עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש שיר מאוד מפורסם שאני לא יודע את שמו ואת שם הלהקה שמבצעת אותו מה שכן אני יודע זה בפרסומת החדשה של בזק בינלאומי הוא מושמע והוא הולך משהו כזה:פה פו פה פה פה פה פה פה.... ואומרים בשיר את המילה SCAT MAN משהו יודע ? ???

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  2. מישהו מכיר את המילים ושל איזה שיר הם? עריכה: למה הוא לא מוכן לשים את זה נורמלית בצד שמאל? Its Christmas at ground zero There is music in the air The sleigh bells are ringing And the Caroelers are singing While the air rake sirens blare Its christmas at ground zero The button has been pressed The radio just let us know that is not a test Every where the atom bombs are dropping Its the end of all humanity, no more time for last minute shopping Its time to face your final destiny Its Christmas at ground zero There's panic in the Crowd, We can dump debree while we trim the tree Underneath the mushroom cloud You might hear some raindear on your roof-top Or Jack Frost playing …

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by LermanIsUberCool,

או סתם שחרור (עריכה: מוצדק) של זעם מצטבר? © לרמן

4. Started by eliXir,

אני רוצה להזמין משהו מ-eBay. עכשיו הדילמה שלי היא: הם רוצים שאני יקפיא את ההגנה שיש על הכרטיס אשראי בכדי שזה לא יעשה בעיות בעת השליחה. מישהו כאן אי פעם קנה ב- eBay ? גם אתם עברתם את זה? גם אם כן וגם אם לא האם זה בטוח כל הסיפור הזה.. ?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  5. Started by דיוגנס,

מחפש בנרות את השיר מהפתיחה של האקדח מת מצחוק 1 ו 2 וחצי ( חיחיח). http://www.youtube.com/watch?v=xgsQbVg-i9w&feature=related הנה המנגינה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. האם יכול להיגרם נזק לראוטר או מודם כתוצא מכך שיוצבו ליד רמקולים של מערכת סטריאו? השאלה מתייחסת למצב שבו אגביר את העוצמה לגבוהה.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  7. תביאו את רשימת הסרטים והסדרות שאתם הולכים ליראות בכיפור שלי : 2001.A.Space.Odyssey Angels.&.Demons.2009 Dead.Snow.2009 House.S06E01E02 Kingdom.of.Heaven.DC.2005 L.A.Confidential. Pulp.Fiction.1994. Saw.V The.Soloist.2009 Defiance

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by Rammler1983,

הייתם יוצאים עם מישהי שיש לה ילד או ילדה? בלי שטויות עכשיו של milf hunter וכו'

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  9. אהלן אנשים! לפני כחודש וחצי חזרתי ארצה מטיול ארוך בחו"ל. לפני שטסתי עבדתי בבנק בעבודה מסודרת. מאז שחזרתי התקשיתי למצוא עבודה. מקומות רציניים לא מעוניינים לקבל אותי כי איני יכול להתחייב למשמרות רבות [עוד חודש מתחיל קורס הכנה ללימודי מתמטיקה גבוהה ובעוד כחודשיים מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה.. ], מקומות פחות רציניים מציעים משכורת מינימום שלא תוביל אותי לשום מקום למעט בזבוז זמן ולגבי מלצרות.. ניסיתי בהרבה מקומות. מרבית המקומות לא קיבלו אותי מכיוון ואין לי ניסיון כלל בתחום והמקומות שכן קיבלו אותי פיטרו אותי די מהר. מסתבר שלא נולדתי להיות מלצר [ובאמת שהשתדלתי וניסיתי..פשוט אני שתי ידיים שמאליות] התחלתי לאחרונה לחשוב על פרילאנס - עבודות מהבית, שיווק, מכירות, ניהול תוכן…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  10. לא שאני שיחקתי במשחק הזה בחיים שלי ....אבל לא משנה לאן אני גולש(אפילו אתרי זימה לרוב זה תעות באקלדה או המחשבה שלי הישתגע) אני רואה את שער הפתיחה של מלחמת העולמות... קודם כל מה זה ... שנים מה הם רוצים... שלישית מה עשיתי .... רבעית משהו באמת משחק במשחק הרשת הזה....

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  11. ראיתי את הפרי סקרינר וזה גדול מי כבר ראה? ובאסה שיש עכשיו איזושהי תקופה באמריקה שאפילו את הישרדות מפסיקים לכמה זמן.. :-\

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by tom123,

http://www.mantis.co.il/pesach2006/ פארודיה על כל הסירטונים של הסינים... כמו איך לקלף תפוחי אדמה

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  13. אני רוצה לקנות עכבר (בנתיים אני נוטה לכיוון הDA) , ואולי קצת ציוד לOC. אבל בעיקר בשביל העכבר. תודה רבה לכולם! (אם זה לא בפורום הנכון אשמח אם תוכלו להעביר)

14. שלום, יש באתר http://www.top-shop.co.il/ מחשב ממש טוב שאמור לעלות בסביבות ה4300 שקל אילו הייתי קונה את החלקים שלו בנפרד. אבל באתר הוא עולה 3600. http://www.top-shop.co.il/pl_product~1009~13~69.htm אני לא יודע אם לקנות את זה או לא, כי אני פוחד שימכרו לי משומש או לא תקין. זאת חנות מקוונת, זה אומר שאין ממש בסיס לחנות. תסכימו איתי שזה מחיר מאוד זול שלא הייתי מסוגל להשיג בעזרת חלקים נפרדים. אבל שוב, אני פוחד שירמו אותי. האם מישהו קנה מהם ויודע מה הם שווים? והאם כדאי לקנות מהם? תודה.

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by dany_tab16,

שלום, אני רוצה לכרוך ניירות של עבודה לבית ספר עם כמו פלסטיק כזה כמו שיש על תעודת זהות. מאיפה קונים את זה ואיך מחברים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by EVGA-yuvalll22,

חזק ביותר וביותר <<<< http://www.youtube.com/watch?v=x3KOXSAwfrA&mode=related&search >>>>> . . . . . . .תצפו ותבינו על מה אני מדבר

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  17. יש לי תרגיל קטן להגשה השבוע שמכיל שאלות בחומר שפספסתי לאחרונה ואני פשוט לא רואה איך לגשת להוכחה של הזהות הבאה. אני אעריך רמזים או הדרכה קונסטרוקטיבית. עריכה: הבעיה נפתרה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  18. אני מתכנן מסע ברכבות ברחבי אירופה,שמעתי שיש כרטיס גלובאלי שמשלמים בשבילו פעם אחת ואני יכול לנסוע ברכבות ברחבי אירופה. האם זה באמת קיים,ואם ניתן להשיג פרטים נוספים על הכרטיס ומחיר וכן הלאה.

19. Started by lev-27,

מעבד: Athlon XP 2500+ זיכרון: 2GB DDR1 לוח אם: ABIT כרטיס מסך: HIS X1650Pro IceQ Turbo (מריץ את Oblivion על הגדרות בינוניות - גבוהות ללא בעיה) כונן קשיח: ללא. צורב: בלי מארז: די עתיק עם ספק Thermaltake 400W. אחלה מחשב לצבא. אפשר לשחק בכיף ואף אחד לא ירצה לגנוב אותו.

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by DarkMoh,

ככל הנראה הפרופיל הרפואי שלי (פלטפוס, בעיות בברכיים, משקפיים במס' גבוה) ימנעו ממני להתגייס ליחידה קרבית. למרות זאת, אני מחפש תפקיד שיהיה איכותי לא פחות מתפקיד קרבי ברמת השירות שלו. אני מחפש משהו שיתן לי סיפוק, אתגר וסביבה נהדרת במסגרת הצבאית. כרגע אין לי ממש מושג לאן לפנות ובגלל שרוב האנשים כאן אחרי גיוס אשמח לקבל המלצות. חשבתי על מצ"ח, מודיעין (שלא קשור בתיכנות), תפקידי ניהול שונים (כוח אדם וכו') או אפילו מראיין פסיכוטכני. שירות בשב"ס נשמע כמו חוויה מאתגרת, אבל האיכות הכללית של התפקיד, הסביבה האנושית והמשמרות נראים קצת נמוכים. תפקיד מעניין נוסף שחשבתי עליו הוא המשטרה, כלומר פשוט להיות שוטר. אם למישהו יש משהו ספציפי להציע, או סתם "כיוון כללי" אשמח לשמוע אותו.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  21. שלחו אלי הודעותSMS ממועדון שלא נרשמתי אליו ומחייבים אותי בסלקום עליו.יש מצב לתבוע? ואם כן האם זה משתלם בכלל? מישהו נתקל בזה??

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  22. בתקווה ש(אולי)יהפוך לסטיקי כי השאלה הזאת חוזרת על עצמה הרבה פעמים פה בפורומים. טוה אז אני יתחיל. www.newegg.com - לא עושה משלוחים לארץ ולא מקבלת כרטיסי אשראי בינ"ל,הכתובת למשלוח חייבת להיות בארה"ב חניות שכן עושות משלוחים לארץ : www.outpost.com www.frozencpu.com - מוצרי קירור ומודינג בעיקר. www.Voyeurmods.com - אותו כנ"ל.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=8914

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by hazed,

אני צריך קישור לתוכנה שהופכת ציור בצייר לדוגמא לאותיות בקובץ טקסט. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by jakijaki,

שלום האם יצא למישהו לקנות שם מחשב? האם הם אמינים?האם הם עומדים מאחורי האחריות לרכיבים כמו זכרונות ,מעבדים,כרטיסי אם, כרטיסי מסך, כונן קשיח? חלקים מקוריים חדשים? הם אגב לא מוכנים לתת הצעת מחיר כתובה אלא באם תקנה.בכל אופן בחנות בראל"צ יש קונים מתעניינים.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.