עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Alina,

? תודה

2. Started by Chevy,

W W תראו בעצמכם: ZAP דיי נחמד, אבל ייקח לי קצת זמן להתרגל

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  3. ראיתי את הפרי סקרינר וזה גדול מי כבר ראה? ובאסה שיש עכשיו איזושהי תקופה באמריקה שאפילו את הישרדות מפסיקים לכמה זמן.. :-\

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. היי, יש לי השבוע ראיון לפרויקט שותפות 2000 של הסוכנות היהודית. מישהו היה בכזה דבר ויודע מה בדיוק שואלים שם? תודה,

5. Sorry, the password should be random minimum 8 digit password contaning BOTH uppercase AND lowercase letters, AND AT LEAST one number AND at least one special character (%&$#,.! etc)

6. Started by Dr. Evil,

שמתי לב לזה רק עכשיו. http://meyda.education.gov.il/mikudim/interni.htm ניגש בקיץ ל006 ומקווה שיאפשרו לי 005. למה לא מצוין פה על בגרות בפיזיקה ומיתוג?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  7. תנו תגובה

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by Yossarian22,

מחפש בנרות סרט נחמד לראות להעביר את הזמן, אבל הכל נראה לי או שטותי, או כבד מדי, או סתם משעמם.. כמעט כל הסרטים שכיכבו בטקס האוסקר האחרון נראים לא בכיוון בכלל.. למישהו יש המלצה למשהו נחמד שראה בזמן האחרון?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by dbx22,

תגידו, משהו לא נראה לכם שם מסריח??? בהרשמה לחבר מועדון משלמים 100 שקל לשנה ואפשר לקנות דברים מאוד בזול... לדוגמא דיוידי של ברד'ר ב 50 שח וכאלה.... תציצו באתר, ותגידו, לא נראה לכם משהו מסריח? והשאלה הכי חשובה היא האם לא מסוכן לתת שם את מספר כרטיס האשראי בהרשמה? www.parsi.co.il תודה!

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  10. מצאתי את החשבונית כשאז בזמנו קניתי את המחשב... אשמח אם תרשמו לי את כל הפרטים כאילו שאתם בונים את המפרט הזה... אני רוצה לרשום לעצמי מסודר במחשב מה יש לי בתוך המארז כשאם ביום מין הימים ארצה להחליף, אדע מה יש לי בדיוק, ואני לא כל כך מזהה מה זה מה... :-X אז אודה לכם מאוד. ובנוסף אשמח לדעת מה אתם חושבים... המחשב הוא למשחקים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by 3d7,

תשמעו, מתחשק לי לקשט קצת את הקירות, ואני לא ממש מכיר חנויות שמוכרות תמונות (ציורים או צילומים - לא פוסטרים), בכל אופן לא כאלה עם מבחר גדול שקולע לטעם שלי. אשמח לקבל המלצות לחנויות של תמונות באיזור תל אביב שמחזיקות מבחר גדול. קשה לי להגדיר את הטעם שלי, זה יותר עניין של לראות משהו שנראה לך יפה ולאהוב אותו. הכיוון הכללי הוא נופים, קשקושים יפים ותלת-מימד. איפה אפשר למצוא תמונות תלת-מימד יפות ומוארות? התקציב הוא עד 100 ש"ח לתמונה, או אולי כמה מאות שקלים בודדים לתמונה גדולה ויפה. אני לא מחפש תמונות מקוריות אלא רפרודוקציות של יצירות. חשבתי גם על אפשרות של להוריד תמונה יפה מהאינטרנט, להדפיס בגדול בחנות צילום ולמסגר, אבל לא מצאתי בגוגל. מישהו מכיר אולי אתרים שאפשר להוריד מהם תמונו…

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  12. פתחתי את תרד זה לשמוע מה לדעתכם האכזבות הגדולות של עולם המחשבים, במיוחד השנתיים האחרונות. בתור פותח התרד אני שם ברשימה את 2 האכזבות הגדולות: GEFORCE FX 3DMARK 03 וזהו... תוסיפו את שלכם... דרך-אגב... לדעתי גם DOOM 3 הולך להיות אכזבה מוחצת.... למרות שאני מעריץ גדול של הסידרה MOOMOO

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  13. היי שלום לכולם אני וחבר רוצים לשים מצלמה על בית של מישהו על החלון או משהו לא משנה שגר מטר מהים וככה תיהיה לנו מצלמת גלים נוכל לבדוק אם יש גלים.. השאלה איזה דברים צריך בשביל דבר כזה?? התקציב לא מוגבל אבל כמובן לא להגזים.. איזה מצלמה צריך והאם צריך עוד דברים? אגב אנחנו מתכננים שזה יעבוד כל היום או לפחות בשעות קבועות ובלי שאותו בחור יצטרך להפעיל את זה כל יום.. מה עושים?? תודה רבה רבה רבה

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by udicol,

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  15. אני רוצה לקנות עכבר (בנתיים אני נוטה לכיוון הDA) , ואולי קצת ציוד לOC. אבל בעיקר בשביל העכבר. תודה רבה לכולם! (אם זה לא בפורום הנכון אשמח אם תוכלו להעביר)

16. Started by IRIVERMAN,

לפרטים: www.mymusic.co.il מישהו מכאן הולך? אם כן אז לאיזה ימים\הופעות? אני אישית חושב שהשילובים השנה לא הכי מוצלחים אבל את זה עוד נראה.. מה גם שיולי זה לא כזה חודש טוב (עדיין יש לי בגרויות חוזרות כנראה ) אבל...בכל זאת...כפר מוזיקה..שנה שעברה היה פשוט טוב!

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  17. אז ככה פעם מישהוא פירסם את הפורום שלו שעוסק בתוכנות כמו 3dsmax ו maya ו lightwave ועוד... ואני לא זוחר את הכתובת משהוא כמו gold man land אבל אני לא מצליח להיכנס, מי שפירסם פה את האתר הוא משתמש קבוע פה רק אני לא זוחר את שמו וגם בחיפוש לא מצאתי כלום, בבקשה ת לי את הלינק לאתר שלך שוב. תודה!

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  18. תודה, הרצתי חיפוש אבל לא מצעתי כלום

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by subarel,

אחרי כמה זמן קיבלתם את המענק שיחרור..? באתר להכוונת חיילים משוחררים כתוב שזה בין 20 ל 60 יום. זה נכון........? רבאק אני צריך את הכסף הזה כבר..

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Canon EOS 10D + juicy stuff and more! *קבלו אותי!* View from the bright side... A blimp! כולנו מרוצים? כמה מאות מטרים מערבה, שעות הערב, חוף בוגרשוב - ת"א (לקינוח) :

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by tom123,

http://www.softlab.ece.ntua.gr/~sivann/pub/swf/may02-smilepop-soapbox4.swf

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by Jaman,

אני צריך להרשם לתואר כפול להנדסת חשמל ואלק' ופיזיקה. באפשרויות להרשם (דרך פה https://www.ims.tau.ac.il/Md/rishum/smdr000.asp ) אפשר לבחור בהנדסת חשמל ואלק', או בהנדסת חשמל ופיזיקה, בשניהם זה מסמן אוטומטית את אופן הלימוד כ"מורחב". חוץ ממורחב עבור חלק מהמסלולים האחרים אפשר לבחור ב"דו-חוגי". השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להרשם למסלול המבוקש? מה ההבדלים בין דו-חוגי, תואר כפול, מורחב, ורגיל? בקיצור מה עלי לעשות? נ"ב- הייתי מתקשר אליהם אם הם היו עונים עכשיו, אבל זה די דחוף לי להרשם כמה שיותר מהר, לכן אני שואל פה.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by bobby323,

למישהו יש קישור לקצת מידע על זה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  24. יש תמיד תקטעים האלה שכל החבר'ה יוצאים ומנגנים על גיטרות מפוחיות וכאלה ואני מתבאס חח... וגם אני עכשיו מתחיל ללמוד בפנימייה ככה שלנגן על תופים אין לי ממש אפשרות. איזה כלי הקשה מומלצים יש שאפשר לנגן איתם מוזיקה עממית כזאת של ישראלים וגם מוזיקה חסידית קצת [ :-[] ? חשבתי על בונגוס אבל אני לא יודע אם זה מתאים לסגנון שלרוב מנגנים. וגם כחון אבל זה יקר יחסית ואני די מחפש משהו זול. אם +-800 נגיד זה האפשרות היחידה אני ילך על זה אבל זה טיפה מעל הגבול...יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים