כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
שלחתי להם מייל כי לא מצאתי באתר איזה כבל RCA ותראו מה הם הגיבו לי... הסדר של המייל הוא מלמטה למעלה. זאת אמורה להיות חנות אלק'??
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות התחברות לאתרים בחו"ל ביומיים-שלושה האחרונים?מדובר על אתרים 'רגילים'.כל אתר שלישי מחזיר לי - 502 Bad Gateway
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי מסתמך על Spymac אך הוא עושה לי בעיות עם המשתמש שלי, לכן אני מחפש חלופות. הכוונה באמין היא שהוא ידוע שהוא מחזיק מעמד ולא נופל כל כמה ימים ללא סיבה.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים שמביאים באנר ואתה מקבל עליו כסף על זה שהוא מוצג אצלך באתר
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בניגוד ליס פלנט שבוחרים את אופן המשלוח בעת ההזמנה של הכרטיסים באינטרנט , בגלובסמקס אין את זה , למישהו יש מושג מה אני עושה שאני משלם ? מגיע עם תעודת זהות + כרטיס אשראי לקופות ומקבל את הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יום שלישי יש לי מתכונת ועכשיו כשאני מתכונן הבנתי ששכחתי מה זה אם קריאה ואיך מזהים אותה אז עם מישהו יכול לעזור לי ... אודה לו מאוד!! תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מצאתי את החשבונית כשאז בזמנו קניתי את המחשב... אשמח אם תרשמו לי את כל הפרטים כאילו שאתם בונים את המפרט הזה... אני רוצה לרשום לעצמי מסודר במחשב מה יש לי בתוך המארז כשאם ביום מין הימים ארצה להחליף, אדע מה יש לי בדיוק, ואני לא כל כך מזהה מה זה מה... :-X אז אודה לכם מאוד. ובנוסף אשמח לדעת מה אתם חושבים... המחשב הוא למשחקים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
לפני מספר דקות עבר מעל לביתי מסוק , יותר נכון קרוב , ופתאום הוא הוריד כזה גוש אש יכול להיות זרקורים? חשבתי שהוא מתרסק חח :kopfpatsch:
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן אשמח לעזרה במציאת סרטון שראיתי פעם ביוטיוב ואני לא זוכר איך קוראים לו זה הולך ככה: יש איזה מראיין שבא לחייל רוסי כזה ומתחיל לשאול אותו שאלות ואז החייל הוא משוגע הוא עושה לו " תסתום את הפה שלך" ומתחיל להרביץ לו סרטון קצת דפוק אני יודע אבל ממש מצחיק.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. רציתי לשאול באיזו דרך הכי טובה אני יכול להפוך את קבצי הMKV לDIVX כדי שאני אוכל לראות את הסרטים בדיוידי הנייד. חיפשתי הרבה ובכל מקום כתובה דרך אחרת. רציתי שאנשים שהתנסו בזה יעזרו לי אם הם יכולים. אודה מאוד.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כלי מעניין... http://www.dnscoop.com/ על פי האתר הזה hwzone.co.il שווה $6,944 (או יותר נכון הדומיין)
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
היי אני טוס לתילאנד עוד איזה חודש אמרו לי שכל חובב אלקטרוניקה וגאגטים מוצא את עצמו בגן עדן של מחירים השאלה שלי היא מה כדי לקנות שם ומה לא כי אין אחריות ויכולים למכור לך מוצרים לא 100% חוץ מזה מה אפשר להעביר במכס ומה בעיתי ובכללי אנשים שהיו שם מה אתם חושבים הכי שווה לקנות לעומת הארץ תודה
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
היי, יש לי דודים בארה"ב ואני רוצה לשלוח להם מתנה משם אל הבית שלהם, סלסלה שוקולדים וכו' כמתנה לחג. חיפשתי בגוגל אבל מצאתי דברים לא קשורים לרוב. יש לכם מושג איך אפשר לעשות זאת? יש אתר בארץ שעושה שליחויות כאלו בצורה מקוונת? או פשוט אתר אמריקאי שיכול לקבל בקשות כאלה? תודה ושבת שלום, חג שמח ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לאחרונה ביצע אתר hwzone פעולת שיפור ותחזוקה. מאז הוא מתנהל אצלי באיטיות רבה (מה שלא היה קודם). האם הבעיה ידועה או שהיא קיימת רק אצלי??? איך/ מה לעשות כדי לשפר את המצב?? בברכה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
לאחרונה Rapid Share הגבילו לגמרי את הfree users ונורא התבאסתי שאני מוריד על 70-80 במקום ה320 הרגילים שלי. היום באמת בתמים נכסתי לחשבון הפייפל שלי וגיליתי 100 דולר שהיו שם תקופה של חצי שנה+ וכרגע נזכרתי שבעבר שילמתי למישהו מהפורום מזומן בשביל כסף בפייפל! אז ישר ניגשתי לראפידשר וכמובן שעכשיו יש פרימיום D: סתם שיתוף של זמן נחמד
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום! בעוד מספר ימים אני טס לניוזילנד אוסטרליה. אחרי מס' בירורים, הבנתי שהדרך הנוחה והזולה ביותר לחייג הביתה ובכלל היא באמצעות סקייפ. מעולם לא השתמשתי בתוכנה הזו. אז התקנתי אותה והבנתי את השימושים הבסיסיים. אך עם זאת - יש להם מס' מסלולי תשלום ולא הבנתי את מהותם. מה גם שלא הבנתי באיזה מסלול חיוב כדאי לבחור [באיזה מדינה לבחור בעת ביצוע המנוי] אשמח אם מישהו שהשתמש בסקייפ בחו"ל יוכל לתת לי הסבר קצר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לסרטים "איכותיים" בזמן האחרון אני לא ממש מוצא כבר... משהו בסגנון של אמריקן ביוטי, רודף העפיפונים, חומות של תקווה, ההחלפה ועוד כאלה... תודה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני די חדש פה... רציתי לשאול אתכם איפה הכי כדאי לקנות מחשב חדש, אם זה באתר אינטרנט - תביאו לינק. אם זה בחברה - תביאו שם. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שהייתי ילד ראיתי סרט ששמו בעברית היה "לוחמי הגלקסיה" או משהו כזה. בסרט היה מסופר על מישהו שחי עם כל העם שלו מתחת לאדמה ויום אחד הוא העז לטפס החוצה ופגש שם הרפתקן שלקח אותו איתו לסייר בגלקסיה בדרך הם מוצאים רובוטית עויינת ומשנים לה את התכנות ומאז היא מצטרפת אליהם. בסוף הבן אדם חוזר לאנשים שלו מתחת לקרקע, אני כבר לא זוכר בשביל מה. זה כל מה שהזכרון שלי מגיל ארבע הצליח להחזיק עד עכשיו. אני חושב שהסרט הוא מ85 אבל אני לא בטוח. נשמע למישהו מוכר? אשמח לדעת מה שם הסרט.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי pocket pc שהוא גם gps של mio אני בקרוב נוסע לצרפת.. ורציתי לדעת אם מישהו פה יודע איך להשיג מפות בצורה "מוזלת" אם אפשרי שידבר איתי בפרטי תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
קיצר אני צריך המלצות לחברות איחסון שמאכסנות אתרים : שם חברה,כמה עולה,טובה לא טובה . : תודה .
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-