כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זה אמיתי, אבל זה פשוט מצחיק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=71&msgid=17406391
-
מחפש תוכנה אשר מציגה את כל חומרת המחשב תוכנה שמציגה בפרטי פרטים את כל סוגי החומרה המותקנים במחשב + יצרן וסוג תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ראיתי הרבה אנשים עם וולפייפרים של ניוידיה (של הג'יפורס החדש בעיקר) ורציתי לדעת מאיפה כולם משיגים אותם חיפשתי באתר של NVIDIA וגם בגוגל ולא מצאתי משהו נורמלי (בעיקר מחפש כאלה של ה8)
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
-
לכל מחפשי הכתוביות למיניהם... סאבס חזר ובגדול!!!! אז...אפשר לרדת מהאתר LALA ומהשרתים האיטיים שלו...וגם מהשאר... .....שכחתי לרשום את כתובת האתר... http://www.SUBS.co.il
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם ישן ובו אין יציאת HDMI או Diaplay port. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה כמחשב סרטים אבל לא מצליח. ניסיתי לחבר מתאם HDMI-VGA והטלוויזיה לא זיהתה אותו, ואחרי זה התקנתי בו כרטיס PCI-RCA והטלוויזיה לא זיהתה גם את זה. שובר את הראש ולא מוצא פתרון. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
האיתחול הקולנועי לצמד להיטי שנות השמונים נוחת בקיץ הקרוב, ובינתיים מעסיק את המעריצים הוותיקים ואת הרשת כולה בשל ההחלטה להחליף את צוות השחקנים הגברי המקורי בצוות נשי טרי השנה הנוכחית עתידה להביא לנו הרבה סרטים חדשים שיאלצו להתמודד עם דעות קדומות ואתגרים יחסיים – Batman v Superman שינסה להוכיח כי יש חיים לאביר האפל גם אחרי הטרילוגיה הנהדרת של כריסטופר נולאן, X-Men: Apocalypse שינסה להמשיך את ההצלחה גם ללא אחרוני צוות השחקנים המקורי של סדרת הסרטים, Suicide Squad שיאלץ להתמודד עם ההופעה הקולנועית האחרונה והבלתי נשכחת של הג'וקר ו-The Angry Birds Movie שיזדקק להוכיח כי גם משחק מובייל פשוט שהפופולריות שלו בדעיכה יכול להצליח בתור סרט קולנוע עלילתי בפרופיל גבוה. כעת, אל …
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אצלנו בקיבוץ יש מנהג שכל 1 באפריל החבה"נ(חברת נעורים ט-י'ב) עושים משהו בשנים קודמות היו לוקחים את כל העגלות\אפניים ושים בחדר אוכל הולכים בקיבוץ עם קולנועית ושים שירים וצועקים במגרופון וכו' וכו' השנה יותר נכון אתמול בלילה רצינו לעשות הרבה רעש לקחנו את המערכת של המועדון 4 רמקולים של מסיבה 2 מגירופונים דיסק של נירוונה והתחלנו לעשות הרבה רעש ואז התחילו להגיע כל התושבים(שהם לא חברי קיבוץ (חבר קבוץ=תושב וותיק\קבע) המסריחים קודם כל הגיעה הלסבית הראשונה ככה בעצבים בלה בלה בלה מדברצת איתנו לא שמים עלייה הולכת ומתחיל לשבור לנו את כל התקעים ,יש עוד לא אכפת לנו וומשיכים ... אח"כ באה החברה הלסבית השניהי מוציאה את כבל מרמקול אחד (כמו כל אחד אחר שבא לשם בעצבים ) ואומרת "אני אטלפ…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
רקע : לפניי חודש לפניי תחילת שנת הלימודים עבדתי בחופש הגדול בשביל שיהייה לי תקציב למחשב החדש, על זה נוכל לדבר שעות אבל זה לא הנושא פה , בכל מקרה , בזמן שעות העבודה היו לידי שניי מכשירי דריו שפעלו על 91.8 FM בכל שעות העבודה, בהתחלה זה היה נחמד לשמוע מוזיקה בעבודה אבל אחר כך זה התחיל להימאס כי גיליתי בדרך הקשה שגלגל"ץ משמיעים שירים יפים , אבל עושה רושם שהם משמיעים אותם בלופ כל היום !!! שירים יפים כמו RED HOT CHILI PEPPERS - SCAR TISSUE , הם יפים , אבל אני כבר לא מסוגל לשמוע אותם מרוב הפעמים שכבר השמיעו אותם... הישוע למזלי באה מהר, אני מתכתב אם בחור משוודיה , שאוהב תחנת רדיו כמובן , בשוודית , הוא שלח לי את הקישור לאתר שלהם , שמשם אפשר להקשיב להם LIVE, מה אני אגיד לכם ? הרגל…
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קניתי אצלם לפני כמה שנים והייתי מרוצה. האם חל שינוי כלשהו באמינותם בשנים האחרונות? אשמח לשמוע דעות של מי שקנה אצלם מחשב/חלקים בשנה שנתיים אחרונות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היום קיבלתי עם העיתון או משהו , פרוספקט של "אינטרנט 2004 - הכינוס השנתי" . בהתחלה הנחתי שזה משהו די דבילי , אבל אז הצצתי קצת בפרוספקט ומצאתי כמה דברים מעניינים . יהיו שם הרצאות בכל מיני נושאים בקשר לאינטרנט , VoiP - Voice Over IP ( שזה בעצם מה ש Skypee עושה .. ) , אבטחת מידע ברשת , כל מיני דברים שקשורים לבלוגים , ועיצוב ( הדבר הכי מעניין שם 8) ) . מישהו מתעניין בדברים כאלו ( עיצוב בפרט ) ? פירסמתי את זה כאן כי חשבתי שזה יעניין מישהו נ.ב אם יש לכם כותרת טובה יותר , תציעו . לא מצאתי שם נורמלי ._.
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
-
רק אצלי מערכת הפורומים בקושי זזה?...לוקח לי בממוצע 20 שניות להגיע לקישור/הודעה/פורום אחר... בדקתי עם ff3.6 ff4 IE8 וגם כרום.הבעיה לא אצלי באינטרנט כי אין לי בעיות גלישה באתרים אחרים.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מעוניין בחוות דעת על האונברסיטה , המקום , האנשים ( חיי החברה הטובים שם , פיקציה או אמת ? ) , כל חוות דעת ( עדיף מפורטת ,חח ) תתקבל .
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה בקשר לחלק של השוואות ביצועים עם כול מיני מחשבים באתר של 3dmark אני לא מוצא איפה אני יכול ליראות תוצאות עם התוכנה מי שיודע שישלח לי לינק
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים. והוא רוצה לקנות את המחשב מוואלה, אמרתי לא לקנות את המחשב משם אבל כיוון שהידע שלו אפסי אז התיעשתי : השיחה הזאת אמיתית, ואני בטוח שכמעט כל אחד היה אומר לי משהו דומה, עזרו לי להציל את הילד מכרטיס 128MB :'(
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש חלק חילוף הנ"ל לפנסיונר שיושב הרבה מול המחשב וכמעט לא יוצא מהבית.. זה נראה בערך כמו בתמונה: http://www.olsale.co.il/olsale/assets/product_images/50192-big.jpg האם יש למישהו מושג איפה קונים את זה, וכמה זה עולה? או שמא יש למישהו את זה בבוידם שמוכן לתרום או תמורת סכום סמלי? תודה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה : http://www.amazon.com/SAPPHIRE-VAPOR-X-4870-DVI-I-RETAIL/dp/B0022E85J0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1247258682&sr=1-2 בארץ הוא עולה 955 ויש עליו 3 שנית אחריות השאלה שלי היא קודם כל זה שווה את ההפרש ??זה יוצא כמעת 170 שקל הפרש... ודבר שני האם אני צריך לשלם על זה מכס או מיסים ??ואם כן כמה ??
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מקווה שזה באמת מתאים לכאן - לא מצאתי פורום מתאים יותר - אני מחפש קבצי מוזיקה ב AC3 , או כל ה DEMOES האלה של DOLBY DIGITAL וכאלה - איפה אפשר למצוא אותם ? כל מה שבא ב AC3, DOLBY DIGITAL, DTS, THX - טוב בשבילי ... תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=8505 חבל מאוד אני מתתי על החברה הזאת
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1080p.BDRiP.XViD או 720p.BluRay.x264 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מבוסס מעבד E640 עם 8800 GTS. האם צפוייה ירידת מחירים דרסטית בקרוב, או שאני יכול להיות רגוע ולקנות עכשיו?
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-