עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by silky,

החוקים: נא לבחור אחד. הסברים: אין(פשוט תבחרו).

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by Proww,

אהלן. אני עוד כמה שבועות טס לחו'ל בלי נדר. רציתי לדעת במידה ואני גולש על האינטרנט של סלקום (אינטרנט סלולרי) בחו'ל, הם לא מחייבים אותי על גלישה מחוץ לארץ? או שאין קשר בין האינטרנט הסלולרי (סלקום) לבין חו'ל? גלישה רגילה ללא עלות נוספת? (במידה ואני לא חורג מעל ה-300 מגה שהקציבו לי). תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by Mortar,

Enjoy חשוב לציין שהסרט אמיתי והניסוי הזה התרחש במציאות באיזור שנות ה40.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  4. יש לי אתר בנענע יש לי שם תמונה כששאני מנסה להציג אותה באתרים אני לא מצליך למה????? :'( הנה דוגמה:

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  5. אני צריך לדעת כדי לתזמן שארועים חשובים לא יפלו לי על אותו ימים של הבגרויות... זה יכול להיות מאוד לא נעים אני מתכוון למועדים של בגרויות במועדי קיץ

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  6. אם יש מישהו שהיה בזמן האחרון בארה"ב, (nyc) או שמישהו מהמשפחה שלו היה שם, או יודע אולי מחירים של פלאפונים שם בבקשה שיגיד לי מישהו מהמשפחה טס השבוע ואני רוה לבקש איזה פאלפון שיביא איתו או אולי מישהו מכיר אתר אמריקאי שמוכר פלאפונים ויש מחירים ממוצעים שם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  7. פתחתי את תרד זה לשמוע מה לדעתכם האכזבות הגדולות של עולם המחשבים, במיוחד השנתיים האחרונות. בתור פותח התרד אני שם ברשימה את 2 האכזבות הגדולות: GEFORCE FX 3DMARK 03 וזהו... תוסיפו את שלכם... דרך-אגב... לדעתי גם DOOM 3 הולך להיות אכזבה מוחצת.... למרות שאני מעריץ גדול של הסידרה MOOMOO

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by 114508534,

???????????

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by Yaniv_Uzan,

היי לכולם רציתי להגיד תודה ענקית ל NADI שעזר לי עם התריסים בבית!!! פשוט מדהים כן ירבו אנשים כמוהו! http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=89758.0 יניב

10. www.arik555.com/auto/eurocar.wmv לא יודע מה איתכם אבל אני התגלגלתי מצחוק שכל האנשים יורדים לשוליים כי הם לא יודעים מה נסגר עם המכונית. :lol: :lol: :lol: :lol:

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by TermiNal,

היי, אני רוצה להזמין קצת ציוד הוקי ( כפפות ומגן שוק ) והמחירים בחו'ל מאוד מאוד משתלמים ושווים. מישהו מכיר חנות ספורט ששולחת ארצה? תודה..

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  12. Started by waizman,

שלחתי להם מייל כי לא מצאתי באתר איזה כבל RCA ותראו מה הם הגיבו לי... הסדר של המייל הוא מלמטה למעלה. זאת אמורה להיות חנות אלק'??

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  13. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

L33T

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  14. Started by yuvalkob,

אהלן חבר'ה אני וחברים שלי עשינו סרט לשיעור אנגלית (פרסומת לדיאטה חדשנית-הרעב את עצמך במשך 3 ימים :asthanos:) בכל מקרה אני צריך שירים לרקע- כמו בתוכניות ספורט המוזיקה הקופצנית אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון. אני צריך רק את שמות השירים המון תודה מראש

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by Necessary_Evil,

LOL

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  16. שלום לכם, אני שוקל פה עניין ברצינות. מה אתם אומרים שווה להשקיע 2500 על מכונית על שלט מונעת על ניטרו, מי שמבים בזה קצת אני קונה Hyper 7 PCR מחבר שנסעה רק חצי גלון! היא גם שודרגה מעט ואני מקבל איתה ה-כ-ו-ל! ( ד'א 2500 להייפר זה זיל הזול ) עכשיו אני מפחד שתוך חודש ככה ימאס לי מכל העסק ממש אין לי מושג אם שווה להשקיע תכסף.. ממש לא חסר לי כסף ואין לי שום בעיה להוציא גם 7000 ש'ח על מכונית, אבל רציתי להתחיל פה בקטן. מה אתם אומרים, שווה לקחת את הסיכון ואולי לזרוק אותה עוד חודש ? ד'א אם למישהו פה יש מכונית כזו, אני אשמח לשמוע את דעתכם גם בנושא המכונית עצמה. מקווה שהייתי ברור מספיק, תודה.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by sapartil,

מדף במייל לקובץ pdf מה הדרך לבצע את זה ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  18. שלום, אני צריך המלצה לכיסא מחשב זול (עד 650 ש"ח). צרכים: 1) כיסא שאינו חם מדי, לא להביא כל מיני דמוי עור שנדבקים לך לעור בקיץ ומקפיאים את לשד עצמותיך בחורף. 2) כיסא גבוה מספיק, שולחן העבודה שלי גבוה למדי ואף על-פי שאני לא גבוה במיוחד (סביבות ה183-184) אני מוצא את עצמי עם רגליים מכופפות בחלק מהכיסאות שאני יושב בהם, לא נוח בעליל. 3) מראה סולידי, החדר שלי רובו ככולו הוא בצבעי עץ ואדמה סולידיים, כלל רכיבי המחשב הינם בצבע שחור כך שנחוץ כיסא שחור/חום, לא להביא כל מיני כיסאות אדומים או צהובים. עשיתי חיפוש בפורום והיו מספר דיונים דומים בעבר, אבל לצערי חלק מקישורי ה"מומלץ בחום" שהובאו בהם כבר לא פועלים. אין ביכולתי לחרוג בשום פנים ואופן מהתקציב (חייל סדיר, אין כסף), אז לא ל…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  19. האם יש אמת\היגיון בדבר? פיפסתי את הקטע הזה, ראיתי את המשחק של ארגנטינה-רוסיה, אבל בתחילת התוכנית כאשר הציגו את הנושאים שהתוכנית תעסוק, אז אחד מהם היה כך שהטכניון ישנה את השפה הרשמית הנוכחית [עברית] לאנגלית. למה, מתי והאם זה בכלל אמיתי? חיפשתי באינטרנט מידע על כך אבל לא מצאתי דבר :-X

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by redti,

שמעתי לאחרונה מכל מיני אנשים שאין בכביש 1 מצלמות מהירות מאחר וחברי כנסת רבים עוברים בכביש לעיתים קרובות.. נראה לכם הסיפור הזה?

21. חשוב לציין שאני לא מדבר על יבוא אפור (שנפוץ מאוד בארץ) אלה על יבוא רישמי מיבאון המוכר על ידי היצרן. ראיתי בארץ הרבה מוצרים בחנויות מחשבים שהאחריות עליהם קצרה יותר מהאחריות הנהוגה בחו"ל. למשל המוצרים של NEXUS ש SKYPC מיבאים (יבוא רישמי) מגיעים עם אחריות לשנה, אחריות קצרה מאוד לגוף קירור ובאתר היצרן כתוב שיש על המוצר 3 שנות אחריות. דוגמה נוספת היא הזכרונות של A DATA שנמכרים בחו"ל עם אחריות לכל החיים אבל בארץ בכל מקום שמוכרים אותם האחריות היא רק ל 3 שנים. השאלה היא האם האחריות נקבעת על פי היבואן או היצרן? אני מצפה שאם מוצר נקנה מיבואן רישמי האחריות תיהיה כמו שמצויין באתר היצרן אבל יכול להיות שזה עובד אחרת

22. Started by alexbmw,

הקרטינג בפולג פתוח היום ? ואם כן באיזה שעות ?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  23. :lol: :lol:

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  24. מחפש תוכנה אשר מציגה את כל חומרת המחשב תוכנה שמציגה בפרטי פרטים את כל סוגי החומרה המותקנים במחשב + יצרן וסוג תודה מראש

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by davidreznic,

למה תמיד בסרטים (ואולי גם במציאות) שומרים מחזיקים את הפנס מעל הכתף ולא לפני הגוף?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.