כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
אני שומר שבת מדליק נרות למה אני חולה בשפעת ? זה לא מוזר אם אני מאמין באלוהים למה שאני אחלה זה פשוט לא הגיוני
-
- 16 תגובות
- 932 צפיות
-
-
טוב ההימור שלי זה - קדימה ליכוד ועבודה הם יהיו המיפלגות בקואליציה הראשונה אחרי הבחירות אולמרט ראש ממשלה ביבי שר אוצר וביגלל שהיא אפשר לתת לפרץ תפקיד משפיע יתנו לו להיות ממ ראש ממשלה אין לי כח להמר על תפקידים אחרים אבל אתם מוזמנים
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
עכשיו ראיתי תסרט חוליגנז אין מילים סרט בן זונה ואין מילים תראו ! חבל''ז מי שעוד ראה תסרט תרשמו את הדעות שלכם ובלי ספוילרים אל תהרסו לאחרים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכירים את bash.org? האתר של הציטוטים המצחיקים מהמירק? אז לאחרונה קם אתר חדש: http://www.tzitut.com/ מקרים מטופשים, ומורים עוד יותר טיפשים במערכת החינוך בישראל! מה שכן... הציטוטים של האוניברסיטאות יותר מצחיקים. " סטודנט שואל בקול רם שאלה ,המתרגל : דבר חלש, אתה מפחיד את העתודונים .... תרגול בחדווא 1ת טכניון 2006 " ואחד האהובים עלי: "המרצה פותר מעגל חשמלי. סטודנט- ד"ר, איך זה הסוללה 12V והמנורה דולקת ב-1.5V? מה פה מקולקל? המרצה מוסיף M.I.C ליד הסוללה וממשיך בשיעור. כעבור 30 שניות: הסטודנט- סליחה שוב ד"ר על ההפרעה... אבל מה רשמת שם? המרצה: Made In China... מכללת אריאל, פיזיקה חשמל. "
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
LOL קבלו http://www.newpc.co.il/ מיקרוסופט מלמדת איך לקנות מחשב חדש וטוב
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
1. צ'ורנאי גלזה.. רק תגידו לי איך לרשום את זה ברוסית... עיניים שחורות.. השיר השני.. בקומה ה7 כל פעם הצירוף של המילים הזה בשיר הוא הולך ככה נה סידמום אטג'ה 7 צ'יסוסו שסטטיימה משהו כזה.. תודה !!!
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שיפוע הישר AB - שלושה רבעים , ואורך הקטע AB ( שנמצא ברביע הראשון ) 10 . מצא את משוואת הישר AB :s05: תודה לעוזריפ
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי בערך 6000 שקל בכיס (באחד המכנסיים) ובא לי להוציא אותם על מחשב בנז למשחקים... אבל עומדת בפני דילמה, עם 6000 שקל, אני יכול לקנות אופנוע/טוסטוס (אני בן 16.5 - סיפור עצוב) או מקרן לחדר ויש לי גם רמקולים היקפיים בשביל זה וכדומה... אז מה כדאי? במילים אחרות, מה אתם הייתם קונים ב6K?
-
- 80 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
עכשיו אני מדבר בשיא הרצינות, הם משתלטים על כל הענפים בעולם ובינתיים הם הכי טובים בשירותים שלהם. http://www.google.com/mars/ אסור לתת להם להיות מונופול!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב אני יתחיל בהקדמה היו כל מיני דיונים שגלשו ליפעמים ביגללי וליפעמים ביגלל אחרים לנושאים של שכירות משכנתות דירות וכו וביגלל שזה נושא חשוב להרבה צעירים פתחתי תדיון הזה כמו שחלק יודעים אני בן 28 מרעננה שגר בדירה של האמא אכשיו אני יודע שזה נישמה נורא וזה כזה אבל כמו שאני מדגיש בדיונים אחרים זה החלטה ההחלטה שלי זה להקריב תביטחון העצמי שלי וקשרים חברתים עד שיהיה לי מספיק כסף לדירה בלי משכנתה או שכירות בעתיד פשוט עשיתי חישוב שבמידה ואני יצא מהדירה של האמא אני יצתרך לעבוד כל היום והדירה השכורה או שיש עליה משכנתה ל20+ שנים תיהיה דירה שמשמשת בעיקר לשינה ובישביל זה אין לי טעם לעבור לגור לבד בינתים אני חוסך את רוב המשכורת כל חודש להגשים תמטרה הזות כחלק מהחיסכון אני מוותר על דברי…
-
- 143 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
http://img465.imageshack.us/my.php?image=17rn.jpg מנהלים:אם אתם חושבים שזה ספאם מחקו וזהו .
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מזל טוב ל-Component!!! :biggthumpup: הוא בן 19. בהצלחה בצבא, באוניברסיטה ובהמשך....
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נתון מיכל בעל צורה לא אחידה.... נפח של 1 ליטר מלא במים צריך לשפוך ממנו חצי ליטר בדיוק אסור להשתמש בכלי מדידה כלשהו או במיכל נוסף זהו זאת החידה...... אני כבר יומיים מנסה לפתור ולא מצליח אולי יש פה מישהו שיכול לעזור נתנו לי רמז-מותר להשתמש בעיפרון....
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לא יודע , שמעתי אנשים מדברים , וזה נורא הלחיץ אותי . באמת אין דרך לרפא דברים כאלה ?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שמתי לב , ואני בטוח שאיני היחיד - שעל אף שממשק הפורום תומך בעברית, מרבית משתמשי הפורום ואני נמנה מביניהם כותבים את שמם - באנגלית עכשיו השאלה שלי היא למה? מה כל כך מיוחד בשפה האנגלית?שפה פשוטה מאוד ומאוד אינטואיטיבית לעומת העברית השפה לדעתי אחת מהיפות שקיימות
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
בציור מתוארים הישרים : Y=2X-3 ו Y=-X-2 הקטע ab מאונך לציר ה X ואורכו חמש מצא את שיעורי הנקודות A ו B .
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני כרגע ב SMILE ( זהב) באינרנט בכבלים ומחפש ספקית חדשה שתספק אותי במחינת מהירות ומחיר חשבתי על ברק כי הבנתי מהרבה אנשים שיש להם פינגים מצויינים במשחקים לחול במיוחד בכבלים. אני מחפש משהו שיהיה טוב למשחקים אם יש לכם משהו להמליץ אשמח לשמוע ( כרגע על הכוונת ברק )
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מצליח להכנס, או שזה רק אצלי? http://www.tvunderground.org.ru/
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שניים אני מחפש. בסרט הראשון אני זוכר אנשים שנסעו למאדים בשביל לשתול שם אצות או להבין למה אספקת החמצן במאדים נגמרה, ואז הרובוט שהם שלחו לשם, מנסה להרוג אותם. בסוף נשארים שני אסטרונאוטים שמגלים שיש חרקים שמייצרים חמצן במאדים, החרקים הורגים אחד מהם ואז האחרון מנסה לחזור לחללית האם עם חללית שהונחתה בעבר על מאדים. אני זוכר שקרי אן מוס (אם ככה קוראים לה) ממטריקס השתתפה בסרט.. הסרט השני שיותר אהבתי, הוא מספר על משלחת שנסעה למאדים בשנת 2020 וכנראה איזה סופת חול אכלה אותם. אחרי איזה עשר שנים נשלחת משלחת חילוץ, כי הם שיערו שנשאר שם מישהו בחיים. הם הגיעו למאדים ואז ראו תחנה מלאה בצמחים. פתאום הם ראו את החבר שלהם שכמעט מת לפני 10 שנים. הוא מראה להם שהוא גילה משהו (איזה מבנה של פרצוף…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-