כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
מחר אני יוצא לעבוד באיזה מפעל של אנג'ל איי שם באזור ת'א. הנסיעה היא משהו כמו שעה וחצי לכל כיוון כמובן שיש הסעה מסודרת,אבל לא משלמים כסף על הזמן הזה של הנסיעות. האם זה חוקי?,המזכירה הזאת של הכח אדם אמרה לי שבגלל זה משלמים לך 24 שקל..ואם זה 24 שקל אז אחרי השעה השמינית עדיין מקבלים 24 או שזה כבר יותר?(30 שקל?) עריכה:במקום לפתוח שרשור חדש אמשיך מפה. היום(ראשון)יצאתי עוד פעם לעבוד,בסדר ההסעה באה עליתי הכל טוב ויפה. היינו בסך הכל 5 עובדים,והיינו צריכים להיות יותר כי לא משתלם לכח אדם כלכלית לשלוח רק 5 בגלל שההסעה עולה הרבה כסף. בקיצור היום עבודה התבטל בסופו של דבר,שאלתי עכשיו בYNET בפורום של הדיני עבודה ומישהו הגיב לי שמה שקרה לי נכלל ב''חוק שעות עבודה ומנוחה'',אם הכח אדם לא מבי…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם גם לכם הנגן טוען מחדש כשאתם מדלגים לחלק בסרטון שלכאורה לפי פס הטעינה כבר ירד לזיכרון? כי זה קצת דפוק איך שזה עובד...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש שיר מניד פור ספיד אנדרגראונד שמאוד אהבתי ואני שכחתי איך קוראים לו... אני זוכר בטוח שני מילים מהשיר שאני דיי בטחו שהם היו בפזמון - broken promises איך קוראים לשיר? תודה מראש slim_shady
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עריכה: פתרתי את זה אבל נתקתי במשהו אחר תוך כדי הוכחה שלא הצלחתי להוכיח: שורש של סדרה שווה לשורש של הגבול אליו שואפת סדרה. למה זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עזבו אותכם מהחלק השני של הסרטון.שטויות של ילדים. הצליח להרעיד לי בתדרים שונים.דברים שהיו מונחים על השולחן-X530 http://youtu.be/VHeRep7rNU0
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
http://www.navngo.co.il/page.aspx?page_id=108 הם רציניים ? אייקון "אמן", שמחליף את אייקון "אישור" :-\
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
הממשלה שוקלת הטלת מס על נסיעה ברכב חשמלי...... https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/syqlzpdot
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קשה שלא להיזכר איך אי אילו "מובילי דעה" בין גולשי האתר מיהרו להספיד את INTEL עם יציאת מעבדי הרייזן וה - TR של AMD. "אורות דולקים עד מאוחר" ו"הם גמרו את הסוס" ועוד כהנה וכהנה. נו, המציאות קצת שונה, מסתבר ... https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/hkhklhnqf?ref=ynet
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
- 1 follower
-
-
התיק: מוכר שלח לי מוצר מסויים מארה"ב בUSPS עם מספר מעקב. USPS כנראה איבדו את החבילה, המעקב מראה שזה יצא מארה"ב לפני חודש וחצי ומאז כלום. המוכר אמר שהוא יברר, ואמרתי לו שאני מוכן לחכות שבוע לתשובה של USPS. המוכר עדיין לא קיבל שום תשובה, וגם אם יקבל, הרי לא הולכים להגיד לו הנה זה פה בוא תקח... יגידו לו שזה אבד ותתחיל פרוצדורת ביטוח של שנתיים וחצי בשביל ה100 דולר האלה. פתחתי תיק בפייפאל בטענה שאני שילמתי ולא קיבלתי כלום, ואני לא אחראי להתעסק עם ביטוחים של הדואר, אלא רק לקחת את המוצר בסניף ולחתום. אני מבקש REFUND מלא ושהוא יתעסק לבד עם הפשלה של הדואר של המדינה שלו. האם PAYPAL יכולים לדחות לי את התיק ? האם זה הגיוני שאני אקבל REFUND ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לעשות מנוי לירחון מדע/טכנולוגיה/מחשבים מעניין -דפוס וחשבתי על אחד מהשניים האלה:popular science או scientific american רציתי לדעת למי יש פה מנוי לאחד משני הירחונים האלה ויכול להעביר דעה איך הוא? ובכללי, איזה ירחון נחשב ליותר מעניין/מקצועי בנושאי המדע- לאיזה יותר כדי לעשות מנוי??
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שיטה של 100% להיות מיליונר תוך שנה ! נותנים לאנשים ריבית 18% לשנה ריבית שאף מוסד בנקאי או פיננסי לא יכול לעמוד בה ( 2-3% ) , לוקחים כמה משקיעים " אחד משלם לשני " כל אחד מקבל את הכסף שלו בתנאי שיש רצף וכולם שמחים ומאושרים , את ה 18% משלמים החברים שמשקיעים ! הכסף בעצם עובר ממשקיע למשקיע כל עוד הגלגל נמשך ולא עוצרים אותו זאת השקעה הכי בטוחה בעולם ! דוגמא : מישהו נותן לי 5000 שקל אני נותן לו ריבית 18% שנה שזה יוצא לחודש עם הריבית 492 ש"ח ואני בעצם יכול להתגלגל עם הכסף שלו חצי שנה לפחות 492X2 = 2952 כדי למצוא משקיע חדש ואז מאותו משקיע חדש אני מגלגל על הישן , להם יש כסף לי יש כסף פשוט רעיון גאוני ! מוני פנאן היה גאון פיננסי
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק. אחד הרמקולים התקלקל והאחריות בחנות ניגמרה אבל אצל החרבה עדיין יש אחריות. באתר שלהם לא מצאתי שום טלפון, מישהו יודע את הטל' שלהם?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מחפש מקום מקצועי אמין וזול שאפשר לקנות שם ואם יש אפשרות למקום עם תמיכה טלפונית זה עדיף תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממש יפה, אולי זה ישן, אבל נהנתי ורציתי לשתף אתכם.. אגב, מישהו מזהה את הטראק שמתחיל ב4:12? (בדיוק אחרי שנגן הכינור מסיים) בעיקרון זאת נעימה, אבל מאיזה טראק זה? :jump:
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
טוב אז אני בן 18 רבתי עם אמא שלי ריב רציני לגבי לימודים וזה ובקיצור היא לא מעונינת יותר שאני יחיה בבית ואני צריך לקחת שכירות היא מקבלת עלי כול חודש 1800 שקל ואמרה שתעביר לי אותם לחשבון לשכר דירה. עכשיו מה אני עושה מפה? אני עוד תלמיד בעיקרון ועובד בעבודה זמנית כמלצר אבל אני לא מקבל על זה הרבה איך הולך כול התהליך של השכרת דירה, תשלומים וזה אני אמור להעדכן במשרד הפנים שאני עברתי לגור לבד או איפה? בקיצור כול מידע שתביאו לי עכשיו בנושא יעזור לי תודה
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חברת Team Group מציעה מהירות גבוהה במיוחד עם תזמונים מרשימים - במחיר גבוה בהתאםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 298 צפיות
- 1 follower
-
-
-
האלן חברה.. יש לי טיול שנתי עוד חודש ואני והחברה רוצים (חייבים!!!) להביא אלכוהול!! אך יש בעיה אחת.. המורים בביצפר שלנו מאוד מאוד קרציות! בודקות כל בקבוק מריחות ואפילו טעימות אותו..(מבקשים להוציא את כל תוכן התיקים לפניי היציאה לטיול.) ומישנתפס עם אלכוהול עונשו הוא כבד המתבתא בזה ששולחים אותו הביתה במונית על חשבונו ועוד כל מיני דברים לא ממש נעימים : אז השאלה שלי ליצירתיים שביניכם הכיצד בכל זאת נוכל להביא אלכוהול(עדיף וודקה\וודקה עם משהו) לטיול השנתי באורך 4 ימים לניצנה! אנחנו ממש חייבים כי זו המסורת שלנו ;D אז אל תגיבו בבקשה תגובות כמו: אל תביאו בכלל \ תהנו בלי אלכוהול וכו'! אני גם אשמח לשמוע עם מה אפשר לערבב וודקה כדי לעלים גם את הטעם וגם את הריח.... בקיצור אני מחכה ר…
-
- 38 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
כמו כל הדברים האלה "This thread is endless", "Kill the thread", "Headpalm" וכו'? תמיד אני רואה את אלה ואני פשוט מקנא, היות ואין לי מושג מאיפה אתם מביאים את הדברים האלה. קיצר, תרשמו כאן את כל האתרים שאתם מכירים שיש בהם תמונות כאלה.
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
למי שלא יודע כרגע משודר בערוץ 2 הגמר של בראבו שמעתי את שיר מספר 5 (השיר של מריאור ועוד איזה חרטא קטן) ואני רוצה לדעת מה השם שלו? תודה לכל העונים נ.ב איזו כוסית המריאור הזו
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-