עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ram.d,

שלום רב! רציתי לשאול אם ניתן להגביל לצפייה לאנשים ספציפיים פרסומים מסוימים שאנשים פרסמו על הקיר שלי ? אם לא הייתי מובן: אני רוצה לקבוע עבור כל פרסום מי יוכל לראות אותו. מצאתי את זה: https://www.wmlwww.login.facebook.com/help/?faq=%20246629975377810 אבל לא מצליח לעבוד איתו, ליד כל פרסום על הקיר יש כפתור גלגל שיניים שמראה "מי יוכל לראות את הפרסום הזה על הקיר" אבל לא ניתן לשנות שם כלום אשמח לתשובה, מאוד דחוף לי.. תודה!

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by DeaglinG,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא אתרים של מוצרי יוקרה? או טכנולוגיות High-End במוצרי בית בסיסיים? לדוגמא, מקלחת עם מסך מגע ששולט במים וכל מיני שטויות כאלה מקרר שמראה לך מה יש בפנים על מסך בדלת וכל מיני מוצרי בית "משופרים" תודה!

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  3. http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments=1&v=irKrHmNk_Qo מישהו יכול לתת שם לדבר הזה ?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  4. כבר שלחתי הודעה למנהלים דרך האתר וגם נכתב על זה בפתיל אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433553.0 אבל עקב חוסר תגובה רשמית מכל סוג החלטתי לפתוח דיון חדש עם כותרת יותר ברורה (אולי המנהל הרלוונטי פשוט לא שם לב לדיון הקודם?) במסכים עם רזולוציות נמוכות או כאשר החלון מוקטן (כלומר כשהודעות לא נכנסות במלואן לרוחב החלון) אין שום אפשרות לגלול הצידה כדי לראות את החלק ה"חתוך" של ההודעות. כתוצאה מכך אני כבר לא יכול לגלוש באתר מהנייד שלי. אם המנהלים כבר מודעים לבעיה ועובדים לתקן אותה אשמח אם תוכלו להשאיר פה תגובה רשמית או אפילו מתי אתם מעריכים כי העניין יתוקן. בתודה מראש!

5. Started by ofer40,

היי הייתי רוצה לקבל המלצות לחנויות טובות וזולות לרכישת מחשב חדש. אם אפשר לקבל איזשהו דירוג מהטובות ביותר לגרועות ביותר אודה לכם מאוד. אם אפשר לציין חנויות שהיו בעיות אספקה למשל או בעיות שירות. תודה

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  6. מוצ"ש האחרון הלכתי עם חברים לקולנוע וראיתי את זה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  7. אני רוצה לקנות את זה ברצינות עכשיו אני לא יודע עם זה טוב או מתקלקל מהר או המים טעימים או מה..... אז רציתי לפנות אל המשתמשים שכן יודעים ו\או שהתנסו במחשיר...... תודה מראש...... ;D http://www.tami4.co.il/index.asp

8. Started by 114508534,

???????????

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  9. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3856271,00.html

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by חן מ,

ככה יש דיון בפורום קונסולות אבל אולי גם כאן יותר אנשים יוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות אקסבוקס,אבל הבעייה שהמסך שאליו אני יכול לחבר את הקונסולה הוא LCD 19 אינץ של מחשב כדאי לחבר את הקונסולה למסך כזה?או שאין טעם לקנות קונסולה למסך כזה? תודה

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by J0HNiE,

טוב אז בגלל שאני בדחיית שירות עד יולי החלטתי לטוס לארה"ב ועד כמהדקות אני יוצא לשדה תעופה וב8 בבוקר הטיסה. אז ביום ראשון לפנות בוקר אני אמור לנחות במישיגן ואז נשלח הודעה שהכל בסדר.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by eliXir,

אני רוצה להזמין משהו מ-eBay. עכשיו הדילמה שלי היא: הם רוצים שאני יקפיא את ההגנה שיש על הכרטיס אשראי בכדי שזה לא יעשה בעיות בעת השליחה. מישהו כאן אי פעם קנה ב- eBay ? גם אתם עברתם את זה? גם אם כן וגם אם לא האם זה בטוח כל הסיפור הזה.. ?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  13. Started by ofer40,

היי יש לי בעיה בדיסק הקשיח וצריך להחליף אותו. החנות EASY DEAL ששם קניתי אותו לא עונה כבר שלושה ימים. כשאני מנסה להיכנס לאתר של EASY DEAL אני מקבל הודעה עם מספר טלפון ודואר אלקטרוני. שלחתי להם הודעות וניסיתי להשיג אותם בטלפון אך אין תשובה כבר מיום ראשון. דיברתי עם טקדטה והם דורשים 20 דולר+מע"מ כדי להחליף את הדיסק שהוא באחריות. לחילופין היא אומרת לי לפנות לגרנד אדוונס שזה דיסק שלהם. נראה לכם הגיוני שצריך לשלם 20 דולר בשביל להחליף דיסק באחריות? תודה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by Amit_Alcobi,

הנה שאלה שלא הצלחתי לפתור [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  15. http://www.radio-electric.co.il/ תודה

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by dj_horse,

שלום לכולם! פתחתי חשבון ואני לא יכול לקרוא הודעות בעברית. זה מגיע במין שפת חרתומים מוזרה כזאת. איך ניתן להפוך הודעות לעברית שיהיה ניתן לקרוא אותם? תודה.

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  17. אהלן אנשים! לפני כחודש וחצי חזרתי ארצה מטיול ארוך בחו"ל. לפני שטסתי עבדתי בבנק בעבודה מסודרת. מאז שחזרתי התקשיתי למצוא עבודה. מקומות רציניים לא מעוניינים לקבל אותי כי איני יכול להתחייב למשמרות רבות [עוד חודש מתחיל קורס הכנה ללימודי מתמטיקה גבוהה ובעוד כחודשיים מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה.. ], מקומות פחות רציניים מציעים משכורת מינימום שלא תוביל אותי לשום מקום למעט בזבוז זמן ולגבי מלצרות.. ניסיתי בהרבה מקומות. מרבית המקומות לא קיבלו אותי מכיוון ואין לי ניסיון כלל בתחום והמקומות שכן קיבלו אותי פיטרו אותי די מהר. מסתבר שלא נולדתי להיות מלצר [ובאמת שהשתדלתי וניסיתי..פשוט אני שתי ידיים שמאליות] התחלתי לאחרונה לחשוב על פרילאנס - עבודות מהבית, שיווק, מכירות, ניהול תוכן…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by ilia121,

לפי דעתי זהו יום עצוב לקהילת המחשבים בישראל... טוב לפחות אתר אחד טוב נשאר... :saint:

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  19. אחרי שהוכיחו לעולם שמציאות מדומה יכולה להיות זולה מאוד עם ה-Google Cardboard, בענקית התוכנה עשויים להציע גם משקפי מציאות מדומה מתקדמים יותר לעולם הסמארטפונים רק לאחרונה שמענו דיווחים על כך שבגוגל החליטו לייסד חטיבת מציאות מדומה חדשה שתעניק לטכנולוגיה העולה את היחס לו היא ראויה, אנחנו מקבלים כעת מידע חדש שעשוי להצביע על המוצר הראשון של חברת הענק במסגרת הגישה החדשה והמשופרת – משקפי מציאות מדומה שנעזרים בסמארטפון, באיכות ובטכנולוגיה משודרגים. לפי המידע העדכני, בגוגל אמורים להשיק עוד השנה משקפי מציאות מדומה מדגם חדש שמתוארים ככאלו שיתחרו ישירות ב-Gear VR של סמסונג. המוצר של סמסונג הוא מרשים לחיוב, בייחוד בדור החדש בו הוא מתומחר ב-100 דולר בלבד – אך במידה וגוגל תשכיל…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  20. אוקיי אז לבינתיים אני עמוק בבוץ יש לי בגרות במתמטיקה 005 ובפסקל ואני לא בטוח שיגישו אותי בכלל בשניהן. עכשיו נגיד ויש לי כמה בגרויות שלא הגישו אותי ואני רוצה להשלים אקסטרני אחרי י"ב אבל איין לי ממש זמן בגלל הצבא, יהיה לי בערך 4 חודש הפרש. אז יש אפשרות שמבקשים מהצבא לדחות את הגיוס ואז אני משלים את כל הבגרויות שלי ומתגייס ?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  21. אני ראיתי פעם ב MSN אתר עם פרסום הפתרונות והטפסים המלאים אבל פיספסתי אותו לפני ששמרתי, מישהוא מכיר איפה אפשר למצוא את זה?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  22. Started by Moty_p,

הרבה פעמים יצא לי לעשות מודינג לכל מיני דברים אבל לא פרסמתי כאן כמו זה לדוגמה: האם גם לכם יצא לעשות כמה שיפורים קטנים ולא יצא לכם לפרסם?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by ForresT,

אוקי ראיתי mx500 ב115 שהיה בפנדה במבצע אז אמרתי ואללה נזמין נרשמתי מילאתי פרטים ביצעתי תהליך הזמנה הכול במעקב הזמנות כתוב לי שזה במצב:בירורים כמה זמן זה אהייה בבירורים? מבקש תגובות מאנשים שהזמינו משם שיודעים איך השירות שם פועל

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by elyaz,

אהלן איך אפשר להעביר כסף לחשבון PayPal מכרטיס אשראי? פתחתי חשבון בפיפל, וכאשר אני לוחץ על Add Funds, יש לי רק אפשרות להעביר כסף דרך חשבון בנק באמריקה. איך אני יכול להעביר כסף לחשבון דרך כרטיס אשראי? לא ממש הבנתי מהעזרה שם באתר. תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by SD Project,

אמרו לי סופרה, לי זה נראה יותר כמו NSX.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים