עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mazumotte,

היי חבר'ה. אחי טס בימים הקרובים ללונדון, ויהיה נחמד אם הוא יוכל לקנות לי משם אתה הGalaxy S. הבעיה היא שלא מצאתי שום חנות שמוכרת אותו לא נעול וסים פרי באזור, והשקעתי לא מעט זמן בחיפושים. מישהו מכיר אולי חנות מומלצת אשר מוכרת מכשירים בלונדון?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

למישהו יש את הטלפון שלהם? אני מוצא רק את ביתן חי"ה. תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by avi2014,

http://global.ebay.com/ נפלא!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by AtR,

שלום! רציתי לשתף אתכם בקניית סט הרמקולים הנפלא הזה ב-380 ש"ח העיצוב הוא בומבסטי וממש מושך את העין..ושלא נדבר על האיכות שהיא פשוט מדהימה () לזוג רמקולים כה קטן עם באס יחסית לא גדול הפעלתי כמה טראקים טובים ומוזיקה שחורה, והתוצאה הייתה סאונד צלול בווליום גבוה מאוד עם באס איכותי , בקיצור כמו שציפיתי מהם! להלן התמונות: http://img238.imageshack.us/img238/3894/p8060087vo9.jpg http://img238.imageshack.us/img238/8910/p8060090as9.jpg היו חופשיים לשאול שאלות

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by krelian,

אני רואה שבפורום מפרטים רוב ההמלצות נלקחות מPCH האם הם גם אמינים ומספקים שירות טוב, או שרק הממשק שלהם נוח ? במידה ואתם לא ממליצים עליהם אודה למי שיתן המלצה על חנות אחרת ... למנהלי הפורום: מקווה שזה לא עובר על החוק שכתוב בהודעה הדביקה, לפי הבנתי - לא. במידה וכן אודה לכם אם תרחיבו את האזהרה...

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by The Dom,

מה אתם אומרים כדי להתחיל עם מישהי (שאתם לא מכירים)... ובבקשה לא לתת ציטוטים מ"המדריך למתחילים".

• 91 תגובות
    • 14.4k צפיות
  7. אנו יודעים עד כמה מדהים שירות ה-Street View של גוגל, המאפשר לנו להנות בחינם ממסע וירטואלי בכל רחבי העולם. מה שאולי לא ידעתם זה שניתן לצפות שם גם בחלק מהתמונות המפחידות, המוזרות, המצחיקות ומזעזעות ביותר שתועדו באותם מקומות. אספנו עבורכם מגוון תמונות שלא ישאירו אתכם אדישים. תתכוננו, זה הולך להיות מוזר.. אולי זה רק אנחנו, אבל יש פה מישהו שגורר גופה לתוך הים… לא? חייזרים באמצע הרחוב? ציידי כרישים? לא ברור למה, אבל למישהי בבית הזה יש רגליים ענקיות. הבחור הזה מצא את עצמו בתוך פח אשפה. איך הוא הגיע לשם? אופניים זה כלי תחבורה נחמד, אבל מה עם חיית המחמד? להמשך: https://hwzone.co.il/התמונות-המוזרות-ביותר-שנתפסו-ב-street-view/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by glassmoon,

האם עדיף ללמוד תקשורת מחשבים או אלקטרוניקה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by WarMachine,

זהירות!, התמונות הבאות הינן קשות לצפיה ומומלצת השגחת הורים. 18+ אכן תמונות קשות, לא יודע מה החבר'ה שם בסוני חשבו לעצמם, או שאולי הם לא חשבו. הזכויות לויגיימס

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by idofr,

אווקייייייייייייייי אז חזרתי עכשיו מההופעה... הייתי עם אבא וידידה שלי והיה פשוט מדהים... תמונות יש במצלמה של הידידה אז יהיה רק מחר מה שאיכשהוא יצא טוב בכול מיקרה קצת יותר פירוט - סינגריה היה טוב לאללה נהנו (חוץ מאבא שלא ממש הכיר אותם חוץ מאיזה 2 שירים) חצי ישבו חצי עמדו וסינגריה הביאו מופע חימום איכותי קצת יותר מידי "יאללה ישראל כפיים" כאילו פאקקק אתה יודע שאתה ברעננה מה זה השטויות האלא?! ואז אחרי לא יותר מידי שירים היה איזה רבע שעה הפסקה ואז עלו אבנסנס ... איך שהם עולים כולם קמים וצעקות משו מטורף.... ואז אמי-לי עולה עם "שאלום ישראל" שבכלל שיגע את כולם והיה קצת מצחיק המבטע אח"כ הם התחילו בעיקר שירים מהאלבום החדש, קיבלו את כל הכבוד בעולם והיו מאוד מוצלחים, בסוף הם ירדו …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הזדעזעתי. כן, אני עדיין מחפש את הפרובוקציה; את הבריחה, הדבר אשר יבדיל אותי מכולם ויעלה אותי לעננים. כמו שאביב גפן כתב בזמנו "אנחנו דור מזוין", אני מחפש איפה אני נכנס פה. תראו, אינני עושה כלום עם עצמי חוץ מלהשמיד את הסיכויים שיש לי לעתיד ורוד ויפה. בתיכון שלי, אם אני שוקד מספיק, לא כל כך הרבה אני ממריא. אבל אני מרגיש שאני לא יכול לחייב את עצמי למערכת כזו צפופה של לימודים. לא יודע למה, אני מתרץ את זה בדביליות שלי, אני לא יודע אם אני כועס על עצמי, מרחם על עצמי או מנסה להעניש את עצמי. או בעצם, אם כבר להעניש אז את ההורים שלי. אני אומר לעצמי שאני לא מנסה אפילו להצליח בלימודים כי אז יקום אבא שלי (שדרך אגב אני מאוד מכבד אותו ומעריך אותו, אבל למרות זאת אינני חושב שאני מרוצה מהי…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  12. Started by HeaT-SinK,

אם היה לכם תקציב בלתח מוגבל איזה 4 על 4 הייתם רוכשים לעצמכם ? אני הייתי מפנק את עצמי בלקסוס LX.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. יש לי שאלה יש לנו חבר משפחה שיש לו אוסף גדול של בולים משנות ה 50 מעדות ומדינות שונות איך או אויפה אפשר לדעת מה הערך של הדברים?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. Started by Aviad6,

שיהיה בהצלחה ושנזכה למקדש עוד בימנו הצו מתחיל מארבע וחצי לפנות בוקר ואני יודיע מתי יסתיים בהמשך אין לי את הדף לידי מי צם?

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by Green,

היי אני מחפש לקנות אול סטאר חדשות אני לא מבין את העיניין אבל לפני כמה שנים שקניתי את הזוג הראשון שלי זה עלה לי בערך 90שח היום רוצים בכל חנות שהיתי בן 200-250שח לנעליים הנמוכות ואני חושב שזה פשוט חוצפה וגנבה רק בגלל שזה חזר לאופנה רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות (עדיף בחיפה) שמתמחרת את הנעליים האלו במחיר הוגן? ועל איזה צבע היתם הולכים? אני עד עכשיו היה לי שחור אבל דיי נמאס לי חשבתי על אדום (או בורדו) או אולי ירוק מה דעתכם?

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by castor_troy,

שלום. פתחתי חנות מחשבים.עכשיו יאני מחפש יבואנים של חלקים למחשב, דיסקים לצריבה , ומדפסות . באיזור המרכז בלבד . אם משהוא מכיר שיגיב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 6.4k צפיות
  17. Started by Carolina,

רשום שזה לבני 18+ כי זה כולל תכניים בעלי אופי מיני (אבל לא רואים שומדבר, באמת שלא.)

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by אביהרץ,

שמעו אני נרקומן של המוזיקה הזאת ואני לא יודע איפה יש מסיבות טובות או איפה באינטרנט מתאגדים כל היוצרים ואוהדי המוזיקה (כך שגם אין לי הרבה מה לשמוע.. ) אם מישהו יכול לעזור לי בנושא (בפרטי או פה) הוא יקבל חיבוק תודה :]

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  19. זהו המכשיר...http://www.archos.com/products/prw_500569_specs.html השאלה שלי האם כדאי לי גם לקנות את המצלמה שמתחברת למכשיר ? והאם המכשיר הזה כדאי ? קראתי ביקורת לפני כמה דקות שהמכשיר קיבל 8.3...היו לו קצת בעיות בגלל שצריכים להמיר קבצים... באחת הביקורות של המשתמשים מישהו הציג מידע על תוכנית של מייקרוסופט ושל קריאיטיב לייצר משהו דומה...מישהו יודע על זה משהו ? תודה על ההקשבה...אני מקווה שזה הפורום הנכון

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by משיקומי,

לא התבצעה בתמונה שום עריכה חוץ משינוי הגודל ל 75% ומעבר ל 256 צבעים. אני אישית התפקעתי מצחוק כשראיתי את זה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. טוב,זה ממש שבר שיאים... בדרך כלל התגום הרשמי של העונה הוא סבבה,וככה גם השמות,אבל יש מקרים שבהם הם כותבים משהו מטומטם..זה ממש שבר את כל השיאים אבודים-עונה 1-פרק 17 השם של הפרק הוא LOST IN TRANSLATION ואתם יודעים איך הם תרגמו את שם הפרק? "אבודים בטוקיו" הסיבה לכך היא שפעם יצא סרט שקראו לו LOST IN TRANSLATION,והתרגום של השם שלו היה "אבודים בטוקיו"...כמובן שהתרגום של השם בא ישירות מתוכן הסרט,אבל באבודים פרק 17,אין שום קשר... הקיצר-מה נסגר עם המתרגמים?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by IG,

הי לכולם. אישרתי בטעות איזה משחק בפייסבוק ועם כל השינויים שלהם אני לא יודע איך אני מגיע לעמוד ניהול האפליקציות כדי למחוק את המשחק הזה... מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. מישהו ראה את זה? אני מתמיד מאמין. אני מעוניין שמי שהקליט ייצור קשר - תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מתכנן לגשת לבגרות בספרות ב15.2 ולשם כך הזמנתי מיקודית של פלורה ויניצקי מהאתר של רכס. כמובן שחשכו עיניי כשהגיע הספר והתברר כמפלצת בעלת 500 עמודים. ספרות מעולם לא למדתי בבית הספר וכל הנושא זר לי. מישהו יכול לתת לי לפי תוכן העניינים של הספר (קישור למטה) רשימה מינימלית של יצירות שעלי ללמוד שעדיין תאפשר לי סיכוי לציון טוב? http://mikudim.co.il/images/files/file-586.pdf

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. ראו תמונה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים