כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אילו מספרים/מספר הקידומת שלהם חינמית? כלומר אם אני מתקשר אליהם אז חברת הסלולר שלי לא לוקחת לי עליו כסף.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
מישהו יודע האם בזיגזג מסכימים להרכיב מפרט עם חלקים מהחנות שלהם וחלקים מחנויות אחרות?
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אותו דבר כמו בכותרת אני צרייך להפנט חבר של כדי לעזור לשכוח טראומה תודה זה חשוב זה לא צחוק
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה המקום, או שיש מישבו שיכול לעזור לי. יש לי חברה עם אתר אינטרנט שיווקי, שעובד בחול. אחד מהמתחרים שלי פרסם עלי ידיעה שלילית ב YHAOO ANSWES, וזה דפק אותי לגמרי, ופגע לי בעסק. אבל עכשיו, חצי שנה אחרי, בלי שום ידיעה נוספת, גוגל משלים בחיפוש SCAM בגדול. בטח יש איזה פתרון, ישיר או עקיף (מישהו שיציף את גוגל עם תוכנות כאלו או אחרות) תודה, זה ממש פוגע לי בעסק (שבאמת ובתמים חוקי לגמרי)
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
(אין לי מושג איפה לפרסם את זה, מקסימום מנהלים להעביר בבקשה) אני רוצה לדעת כמה עולה לי להשאיר את המחשב דולק בלילה. הסתכלתי באתר של חברת חשמל ובמחשבונים שלהם אבל איבדתי את הידיים והרגלים (אין לי שמץ במונחי חשמל) המחשבונים: http://www.israel-electric.co.il/bin/en.jsp?enVersion=4&enDispWhat=object&enZone=calc&enDispWho=General%5El769&enPage=IP&enDisplay=view& אם מישהו יוכל לעזור לי לגלות את התשובה אשמח מאוד.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אז ככה, ההורים שלי טסים ללפלנד (עד כמה שהבנתי זה אזור בפינלנד) וראיתי שאפשר לקנות זמן אוויר ב SKYPE לטלפון http://www.skype.com/intl/en/allfeatures/subscriptions/rowcountry/ אני רק רוצה לוודא שהבנתי נכון: אני משלם את ה 4 יורו לחודש, ואני יכול להתקשר חינם לכל מדינה מהרשימה שיש? אני מקבל איזשהו קוד שאני מזין בפלאפון לפני החיוג? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
למה הם נשמעים דומה? למה the outsider כל הנגינה וגם הקול של הזמר ממש דומה לTOOL, מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה? או שזה סתם צירוף מקרים?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
העלתי וידאו שמראה פגיעה של טיל בבית בחיפה מישהו רשם לי בלע בלע אתם רוצחים הבאתי בעיטה באמא שלו [יענו הגבתי לו כמו שצריך] ועכשיו כל פעם שאני מנסה להכנס לוידאו אני רואה את
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה במצאת אתר אינטרנט האתר של איזה משהו של הטכנולוגיה שהיה בקרוב שולחן דיגיטלי ועוד האתר הוא שהוא כזה www.dor- היה לנו ארצה מסלקום תודה לעוזרים..!! נמרוד
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
עד שקיבלתי הזמנה חוקית אני בא להירשם והוא אומר לי את השגיאה הבאה You may be trying to create a double account. Your attempt has been logged. You can seek help in our irc channel #torrentleech at irc.torrentleech.org:7011 עם עברתי על איזה חוק בפורום מיצתער למישהו יש פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אחת לכמה זמן יש מפגש פורום, נכון? עכשיו חשבתי לעצמי לפני מפגש להתחיל לארגן כמה מספרי טלפון של חנויות עם ראש פתוח מה שנקרא לבדוק כאן כמה אנשים מעוניינים לרכוש את הדיסקים האלו ולתאם עם נציג מהחנות שיגיע עם כל הכמות של הדיסקים אולי אפשר להשיג ככה הנחה על קניה ענקית כי אני מאמין שלפחות 10 אנשים קונים ממנו במכה ועוד עם המחירים האלו אפשר לקנות עוד צריך רק לשכנע בעל חנות אחת עם מחיר נורמלי לנסות להכניס אותו לפורום הזה בכלל שמעתי כאן על בעלי חנויות מזמן אבל באוברקלוקינג תגידו לי מה אתם חושבים על הרעיון
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אפשר לשנות לי את הכינוי מ moty_p ל Moty_p זה יותר יפה פשוט..
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אז ככה..יש לי עור רגיש שאני נמצא בשמש בים ומשתזף אז צצות נקודות חן וזה מבאס אחושרמוטה מישהו יודע אם יש משחה כל שהיא שאפשר למרוח על העור ושאני יוכל להשתזף בלי שיצוצו לי נקודות חן תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
האם יש דרך, לכל אתר ואתר להגדיר את גודל התצוגה שלו, למשל hwzone 162% וmako 200%? כי ראיתי שבשורת המצב בדפדפן explorer יש אפשרות לעשות זאת באופן קבוע בלבד. דבר נוסף: בעזרת האתר /whois.domaintools.com איך אני יכול להכניס כתובת url של אתר כלהשו ולקבל את השורה של השרת אותו אני יכול לשים בקובץ host (למי שמכיר) כדי למנוע מאותו אתר לא להציג פרסומות?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
https://www.wired.com/story/ransomware-hospitals-ryuk-trickbot/amp כמו קורונה, תוכנות כופר לא הלכו לשום מקום ... תיזהרו !
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות קייס ורוד/פרוותי/מנומר/בצורת חיה לדיסקים? עדיף באיזור תל אביב. חלק ממתנה שאני מרכיב לחברה...
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
איך אני רושם " ההוריקן( hurricane) הגיעה למצבו/גודלו המקסמלי" ?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מדובר על המוטות האלו: שמחממים אותם הם מתרככים ואפשר לעצב אותם.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
תשאירו אי סי קיו אני חייב עזרה במשהו ממש קטן יש איזה אתר אינטרנט של באדיבילדינג (ישראלבוXX) שלא עובד לי הפורם שם אני רוצה לדעת אם רק אצלי ואני לא יודע אם מותר לשים פה תלינק/שם האתר
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
-
מישהו יכול לעזור לי להוכיח כי שתי השפות הללו לא רגולריות ? אני מנסה לא מעט זמן... וקצת התקשיתי להוכיח... :-\ תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אין לי מושג איך פותרים שאלות מהסוג הזה. תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-