כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
היי הייתי רוצה לקבל המלצות לחנויות טובות וזולות לרכישת מחשב חדש. אם אפשר לקבל איזשהו דירוג מהטובות ביותר לגרועות ביותר אודה לכם מאוד. אם אפשר לציין חנויות שהיו בעיות אספקה למשל או בעיות שירות. תודה
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לכל מי שקנה כרטיסים - איך אתם מגיעים?? כי אני גר באשדוד והרכבת היא עד הרצליה, משם צרך אוטובוס ומחליפים מלא קווים וכנ"ל גם בחזור... וההורים לא יכולים לנסוע שעה וחצי להסיע אותנו ועוד שעה וחצי חזור... איך אתם מגיעים?
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ראיתי שיום אחרי פרק 20 יצא "lost - the answers" שווה לראות? זה לא סתם הורס? מה זה בכלל? של מי זה? זה מהיוצרים של הסדרה? זה שודר בכלל בחו"ל? מה זה זה זה מה מה מה זה זה מה זה מה, הא? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
טוב אני לא בן אדם של אירגון טיולים אבל ממש רוצה לעשות טיול ולראות הרבה עם החברה שלי איך מה שהם מציעים? http://www.aircruise.co.il/index.htm חשבתי על הטיול של מערב ארה"ב.. הדבר הזה גם כולל את הכרטיס טיסה לשם?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ערב טוב, כרגע שמתי לב שקיבלתי הודעה ממשהי שבמקרה ראתה פרופיל כלשהו שלי ומאוד התעניינה בו. כאשר באתי לשלוח לה הודעה הסתבר שהמייל הזה בכלל לא קיים. איך ניתן לעלות על השולח? האם יש דרך להסבות מייל למשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מהם מסך מדגם DELL 2209WA. והייתי רוצה לדעת איך החנות..מומלצת לא מומלצת..
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מישהו שומע אותם? מישהו הולך לאחד מהם? לשניהם? אם זה מעניין בכלל..
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, המייבש שכרגע ברשותי זולל טונות של חשמל, עושה המון רעש, רועד ופועל 3 שעות בממוצע. אני חייב להחליף אותו-ומהר. התקציב הוא עד 1400 ש"ח, ואני צריך שהוא יהיה 7 קילו. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן איך אפשר להעביר כסף לחשבון PayPal מכרטיס אשראי? פתחתי חשבון בפיפל, וכאשר אני לוחץ על Add Funds, יש לי רק אפשרות להעביר כסף דרך חשבון בנק באמריקה. איך אני יכול להעביר כסף לחשבון דרך כרטיס אשראי? לא ממש הבנתי מהעזרה שם באתר. תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי. אני יודע שרבים כאן מדברים על דיל אקסטרים, אבל לא ממש מצאתי שם לפטופים. הנייד הוא עבור קרובת משפחה שהולכת לגור בארה"ב תקופה. אשמח לכל עזרה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3613854,00.html ;D ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
רציתי לדעת .... האם לתת שיעורים פרטים באזשהו מקצוע כמו פיזיקה או מתמטיקה ולקחת כסף זה נגד החוק? ואפשר לקבל כנס או משהו?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היום,אני סתם משוטט לי בyoutube ,פתאום אני רואה בוידאו,watch in hd ואני נדהם הייתי בטוח שאו שעובדים עליי,או שגם אם זה יעבוד זה יהיה איטי רצח,אז לא!!!(לפחות לא לי יש כאלה שזה יעבוד להם לאט בגלל מהירות האינטרנט) האיכות פשוט מדהימה 720p פשוט תאווה לעיניים כיף לראות כל וידאו לא משנה מה תוכנו ;D וידאו לדוגמא : #2 : http://il.youtube.com/watch?v=LyVGSGynYpg למטה כתוב watch in hd פשוט תלחצו,או שבURL תקלידו &fmt=22 תהנו ולא לשכוח תגובות!
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שיר לעבודה יצירתית ל-Project באנגלית הנושא הוא Nu Metal ואיך הוא משלב בין היפ-הופ ורוק בקיצור אני מחפש שיר שמשלב יפה בין קטעי ליריקה שניתן לזהות שזה היפ-הופ לבין גיטרות ותופים ואפילו Screams שניתן יהיה להרגיש את הצד של הרוק בשיר עדיפות לשירים שהיו אי פעם ב-Live ויש ב-Youtube או כל אתר Streaming אחר עריכה: טוב נראה לי מצאתי..Linkin Park בשילוב עם Jay-Z שרים את Lying from you...שמעתי את Numb/encore והיה לי קצת חסר גיטרות ותופים, זה נראה לי מתאים בול..אם בכל זאת יש הצעות אתם מוזמנים להגיב תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להעלות אתר ממש קטן של כמה מגה (אפילו פחות מ-5) בלי צורך בתמיכה של php asp ושטויות.פשוט אתר אכסון. עדיף בלי פרסומות.אם יש לכם עם פרסומת קטנה זה גם יכול להתאים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://meine-ex.npx.de חבר שלי שלח לי את זה מה זה? ד"א יפה לכל המזילי ריר אני יעלה את התמונות עכשיו עוד כמה דקות אתלכם במחשב....
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני צריך לקנות עכשיו מזגן עילי חדש לחדר ואני מתלבט בין הטכנולוגיות והחברות יש לתדיראן טכנולוגיה חדשה בשם INVERTER שמונעת את כיבוי המדחס או משהו כזה מישהו שמע על זה ? , זה מיקר את המזגן ב50% אבל אמור להוזיל משמעותית את צריכת החשמל... :-\
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בוטל החוק המטומטם של איסור יבואי ציוד ניווט BT וציוד שעובד בתקן של WIFI עכשיו אין יותר דרישה של משרד התקשורת לאישור הכנסה לארץ .! זה כבר התקדמות עכשיו אפםשר ליבא לפטופים ומכשירי ניווט במחירים מאוד תחרותיים לשימוש עצמי ! ;D
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, יש לי דודים בארה"ב ואני רוצה לשלוח להם מתנה משם אל הבית שלהם, סלסלה שוקולדים וכו' כמתנה לחג. חיפשתי בגוגל אבל מצאתי דברים לא קשורים לרוב. יש לכם מושג איך אפשר לעשות זאת? יש אתר בארץ שעושה שליחויות כאלו בצורה מקוונת? או פשוט אתר אמריקאי שיכול לקבל בקשות כאלה? תודה ושבת שלום, חג שמח ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כנראה שאני טס לגרמניה ואני מכיר חנות אלקטרוניקה שיש שם אזור למחשבים ומודינג, אני רוצה לעשות השוואה לארץ אבל אני לא מוצא את המודינג באתר שלהם....
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני חושב שהשעון באתר מצביע על שעה אחרת מהשעה בארץ כרגע בבקשה תבדקו את זה עריכה כן אני צודק הוא רשם 5 ומשהו וכתבתי את זה ב7:45
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני יודע שבכל מקום זה ככה וזה החוק אבל למה זה ככה בעצם? למה על נסיעה, שגם ככה משלמים עליה מס, לוקחים מאנשים מיסים גם במשכורת?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום אני צריך שולחן מחשב..היה דגם ספציפי באתר של Office Depot שאהבתי..מהגבוהים האלה קראו לו Pavilion אני רואה שהורידו אותו מהאתר ואני לא מוצא דגמים אחרים שמוצאים חן בעיניי באופיס דיפו. איזה עוד חנויות ואתרים שווה לבדוק? התקציב הוא סביב ה-400 והשולחן צריך להיות דיי רחב(מסך 22 אינץ', 2 רמקולים לצידי המסך ומעדיף שיישאר עוד טיפה מקום) עריכה: הנוכחי שלי 122 ס"מ רוחב סתם בשביל הרקורד תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
טכפוב פרסם לינק למפה אשר מציגה בזמן "חי" את התרחבות שפעת החזירים בעולם (מידע ממש מדויק ומפורט) לינק: http://www.techfob.com/2009/04/follow-swine-flus-spread-using-google.html
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-