כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
טוב אני רושם את ההודעה כי שמתי לב שעכשיו התחילו לשדר מחדש את הסדרה "קרניבל",בYES+. אתמול שידרו את הפרק הראשון,והיום יש שידור חוזר ב16:27. נדמה לי שזה עכשיו ילך בכל יום ב23 ומשהו. בכל אופן זו סדרה מבית(איך לא?) HBO,הז'אנר דרמה על טבעית ולעוד פרטים חפשו בגוגל,או לפחות תקראו את התקציר בYES. (מצטער אבל אין לי כוח לפרט,כשבכל מקרה הכל רשום באינטרנט) עריכה-טוב נו,הנה סתם הדבר הראשון שיצא כשחיפשתי בגוגול. "קרניבל" הפקה נוספת מבית HBO. סדרת דרמה המשלבת את העל-טבעי ואף הושוותה ל"טווין פיקס" המיתולוגית של דיוויד לינץ'. אמו של בן הוקינס נפטרה (לא לדאוג, זה לא ספוילר, זה קורה בתחילת הפרק ממש) והוא מוצא עצמו נרדף ע"י החוק. הוא מוצא מקלט בקרקס נודד המאכלס טיפוסים שונים ומשונים, פריקים ה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוא נגיד שהתפקיד נשמע מעניין והרבה אמרו לי שהוא מספק אבל אף אחד לא ממש ידע מה התפקיד הזה ובערך מה עושים שם. יש למישהו מושג?? פשוט סימנתי במנילה ובכל השאלונים שהייתי צריך למלא את התפקיד הזה כי אותו אני רוצה.. כל שאר הדברים מעפאנים נראה לי... מפעיל תקשורת נתונים והצפנה חייל מערך טכנולוגי אווירי או יבשתי אני מעדיף נראה לי להיות כבר שוטר צבאי על שני אלה...
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.wimp.com/cpu/ זה סירטון ישן רצח וזה לא נכון להיום אבל בכל זאת יפה ;D מצטער אם זה היה כבר
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. המארז וחלקי המחשב שלי מעט מאובקים ואני רוצה לנקות אותם. יש לכם טיפים לתהליך? אני יודע שאסור להשתמש במברשות וכו כי זה יוצר חשמל סטטי, מתפחות למיניהם נדבקות לחלקים, ומים ממש לא באים בחשבון. רעיונות אחרים?
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
Intel Mac Mini הוצגו שני דגמים של מיני החדש. הדגם החלש: מעבד: Intel Core Solo 1.5GHz זיכרון: 512MB DDR667 (ניתן להרחבה עד 2GB) כ.מסך: Intel GMA950 64MB (משתמש בRAM) כ.קשיח: 60GB SATA (ניתן להרחבה עד 120GB) תקשורת: 1Gbit Eth. + WiFi + Bluetooth 2.0 כ.אופטי: קומבו, צורב CD - קורא DVD יציאות: 4 יציאות USB, יציאה FW, חיבור DVI, חRJ45, יציאת אודיו (תמיכה ב5.1 עם חיבור אופטי), כניסת אודיו (שהיא גם אופטית). אביזרים נוספים: שלט רחוק לFrontRow מחיר: 599$ בארה"ב הדגם החזק: מעבד: Intel Core Duo 1.66GHz זיכרון: 512MB DDR667 (ניתן להרחבה עד 2GB) כ.מסך: Intel GMA950 64MB (משתמש בRAM) כ.קשיח: 80GB SATA (ניתן להרחבה עד 120GB) תקשורת: 1Gbit Eth. + WiFi + Bluetooth 2.0 …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=pPNgzz870F4&feature=Views&page=1&t=t&f=b
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
עוד שרשור כמעט מיותר אבל עם זאת עם ניחוח של "וואלה בדיוק את זה חיפשתי"... או שלא?! כל מקרה, תכתבו תשם שלכם, אף אחד כאן לא זוכר את השני חוץ מכינויי חיבה כגון "רוקפורד" "ההוא שבצבא מאה שנה" "זה שתמיד עושה מיקסים לא ברורים" "ההוא עם הפיאט אונו וצפצפה של מוטורולה" "הצ'ונג הכי וותיק בצהל" "סמל מין בהתהוות" וכו... יום טוב ושבת שלום לכל בית ישראל.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתם חושבים שאתם יודעים לרקוד מוסיקת פסיכו? (טראקים ) חכו שתראו את החבר'ה האלה : http://www.thatvideosite.com/view/1375.html
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכון... זה ישן (לפני 3 שעות בערך) אבל עדיין סרטון וידאו מבדר במיוחד - מה היה קורה אם מיקרוסופט היו מעצבים את האריזה של ה IPOD http://www.youtube.com/watch?v=VAGr3mVVUwE&search=microsoft%20ipod מומלץ לשמוע עם המוזיקה
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שאלה מזורגגת,אין לי פשוט מושג מה הקאצ בה... אשמח עם מישהו יוכל לעזור תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לו גם Podcasts: http://www.stevepavlina.com/audio/
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הסלולרי הישן שלי(3100) בסלולרי חדש התקציב הוא ביין 2000 ל 2400 בערך... אני לא רוצה לקנות דרך חברות כמו סלקום אורנ'ג וכדומה אני רוצה לקנות טלפון מחברה חיצונית ולבטח אותו בעצמי קו של סלקום כבר יש לי.. הטלפון שחשבתי עליו הוא w800i של אריקסון אם יש הצעות אחרות אני ישמח לשמוע (אגב דיי רציתי פלאפון שיהיה בו gps,או אפילו אפשרות לחיבור אנטנה, אבל אני רואה שבתקציב הזה זה לא קיים) (2. אני לא מעוניין בסלולרים של מירס עם gps מובנה) תודה לעוזרים
-
- 92 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת אם אתם בישראל קולטים את הסידרה החדשה Black.White (כי אתם מקבלים lost, prison break וכו'...) אז הסידרה הזאת היא סידרה ששתי גזעים (שחור ולבן) משנים את הגזע שלהם (שחור הופך ללבן ולבן לשחור) וזה אמור להיות מצויין.. הנה האתר של הסידרה ויש גם את השיר הראשי של התוכנית של Ice Cube (יש באתר)
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
טוב אז יש לחברה שלי עוד מעט יומולדת ואני רוצה לקנות לה גיטרה קלאסית (היא חופרת לי שהיא רוצה גיטרה כבר מלא זמן) הקטע הוא שהיא לא יודעת לנגן והיא צריכה משהו טוב למתחילים אבל שיהיה איכותי ובגודל מלא כדי שהיא תחזיק גם אחרי שהיא תלמד לנגן. מיותר לציין שאני בעצמי לא מבין בזה כלום , אז אני צריך עזרה ממי שכן מבין ויכול להמליץ לי על חברה+דגם שיתאימו התקציב שלי הוא 500 ש"ח +\- , מקווה שתוכלו לעזור
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, האם אתם מכירים אתר שנותן שירות של שיתוף אלבום תמונות בחינם בעל נפח גדול(300 מגה ומעלה)? כל האתרים שהגעתי אליהם נותנים 50 מגה אודה לעזרתכם...
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הסרטון הוא כמו שעושים בסרטים מצויירים שמישהו פותח את הדלת, אז נופל הכדור, גורם לכדור היותר גדול ליפול, משחרר את המספריים שחותכות את החוט שמחזיק את הבלון, הבלון עף למעלה, פוגע הסיכה, הבלון מתפוצץ ומפיל את הביצה על הראש של הבנאדם, אתם בטח מכירים את זה, קיצר אז השאלה שלי זה שפירסמו פה לא מזמן סירטון שיש כזה דבר אבל אמיתי, כיאילו שבנאדם עשה את זה במציאות, אפשר אותו בבקשה...?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
החלטנו במשפחה לנסות אולי את זה רציתי קודם לברר כאן למישהו כאן יש את זה ? ...איפה הקא'צ כאן ? מחיר לריצפה בקושי עושים מזה רווח בכלל , מזה 50 שקל ל2000 דקות !? אז ישר נשאלת השאלה למה כל ה 6 מליון תושבים בארץ לא נמצאים בטלפוניית HOT ? איך איכות השמע ? תקלות ? האם זה יפגע באינטרנט בבית מבחינת ניתוקים ופינגים ? (חשוב לי מאוד) ? ושאלונת אחרונה : האם אני יכול להמיר את האלחותי שלי להוט הזה....?(עלה בסביבות ה900 שקל אחרי הכל..כסף!)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1140692669/Talking_Cats :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה רשימה של כמה מגדוליי הספורטאים בהסטוריה.אני מעוניין שכל אחד מכם יבחר את 5 הספורטאים הגדולים בהסטוריה,לדעתו.נסו לבחור בדיוק 5 ספורטאים שלדעתכם היו הכי גדולים-לא פחות ולא יותר מ5.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי מחר בוחן אישי (מה לעשות שהמורה שונא אותך ) ואין לי מושג את התשובות בתקשורת אז אני אשמח אם תענו לי על השאלות פה למטה בשתיים שלוש שורות כל תשובה.. תודה רבה. אני יודע שהשאלות פשוטות ולרוב גם מטופשות :kopfpatsch: 1) מה ההבדל בין מוליך למוליך למחצה? 2) מה ההבדל בין אות אנאלוגי לבין אות דיגיטלי? 3) מה החסרונות של השיטה הדיגיטלית? 4) מהו חוק הדיגמה לפי ניקווסט? 5) מהו תפקיד חיישן הצילום? 6) מהו אורך המוקד? 7) הגדירו את משמעות הקפיצות (סטופים) בצמצם(2,2.8,4,5.6...). 8) הסבר את עיקרון עומק חדות השדה. אני באמת יודה לכם אם תענו על השאלות.
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לחבר'ה שמכם שנמצאים במערכת הצבאית, יצא לבטח לשמוע כבר את צלצול הסטוק של המירסים החדשים, מתוצרת Motorola, דגם I-760. בכל פעם שאני שומע את הצלצול הנוראי-גאוני הזה, משמע ישנו איש קבע בסביבה. אם זה טוב או רע, תחליטו אתם. מה שעוד יותר מעצבן, שמיטב נגדי צה"ל לא יודעים כיצד לשנות את הצלצול הזה ונשארים איתו והוא כ"כ מציייקקקקקק והוא כ"כ נגדי!!!1 בפעם הבאה שאתם נתקלים באיש קבע, קחו לו ת'מוטורולה ושנו לו ת'צלצול. צלצול האימה המדובר הוא : http://70.87.97.114/~download/download/media/3/hellomoto15.mp3
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחר שלישי חוגרים בפאצוס בחיפה תחרות אלכוהול פרס ראשון קורס ברמנים חינם ושתיה חינם כול הערב לכולל החברה כול המעונינים להירשם נא לפנות לפרטי מחיר כניסה רגילה 30 ולמוזמנים 20 אז קדימה למי אתם מחכים צרו קשרררר
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-