כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם דוד שלי בניו יורק ואני רוצה שיקנה לי פאנק הבאתי לו תשם וכסף אבל איפה העוא יקנה את זה ? מישהו מכיר חנות בניו יורק אמיתית לא באינטרנט שהוא ילך אליה ויקנה אני ישמח לקבל כתובת של החנות ! תודה לעונים @!
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://secure.webpoint.co.il/subaru/Automotor2004.wmv צפיה נעימה 71.3MEGA
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה במצאת אתר אינטרנט האתר של איזה משהו של הטכנולוגיה שהיה בקרוב שולחן דיגיטלי ועוד האתר הוא שהוא כזה www.dor- היה לנו ארצה מסלקום תודה לעוזרים..!! נמרוד
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה : במקום שכל אחד מאיתנו יקנה כמות קטנה של מדיות במחיר גבוהה אפשר להתאגד מספר אנשים יחד מאותו אזור לעשות רכישה גדולה, להתחלק בכמות וכך סוף סוף להשיג אולי מדיות טובות במחיר סביר! אני לא יודע אם מישהו כבר העלה את הרעיון הזה אבל ני אשמח לדעת מה דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובות מספקות לשאלות שלי 1. מתי אפשר לגשת לתיאוריה ובאיזה אתר/מקום אפשר לראות את זה ? 2. תחילת לימוד נהיגה היא מגיל 16 וחצי ומעלה ? תודה;]
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אנשים. הבטחתי למכר שלא מבין במחשבים שאעזור לו לפרסם דירה שהוא צריך להשכיר ברשת. לצערי כל האתרים שמצאתי דורשים תשלום. מישהו מכיר לוח באינטרנט שמאפשר פירסום מודעה ללא תשלום?
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להזמין iPod משומש מ-eBay. אני יודע שהם עושים משלוחים לארץ, אבל אני לא יודע כמה זה יעלה. מישהו הזמין מהם פעם שיוכל לענות לי על מספר שאלות?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
-
-
אני קונה את המחשב ב7200 שקל! התכנאי אמר 14 תשלומים זה יעלה 8500 שקל רבית זה נכון??? :'( משהו אמר לי 7 תשלומים זה בלי רבית זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לאחותי ניסרף הארד דיסק..... מה לעשות איתו? : לשרוף,לשבור,לרסק................
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
"זקני" האתר בוודאי זוכרים מה קרה לפני כשנה וחצי כאשר דודי גולדמן ניסה להכין מפרטי מחשב לכל תקציב והכתבה פורסמה בידיעות אחרונות והynet. הכתבה היתה מלאה בטעויות, אי דיוקים ושטויות גמורות שאפשר עדיין למצוא את הביקורת על הכתבה במנטור (היה גם משהו עם מעבדים עתיקים לפני כמה חודשים). שלשום, ה26.8 אני פותח בשיעמום את עיתון הכלכלה של ידיעות אחרונות בשביל לראות עוד השוואת חיתולםי ומול עייני אני רואה מדריך לקניית מחשב! אחרי השוק הראשוני אני בודק מי כתב את הכתבה ורואה שזה ידידנו הוותיק. לאחר קריאת הכתבה אני יכול להגיד שהבחור למד קצת מאז הפעם הקודמת ומכיר במעבדי AMD ובחלק מהאפשרויות המודרניות כיום אך הפליא אותי שעם כל ההמלצות והדילמות אפשרות בחירת הכרטיס מסך לא הוזכרה, כלומר GF4 MX א…
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת - https://news.walla.co.il/item/3141868
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
העלתי תמונה עם מספר תרגילים. אני מבקש רק תשובות סופיות. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מנסה להריץ את הסדרה של ה-BBC : PLANED EARTH על המחשב שלי ברזולוציית 1920 על 1080 (המסך הוא 22" אבל זה עדיין מציג תמונה) ומידי פעם התמונה נתקעת כשקשה לו. המפרט שלי הוא כזה : מעבד 6420 של אינטל (קירור מקורי של אינטל) לוח GIGABYTE GA-73PVM-S2H זכרונות CORSAIR DHX 2GB 800MHZ כרטיס מסך : GIGABYTE 9600GT WITH ZALMAN (עוד לא הורדתי דרייברים עדכניים) מארז JSPTECH T-280 כולל ספק 300W (אולי צריך להגדיל ?) WD 320GB SATA WD 320GB IDE כמובן שצורב וזהו מה דעתכם ?האם אני יכול לשפר מעט על מנת שאוכל להריץ HIGH DEF ?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי תומר ואני גר ברעננה. אני מתכנן הזמנת מחשב בסכום של 5,100 ש"ח ואני לא רוצה לתת לידיים של חאפר לגעת בזה. אני מעוניין, אפילו בסתם אחד שיודע להתעסק עם זה טוב. כלומר, אני מזמין חלקים חלקים, אני מזמין" מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, מאוורר, היט סינק, כרטיס טלוויזיה, הארד דיסק, צורב, ספק.. והוא יצטרך להתקין אותם בתוך המארז ככה שייצא לי מחשב פצצה אני צריך אחד שלא ממהר, אחד סובלני שיעשה את העבודה עד הסוף. שהכבלים יהיו מסודרים פרפקט.. אם אני צריך לשלם איזה 50 ש"ח על UV CABLE או איך שלא קוראים לגומי הזה שמשחילים בתוכו את החוטים, אין בעיה... אני מעוניין לעשות סידור כבלים עד הסוף, שממש, חוץ מלהחליף מדי פעם משחה תרמית וניקוי עם ספריי לחץ אוויר.. לא יהיה צריך לעשות כלום.…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בקצרה - סרט אקשן/אימה מוצלח Grindhouse מעוצב כמחווה לקולנוע האמריקאי של פעם, ומורכב למעשה משני סרטים נפרדים באורך 90 דקות כל אחד: Planet Terror תחת ידיו של הבמאי רוברט רודריגז (Sin City, Desperado) - סרט זומבים קלאסי. וירוס קטלני משתולל בעיירה מדברית בטקסס והופך את תושביה למתים מהלכים, בינתיים חבורת ניצולים מנסה לעשות את דרכה אל חוף מבטחים אתם יודעים, הנוסחה המוכרת - ובקיצור צפו לליטרים של דם, טונות הומור שחור...אה, וגם הופעת אורח של סעיד מLost... Death Proof בבימויו של קוונטין טרנטינו - מתנהל בקצב איטי יותר, לפחות עד 15 הדקות האחרונות. מתחיל כ-Chick Flick סטנדרטי, ומתפתח למותחן שבמרכזו מכונית פעלולים ככלי בידיו של רוצח סדרתי. כמיטב מסורת טרנטינו, בשלב מסוים גם המותחן הו…
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
please guys i need to order a comp ,now i guess prices are much much better abroad cause well israel sux... i need a comp store no matter where that does shipments to israel,please guys i need it ASAP. TNX ALOT
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Polybius_%28game%29 OMG מאיפה אפשר להביא אותו? לא ממש הבנתי איך זה עובד, אם מישהו יכול לפרט בבקשה
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אחד הסרטונים היותר טובים שראיתי. הנאה מובטחת! http://fun.danielalbu.com/dharma.htm
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://www.cbs.gov.il/www/yarhon/r1_h.htm (לא תומך ב FF) מישהו מבין את זה? מה האותויות הלטיניות אמורות להביע? אני מנחש שזה מספר חודש.. אבל אני לא בטוח..
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
היי, יש לי דודים בארה"ב ואני רוצה לשלוח להם מתנה משם אל הבית שלהם, סלסלה שוקולדים וכו' כמתנה לחג. חיפשתי בגוגל אבל מצאתי דברים לא קשורים לרוב. יש לכם מושג איך אפשר לעשות זאת? יש אתר בארץ שעושה שליחויות כאלו בצורה מקוונת? או פשוט אתר אמריקאי שיכול לקבל בקשות כאלה? תודה ושבת שלום, חג שמח ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
my mail. hotmail. nomail. email. מה נכון מבין התשובות למעלה? תודה...
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-