עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BigTools,

(אין לי מושג איפה לפתוח את הדיון הזה) אחרי דיון קצר בפורום אלק' ומודינג, הגעתי למסקנה שאני רוצה ממיר. השאלה שלי היא כזאת, איך אני ידע שהממיר מתח יתאים לשקע הישראלי הסטנדרטי? כי לפי מה שאני זוכר יש כמה סוגים. אם אפשר לינק מ-DX זה יהיה מעולה. המון תודה.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  2. Started by בלונדיהו,

היי, אני צופה בערוצי עידן + באמצעות ממיר קונקה שעובד נהדר, לפני מס׳ ימים הוא הפסיק להקליט בתזמון מראש, ובהקלטת תכנית בחי הוא אמנם מקליט אך לא ניתן לצפות התכנית שהוקלטה ומופיעה שגיאה. אשמח לעזרתכם תודה מראש

3. Started by nivz,

דבר ראשון לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה הזאת ואם אפשר המלצה לפורום או איזור שעוסק בנושא הזה אני אשמח דבר שני יש לי ממיר יש YES שלא עובד כנראה כי הכרטיס שלו לא מאותחל או משהו כזה זה ממיר שקיבלתי מחבר וYES בתמיכה לא יכולים לעזור לי לחבר אותו רציתי לדעת איך אני יכול לתכנת את הכרטיס הזה בשביל להפעיל את הממיר? בתודה, ניב

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  4. אז ככה יש לנו רק ממיר אחד בבית והוא עובד כבר שנים ללא תקלות היום הגעתי הביתה ומהרגע שפתחתי אותו עוברות בערך כמה שניות התמונה נתקעת האודיו קצת ממשיך ואז המכשיר נכבה ככה זה כל היום כל כמה שעות מנסה לפתוח אבל אותו דבר לפי דעתי אני חושד שיכול להיות משהו קשור לחום המכשיר עצמו שנוגעים בו ממש חם והבית כרגע כמו סאונה מישהו יכול לדווח על דבר דומה?

• 11 תגובות
    • 11.3k צפיות
  5. Started by הדוד משה,

אין לי דרך אחרת לתאר את המצב. התצוגה בערוץ 2 הופכת לשחור לבן תוך כמה שניות. זה לא קורה בערוצים אחרים וזו כנראה בעיית חומרה, כי כשעוברים ערוץ זה נהיה די מהר שוב צבעוני. ניסיתי לעבור מPAL לRGB, ולא רק שהאיכות מחורבנת הרבה יותר, אלא שעכשיו ערוץ שתיים פשוט נתקע לסירוגין! כל שאר הערוצים עובדים תקין. עכשיו כשאני כותב כאילו השתחרר לו איזה פקק והוא משדר נורמאלי בPAL- הופה, זה שוב שחור לבן. אני חושב שהוא קורבן של מבצע עמוד ענן. מישהו נתקל פעם? יש פתרון? עריכה: הערוץ גם מרצד לעיתים במהירות בין ירוק אדם כחול, כאילו מחליפים לו פילטרים במהירות. יצויין שכל התופעות האלו קורות רק בערוץ 2.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gal555,

יש לי ממיר HD של הוט מהישנים יותר וראיתי שיש דגם חדש קטן יותר אז רצתי לשאול אם אני מתקשר להוט ומבקש שיחלפו לי את הממיר לחדש הם יחליפו? אני רוצה להחליף אותו כי הגדול לוקח לי מקום שאני צריך

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by 1immortal,

מישהו צריך לדאוג לכם למוזיקה , לא ? ממש עכשיו .... http://205.188.234.161:8020 להנאתכם .

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

למי שאוהב פרודיות מופרעות.

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by chenrp,

אני גם קניתי שם ולא היה להם את המוצר במלאי.. הם מוכרים דברים גנובים והיה עליהם באמנון לוי. מוכרים דברים מזוייפים וללא מספר סידורי.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by Aviko,

כבר מאז שר הטבעות האחרון, לא יצא שום שרט מלחמה עתיק משובח, "300" מפצה על כך, ובגדול! הסיפור: "ספרטה", עיר יוונית עתיקה עומדת בפני חורבן על ידי האימפרייה הפרסית, מלך ספרטה, שמאז היותו ילד אוחז בחנית, בחרב ובמגן, בוחר 300 מאנשיו הטובים ביותר, שגדלו להיות ספרטניים, לא להיכנע לעולם. הוא לוקח 300 מאנשיו הטובים, ומנצח איתם מליונים על גבי מליונים, תוך כדי התמדה על החוקים הספרטים: לא לסגת, לא להיכנע ולא לפחד. הסיפור מועבר מנקודת מבט של מספר שכנראה מספר על המקרה בתקופת זמן אחרת, ומועבר בצורה מדהימה, האפקטים עשירים, הדמויות מלאות תשוקה לדם, יש הרבה למה לצפות, העלילה האומנם לא מזהירה אך המון דברים מכסים את זה, צבאות הענק מרשימים, הסאונד מרהיב, אין מילים! סרט מדהים, מושקע …

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by ZigZag,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by R0ck,

http://forums.ort.org.il/files/30/2062149/1905378.mp3 חולני ומשובח.

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by לילי123456,

שלום יש פה מישהו שהתקבל לממר"מ שמתחיל ב18.9?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by fuck off,

לפי מה שהבנתי התקבלתי והקד"צ מתחיל עוד מעט. לתכניתן. מישהו יכול לאמר לי איך הולך שם השירות? מה אני עושה? זה יומיות? וכל מה שלדעתכם יהיה לי מעניין לדעת...

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Liran -,

קודם כל שלום אז ככה, אני יודע שהכותרת נשמעת לכם קצת הזויה ובצדק. אני אסביר את עצמי .. יש לי כרגע פרופיל 97 וקב"א 53, בתחילת יוני הייתי ביום מיונים לחובלים/צוללות בביתן חיל הים בתל השומר, את יום המיונים סיימתי ועברתי בהצלחה לגיבוש צוללות .. דיי התאכזבתי בגלל שממש רציתי חובלים. לפני כחודש בערך שלחתי מכתב ערעור בנוגע לתוצאות יום המיונים, שבו אני מבקש הזדמנות חוזרת, ואכן העניין אושר, וקיבלתי יום מיונים חוזר בתאריך 9.4.07. נאמר לי כי גם במידה ואני לא אעבור את יום המיונים החוזר, תהיה לי אפשרות להגיע לגיבוש צוללות המתוכן לחודש אוקטובר/נובמבר. מצד שני .. יש לי את האפשרות להוריד פרופיל לפרופיל עורפי ולהכנס לממר"ם. בתיכון למדתי 5 יחידות מחשבים וסיימתי עם ציון סופי של 98…

• 45 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

לא יודע אם אפשר להשוות ביניהם אבל.... אבל העיקרון זה מכל מיני בחינות משכורות בצבא(בקבע מן הסתם), מי מביא יודע ידע, עבודה אחרי הצבא (מי יביא לי יותר אפשרויות , שוב משכורת יותר גבוהה) וכל שאר השטויות שתחשבו עליהם שאפשר להשוות בניהם

• 110 תגובות
    • 11.9k צפיות
  17. Started by lo_toda,

46 הכונן הקשיח 56 המהעבד ... פשש ...מגניב ... אני עוד דאגתי שהמוזיקה תהיה ב FLASH ולא בקשיח ...זה לא עזר ... מה זה הזמן מזגן ? זה מזיק הטפר הללו ?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 13:46:34 מצחיק ...עכשיו אני רואה שאני משתמש ב 800MEG זיכרון ...ו לא 3G זיכרון ....פשש לא הירגשתי את זה ...מצחיק מה שהולך פה ..[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by ward,

מתי יתחיל טקס האוסקר יש לי YES מתי יתחיל בבקשה תגידו כי באתר של YES כתוב http://yes6.tapuz.co.il/ http://hot.msn.co.il/ ובאתר של ה HOT כתוב זמן אחר איך זה ?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  19. אהלן! אז ככה, חלקכם המועט מאוד יודעים על בלוג שניהלתי בתפוז לפני שנה או שנתיים תחת השם "אופניק שולט", שם הבלוג היה "דברים שכתבתי אמש" ולפני זה נקרא "חכמת הבייגלה של אופניק", אקיצר, עקב איומים על חיי הסרתי ת'בלוג שהיה בו (לא יותר מידי) מידע רגיש שנוגע אלי ולא רציתי שגורמים מסוימים יגיעו אליהם. בגלל שלא הייתה מערכת שתאפשר לי להוריד מהאוויר יותר מ100 רשומות במכה, ולעשות את זה אחד אחד לוקח הרבה זמן פשוט מחקתי את כל הבלוג, ברוב טיפשותי. לפני כמה דקות מצאתי איזה ניסיון שלי לגבות את הבלוג שהופסק באמצע, עם 37 עמודים, כאשר אני מניח שיש עוד איזה 30 עמודים ככה לבלוג. אני יודע שיש כל מיני אתרים באינטרנט שמתיימרים לשמור ארכיונים של פורטלים וכאלה, אבל אני לא יודע עד כמה זה מפותח בארץ. …

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. אני כמעט שנה בצבא (נוב 5) התחלתי טירונות קרבית בהנדסה, ונפלתי בתחילת אימון בגלל בעייה רפואית.. כרגע אני משרת במודיעין של הגדוד בתפקיד ממש משעמם, אני שונא את הקצין שלי, וגם הוא לא ממש מת עלי, אני לא רואה לאן יכול להתקדם במשך שנתיים, והגעתי למסקנה שממש ממש רע לי שם. כל התפקידים האחרים בגדוד נראים לי גם די גרועים, זה סובב בערך סביב רכב, חימוש, לוגיסטיקה וקשר, ושום דבר מזה ממש לא מעניין אותי, רציתי לדעת האם יש לי איזשהם אפשרויות שכדאי לנסות, תפקידים שיש אפשרות לקבל שיש בהם קצת יותר עניין, מעבר למקום אחר בצבא, (חיילות הבנתי שכמעט בלתי אפשרי לעבור..) אולי לעבור לחטיבה, יש שם תפקידים נוספים מאשר בגדוד? תודה מראש..

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. ארבעה שבועות בלבד הספיקו לפרק השביעי של מלחמת הכוכבים בכדי לשבור את כל השיאים שיצר עולם היורה מוקדם יותר השנה, וכעת כבר השלישי המכניס ביותר בהיסטוריה כולה ציפינו מראש ש'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר' יהיה להיט גדול, אך ספק גדול אם גם האופטימיים שבמעריצים ציפו להצלחה בהיקף גדול כל כך. הפרק הקולנועי החדש סיים שבוע רביעי בבתי הקולנוע (בארה"ב, וכמה ימים יותר מזה במדינות מערביות אחרות) עם הכנסות בינלאומיות כוללות עצומות של 1.73 מיליארד דולר, שהדיחו מהמקום השלישי בטבלת כל הזמנים את 'עולם היורה', אשר צבר "רק" 1.67 מיליארד דולר לפני כמה חודשים. הכוח מתעורר כבר הפך לסרט המכניס ביותר בהיסטוריה של הקולנוע בארצות הברית, וכעת סוף השבוע הראשון שלו בשוק סיני סייע לו לשבור גם את ש…

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  22. Started by gilka,

ממשלה אימפוטנטית שכל כך מפחדת מכישלון ומה יגידו אז בעצם בעיקר עושה רעש.... האזרחים בעזה"חפי הפשע ורודפי השלום" מתוכם יוצאים המחבלים הרוצחים והם אילו שנותנים לגיטימציה לשגר אלפי פצצות לריכוזי אוכלוסיה יהודית. הם אילו שרובם בחרו בחרו בחמאס ובאלימות רצחנית. אז איך יתכן שעדיין אחרי 6 "ימי לחימה" עדיין יורים עלינו מאות טילים? איפשר לחשוב מול איזה מעצמה אנחנו נילחמים..... התשובה היחידה היא-הממשלה הזאת חסרת מנהיגים אמיתיים. לצערי נכון להיום אני לא מוצא ולו פוליטיקאי אחד אמין,חכם,טקטיקן משיכמו ומעלה והכי חשוב עם אומץ להיתיצב מול מה יגידו בעולם.(מתוך אחריות לאומית לתושבי ישראל). לעניות דעתי צריך לפעול בהרבה יותר נחישות ולפגוע במשאבים בעזה+להפסיק את החשמל והמים שמגיעים מישראל....לא…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3609306,00.html היהיהי, נראה שכשמדובר בחברת-ענק אמריקאית נגד חברת-ענק אמריקאית אחרת, הממשל לא כל כך אוהב את אפל לא שלקוריאנים יש סיכוי נגדם באמריקה בכל מקרה, לו תיטמן התופחה הזו (העברות שלי ל-bloatware. אופציה פחות מוצלחת שחשבתי עליה היא "פוקעה") לעד בין אקסה-ביטים של הסטוריה טכנולוגית, מה טוב. זה הדבר היחיד שכמעט כל מאמיני דת האפל הכבדים באמת (הסוגדים לסטיבי ירום הודו) מציינים כחסרון של אפל, וקיומו מהווה מטרד לכל משתמש שאינו בעל מניות של אפל. כמובן שאפל, המומחית בעיצוב מתוחכם ובתביעות פטנטים, תגייס את אוגדת עוכרי-הדין שלה לבטל את מר הגזרה, והקרב הזה עוד רחוק מלהגמר. מה שכן, כולי תקווה שהשיקוץ הזה, הקרוי אייטיונס…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ShrekHunter,

מה זה אומר שיש משחק עם ממשק בצרפתית בלבד (לדוגמא)?? האם זה שכל המשחק הדיאולוגים וכל השיחות בצרפתית או שזה רק התפריט במשחק????

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  25. שלום לכולם, הופתעתי לגלות ש YouTube יצאו עם ממשק חדש ויפה המותאם במיוחד למחשב סלוני או סתם למי שאוהב ממשק מינימליסטי ומגניב : YouTube XL בעקרון זה אותה הגברת בשינוי אדרת (אבל אני אהבתי את האדרת הזו..) תהנו ותגיבו : http://www.youtube.com/xl

• 2 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.