עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני גולש בכרום וכל הזמן משמאל לצלמיות של הוידאו יש עוד 3 צלמיות שעולות על הכותרות הרגילות. בפיירפוקס זנ לא קורה. הבעיה בדפדפן או באתר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. GOOGLE מחפש גם בהרבה יותר מקומות.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כמובן השאלה מופנת לכל הגיימרים פה באתר, למי שעוד לא עשה צבא. ואני מדבר על RIFLE ! לא על אקדח, בו נגיד משהו כמו M4 או M16 או איזה משהו בסיגנון... אני סתם סקרן... אני הייתי מצביע לאפשרות השנייה, מה אתם ? אם יש לכם דעה אחכת ממה שרשמתי תירשמו הודעה...

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. החלטתי לא להוסיף בכלל אנשים שאני מכיר, כי יש לי אותם כבר בפייסבוק. (ועוד שאלה קטנה על הדרך: זה לא מעלה תמונות אוטומטית נכון? אם לא אז איך אני מעלה תמונות?)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sevenX,

ראיתם תסרט? מה דעתכם עליו ראיתי אותו היום ואהבתי

• 45 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

רכשתי כפפות אגרוף בEBAY ולאחר כשבועיים שמתי לב ששכחתי לציין את מספר הבית ואת מספר הדירה, ציינתי מיקוד, שם, עיר, רחוב, מדינה, יש לי את מספר המעקב אבל הוא לא בפורמט שהאתר של דואר ישראל תומך בו, המוצר נשלח דרך USPS, מה עלי לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by kibub,

היי יש לי דברים טובים למכור ואני רואה שאין פה פורום למכירה, אולי תפתחו בישבילי

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by moshiko69,

שלום, אני מחפש מבחני דוגמא או מבחנים קודמים של בחינת אמירם (אנגלית מיון רמות ממוחשב) יש למישהו רעיון איפה אני יכול למצוא כאלה?!?!? אני ממש חייב מבחני קודמים...

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  9. Started by eladbu,

סיימתי להרכיב את המכונית על שלט שלי עובדת על דלק טיסנים מגיע ל90 קמ"ש 2 הילוכים 4על4 טווח על 300 מטר מהירה באופן מטורף הקוסטיום נצבע על ידי וכמובן גם ההרכבה של המכונית מ 0 המכונית מגיע ממש מברגים עם עזרה של אבא שלי כמובן! הנה כמה תמונות התמונה על הקוסטום באור מראה את בציעה! את תשימו לב ללכלוך הרצתי אותה כבר כמה קילומטרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. המשך מפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184415.0 אבל פה לא מדברים על ילדים מתחת לגיל 12 ולמען האמת גבר בן22 וילדה בת 12 נראה לי יותר ב"סדר" משתי נשים והרבה יותר ב"סדר" מ 2 גברים ועוד משהוא שלא קשור אבל לא בא לי לפתוח שירשור חדש http://www.nothingtodo.co.uk/view/1762/movies/humorous-movies/die_hard_12.html

• 36 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. נתונים שווים. מי עדיף?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by BlackDiablo,

טוב אז ככה הורדתי סט של די'גיי שירי HIP HOP ואחד השירים הלך ככה: Rock your body .............. show me what you can do, ohhh ohhh בבקשההה מי שיודע אני מחפש את השיר הזה כבר חודש

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by א אוהל,

יש לי פרופיל 72 לאן כדאי לי ללכת? שלחו לי מנילה (זה כבר צו שני) של יחידות שדה אם אני רוצה לשרת בחיל האוויר ליד הבית מה אני עושה? ו.......................... אם מישהו רוצה להיות מתקין מצלמות אבטחה מה הוא צריך ללמוד? תודה רבה

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by EagleX2,

מישהו יודע אם יש לשני הפארקים האלה אתרים? www.portaventura.es שולט חחח

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by Shoko,

סיימתי יב'. אני כנראה מתגייס במרץ לכן הדבר הטוב ביותר שמצאתי לי לעשות בתקופה הזו (חוץ מעבודה) זה פסיכומטרי והבנתי שהקורסים זה אוסף של כלום ושום דבר...הכל תלוי בכמה יושבים על התחת ולכן החלטתי ללמוד לבד. אשמח להמלצות על אתרים ללמידה דרך האינטרנט. בנוסף איך הספרים של פסיכו ? http://psycho.co.il/shop/itemdetails.aspx?itemId=10 אגב החלטתי לגשת במועד פברואר משום שאני רוצה שיהיה לי הרבה זמן לחרוש על מנת להוציא ציון גבוה במכה ראשונה.

• 28 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. אני רוצה להקליט מספר קלטות וידאו ישנות כדי שהן לא יהפכו לעפר, אבל הכרטיס טלויזיה שלי תומך רק בComponent. אז יש דבר כזה - מכשיר וידאו משולב DVD עם יציאת Component. הבעיה היא שאין איפה להשיג אותו יותר. לפחות לא מתחת ל1,000 ש"ח.. לא בזאפ, לא ביד2, לא בeBay, לא בAmazon, וכו'. מאוד מעצבן..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. איזה מסולולים יש להנדסאי תוכנה באוניברסיטאות? האם הנדסאים זכאים למשהוא באוניברסיטה או רק במכללות? ומה עם האוניברסיטה הפתוחה?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by SeeYouInHell,

היי אני צריך מקום טוב וידוע שמוכשר היטב לתספורת לכלבים בראשון לציון אנא המליצו לי מניסיון אישי או מידע בטוח אם אפשר קישור לאתר או טלפון שאוכל בעזרתו ליצור קשר עם המספרה ולקבוע תור או בכלל לדעת איך להגיע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by the king2006,

שלום ... למישהו יש המלצה על מוכנות תספורת לזקן .. יש את זאת נראה לי שהיא טובה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598098 מה אתם אומרים

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  20. כל-כך פשוט ושטחי, אבל כל-כך אפקטיבי... אני רואה דברים כאלה פחות ופחות בסרטי האימה היקרים שבאים מהוליווד, וגם בסרטי האימה היותר אנדרגראונד למען האמת. מה אתם חושבים?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום. עוד ת'רד הזוי למדי שאני לא מצפה לקבל עליו תשובה נמאס מפיצה והמבורגר, ומכיוון שאין פה בהוד השרון מקום שעושה משלוחים (אני לא מחשיב את למון גראס) חשבתי שאולי אנשים מכפר סבא יוכלו לעזור לי פה. אני מעוניין באוכל אסיאתי אבל עוד הצעות יתקבלו בברכה (לא סיני ספיד, זה מטונף ממש ).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by razoli,

אני וחברים שלי מתכננים נסיעה לחרמון מיאזור מודיעין וחרמון ללא רכב פרטי... לכן חשבתי על שתי אופציות מתחנה מרכזית בת"א או מהמרכזית בחיפה.... למישהוא יש מושג אילו קוים מגיעים לשם מהמקומות הנ"ל וכמה הם עולים? תודה מראש רז

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by nir_ofer,

שלום לכולם! בדיוק פרמטי את המחשב ואני מחפש תוכנת שיתוף קבצים טובה בלי מלא זבל ושטויות בפנים אודה לכם אם תמליצו לי על כמה גרסאות... תודה ניר

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by the king2006,

שלום מה קורה??? תגידו מי היצרן של מוצרי קינדר ?? תודהה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by AKULA,

שלום לכולם. היום במסגרת עבודתי כסייר הגעתי בעיקבות אזעקה לביתו של לא פחות מאשר סמנכ"ל אינטל. קודם כל בית מדהים,ענקי עם דלת כזאת מאסיבית כמו בטירות האנגליות בסרטים,כזאת שבשביל שישמעו אותך כשאתה דופק אתה צריך להישתמש בגרזן. אוקיי אז לאחר בדיקה קצרה לפני שעזבתי בעודי משוחח בפאלפון שלי עם חברה שלי ומנסה לשכנע אותה לא לקנות אינטל מגיע הברנש בכבודו ובעצמו מר דני גלוטר. כמובן שהשיחה די עניינה אותו אם כי לא בדיוק ערבה לאוזנו,התחלנו לשוחח ואז אני מוצא את עצמי מנסה לשכנע לא אחר מסמנכ"ל אינטל למה AMD עדיף מאינטל. כמובן שבסוף לא הסכמנו על כלום אבל מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים