבד E640 עם 8800 GTS. האם צפוייה ירידת מחירים דרסטית בקרוב, או שאני יכול להיות רגוע ולקנות עכשיו?

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by SOLIDUS SNAKE,

אם ריאתם את הידיעה הזו : http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1043007488,33628, לפני שנה בדיוק, תשימו לב למוצר הבא - כמעט אותו מוצר אך בתוספת מאפרה והכל מבית TT : http://www.thermaltake.com/accessories/xray.htm כנראה שיש הרבה מעשנים בקהילת המחשבים

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by פרז,

מעניין [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by eran256,

שלום, אני שוקל לקנות GOOGLE HOME למישהו יש מושג האם הוא יעבוד לי בארץ? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by lo_toda,

46 הכונן הקשיח 56 המהעבד ... פשש ...מגניב ... אני עוד דאגתי שהמוזיקה תהיה ב FLASH ולא בקשיח ...זה לא עזר ... מה זה הזמן מזגן ? זה מזיק הטפר הללו ?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 13:46:34 מצחיק ...עכשיו אני רואה שאני משתמש ב 800MEG זיכרון ...ו לא 3G זיכרון ....פשש לא הירגשתי את זה ...מצחיק מה שהולך פה ..[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by amitaihasnes7,

שלום. מישהוא יכול לתת לי שמות של שירים כדאי שאני יוכל להוריד אותם. פשוט קניתי mp3 ואין לי שירים. אני אוהב שירים בסיגנון כזה......... לא עצוב או ישראלי. בלועזית (אתם יודעים כל השאקירות האלה והמאדונה הזאת). אז..........תודה מראש

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  12. יש תגים, אבל התמונה לא נכנסת למאגר של התג. חשיפה אפסית. לעוד מישהו זה קורה?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by doker,

שלום אני עושה ביוטופ בגבעת האירוסים רציתי לדעת אם למישהו יש מארג מזון של בית גידול זה או אם למישהו יש רשימה של האורניזמים שיש שם שאני יוכל לעשות את המארג בעצמי תודה רבה

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by [NOS],

מתי יוצא הסרט? אהה ואם למישהו יש לינק לטריילר זה יהיה טוב

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by Axel Foley,

מישהו יודע מהם המיסים על רסיבר לקולנוע ביתי?

16. Started by gal663,

שלום חברים! מישהו יודע אולי איך אני יכול להשיג את שמות השירים המופיעים באסקימו לימון?? תודה גל

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by סמיילי,

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

14 זה הפרק האחרון שראיתי (עונה שניה), זהו? נגמר?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  19. מאיפה אני יכול להוריד קליפים לאייפוד בפורמט MP4 ? והאם אפשרי להפוך AVI ל MP4 ? [תודה ]

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by ONKYO,

חג פורים שמח לכל חברי הפורום ולכל בית ישראל! הלוואי שהחג יעבור בשלום בשלווה ובשמחה מרובה. תתחפשו, תהנו, ומי שעדיין בבית ספר, זרקו ביצים איפה שיש את הריקודים... ;D תבלו במסיבות האיכותיות שיש אני אישית מתחפש לכיפה אדומה ;D (עם סלסלה, גרביונים וכל מה שנלווה...) בקיצור חג שמח :saint:

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. מדובר על אתר PubMed. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed בדקתי גם בסמארטפון: כשאני על הספק של הוטמובייל (לא הוטנט!) האתר עובד, אבל כשעוברים לגלישה בווי-פיי (של הוטנט) זה מראה שהוא לא מוצא את השרת שלו. לפני זה בדקתי גם באתר www.isup.me והוא כמובן מראה שהאתר שלהם פעיל.

22. יש לי כרטיס רשת בנייד שיש לו חיבור כזה, חנויות שהתקשרתי אליהם לא ייודעים על מה אני מדבר אולי אתם יודעים איפה אפשר להשיג את המתאם הזה? עוד תמונה:

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by Qrex,

חברים יקרים אני מחפש את השיר שהיה בהום סינמה במתב קשה יש את הפרסומת של חודש פברואר מישהוא יודע איך קוראים לו?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  24. ... ולהתנכלות (שיטתית) לאלו המשמיעים את אותה ביקורת ? האם לדעתכם ראוי להתיר חופש-ביטוי אמיתי למבקרי-האתר - גם במחיר של פגיעה ב-"אגו" של מי מאנשי-הסגל (ואולי אף בתחושת ה-"חצי אלוהים" המדומה של חלקם) ? או שמא עדיף להשאיר את המצב הנוכחי, שבו סגל האתר נוהגים במשתמשים כ-"גסטאפו", המשתיקים ומעלימים חיש-קל כל דבר ביקורת המופנה כלפיהם (ואת אומריו), על כנו ? מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  25. אם אני זוכר נכון מישו קנה את ג'יגבייט, לא?! יכול להיות WD? או שאני בכלל המצאתי את הכל?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.