עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BlackDiablo,

טוב אז ככה הורדתי סט של די'גיי שירי HIP HOP ואחד השירים הלך ככה: Rock your body .............. show me what you can do, ohhh ohhh בבקשההה מי שיודע אני מחפש את השיר הזה כבר חודש

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by א אוהל,

יש לי פרופיל 72 לאן כדאי לי ללכת? שלחו לי מנילה (זה כבר צו שני) של יחידות שדה אם אני רוצה לשרת בחיל האוויר ליד הבית מה אני עושה? ו.......................... אם מישהו רוצה להיות מתקין מצלמות אבטחה מה הוא צריך ללמוד? תודה רבה

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by EagleX2,

מישהו יודע אם יש לשני הפארקים האלה אתרים? www.portaventura.es שולט חחח

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by Shoko,

סיימתי יב'. אני כנראה מתגייס במרץ לכן הדבר הטוב ביותר שמצאתי לי לעשות בתקופה הזו (חוץ מעבודה) זה פסיכומטרי והבנתי שהקורסים זה אוסף של כלום ושום דבר...הכל תלוי בכמה יושבים על התחת ולכן החלטתי ללמוד לבד. אשמח להמלצות על אתרים ללמידה דרך האינטרנט. בנוסף איך הספרים של פסיכו ? http://psycho.co.il/shop/itemdetails.aspx?itemId=10 אגב החלטתי לגשת במועד פברואר משום שאני רוצה שיהיה לי הרבה זמן לחרוש על מנת להוציא ציון גבוה במכה ראשונה.

• 28 תגובות
    • 4k צפיות
  5. אני רוצה להקליט מספר קלטות וידאו ישנות כדי שהן לא יהפכו לעפר, אבל הכרטיס טלויזיה שלי תומך רק בComponent. אז יש דבר כזה - מכשיר וידאו משולב DVD עם יציאת Component. הבעיה היא שאין איפה להשיג אותו יותר. לפחות לא מתחת ל1,000 ש"ח.. לא בזאפ, לא ביד2, לא בeBay, לא בAmazon, וכו'. מאוד מעצבן..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. איזה מסולולים יש להנדסאי תוכנה באוניברסיטאות? האם הנדסאים זכאים למשהוא באוניברסיטה או רק במכללות? ומה עם האוניברסיטה הפתוחה?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by SeeYouInHell,

היי אני צריך מקום טוב וידוע שמוכשר היטב לתספורת לכלבים בראשון לציון אנא המליצו לי מניסיון אישי או מידע בטוח אם אפשר קישור לאתר או טלפון שאוכל בעזרתו ליצור קשר עם המספרה ולקבוע תור או בכלל לדעת איך להגיע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by the king2006,

שלום ... למישהו יש המלצה על מוכנות תספורת לזקן .. יש את זאת נראה לי שהיא טובה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598098 מה אתם אומרים

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  9. כל-כך פשוט ושטחי, אבל כל-כך אפקטיבי... אני רואה דברים כאלה פחות ופחות בסרטי האימה היקרים שבאים מהוליווד, וגם בסרטי האימה היותר אנדרגראונד למען האמת. מה אתם חושבים?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום. עוד ת'רד הזוי למדי שאני לא מצפה לקבל עליו תשובה נמאס מפיצה והמבורגר, ומכיוון שאין פה בהוד השרון מקום שעושה משלוחים (אני לא מחשיב את למון גראס) חשבתי שאולי אנשים מכפר סבא יוכלו לעזור לי פה. אני מעוניין באוכל אסיאתי אבל עוד הצעות יתקבלו בברכה (לא סיני ספיד, זה מטונף ממש ).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by razoli,

אני וחברים שלי מתכננים נסיעה לחרמון מיאזור מודיעין וחרמון ללא רכב פרטי... לכן חשבתי על שתי אופציות מתחנה מרכזית בת"א או מהמרכזית בחיפה.... למישהוא יש מושג אילו קוים מגיעים לשם מהמקומות הנ"ל וכמה הם עולים? תודה מראש רז

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by nir_ofer,

שלום לכולם! בדיוק פרמטי את המחשב ואני מחפש תוכנת שיתוף קבצים טובה בלי מלא זבל ושטויות בפנים אודה לכם אם תמליצו לי על כמה גרסאות... תודה ניר

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by the king2006,

שלום מה קורה??? תגידו מי היצרן של מוצרי קינדר ?? תודהה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by AKULA,

שלום לכולם. היום במסגרת עבודתי כסייר הגעתי בעיקבות אזעקה לביתו של לא פחות מאשר סמנכ"ל אינטל. קודם כל בית מדהים,ענקי עם דלת כזאת מאסיבית כמו בטירות האנגליות בסרטים,כזאת שבשביל שישמעו אותך כשאתה דופק אתה צריך להישתמש בגרזן. אוקיי אז לאחר בדיקה קצרה לפני שעזבתי בעודי משוחח בפאלפון שלי עם חברה שלי ומנסה לשכנע אותה לא לקנות אינטל מגיע הברנש בכבודו ובעצמו מר דני גלוטר. כמובן שהשיחה די עניינה אותו אם כי לא בדיוק ערבה לאוזנו,התחלנו לשוחח ואז אני מוצא את עצמי מנסה לשכנע לא אחר מסמנכ"ל אינטל למה AMD עדיף מאינטל. כמובן שבסוף לא הסכמנו על כלום אבל מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. אם מישהו פה קנה מהם מחשב שיגיד לי בבקשה איך השירות שלהם וכל זה ואיך החלקים שלהם שמעתי שבסניף חיפה קנו מהם חלקים והם הביאו חלקים לא טובים ועבדו על אנשים...אם מישהו פה קנה מהם מחשב שיגיד לי בבקשה איך הם פשוט אני מתכוון לקנות מהם מחשב ב-8500 אז חשוב לי לדעת איך הם....תודה רבה מראש

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by bengi,

כתבתי ספרים בעברית ב- Cisco CCNA ו- Ubuntu Linux אם יש דרישה, צורך בשוק לספרים כאלה? תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3930648,00.html

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by desert,

ושתית בירה בלטיקה וזה היה מגיעל לגמרי אופס!!! זה לא היה חלום זו באמת הבירה הכי מגעילה ומסריחה ששתיתי אבל בכל אופן אני לא רוסי....

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by the red dragon,

מהם הדרכים בהן הצמחים שומרים על מאזן מים? חיפשתי בכול המקומות שאלתי אף אחדדד לא יודעע אולי אתם יודדעים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by ALE-XtaZi,

הכנתי חתימה חדשה כנסו ותנו תגובה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  21. ניראה לי סרט ממש טוב.... בארצות הברית הוא כבר יצא ב 8 לאוגוסט!!!! מתי זה יהיה בארץ???

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  22. אמממ...השאלה שלי היא כמה עולה חופשי חודשי של סופרבוס? אני גר ברמלה ואני צריך להגיע ללה גרדיה כל בוקר, מה יותר שווה לי לקנות? כרטיסיות או חופשי חודשי ולמה? והאם מגיע לי הנחה מהעיריה בקשר לנסיעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by 00000,

http://video.google.com/videoplay?docid=6153021917561387332 או שכל אחד יכול להכין בבית?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by A.Iniesta,

הזמנתי חבילה לפני כשבועיים, ועכשיו קיבלתי מכתב שאומר שהחבילה במכס ומחכה לי שאבוא לשם, אלא אם כן הערך מתחת ל100 דולר ואז אפשר לשלוח להם פקס ובלה בלה בלה... החבילה שהזמנתי כנראה גדולה פיזית (בובות לבני הדודים) אבל הערך לא עולה על 50 דולר (48.11 דולר ליתר דיוק). מה צריך לעשות? להדפיס את הקבלה ולשלוח להם? איך יוצאים מהפלונטר הזה בלי לקרוע עוד יותר את הכיס? כל מי שהתנסה איתם בעבר מוזמן לתת Do's and Dont's. תודה רבה וחג שמח.

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by benor,

אני אוהב, ובזמן האחרון מתחיל לבשל יותר. דגים, חזה עוף, תפו"א בתנור אורז/קינוא וכד'...

• 80 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים