כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היי אני בת 25 . תמיד היה לי חלום ליסוע לסין ובנוסף אני אני אוהבת תמיד להכיר אנשים חדשים ולהרחיב את המעגל החברתי. החלטתי לשלב בין השניים. אז החחלטתי לארגן קבוצה של צעירים מהאינטרנט שביחד נרשם לטיול מאורגן לסין כי בגלל השפה מאד קשה להסתדר שם לבד . בנתיים להפתעתי הולך לא רע ויש לא מעט פניות אבל עדין לא מספיק, צריך כמה שיותר גם כדאי להוזיל את המחיר וגם כי זה כיף כמה שיותר. הפרטים : טיול מאורגן של 11 יום ביגין ושנגחאי ביולי או בספטמבר - עוד לא הוחלט . המחיר - בערך 1800 דולר למספר אנשים שיש כרגע . הטיול הוא לגילאי 23-32 בלבד. אני אשמח אם מישהו מעוניין או חושב שזה יכול לעניין שיפנה אליי במייל וגם אם אתם מכירים מישהו שאולי זה יענין אותו. meitalkon@gmail.com תודה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שמתי לב שכבר איזה 4-5 פעמים האתר מפסיק לעבוד לי איפשהו בין 4 ל4:30 בבוקר. והיום גיליתי שהוא חוזר באיזור 5:30. וכשהוא ישן השרת מגיב לפינגים, אבל FF לא נותן לי אפילו timed out, סתם מנסה להמשיך לטעון חצי שעה. אני לא יכול שלא לתהות מה הולך פה.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
מחר תתבצע אצלי מסיבת רשת - יש כבר מוזמנים אך יש מקום לעוד כמהונשמח לארח את חברי הפורום. ה"אירוע" יהיה בעכו (תהיה אבטחה צמודה כמובן ) מחר בערב ולתוך שעות הבוקר המוקדמות ועוד דלא ידע. מי שמעוניין שירשום פה או שיפנה אליי בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
"How fast can YOU type the alphabet???" אני בהתחלה עשיתי 17 שניות אח"כ השתפרתי והשיא שלי הוא 3.297, אחרי 10 דקות של אימון השיפור הוא עצום. לא חשבתי שאני יכול לרדת מ6 שניות אבל אחרי כמה דקות אתה כבר זוכר את המקום של האותיות ואתה לא צריך לחשוב על סדר האלף-בית. http://www.offthewrist.com/frenzy/index.jsp?gameId=0 כנסו לגלריית הוידאו יש שם אנשים מטורפים שעשו שנייה ומשהו זה מדהים.
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן חברה !! עקב תלונות על ביצועי המזכירה שלי , אני מחפש מקום שממנו אוכל להוריד קטעי אודיו של פתיח למזכירה האלקטרונית בפלאפון ("תא קולי" ). חשבתי על חברת הפלאפונים שלי , אבל הם לא מאפשרים לשמוע את הדוגמאות דרך האתר , ובשביל לשמוע רק כמה עולה העסק צריך לעבור 2 דקות של זמן אוויר - יש שם אדם שמדבר ממש לאט - תוסיפו לזה את הזמן שצריך לשמוע את כל ההודעות ולהחליט ועוד לשלם אחרי זה על ההודעה - הקיצור גניבה לא נורמאלית - ואני לא מתכוון לממן אותם בקטע הזה. אז מי שמכיר אתר עם קטעי אודיו כאלה (גם בעיברית - אפילו עדיף עברית) גם מצחיקים (כמו הפוליטיקאים שיש ברדיו) או חמודים או מגניבים - אשמח לקבל קישור. או אפילו אם למישהו יש במחשב ויכול לשלוח לי. בתודה רבה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי ATL915 של גולדליין ואחרי עובדה של 3 - 5 דקות אני מרגיש ריח שמזכיר שמן שרוף. האם זה באמת שמן או שאיכות ירודה של חומר בנייה? מכל המאווררים שיצא לי לרכוש זה פעם ראשונה שקורה דבר הזה.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
נכון יש את הTOP 250 של הסרטים? אז יש דבר כזה באתר שלהם לסדרות?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אותו דבר כמו בכותרת אני צרייך להפנט חבר של כדי לעזור לשכוח טראומה תודה זה חשוב זה לא צחוק
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
נרשמתי לא מזמן לEBAY, ואני דיי חדש בעינין. חפשתי כל מיני דברים בשביל להשוות מחירים, והגעתי לדיל הזה חבילה של מאג 3 טורבו ב14 שקל כולל משלוח ל8 סכינים. בארץ זה עולה פי 4 בערך. http://cgi.ebay.com/32-NEW-GILLETTE-MACH3-TURBO-BLADE-RAZOR-CARTRIDGES_W0QQitemZ270343554087QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item270343554087&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ וידיאו מסוים בגירסא 720p.HDTV.x264 כתוב שבשביל לראות אותו: התקנתי את כל התוכנות, אבל אפשר הסבר מה לעשות עכשיו? שמתי לב שאף אחת מהתוכנות אינה נגן מדיה, אז בעזרת איזה נגן אני מפעיל את זה? מה עושה כל אחת מהתוכנות והאם צריך להגדיר משהו או שהן עושות זאת אוטומטי? והאם אפשר לנגן את הקובץ גם במחשב שהוא לא כפול ליבה עם 512RAM? תודה
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני צריך קישור לתוכנה שהופכת ציור בצייר לדוגמא לאותיות בקובץ טקסט. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תגיד המחיר הזה נכון? 1) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158&products_id=3689 2) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7506 כי אני יודע שבארצות הברית הוא עולה 76$ הכי זול.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום , לאחי הקטן יש יום הולדת והוטלה עלי המשימה לחפש לו PS2 יד שנייה , הבעיה היא שלא יצא לי להתעסק עם זה כל כך (תמיד היתי נאמן לעליונות המחשב ) ואני לא יודע מה אני אמור לבדוק כשאני קונה יד שנייה... למשל איזה צ'יפ הכי טוב ? איך לבדוק אם יש בלאי ? ומה אמור להיות בו... מישהו יכול לעזור לי בזה קצת ? כמו כן, מהם המחירים המומלצים ? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
אני מעוניין באתרים להסבר על פירוק המחשב +תמונות+סירטונים וכל מה שיש לכם להציע. אני מבקש בתשובותיכם לתת לי לינקים לאתרים ולא לומר לי כל שנייה לפתוח את המחשב שלי..(נלמד מנסיון העבר). בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איך זה בהשוואה לבזק או אורנג? יש תוכנות אחרות בתחום?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=W7SdJX6gYpA לכל חובבי היפנים והאופנועים, סירטון מהמם על הג'יקסר 1000 החדש!! ;D תהנו! (מומלץ לשים על פול ווליום).
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
רעידת אדמה באינטל: המנכ”ל יוחלף, והמניה מזנקת בתגובה | גיקטיים (geektime.co.il).
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
;D "אינטל השיקה היום את מעבד הסלרון 1.2" לחזור בזמן click here to
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב חדש בקרוב. אחרי שננעלתי על המפרט הסופי ראיתי שהוא יוצא לי בסביבות ה 8500 ש"ח בחנות די זולה בארץ. הרצתי את אותו מפרט בדיוק בחנות און-ליין אמריקאית וראיתי שקיבלתי מחיר ~2500 ש"ח יותר זול... האם כדי לקנות בחו"ל דרך האינטרנט? מה דעתכם? יתרונות / חסרונות?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ככל הנראה הפרופיל הרפואי שלי (פלטפוס, בעיות בברכיים, משקפיים במס' גבוה) ימנעו ממני להתגייס ליחידה קרבית. למרות זאת, אני מחפש תפקיד שיהיה איכותי לא פחות מתפקיד קרבי ברמת השירות שלו. אני מחפש משהו שיתן לי סיפוק, אתגר וסביבה נהדרת במסגרת הצבאית. כרגע אין לי ממש מושג לאן לפנות ובגלל שרוב האנשים כאן אחרי גיוס אשמח לקבל המלצות. חשבתי על מצ"ח, מודיעין (שלא קשור בתיכנות), תפקידי ניהול שונים (כוח אדם וכו') או אפילו מראיין פסיכוטכני. שירות בשב"ס נשמע כמו חוויה מאתגרת, אבל האיכות הכללית של התפקיד, הסביבה האנושית והמשמרות נראים קצת נמוכים. תפקיד מעניין נוסף שחשבתי עליו הוא המשטרה, כלומר פשוט להיות שוטר. אם למישהו יש משהו ספציפי להציע, או סתם "כיוון כללי" אשמח לשמוע אותו.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תענו לי על מישהו קרוב קרוב קרוב שגר איתכם בבית יש בן אדם שאתם חושדים בו שהוא רע,רמאי,נוכל ומניאק הוא עשה לכם משהו רע++. קרה פעם/פעמיים וגילתם את זה במזל והוא מכחיש את זה (אין כמעט סיכוי שתתפסו אותו עוד פעם) לריב איתו? להתעלם? לנסות להסתדר? קשה לדעת מתי הסתדרתם/לדבר איתו על זה כי הוא עושה הכל מאחורי הגב, מעמיד פנים שהכל בסדר ושהוא בן אדם טוב עושה מצוות וכו..
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
kobi@kobi.co.il (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: here? | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: yes kobi@kobi.co.il (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: you know hacked servers? | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: no kobi@kobi.co.il (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: have exploits of hacked servers? | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: ı dont know | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: ı know file ınclude | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: server hack…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי מכשיר של מוטורולה C650. הוא תומך ברינגטונים MP3. אבל החבילה של הדריברים והכבל USB לא הגיעה איתו בקופסא, כנראה שזה עולה כסף (#$@%...), יש לי את הכבל, מאיפה אני משיג את התוכנות? חיפשתי באתר של מוטורולה ואין, חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי. אם למישהו יש את הדיסק אז בבקשה שיפנה אלי בפרטי זה יעזור לי מאוד, תודה. יום טוב. עריכה: אם צריך, להעביר לתוכנה תעבירו, לא שמתי לב.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-