כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
http://www.speed4u.co.il/sg_products~29~33.htm זאת חנות מומלצת ביותר!!! תיראו איזה מיבחר, איכות ומחירים טובים(LOL) פשוט מציאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מזיע בכפות ידיים בצורה מוזרה זה כבר מציק רצח יש סוג של ניתוח או טיפול כלשהו שיכול לפתור ת'בעיה?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קיטים מעץ של ספינות מלחמה ישנות. חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כל מיני אתרים די חובבניים שקשורים רק בעקיפין למה שאני מחפש. אם מישהו מכיר איזשהו פורום מקצועי או אתר מקצועי לתחום הזה, אני אשמח לקבל את הלינק. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
http://media.southparkstudios.com/media/SPinWoW.mov וגם עוד PREVIEW נראה לי שזה הולך להיות פרק ענק.. עוד כמה ימים הוא משתחרר לאוויר העולם
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
כל הזמן שולחים לי הודעות SMS של POOPIK מה זה?!?!?! כל יום 5 הודעות! :-[
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
צריך המלצה לכל מיני נעימות נעימות.... בסגנון של הנעימה משרק[מישהו יודע איך קוראים לנעימה הזאת]? תראו פה : http://www.youtube.com/watch?v=YgHcOQnlI1w שניה 24-27
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לא הגזמתם ? ??? : כל נושא יש לו כבר ת'ראד כללי, אפשר לסגור את הפורומים... Take it easy
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
סרט די טוב האמת, אבל אין ספק שה PUNCH LINE שם פשוט טוב ונכון: http://www.imdb.com/title/tt0372588/quotes כאשר האנלוגיה פה היא dicks = americans pussies = the self-righteous american actors which bitch and cry about everything wrong assholes = terrorists אאא, כן, וה UNCUT פשוט שרוט....
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
Before all great storms, an eerie calm overtakes the land. All things take pause from their normal course to reflect on the terror to come, because no matter how strong you are, you cannot stop the storm. The Calm is an all-new EP from the masters of the underground rap scene, Insane Clown Posse. The Calm is 100% written and produced by ICP themselves, drawing on their 13+ years of music knowledge and experience to make a modern masterpiece. The first EP from ICP in nearly a decade, The Calm promises to live up to the reputation of other classic ICP EP's such as Tunnel of Love and Terror Wheel, and is sure to be an instant classic. With the close of the epic Jokers Card s…
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
נתחיל מזה שאין לי מושג באיזה ת'רד לשים את זה... אז פשוט תוזיזו. בכל מקרה , אני מקבל פאלם עוד כמה ימים. עכשיו בתור אחד , שיש לו בבית מחשב דיי חזק (תסתכלו למטה) וכמו שהבנתם אני משתמש בו בעיקר למשחקים , אז רציתי לדעת איך הפאלם יכול לעזור לי , כאילו הבנתי שהוא יותר בשביל אנשי עסקים וכל זה.. אבל איך אני יוכל לנצל אותו בשבילי כשאני לא יהיה בבית? (אני לא משלם עליו כלום) 1) משחקים ושירים.. מסוגל להפעיל? 2) אפשר לחבר דבר כזה לאינטרנט? (חייב שיהיה לו את הבלו טוט' הזה לא?) כמה זה עולה בערך לחבר דבר כזה לאינטרנט? 3) סרטים? divx? יכול להפעיל? 4) כמה זמן יכולה להחזיק סוללה אחת במוממצע של דבר כזה? בזמן שהוא במאמץ... (שירים תוכנות ולא יודע מה) 5) כמה הרד דיסק יש לו? או שזה הולך לפי כר…
-
- 13 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אם יש אני ישמח מאוד מאוד ללניק! ואם אפשר גם חנות טובה ולא יקרה. ואולי גם אם למישהו יש מידע על איזה חנות שזה אמור להגיע עליה בקרוב שיש איזה pre order
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
-
יש לי מחר מבחן בפיזיקה ואני לא מבין דברים מסוימים כמו:חוק הוק(עם אפשר גם משמעות פיזיקלית)מה זה יחס הישר עם איזה מכשיר מודדים כוח ומה עיקרון הפעולה שלו. תודה לכל העונים מור רוזס ;D
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
שימו לב זה http://yeti3.yetisports.org/downloads/yetisports4.zip משחק חמוד אבל שימו לב מה קורה שלוחצים על האות B בזמן המשחק מה זה?
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
זהו אבו אללה -ראש הממשלה הפלסטיני: וזה אורק חביב : וזה אבו אורק :-X (שימו לב איך הוא מלקק את השן באדישות): דומה הא ? ? קראתי חדשות וישר מצאתי את הדמיון !! D: רק צריך תמונה טובה יותר של האורק, נו טוב הנה : עבודה של 5 דקות אז לא היה כ"כ זמן (יש מבחן מחר בעעע, בטח יש לי את הבעיה הזאת של אי ריכוז )
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת ממתי עד מתי חופשת פסח {אני מתכוון בתאריכים}. בתודה מראש, יאיר
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב ב7200 שקל! התכנאי אמר 14 תשלומים זה יעלה 8500 שקל רבית זה נכון??? :'( משהו אמר לי 7 תשלומים זה בלי רבית זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
אם גם לכם מתחילה להופיעה התמונה הבאה כמעט אחרי כל פעם שאתם נכנסים לאיזה דף באתר - זה אומר שגם אתם רוצים להנות מ-HWZone בצורה הרבה יותר ניקייה, אבל מישהו חוסם לנו את האפשרות להנות מתכנים איכותיים ונקיים מפרסומות. אני פונה להנהלת האתר, אני יודע שאתם צריכים פרסומות וכו' לרווחים וכדומה. אבל ישנה עובדה קיימת שאני בחיים לא אכנס לשום פרסומת דרך אינטרנט. אז אני מעדיף להנות מHWZONE כאשר הוא נטול פרסומות, זז הרבה יותר מהר, והכי חשוב - הרבה יותר יפה לעין בלי פרסומות קופצות. זה לא הוגן להכריח אותי לראות פרסומות, ומאוד מציק כל פעם ללחוץ איקס על החלון ^^ שנפתח. אבקש לשמוע מכם על העניין. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כרגע אני בכיתה י"א הרחבות פיזיקה וטכ"מ (טכ"מ אני לומד מי') בפיזיקה הגישו אותי השנה על 60 (מכניקה) ואני לא בטוח אם כדאי לי לגשת או לא. למען האמת היינו עם מורה שעושה מבחנים מאוד קשים יחסית ובגרויות אני פותר דיי טוב ויש לי סיכוי לטוב להוציא ציון גבוה מחר ולפסול את הציון הגשה. מעבר לזה עד כמה זה באמת יתרום לי אם אני אלמד את המקצוע הזה?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להזמין תמכשיר שעולה 604$ שזה 2375 שקל עכשיו האם אפשרות המשלוח של אמזון לארץ מוגבל למעט סרטים וספרים האם זה כולל מע"מ שזה עוד 386 שקל ולגבי מכס אני יודע שזה קשור למשקל אז כמה בערך יצא?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-