עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Liran3331,

בעיקר בשעות הערב, לפי דעתי זה בגלל עומס על האתר (מה שבטוח זה לא מהחיבור שלי כי באתרים אחרים הכל טס) יש מקרים שצריך לחכות 2 דקות לפחות בשביל שהאתר יפרסם תגובות ולוקח זמן לעמוד הראשי של האתר לעלות בכלל הכל פה ממש איטי וזה לא נעים :-\ לבעלים של האתר - בבקשה תעשו משהו עם זה...

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  2. אני לא לוקח שקל יותר ממה שעולה....אני מזמין ב-10$ + משלוח כמה משלוח עולה? אני מחפש 8 אנשים....כל אחד ישלם בדיוק כמה שהוא צריך מי שמעוניין שייצור איתי קשר בהודעה פרטית מנהלים...בבקשה לא לנעול או משהו

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by meowmix,

בעמוד הראשי של Hwzone יש קישור לכתבה על מקררי אוויר עבור מעבדים של חברת Scythe. וזה מה שכתוב על הקישור: "חלוצי הקירור של Scythe החברה היפנית מנסה להציב אלטרנטיבה איכותית לגופי הקירור של החברות המובילות בשוק - רקוויאם לקירור אוויר" מכיוון שרקוואים הוא תפילה וטקס (וגם סוג של יצירות מוזיקליות המתלוות לטקס) לעילוי נשמות הנערך בד"כ לאחר טקס קבורה ניתן להסיק שהכתבה עוסקת בכך שעתידם של מקררי האוויר עבור מעבדים אינו וורוד, וזאת בגלל מוצריה של חברת Scythe. אז זהו שלא.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  4. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4950 Gigaybyte :lol: :lol: חחחחחחחחח

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  5. טוב, כתבתי הכל בכותרת, מקווה שאני מובן... תודה רבה. = עריכה = אני מתכוון שאני רוצה לקנות חלקים ואני מחפש אתרים. תודה.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by m_g,

IPOD TOUCH 32GB 2ND GENE + מגן מסך של ZAGG INVISIBLESHILD ב1650 ש''ח מחיר טוב?

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  7. אם עכשיו אני בא עם דרכון רומני האם זה מאפשר לי לעבוד בצורה חוקית באנגליה ?

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  8. מצטער שאני פותח כאן אבל אין שום פורמים "על האתר" או משהו כזה(כלומר, יש, אבל הם נעולים ). השאלה שלי היא: האם אתם רואים את הuserbars הסקסיים בחתימה שלי או שכמוני הינכם רואים רק תגי HTML מרושעים? :< אם אתם רואים את הuserbars אז השאלה היא - למה אני לא רואה אותכם יחד איתכם? אם אתם לא רואים את הUSERBARS אז השאלה היא - איך אני עושה שיראו אותם? ??? למתכנתים שבינינו: if userbars = visible then why can't i see them with you? else how can i make them visible? *וזה מה שאני עושה במקום ללמוד למתכונת בהיסטוריה מחר, לא נורא *

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by GunBlade,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד. האם כדאי לקנות ב-Yamsan? מה היתרונות והחסרונות הבולטים?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by or,

טקילה היא יפה טקילה נחמדה טקילה מקפיצים בכוס עם קשקשים כולם אותה אוהבים שותים ומקפצים (לא מקפיצים..אלא מקפצים!!) אבל לא שמים לב שזה חרא של משקה!!!!!!!!!!!!!!! טעימה אחת ואתה מקיא ומתפלא!!!!!!!!!!!!!!! כי כולם אומרים שטקילה זה שווה!!!!!!!!!!!!!!! עדיף שתשפכו לי וודקה לתוך הפה!!!!!!!!!!!!!!! אז פעם הבאה שימו ליקר כחול בכמות של הר שפכו שפכו כאילו אין מחר תוסיפו ספרייט והכל יהיה טעים יהיה טוב ומה נעים! אני מדברת מניסיון... כי עם טקילה אני מרגישה בהריון.. אז קחו ליקר כחול ותטעמו.. לא תרצו להפסיק ותקיאו!!! כל הזכויות שמורות למלי משה האזרחית הוותיקה בת ה-15!! נכון גדול??

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  11. שלום , לאחי הקטן יש יום הולדת והוטלה עלי המשימה לחפש לו PS2 יד שנייה , הבעיה היא שלא יצא לי להתעסק עם זה כל כך (תמיד היתי נאמן לעליונות המחשב ) ואני לא יודע מה אני אמור לבדוק כשאני קונה יד שנייה... למשל איזה צ'יפ הכי טוב ? איך לבדוק אם יש בלאי ? ומה אמור להיות בו... מישהו יכול לעזור לי בזה קצת ? כמו כן, מהם המחירים המומלצים ? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by david2006,

http://video.google.com/videoplay?docid=-8033298225147023793&q=blowjob

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  13. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובות מספקות לשאלות שלי 1. מתי אפשר לגשת לתיאוריה ובאיזה אתר/מקום אפשר לראות את זה ? 2. תחילת לימוד נהיגה היא מגיל 16 וחצי ומעלה ? תודה;]

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  14. אתם מכירים תוכנה חינמית ללימוד נהיגה במחשב? אם אפשר גם לינק אני ישמח..

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by eliau21071981,

אני רוצה להתחיל ללמוד כדאי ללכת על הנדסאי תעשייה וניהול ?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by redti,

שמעתי לאחרונה מכל מיני אנשים שאין בכביש 1 מצלמות מהירות מאחר וחברי כנסת רבים עוברים בכביש לעיתים קרובות.. נראה לכם הסיפור הזה?

17. ראיתי את הפרי סקרינר וזה גדול מי כבר ראה? ובאסה שיש עכשיו איזושהי תקופה באמריקה שאפילו את הישרדות מפסיקים לכמה זמן.. :-\

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by udicol,

בבקשה : http://www.sospets.co.il/

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by kakikwaski,

שלום לכולם אני אמור לעשות מיונים לעתודה במכון אדם מילוא. איזה מבחנים יהיו לי שם ואיך כדי לי להתנהג כדי לעבור אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  20. Started by DXT,

נלקח מפה:

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  21. Started by PhP dUdE,

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26428&item=2492606758&rd=1&ssPageName=WDVW במצב טוב,כרגע החלפתי שמן וגלגלים ;D

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  22. שלום לכולם . ביולי אני עומד להתגייס עדיין לא יודע לאן , כרגע אני ממויין לגאמא עברתי בנתיים את המבחנים הראשוניים . וחוץ מגאמא קיבלתי גם משהו מהיחידה המבצעית של מודיעין , אבל אני לא ממש מעוניין בזה . זהו חוץ משני הזימונים האלה לא קיבלתי כלום, שלחתי פקס ללשכת גיוס כדי לקבל זימון גם לממר"ם אבל עדיין לא ענו לי ולא קיבלתי כלום .חוץ מגאמא וממר"ם איזה עוד יחידות יש של מחשבים ? ואיך אני יכול לקבל מהם זימון ? יש עוד פרויקטים כמו גאמא בחיל המודיעין ? כי הייתי רוצה מאוד להיות בחיל המודיעין שמעתי על שחקים יש אפשרות להתמיין לשם ? והאם שני הזימונים ממודיעין אומרים משהו על הקב"א ? אני יכול לדעת מה היא בערך ? . לשאלה אחרת . האם כדי להמשיך שנה הבאה לכיתה יג' , כדי לעשות 15 יחידות מ…

23. Started by askme,

בשעה טובה ומוצלחת - https://news.walla.co.il/item/3141868

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by yanushka,

http://www.mailpro.co.il האם כל העסק הזה חוקי? ואם כן, לדעתי, צריך להתקשר אליהם באמצעות הטלפון שהם השאירו ולהגיד להם עד כמה הם חארות, משום שהרשימות הללו מיועדות בד"כ לספאמרים (אמיר גנס).

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  25. SP3381 הדגם הזה...מבית יורוקום, זה של חברה בשם Hoffer כתוב שהם לטווח של 5 ק"מ...מוכרים אותם במכירות קבוצתיות ב400 ש"ח ואני זקוק למכשירי קשר בטווח קליטה כזה לטיולים ומחנאות על בסיס קבוע, השאלה שלי אם הם טובים והאיכות בהם נקייה ובאמת ל5 ק"מ אם המחיר במכירות כאלה אין לי בעיה...

• 1 תגובה
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים