עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Os.Master,

מנהלי רשתות מישהו למד כאן? איך הקורס? במה מדובר בדיוק נרשמתי היום אבל היתה שם רק מזכירה של רישום אז היא לא ממש הספיקה להסביר לי בטח תגידו למה אתה הולך לקורס שאתה לא יודע מזה קודם כל זה תעודה מטעם מייקרוסופט וכל דבר מטעמם זה טוב.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by laviko1,

1080p.BDRiP.XViD או 720p.BluRay.x264 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  3. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לכל מי שמדבר כאן אנגלית טוב שיוריד את זה: Pablo francisco-stand up[comedy central] -170MB pablo francisco-bits and pieces-540MB תורידו תביאו לי פידבקים תתכוננו לבכי עצבני,לפכות זה מה שקרה לי.

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by imac,

אני מחפש שירים כמו שיש בסרטים עם הכושים שהולכים עם הטייפ ברחוב ורוקדים וגם שנוסעים עם המכונית והיא קופצת ויש ברקע שירים.... אם אפשר המלצות לשירים כאלו אני ישמח מאוד ..

• 13 תגובות
    • 765 צפיות
  5. אוקיי אז לבינתיים אני עמוק בבוץ יש לי בגרות במתמטיקה 005 ובפסקל ואני לא בטוח שיגישו אותי בכלל בשניהן. עכשיו נגיד ויש לי כמה בגרויות שלא הגישו אותי ואני רוצה להשלים אקסטרני אחרי י"ב אבל איין לי ממש זמן בגלל הצבא, יהיה לי בערך 4 חודש הפרש. אז יש אפשרות שמבקשים מהצבא לדחות את הגיוס ואז אני משלים את כל הבגרויות שלי ומתגייס ?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על שתי החברות באלה KSP או ivory איו משתי החברות אני יקבל מחיר טוב ושירות טוב וגם שיש להם מבחר גדול של חלקים למחשב תודה לכול העונים

7. Started by iakovl,

אני מחפש סמיילים טובים אחרי שראיתי שמה שיש בפורום הזה ובאחרים, לא מספיק לי ובעידכון האחרון של הסמיילים לא נוספו דברים טובים ועכשיו לעיקר אחרי שביקשתי עזרה בפורום בחו"ל קיבלתי את הקוד הבא javascript:(function() { var textToAdd = %22[img=***]%22; var ta = document.getElementsByTagName(%22textarea%22)[0]; var v = ta.value, ss = ta.selectionStart, se = ta.selectionEnd; ta.value = v.substr(0, ss) + textToAdd + v.slice(se); var newIP = ss + textToAdd.length; ta.selectionStart = newIP; ta.selectionEnd = newIP; })(); אחלה של קוד פשוט שימו את המיקום של הסמיילי במקום ה***. הפכו את זה לBOOKMARK וזהו כשאתם רוצים להכניס את הסמיילי לת'ראד שאתם כותבים, לחצו על הBOOKMARK …

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  8. לפני שאני מתחיל להתעסק בפנים של המחשב וכל זה יש איזה משהו שאני צריך לדעת? כלומר, בקיצור: יש איזה קורס לאלקטרוניקה בסיסית שכדאי לעבור קודם? או סתם איזה ספר/סרטון שכדאי לי לראות? סתם לידע כללי, מאוד מפריע לי שאני לא מסוגל לנקות מאווררים בל לגרום לקצר איפשהו.... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by stone cold,

אני בנארוטו בפרק 177 וכבר הרבה פרקים הסידרה לא חוזרת לעלילה הראשית מישהו יודע מתי לעזזל הסידרה תחזור לעלילה הראשית? וכמה פרקים יצאו בינתים? דרך אגב יש סידרה בשם One Piece איך הסידרה הזות? וכמה פרקים יצאו לה ?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  10. ?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by llime,

רק אצלי מערכת הפורומים בקושי זזה?...לוקח לי בממוצע 20 שניות להגיע לקישור/הודעה/פורום אחר... בדקתי עם ff3.6 ff4 IE8 וגם כרום.הבעיה לא אצלי באינטרנט כי אין לי בעיות גלישה באתרים אחרים.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by Danix60,

MB : Gigabyte GA-EP43-DS3L CPU:Intel E7400 Core2Dou 2.8GHz OCed TO 4.2GHz GPU : nVidia Palit GeForce 9600GT 1GB DDR3 Memory : G.skill 2Gx2 800MHZ CL4 PSU : HEC 600W SuperSilent Case : Gigabyte 3DAurora 570S HDD : Seagate 500G 16MB 7200RPM HDD2: Samsung F1 1TB CPU Cooler: Arctic-Cooling Freezer Xtreme ? תודה. (:

13. יש שני צפרדעים על חבל שמחולק לקטעים(קטע =צעד של צפרדע) כל צפרדע יכולה לסמן קטע (פעם אחת בלבד) עם מרקר... הצפרדעים זזות ביחד...כלומר שתיהם חיבות לזוז לקטע אחר ביחד לא משנה ימינה או שמאלה...אין מצב שצפרדע זזה שני קטעים בזמן שהשניה זזה קטע אחד... ( אין לנו מושג איפה הם על החבל....) צריך לגרום לצפרדעים להיפגש.... בבקשה עזרה...

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by Iv0ry,

נמאס לי מהכנוי שלי.. מישהו רוצה החלפות?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  15. אני מחפש פתרון לתרגם כמה מאמרים ארוכים בחינם ולא דרך גוגל כי זה על הפרצוף.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  16. הנה חלק מהשיר: http://rapidshare.de/files/30342529/Unknown_song.mp3.html מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה ומי המבצע?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by IlanF,

יש כמה פרקים של MYTHBUSTERS שאני רוצה לשמור למחשב שלי... איך אני שומר / מוריד אותם מTV-LINKS? שום תוסף שיש לי שאמור להוריד את הסרטים לא עובד...

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  18. אהלן יש לי איזה 2 קייסים של סרטים, 200 דיסקים כל אחד, ואני אוטוטו מתחיל אחד חדש. עכישו השאלה שלי היא איך כדאי לסדר את הדיסקים ככה שיהיה נוח למצוא סרטים בעתיד ובנוסף להכניס סרטים חדשים בלי להפריע לסדר (זה למה א'-ב' לא יעבוד לדוגמא)? חשבתי על דירוג הסרט ב IMDB (אבל גם זה יסבול מתופעת הא'-ב' והצורך לשנות מיקום של הרבה דיסקים בתדירות גבוהה), שנת הוצאה, וז'אנר... כולם לא נראים לי מעשיים. יש הצעות מעניינות? תודה

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב מבוסס מעבד E640 עם 8800 GTS. האם צפוייה ירידת מחירים דרסטית בקרוב, או שאני יכול להיות רגוע ולקנות עכשיו?

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by IlyaN,

לילה טוב ומהנה לכולם הרגע סיימתי לצפות בעונה השנייה של אבודים (סיום מדהים מיותר לציין) והבנתי שהעונה השלישית מגיעה לארץ בקיץ... מתי בדיוק? סליחה על הבורות, סדרות טלוויזיה זה לא הצד החזק שלי. נ.ב- אנ'לא רוצה לעשות חיפוש מחשש לספויילרים (ניסיון כאוב), עימכם הסליחה...

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by doker,

שלום אני עושה ביוטופ בגבעת האירוסים רציתי לדעת אם למישהו יש מארג מזון של בית גידול זה או אם למישהו יש רשימה של האורניזמים שיש שם שאני יוכל לעשות את המארג בעצמי תודה רבה

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by Thant,

למי שלא ראה או לא שמע: http://www.youtube.com/profile_videos?user=Thrymwarrior

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by chen1234,

כדאי לי לקנות מאיבורי?? אמרו לי שהכי זול שם מה אתם אומרים??

24. כמו שהכותרת אומרת, אני לא מבין מדוע מונה התגובות שלי באתר נעצר על 238. פתאום שמתי לב שכבר מספר הודעות אני 'תקוע' על המספר הזה.

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  25. חוצפה! תקראו את התגובות>> "הילדון הזה מקומו בhwzone, שם הוא יוכל לאונן כמה שהוא ירצה עם בני גילו הטיפשים (שימו לב, אני אומר שהוא יוכל עם בני גילו הטיפשים ולא שכל בני גילו טיפשים) העדיף לא ללמוד ולא לשנות את התנהגותו." http://forum.mac-it.co.il/single_view.php?id=25797&gid=25786 גועל נפש

• 8 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.