עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Alex89,

מה הלוח הכי טוב שאפשר לחפש בו עבודות דרושים? אם מישהו מכיר עבודה כל שהיא (לא מלצרות ולא תחנת דלק) ביבנה/אשדוד/רחובות בשישי/שבת מוזמן להמליץ לי עליה עוד מעט אני מסיים ללמוד יג' תוכנה(ממשיך ליד') כלומר אני יהיה טכנאי תוכנה מה הסיכוי שאני ימצא עבודה בתחום הזה כרגע(אחרי יג')? שכחתי לציין אני בן 18+ מיבנה למי שעדיין לא הבין אני מחפש עבודה (הרבה יגידו שזה לא המקום אבל בכל זאת זה פורום כללי....) שהיא לא מלצרות ולא תידלוק ולא כל הדברים האלה למרות שעבודה במפעלים לסדר דברים וכאלה זה סבבה

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by Ovid,

שלום, אני לא למדתי קומבינטוריקה בלימודים(רק לבד, וגם זה לא הרבה),ואני צריך לעזור לחבר אחד. יש 3 תרנגולות, 4 ברווזים, 2 אווזים. כמה קומבינציות אפשר לעשות איתם כדי שבכל קומבינציה יהיה 1 תרנגולת, 1 ברווז, 1 אווז ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by moonjib,

http://www.worldpressphoto.nl/index.php?option=com_photogallery&task=view&id=184&Itemid=115&bandwidth=high גם את שאר התמונות.

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  4. אח שלי נמצא כרגע באילת ועמד לקנות לי רסיבר + רמקולים. כאשר הגיע רגע התשלום הסתבר שהמוכרים בחנות לא יודעים אם בוטלה ההנחה או לא. המצב דומה גם בשאר החנויות בעיר, כאשר חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא... מה האמת? אשמח לתשובה מהירה מאחר ואחי עוזב את העיר ביום חמישי מוקדם בבוקר וחבל מאוד לבזבז הזדמנות לחיסכון כספי כזה גדול.

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לעשות רישיון לאופנוע 50 סמ"ק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם מותר לי להרכיב? רק בכבישים עירונים אפשר ליסוע עם אופנועי 50 סמ"ק? וכמה צריך לעלות הלימודי נהיגה?

6. למה אין את ארה"ב בהרשמה באתר של ויקטור צ'נדלר ?

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by et_gershon,

מישהו היה בהפנינג של גיימר היום?. מישהו השתתף בתחרויות? מישהו השתתף בתחרות מודינג? עם הייתם שתפו איך היה! אני הייתי פעם ראשונה והיה מאוד נחמד לדעתי, אבל התגובות קשות על האירוע הזה (חוץ משלי) ! תגובות!

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by kobi_af,

שלום וואלה אני לא ממש מבין בכל מה שקשור ללהקות וסוגי מוזיקה עד שאני שומע שיר זה אולי רק מטקסי בית ספר ששרים שם אז רציתי לדעת מה השם המקביל של מוזיקה ישראלית באנגלית למשל קחו את שי גבסו\הראל סקעת אז באנגלית מה סוג המוזיקה שלהם?ודרך אגב אם אפשר להמליץ להקות וזמרים שקשורים לסוג מוזיקה זה אני ישמח

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  9. יש תגים, אבל התמונה לא נכנסת למאגר של התג. חשיפה אפסית. לעוד מישהו זה קורה?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  10. אני רוצה להזמין משם משהו ואחותי גרה בארה"ב א אני רוצה לשלוח לה את החבילה.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  11. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני מחפש שירות טוב של Fax2Mail , העניין הוא שאין לי קו טלפון בבית ואני רוצה לקבל פקסים .. מה אתם מציעים ?? תודה

12. Started by A.Iniesta,

מדובר בחקירת פונקציה מהסימולציה השניה של לחמן ל003. - מה אני צריך לעשות כדי למצוא את A? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  13. אני לא מבין דרך איזה אתר מורידים קבצים ברפיד שייר דרך האתר הזה רק מעלים http://www.rapidshare.com/ אז דרך איפה מורידים ?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by IRIVERMAN,

לפרטים: www.mymusic.co.il מישהו מכאן הולך? אם כן אז לאיזה ימים\הופעות? אני אישית חושב שהשילובים השנה לא הכי מוצלחים אבל את זה עוד נראה.. מה גם שיולי זה לא כזה חודש טוב (עדיין יש לי בגרויות חוזרות כנראה ) אבל...בכל זאת...כפר מוזיקה..שנה שעברה היה פשוט טוב!

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  15. נרשמתי ל EBAY ולאתר PAYPAL ואימתי את החשבון והכל תקין . אני מנסה לבצע תשלום עבור מוצר שקניתי ב EBAY דרך אתר PAYPAL לאחר שאני לוחץ על PAY ואני רואה את הקבלה של התשלום והכל אני מקבל את החלון הבא . מה לדעתכם אני צריך עוד לעשות ?

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by FARKASH7,

אני נואש בבקשה

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by pyro_man,

וואיי ראיתי ונקרעתי איזה אנשים דבעים.. http://www.dumpalink.com/media/1138995711/Monty_Python_in_BF2_How_Not_To_Be_Seen_

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  18. אני מכניס את הUSER ואת הסיסמה וכשאני לוחץ כניסה זה מביא את ההודעה על האבטחה בלה בלה בלה ואז אני עושה YES ובמקום להיכנס זה עושה מן REFRESH לדף ולא נכנס לי, מוזר כנראה התקנתי משהו שמפריע לזה, מקודם זה נכנס לי בלי בעיות אז מי שיודע איך נפטרים מזה אני אודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by Danix60,

MB : Gigabyte GA-EP43-DS3L CPU:Intel E7400 Core2Dou 2.8GHz OCed TO 4.2GHz GPU : nVidia Palit GeForce 9600GT 1GB DDR3 Memory : G.skill 2Gx2 800MHZ CL4 PSU : HEC 600W SuperSilent Case : Gigabyte 3DAurora 570S HDD : Seagate 500G 16MB 7200RPM HDD2: Samsung F1 1TB CPU Cooler: Arctic-Cooling Freezer Xtreme ? תודה. (:

20. טוב, כתבתי הכל בכותרת, מקווה שאני מובן... תודה רבה. = עריכה = אני מתכוון שאני רוצה לקנות חלקים ואני מחפש אתרים. תודה.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by Stingray,

אוקי,יש לי כרטיס אשראי,ואני מעונין לרכוש משהו שראיתי בEbay,בדקתי,והבחור כן שולח לארץ. מה אני צריך לעשות? מה התהליך? והאם Paypal עובדים עם כל חברות כרטיסי האשראי בארץ? אם לא,לאיזו חברה עלי לפנות כדי לתנפיק לי כרטיס אשראי חדש? אירוניה : אני עובד בחברה של Ebay ,ויש לי כרטיס עובד של Ebay ואין לי מושג איך רוכשים דברים מEbay ;D תודה מראש

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by m_g,

IPOD TOUCH 32GB 2ND GENE + מגן מסך של ZAGG INVISIBLESHILD ב1650 ש''ח מחיר טוב?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  23. תודה לעוזרים :-[

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  24. טימטום בשיאו כנופיית גנבים שחשבה שעשתה שוד מוצלח של 14 טלפונים סלולרים מתקדמים בניו-יורק שחכה לכבות את ה GPS במכשירים, עבודת השוטרים לא היתה יכולה להיות קלה יותר ולא התקשתה להגיע אל הפורצים וראש הכנופיה שהחזיק בביתו את אחד המכשירים http://www.engadget.com/2007/01/20/thieves-jack-14-gps-devices-forget-to-turn-them-off

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

שתקתי שהפורטלים לאט לאט נהיו יותר גראפים, עם יותר באנרים, פרסומות קופצות שתקתי שתפוז החליטו למקם פלאש על חצי מהאתר - ללא כל "X" שתקתי גם שגיימר החליף את כל העיצוב, לטובת חברה סלולרית, וגם שהוא שינה לחברה סלולרית אחרת שתקתי אבל עכשיו אני צריך לסבול פרסומות גם באתרים של חנויות ?!?! ואל תגידו לי "לא טוב לך, אל תכנס" אני חיי בשביל זיגזג, live and die by the zigzag, אם אין אני לי זיגזגילי... i live for this sh*t (טוב זה לא קשור) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים