עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NETANELKOREN,

שלום. היום גלשתי באתר הבא http://intel-core2-quad.formagroup.biz/buy.htm ובטעות ראיתי מחשב ונכנסתי לקבוץ זה מחשב ב8,500 אלף שקל אז שנכנסתי לחצתי בטעות הזמנה וישר יצאתי האם יחיבו אותי בכסף כי איך שלחצתי הזמנה יצאתי המהירות מהקישור. תודה

2. לאחר התלבטות קלה, החלטתי לשתף אתכם בערמדיות שלי... היום, בשעה 4:32 לפנות בוקר, נשלל רשיוני היקר. לאחר שנפרדתי מחברי בסנוקר בהרצליה, נכנסתי לרכב (לבד) והתחלתי לסוע. הכל טוב... הגעתי למחלף כפר-שמריהו, לקחתי את הפניה ימינה... הכביש ריק, אני מרגיש סחוט, פסי ההפרדה על הכביש, הדוושות ומד הסל"ד קורצים לי. אמרתי לעצמי "וואלק, כמה שזה לא איכותי, אבל אני עייף ואני חייב להגיע הביתה לפני שמשו רע יקרה...". תופס נתיב שמאלי ודופק את הדוושה עד הסוף. סטאגאדם סטאגאדם... 130-140-150-160-170, מגיע לצומת הסירה, עמודי התאורה הניצבים להם בין הנתיבים חולפים על פני במהירות מסחררת. ובדיוק שם, קצת אחרי הסירה, בתחנת הדלק הזו, תחנת הדלק של חברת "פז" (ככל הנראה)... יושבת לה תימניה קטנה, חמו…

• 43 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. אהלן, שמעתי שהסרט גרוע לגמרי בתלת מימד, הורס כל חוויה (ממה שקראתי), נאמר כי הסרט במקור יוצר עבור ל 2D ולא תלת מימד, ונשלח לחברה הודית כלשהי כדי שיעבור המרה זריזה לתלת מימד, מה שגרם לסרט להראות רע ללגמרי כי לא השקיעו באפקטי התאורה בכלל וכדומה.. לא בא לי לבזבז סרט חמוד על אפקטים רעים, כמה שאווטאר היה יפה בתלת מימד זה עדיין עצבן אותי והיה לא מפוקס לפעמים. אפילו אמרו שהוא יותר גרוע מאליס בארץ הפלאות ב 3D אני באילת האמת, ובקולנוע ראיתי שיש רק 3D איזה ביאוס, יהיה אותו בכלל בקולנוע בארץ לא בתלת מימד??

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אני מנסה לארגן איזה משחק עם עוד 20-25 איש, מישהו היה ורוצה לספר קצת חוויות משם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by mz155,

אני בכיתה יא' והחלטתי לעשות פסיכומטרי.. הגעתי למסקנה הזאת אחרי חשיבה והבנה שהבית ספר כבר לא מאתגר אותי בכלל (סיימתי בגרות במתמטיקה בכיתה י' כבר). עכשיו השאלה היא איזה קורס הוא הכי טוב? של איזה חברה? רק קורסים שנמצאים באזור רחובות (עדיף בתוך רחובות אם יש). ועוד שאלה קצת כללית.. נראה לכם שזה מוקדם מדי לעשות פסיכומטרי? או שאין אם זה בעיה?

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. לאחרונה כל הזמן שומעים בתקשורת דיבורים על המחיר שמשלמים גם בארץ וגם בעולם בגלל שלא קונים נפט מאיראן עכשיו אני רוצה להבין , כל הנפט של העולם נמצא באיראן ? מה עם : ארה"ב , קנדה , ערב הסעודית , קטאר , עיראק , כוויות , איחוד האמירויות , רוסיה , לוב , סין ועוד כולה איראן , באמת שאני כבר לא מצליח להבין אם זה ספינים או שזה אמיתי הקטע הזה שכולכך חשוב לקנות נפט דווקא מאיראן ובלעדיהם המחירים מרקיעים שחקנים

• 40 תגובות
    • 6.4k צפיות
  7. שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מכונת תספורת ואני מאוד אשמח לשמוע המלצות. התקציב הוא בערך 400 ש"ח. תודה !

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. Started by t d,

שלום, ברשותי פלאפון samsung 944 בתאונה מצערת מאוד נפל לי הפלאפון על הרצפה ונשבר לו הפלסטיק שמכסה את המסך החיצוני. כאמור מדובר רק בפלסטיק, הפלאפון עדיין עובד מצויין הוא פשוט נראה רע ואני מפחד שאם אני ישתמש בו עוד הוא ישבר יותר. את הפלאפון קניתי יד שניה ממישהו שהיה ברשת סלקום, ואני ברשת אורנג' בכלל, רציתי לדעת אם אתם מכירים מקומות פרטיים (או אם אפשר בכלל באורנג') בהם יהיה ניתן לתקן את הפלאפון, אני מפחד להשאיר אותו בסתם חנות של חאפרים אז אשמח לקבל התעות (במידה ואסור לפרסם חנויות אנא שלחו לי לפרטי) תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הוראות שימוש: חובה לקרוא את האזהרות לפני השימוש! לנער היטב ולהתיז כ-3 שניות כלפי מעלה אל חלל החדר. לבישום אריגים, חובה לבצע בדיקת עמידות הבד או הבגד בפינה נסתרת. יש להתיז במידה שווה על פני האריג או הבגד ממרחק של כ-30 ס"מ. ועכשיו לקטע האירוני כמה שזה מפגר?!?!!? ואני חושב לעצמי.... או שהם היו עצלנים ולא כתבו הוראות שימוש באנגלית, או שהם מפגרים....

10. Started by RayZ,

זה ת'רד שבו כל אחד מספר איך הוא הגיע ל HWzone. יש למלא כמה דברים: שם: הצטרפתי לפורום ב: איך הגעתם לכאן?: עכשיו אני אמלא את שלי. שם: אורי הצטרפתי לפורום ב: בערך לפני חצי שנה. איך הגעתם לכאן?: לפני שאסביר,אוכל לומר שהייתי ממש אפס. לא ממש אפס במחשבים,אבל בחומרה, כן. יש לי חבר שהוא משתמש כאן. דיברנו.. עכשיו אני אומר לו: "איזה בעסא.. הכרטיס מסך פגום.. קניתי רק אתמול" אז הוא אומר לי שיכול ליהיות שזה לא דפוק. הוא נתן לי את הלינק לכאן,התרשמתי,ונרשמתי.

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. היי ניתקלתי בכתבה הבאה-http://www.mako.co.il/pzm-soldiers/Article-7ec32bd9e7c6631006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=258168615 פורסמה בסביבות חמש ב1.4 המסלול הזה הוא בידיוק מה שאני רוצה לעשות בצבא התקשרתי לברר ולא יכלו לתת לי תשובה היתכן שזאת מתיחה?

• 10 תגובות
    • 6k צפיות
  12. Started by eliav-peretz,

http://www.youtube.com/watch?v=rsom99Ds43U אם זה ישן אז מצטער, פשוט זה כזה מצחיק! קורס לשליטה בכעסים, עליי במתנה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by GGuyZ,

אחד הסרטונים היותר טובים שראיתי. הנאה מובטחת! http://fun.danielalbu.com/dharma.htm

14. Started by Asaf.Y,

אני מחפש שירים שקטים,החיפוש באתר הביא אותי לשירים שקטים ללא מילים אודה אם מישהו ייכתוב כאן כמה שירים שהוא מכיר. תודה (:

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by lessismore,

קודם כל: אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים! העבירו את הנושא לפורום המתאים במידת הצורך. טוב, אז למרות שאני עוד מעט בן 20 - אמא שלי עדיין אחראית על כל העניין הכספי (אני חייל). מה לקנות, מה לא, כמה איפה ומתי. שאני אומר לה שהמחשב איטי \ לא מריץ משחקים היא לא מבינה על מה אני מדבר. שאני מבקש לקנות מחשב חדש היא בדרך כלל מסרבת. אז הפעם החלטתי לעשות משהו יצירתי יותר. http://www.youtube.com/watch?v=1Pu7UEiI_BU...eature=youtu.be הסרטון מדמה את כל המשחקים שאני רוצה לשחק ולא יכול (את היכולות של המחשב החדש, בעזרת השם חח). מקווה שתהנו! ואשמח לשמוע ביקורת!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by 888,

מי שהיה בThe Twilight Zone Tower of Terror שבדסני וורלד שבאורלנדו........ יוכל קצת לספר...... איך זה?... מפחיד כמו ששאומרים ? כמה פעמים המעלית נופלת?

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  17. איזו מכונית לא הייתם רוצים שאבא יקנה לכם?... כלומר, על איזו מכונית אתם חולמים, כלומר על איזו מכונית הייתם רוצים לנהוג ולדעת שעמלתם קשות בשביל להשיג אותה? בקרוב הסקר.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  18. בלי להעמיס לבית כמובן. ואם כן אז אשמח לראות את החוק כתוב. תודה.

• 34 תגובות
    • 22.2k צפיות
  19. YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע אבל רגע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: משהו שיש לי הרבה זמן בראש -. אומר/ת: כלום אין לך - אומר/ת: נגיד באמיתי שאני זורק זבל הוא הולך לאינשהו נכון? -. אומר/ת: כן YaroN - Elsf.Net אומר/ת: במחשב שאני מוחק דברים לאיפה הם הולכים? -אומר/ת: וואלה גדול עליי -. אומר/ת: תן לי לחשוב דקה --. אומר/ת: טוב אממ זה נשמר במחשב YaroN - Elsf.Net אומר/ת: לחשוב-לשאול מישהו YaroN - Elsf.Net אומר/ת: נכון -. אומר/ת: לא חח לחשוב --. אומר/ת: שומע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד . אומר/ת: ויודע מה בשבילך אני אשאל את זה בפורום של הגאונים YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שבאמת יכול …

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  20. פתחתי כבר ת'רד בפרש ועדיין לא מצאתי את הטראק המסוים: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=301813 אז קצת הנחיות שכתבתי גם שם: * קול נשי * sun על כל הוריאציות שלו (sunshine/sunrise/sunlight וכו...). או אפילו summer. * יש גם את מילה day (כמעט בטוח) * אווירה קלילה, קיצית כזאת (למשל, ניסיתי את Southern Sun של Paul Oakenfold וזה ממש לא זה. Southern Sun הרבה יותר "כבד") * שמעתי אותו בבית ספר לפני שנה-שנתיים, אם זה עוזר... * כן, כבר חיפשתי בכל מקום שאפשר לחפש (ויקיפדיה, גוגל, Discogs, allmusic.com וכו. אבל יכול להיות שפיספתי משהו) * יש פזמון או משפט שחוזר על עצמו. * לא בטוח שהמילה sun (וכל הוריאציות שלה) מופיעה בשם הטראק. יכול להיות שזה רק ה-lyrics. כבר ני…

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by Unavoidable Encounter,

פעם היה איזה מקרה שאיזה ילד קוריאני או מישהו מת בגלל שהוא שיחק במחשב ימים שלמים ורצופים בלי לאכול ולשתות ולישון מישהו יכול למצוא את הכתבה?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.cbs.gov.il/www/yarhon/r1_h.htm (לא תומך ב FF) מישהו מבין את זה? מה האותויות הלטיניות אמורות להביע? אני מנחש שזה מספר חודש.. אבל אני לא בטוח..

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by alexta-z,

HELLO EVERYBODY פעם לפני שנים רבות, בארץ רחוקה וקסומה בשלהי שנת 1998\9 הייתה לה כל 23:30 תכנית\סדרה בערוץ MTV שאני אל זוכר איך קוראים לה... הסידרה הייתה בסגנון מצוייר אבל לא כמו בובספוג או אנימה אלא בסיגנון אמריקאי מציאותי והתרחשה בעתיד נראה לי בניו-יורק.. אני זוכר נער עם משקפיים (חנון) הייתה לו אחות שווה ועוד בחורה עם עיניים מךוכסנות שחשבו בהתחלה שהיא בן אבל בגיל חמש נפל לה ה*%@ והבינו שהיא בחורה , והיה עוד בחור שחור שהסתובב איתם. אני זוכר מפרק אחד שהחנון האחות והכושי ירדו לאיזו תחנת כבת נטושה וציירו גרפיטי ואיזה שוטר רדף אחריהם.. זה בערך כל מה שאני זוכר ! אם יש למישהו מידע על הסדרה או מישהו נזכר בה... תודה

• 8 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים